- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Ben soguk memlekette yasiyorum.Battaniye de yorgan da lwzim bana canimHepsi lazım bide kış bebeği olacak bizimkiler olmazsa olmaz. Dediğin gibi yorgan falan dda bakmak lazım di mi yorgan kalın grlmez mi ya kalın battaniye alsam diyordum
Gece uyanıp bakıyorum özellikle ya da sabahları yatarken falan evet bir şeyler var ama dedikleri kadar net şeyler değil kayma gibi vs değilAslında bu elektrik çarpması gibi ya da zaman zaman idrara sıkışıkken ozellekle ordaki anlık acı hisleri bebiş hareketi ya da kaydıraktan kayıyor gibi bı hisbüyüyünce daha yukarı çıkınca bağırsak olmadığını anlayacak daha kolay ayırt edeceksin.Simdi tam da bağırsaklara yakın olduğu için hissedersin ama hangisi emin olamayabilirsin çok normal,içini ferah tut.16 gibi başladım ben ayırt etmeye ama diyorum ya 3. Gebelik bir de gün içinde hareketliyken araya kaynıyor ama yatar durumdayken daha kolay fark ediyorsun
Molfiksle Prima arası pek fark yok ikisi de güzel bez canımBende ilk oglumda preminum almıştım fakat simdi çok pahalı geldi. İlk üç ay premium alıp sonra moltif pure soft alıyım diyorum
Bizde canım iç anadoludayız soğuk buralar. Bakayım bende yorganlaraBen soguk memlekette yasiyorum.Battaniye de yorgan da lwzim bana canim
Çok da alamıyoruz ki bi kaç ay giyilecek işi bitecek. Çok güzel döneme denk geldik aslında efil efil elbise zamanı tamEvet açık renk bi tane var bende bi ara meraklı ben, almıştım bi taneaman saçımla çok ilgilenmiyorum. En çok psikolojimi bozan ne giyeceğim derdi aldım bikaç parça bişey ama bu seferde hep aynı kıyafetleri giyiyor gibi hissediyorum
Yemin ederim bende böyleyimKızlar bana bir şey oldu ben çocukları aşırı sever onlarla saatlerce oynayabilen minnoş bir insandım. Her bebeği olsun çocuğu olsun çok beğenirdim tatlı ve sevimli gelirdi ama şimdi hiç bir çocuğu beğenemiyorumgüzel bebek fotolarına bakınca bile içim kıpır kıpır olmuyor ve bu durum beni aşırı rahatsız etmeye başladı.
Cikolata ye ve oturup bekle.Hic denedin mi?Kızlar bugün bebek hiç hareket etmedi ya
Yatıyorum sabahtan beri ama çikolata yemedim hemen yiyiorumCikolata ye ve oturup bekle.Hic denedin mi?
Giderseniz eğer, yastık ve yorgan konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Onları henüz ben de almadım.Bende de oyle.Besik almadik daha.Dolabi var ablasinin bebeklik dolabini kullanacak ablasina yenj aldik. Bugun buyuk e bebek magazasina bi gidip piyasa arastirmasi yapicam:)) gerci hersey pahali da. Yorgan lazim .Battaniye lazim of lazim da lazim :)
Yarim saat snra haber edin:)Yatıyorum sabahtan beri ama çikolata yemedim hemen yiyiorum
Yolda yogunluk varmis trafik vs o yuzden haftaici gidecegm sanirim.Annem yorganini yatastan alalim sıhhatli iyi bir sey olsun diyorGiderseniz eğer, yastık ve yorgan konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Onları henüz ben de almadım.
Az sabret annesi tekneleriyle uyandiracagi zamanlar bile gelecek inşallahGece uyanıp bakıyorum özellikle ya da sabahları yatarken falan evet bir şeyler var ama dedikleri kadar net şeyler değil kayma gibi vs değilBakalım inşallah ben de bir an önce hissetmeye başlarım
İkisi de güzel ancak bazen bebeğe alerji yapabiliyor.Cocuktan çocuğa da değiştiği için şimdiden stoklamayi göze alamadımMolfiksle Prima arası pek fark yok ikisi de güzel bez canım
Oynadı velet sabahtan beri bekliyorum yaYarim saat snra haber edin:)
Bende de oyle oldugu zamanlar oluyo.Uyuyolar mi nedir :))Oynadı velet sabahtan beri bekliyorum yaaklıma gelmedi
Hangi çikolatadan yiyoruz .Bende de oyle oldugu zamanlar oluyo.Uyuyolar mi nedir :))
Aynı şeyi düşünüyorum bende o yğzdençok abartamıyotum da alışverişi. Bikaç parça bişey aldım hadi desim seneye darlttırır giyerim ama hangi biri daralttırılır kiÇok da alamıyoruz ki bi kaç ay giyilecek işi bitecek. Çok güzel döneme denk geldik aslında efil efil elbise zamanı tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?