2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gerçek aşerme o zaman demirin düşük olduğunu düşündüm
Demirim de iyi. 5.ayı bitirdim diye doktorum bu hafta başlattı başlanması gerekiyormuş ve beni ilaç şiddetli ishal yaptı bir tane içtim üçüncü gün kendime geldim kestik ilacı. Onu ne yapcam bilmiyorum bu şekilde kullanamam ama kullanılması gerekiyormuş şimdilik ocean mumynin içindekiyle idare ediyorum. İkiz bebek benimkiler illaki düşecek bu aydan sonra değerim hatta dediğin gibi düştü mü acaba.
Benim gibi Demir ilacı yan etkisi yaşayan var mı onu da sorayım özellikle tecrübeli anneler ne yaptınız?

Yeni başladım demir hapına sidefer kullanıyorum şimdilik ishal kabızlık yapmadı 5 gündür kullanıyorum.
Multivitaminimde elenatal 2 omega 3 yüksek diye kullanıyorum.
Ocean mumy kullanacaktim elenatali bulamasaydim onun içeriğide mükemmel

Anladım canım ama her ay düzenli yaptır ihmal etme hem senin hem bebek için
Bugün kan verdim geldim canım, idrar testini sordum kadrolu personel olmadığı için yapılmıyormuş. İlden ile değişiyor demek ki. Bizim buradaki hiç bir sağlık ocağında idrar testi yapımilmıyormuş. Oysa ki büyükşehir yani nasıl kadro olmaz anlamadım

Biliyorum canım. Ben hamileliğimin basinda bir gün ağzıma balık tadı geldi. Hem de hamsi farklı bir durum. Allah kolaylık versin. Ben de bu ara nescafeye sardım. Normalde hiç aramam.

Bende bazen şaşıp kalıyorum herkes farklı işte

Kızlar şimdi sol tarafıma yatıyorum da göbek deliği hizasında solumda bir acayip şeyler oluyor sanki içerde bebek dönüyor gibi 19+1 bugün aslında geçen haftadan beri hissediyorum ama anlam veremiyorum içim bi değişik oluyor dönme hareketi hissedilir mi acaba yoksa bu ne

Hissediliyormuş tatlım dönermiş tekme yumruk atarmış.

Açılma değilde gevşeme var dedi başka bir yere yönlendirmedi

Rahim ağzına karından ultrasonlamı baktı kuzu alttanmı muayene etti.

Oh çok şükür herşey yolunda olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…