- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Güle güle kullansın kuzuMıdışımın çeyizibaktıkca aşk yaşıyorum rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah
Sağol canım tesekkur ederimGüle güle kullansın kuzu
çokk güzel maşallahhhMıdışımın çeyizibaktıkca aşk yaşıyorum rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah
Saol teyzesi tesekkur ederimçokk güzel maşallahhh
Zam gelmezse artık bir şeylere bende almaya başlicam zamla birlikte inşallah hiç umudum yok amaSaol teyzesi tesekkur ederimal koy al koy bi bakayım dedim baya biseyler olmus oğlumun cohu şeyini dağıtmıstım gıydirdıklerimi onlar dan pısman değilim ama hanşle elbiselerimi verdiğime cok pişman oldum yeni almak zorunda kaldım cok fazla tuttu bebeğime aldıklarıma acımam da iyi ki büyük esyalarını vermedim
Herseye zam geliyo fazla fazla daha da artacak beklemekten ziyade yavasdan baslamak en iyisiZam gelmezse artık bir şeylere bende almaya başlicam zamla birlikte inşallah hiç umudum yok ama
Kıyafetleri tamam bakım esyasıda büyük eşyaları kaldı sadeceHerseye zam geliyo fazla fazla daha da artacak beklemekten ziyade yavasdan baslamak en iyisi
Bana da yan etki yaptı aşırı derece de ishal. Kullanım şeklim sabah kahvaltından yarım saat önceydi. Ancak ben gece tuvalete uyanınca kullandım yani kahvaltıdan yaklaşık 3 ya da 4 saat önce belki bazen daha fazla şu an herşey yolundaDemirim de iyi. 5.ayı bitirdim diye doktorum bu hafta başlattı başlanması gerekiyormuş ve beni ilaç şiddetli ishal yaptı bir tane içtim üçüncü gün kendime geldim kestik ilacı. Onu ne yapcam bilmiyorum bu şekilde kullanamam ama kullanılması gerekiyormuş şimdilik ocean mumynin içindekiyle idare ediyorum. İkiz bebek benimkiler illaki düşecek bu aydan sonra değerim hatta dediğin gibi düştü mü acaba.
Benim gibi Demir ilacı yan etkisi yaşayan var mı onu da sorayım özellikle tecrübeli anneler ne yaptınız?
Temmuz da mobılyaya zam geleceği söyleniyodu yavas yavas bi yerden basla canım ben de anne yanı Alcam ama ablamın düğünü var temmuzun sonu tam altın Alcaz bide baska sehir de git gel de masraf olcak ondan erteledim anne yanını yoksa alıp koycaktım Allah yardımcımız olsun valla oğlumun vardı park yatagı kırıldı bu sefer doğal ahsap anne yanı olsun istiyorum bakalım gerisi var pusetti bebek arabasıydı küvet banyo malzemesi yürüteçdi salıncaktı mama sandalyesi falan onlar abiden kalanKıyafetleri tamam bakım esyasıda büyük eşyaları kaldı sadece
Umarım herşey yolunda gitmiştirKızlar hastanedeyim geç kalıcam diye hızlı hızlı yürüdüm bebek kasılmış hareket etmiyor sabit duruyor meyve suyu içtim bekliyorum dua etsin uyansın hemem bi görüyimuyku pozisyonunda
Bizimde altın almaktan iflahım kurudu cocuguma daha bir şey alamadım düğün yüzündenTemmuz da mobılyaya zam geleceği söyleniyodu yavas yavas bi yerden basla canım ben de anne yanı Alcam ama ablamın düğünü var temmuzun sonu tam altın Alcaz bide baska sehir de git gel de masraf olcak ondan erteledim anne yanını yoksa alıp koycaktım Allah yardımcımız olsun valla oğlumun vardı park yatagı kırıldı bu sefer doğal ahsap anne yanı olsun istiyorum bakalım gerisi var pusetti bebek arabasıydı küvet banyo malzemesi yürüteçdi salıncaktı mama sandalyesi falan onlar abiden kalan
Şükür bebek çok iyi her şeyi gelişmiş ama çok aşşağıda dinlenmen lazım kendini yorma dddi 6 gün önde gidiyor rahim ağzın uzun o yüzden şuanda tehlike görmüyorum çıkar yukarı dedi o yüzden cumartesi pazar ful yatıştayım. buda yinede yan profil bebitoUmarım herşey yolunda gitmiştir
Aaaa aynıyızKızlar detaylı ultrasona gittim bugün hersey gayet yolundaymış 21+6 dayız haftasıyla uyumlu 460 gram dediler oğlum oluyormuş net bi şekilde öğrendik
ay dilerim o altinlar yavrun dogdugun da size geri dönerBizimde altın almaktan iflahım kurudu cocuguma daha bir şey alamadım düğün yüzünden
Ağzı açık uyuyoray dilerim o altinlar yavrun dogdugun da size geri döner
herseyin guzel cikmasian sevindimmasallah misil misil uyuyor
Canım bebek mi aşagıda plasenta mı? İzledigim videolarda ve okudugum yerlerde 20. Haftadan sonra bebegin başını taşıyamadığından yer çekimi etkisiyle aşagıya döndüğü normal oldugu deniyordu. 20. Haftada da bebeginin kafası aşagı dönen aşağı yerleşen varmış 39. Haftada daŞükür bebek çok iyi her şeyi gelişmiş ama çok aşşağıda dinlenmen lazım kendini yorma dddi 6 gün önde gidiyor rahim ağzın uzun o yüzden şuanda tehlike görmüyorum çıkar yukarı dedi o yüzden cumartesi pazar ful yatıştayım. buda yinede yan profil bebito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?