2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
çokk güzel maşallahhh
Saol teyzesi tesekkur ederim al koy al koy bi bakayım dedim baya biseyler olmus oğlumun cohu şeyini dağıtmıstım gıydirdıklerimi onlar dan pısman değilim ama hanşle elbiselerimi verdiğime cok pişman oldum yeni almak zorunda kaldım cok fazla tuttu bebeğime aldıklarıma acımam da iyi ki büyük esyalarını vermedim

Zam gelmezse artık bir şeylere bende almaya başlicam zamla birlikte inşallah hiç umudum yok ama

Bana da yan etki yaptı aşırı derece de ishal. Kullanım şeklim sabah kahvaltından yarım saat önceydi. Ancak ben gece tuvalete uyanınca kullandım yani kahvaltıdan yaklaşık 3 ya da 4 saat önce belki bazen daha fazla şu an herşey yolunda bu şekilde kullanmak bana iyi geldi. Doktor ya da eczacı tavsiyesi değil. Burda bir arkadaş Demir ilacından tam etki almak için kahvaltıdan 2 saat önce alınması lazım demişti ona istinaden kullandım. Hem de ishal etmediğini fark ettim bi dene istersen

Kıyafetleri tamam bakım esyasıda büyük eşyaları kaldı sadece
Temmuz da mobılyaya zam geleceği söyleniyodu yavas yavas bi yerden basla canım ben de anne yanı Alcam ama ablamın düğünü var temmuzun sonu tam altın Alcaz bide baska sehir de git gel de masraf olcak ondan erteledim anne yanını yoksa alıp koycaktım Allah yardımcımız olsun valla oğlumun vardı park yatagı kırıldı bu sefer doğal ahsap anne yanı olsun istiyorum bakalım gerisi var pusetti bebek arabasıydı küvet banyo malzemesi yürüteçdi salıncaktı mama sandalyesi falan onlar abiden kalan

Kızlar hastanedeyim geç kalıcam diye hızlı hızlı yürüdüm bebek kasılmış hareket etmiyor sabit duruyor meyve suyu içtim bekliyorum dua etsin uyansın hemem bi görüyim uyku pozisyonunda
Umarım herşey yolunda gitmiştir

Ben daha kıyafet almadım ama büyük eşyalar zaten çocuklardan var taşıma puseti geldi bugün yoyko tercih ettik yavaş yavaş bakım eşyası ve kıyafet almaya başlarım artık sizden görünce pek bi heveslendim keşke bime gitseymişim ben de çok güzeller sağlıkla kullansın minikler bayram sonrası hız kazandırayım alışverişe bu arada anne bebek bakım çantası alanınız var mı önerebileceğiniz memnun kaldığınız bi marka varsa tavsiyelere açığım kararsız kaldım da ben

Bizimde altın almaktan iflahım kurudu cocuguma daha bir şey alamadım düğün yüzünden

Umarım herşey yolunda gitmiştir
Şükür bebek çok iyi her şeyi gelişmiş ama çok aşşağıda dinlenmen lazım kendini yorma dddi 6 gün önde gidiyor rahim ağzın uzun o yüzden şuanda tehlike görmüyorum çıkar yukarı dedi o yüzden cumartesi pazar ful yatıştayım. buda yinede yan profil bebito

Eklentiler

• IMG_20220701_193215.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 97
Canım bebek mi aşagıda plasenta mı? İzledigim videolarda ve okudugum yerlerde 20. Haftadan sonra bebegin başını taşıyamadığından yer çekimi etkisiyle aşagıya döndüğü normal oldugu deniyordu. 20. Haftada da bebeginin kafası aşagı dönen aşağı yerleşen varmış 39. Haftada da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…