Demirim de iyi. 5.ayı bitirdim diye doktorum bu hafta başlattı başlanması gerekiyormuş ve beni ilaç şiddetli ishal yaptı bir tane içtim üçüncü gün kendime geldim kestik ilacı. Onu ne yapcam bilmiyorum bu şekilde kullanamam ama kullanılması gerekiyormuş şimdilik ocean mumynin içindekiyle idare ediyorum. İkiz bebek benimkiler illaki düşecek bu aydan sonra değerim hatta dediğin gibi düştü mü acaba.Gerçek aşerme o zamandemirin düşük olduğunu düşündüm
Yeni başladım demir hapına sidefer kullanıyorum şimdilik ishal kabızlık yapmadı 5 gündür kullanıyorum.Demirim de iyi. 5.ayı bitirdim diye doktorum bu hafta başlattı başlanması gerekiyormuş ve beni ilaç şiddetli ishal yaptı bir tane içtim üçüncü gün kendime geldim kestik ilacı. Onu ne yapcam bilmiyorum bu şekilde kullanamam ama kullanılması gerekiyormuş şimdilik ocean mumynin içindekiyle idare ediyorum. İkiz bebek benimkiler illaki düşecek bu aydan sonra değerim hatta dediğin gibi düştü mü acaba.
Benim gibi Demir ilacı yan etkisi yaşayan var mı onu da sorayım özellikle tecrübeli anneler ne yaptınız?
Tez vakitte uyansın bebişin annesi çok yorulmuş demek ki.Kızlar hastanedeyim geç kalıcam diye hızlı hızlı yürüdüm bebek kasılmış hareket etmiyor sabit duruyor meyve suyu içtim bekliyorum dua etsin uyansın hemem bi görüyimuyku pozisyonunda
Sağol canım biliyorum da hani doktora faydası olur mu diye merak etmiştim.Detaylı ultrasonda hiç birseye gerek yok, sadece ultrason ile kontrol yapılıyor
Aa haklısın canım aklımda olsun sağolDevlet hastanelerinin acilindede idrar tahlili yaptırabilirsin.Ben çok gittim ve yardımcı oldular.Ama sonuçlar bazen e nabıza düşmüyor beklemen gerekebilir birazcık
Bugün kan verdim geldim canım, idrar testini sordum kadrolu personel olmadığı için yapılmıyormuş. İlden ile değişiyor demek ki. Bizim buradaki hiç bir sağlık ocağında idrar testi yapımilmıyormuş. Oysa ki büyükşehir yani nasıl kadro olmaz anlamadımAnladım canım ama her ay düzenli yaptır ihmal etme hem senin hem bebek için
Biliyorum canım. Ben hamileliğimin basinda bir gün ağzıma balık tadı geldi. Hem de hamsiBence de ilginç. Birileri sürekli bişeyler aşeriyor musun diye soruyor aşermek ne ki benim canım her zaman bişeyler çekiyordu şimdi de çekiyor alıp yiyorum diyordum. Ama bu farklıymış burnunda kokusuyla geziyorsun gibi.normal bi yiyecek olsa oturup yersin kahve olunca bir fincanla idare etmeye çalışıyorum geçer umarım
Canım annesini üzmez oKızlar hastanedeyim geç kalıcam diye hızlı hızlı yürüdüm bebek kasılmış hareket etmiyor sabit duruyor meyve suyu içtim bekliyorum dua etsin uyansın hemem bi görüyimuyku pozisyonunda
Bende bazen şaşıp kalıyorum herkes farklı işteBugün kan verdim geldim canım, idrar testini sordum kadrolu personel olmadığı için yapılmıyormuş. İlden ile değişiyor demek ki. Bizim buradaki hiç bir sağlık ocağında idrar testi yapımilmıyormuş. Oysa ki büyükşehir yani nasıl kadro olmaz anlamadım
Hissediliyormuş tatlım dönermiş tekme yumruk atarmış.Kızlar şimdi sol tarafıma yatıyorum da göbek deliği hizasında solumda bir acayip şeyler oluyor sanki içerde bebek dönüyor gibi 19+1 bugün aslında geçen haftadan beri hissediyorum ama anlam veremiyorum içim bi değişik oluyor dönme hareketi hissedilir mi acaba yoksa bu ne
Açılma değilde gevşeme var dedi başka bir yere yönlendirmediMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Ama şunu ilk önce belirteyim ki 4'lü testin güvenilirliği 2'ki teste göre çok düşük. Yani 2'linin doğru sonuç verme olasılığı çok daha yüksek ki aslında ikisi de yalnızca tarama testi. Allahın izniyle sorun çıkmayacak. Açılma var dediniz rahim ağzında mı açılma var. Öyle ise hemen ir periatologa gidip danışın acil serklaj olmanız gerekebilir. Asıl bu konuyu ihmal etmeyin.
MaşAllahÇıktım kızlar her şey on numara rahim ağzın iyi olduğu için sorun yok ama çocuk aşağıda dinlen yukarı çıksın dedi kafası assagıda olduğu içinde fotoğraf alamadı yine yandan gördük
Rahim ağzına karından ultrasonlamı baktı kuzu alttanmı muayene etti.Çıktım kızlar her şey on numara rahim ağzın iyi olduğu için sorun yok ama çocuk aşağıda dinlen yukarı çıksın dedi kafası assagıda olduğu içinde fotoğraf alamadı yine yandan gördük
Oh çok şükür herşey yolunda olsun daÇıktım kızlar her şey on numara rahim ağzın iyi olduğu için sorun yok ama çocuk aşağıda dinlen yukarı çıksın dedi kafası assagıda olduğu içinde fotoğraf alamadı yine yandan gördük
Katından baktı alttan muayene olmadı olmayanlara tavsiyem bir gün önce yorulmadan gidin benim gibi hızlı hızlı yürümeyinRahim ağzına karından ultrasonlamı baktı kuzu alttanmı muayene etti.
Darısı başımızaŞükür bunuda attlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?