2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gece uyanıp bakıyorum özellikle ya da sabahları yatarken falan evet bir şeyler var ama dedikleri kadar net şeyler değil kayma gibi vs değil Bakalım inşallah ben de bir an önce hissetmeye başlarım

Çok da alamıyoruz ki bi kaç ay giyilecek işi bitecek. Çok güzel döneme denk geldik aslında efil efil elbise zamanı tam

Yemin ederim bende böyleyim kuzenim hatta dalga geçti benimle Brad Pitt doğurmicaksın falan diye tek olmadığım için mutlu oldum,

Bende de oyle.Besik almadik daha.Dolabi var ablasinin bebeklik dolabini kullanacak ablasina yenj aldik. Bugun buyuk e bebek magazasina bi gidip piyasa arastirmasi yapicam:)) gerci hersey pahali da. Yorgan lazim .Battaniye lazim of lazim da lazim :)
Giderseniz eğer, yastık ve yorgan konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Onları henüz ben de almadım.

Gece uyanıp bakıyorum özellikle ya da sabahları yatarken falan evet bir şeyler var ama dedikleri kadar net şeyler değil kayma gibi vs değil Bakalım inşallah ben de bir an önce hissetmeye başlarım
Az sabret annesi tekneleriyle uyandiracagi zamanlar bile gelecek inşallah
Molfiksle Prima arası pek fark yok ikisi de güzel bez canım
İkisi de güzel ancak bazen bebeğe alerji yapabiliyor.Cocuktan çocuğa da değiştiği için şimdiden stoklamayi göze alamadım Aralık'ta temmuz fiyatlarını arayacağız muhtemelen

Ya ilk bebegimde emzirmede gogus ucu cok cikik olmadigi icin prpblem yasamstm.Ayni sorunu olup veya tecrube eden tavsiye edebilecegi yontemler neler?Silikon uclar var evet ama bebegim onda da pek emememisti

Çok da alamıyoruz ki bi kaç ay giyilecek işi bitecek. Çok güzel döneme denk geldik aslında efil efil elbise zamanı tam
Aynı şeyi düşünüyorum bende o yğzdençok abartamıyotum da alışverişi. Bikaç parça bişey aldım hadi desim seneye darlttırır giyerim ama hangi biri daralttırılır ki elbiseye yüklendşm bende çok tatlış oluyo bide göbüş de çıkıimaya başladı artık ay çok hoşuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…