2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya ilk bebegimde emzirmede gogus ucu cok cikik olmadigi icin prpblem yasamstm.Ayni sorunu olup veya tecrube eden tavsiye edebilecegi yontemler neler?Silikon uclar var evet ama bebegim onda da pek emememisti
Bunu bende merak ediyorum
. Emmeme ihtimali varmış silikon uçlara bakıyırdum bende işe yaramadı mı sizde

Merhaba kızlar 21+2 oldu ama ben hala net olarak bebeğimi hissetmiyorum var mı benim gibi olan ?
canim bende mesela bazi gunler cok hissediyorum , bazi gunler 1-2 kere max, hissediyorum. soyle bir iki hafta daha gecsin daha net hissederiz.
ben hic bir zaman her cocugu sevebilen biri olmadim . Cocukken cok zorbalik yasadigim icin .
2 yasina olan kadar bebekleri seviyorum , ilgileniyorum ama 2 -3 yasina gelince bir soguma oluyor bende , hep boyledi ama kendi cocuguma olmaz diye dusuyorum.
Benim esim, gorumcem ve abim uzun boylu . hep diyorum insallah boyu ceker halasina dayisina. Esimde diyor o zaman basketci olur diye, simdiden kurslari arastiriyor
Kızlar bebişler için dolap aldınız mı? Şu an bakıyorum ama kararsız kaldım nasıl bir şey almam gerektiğini tam kestiremedim
Bana abim 3 kapli bir dolap verdi ama cekmece yeri yok. Bir tarafi full raf, oraya sepetler alip icine dizecegim ayri ayri zibin vs diye .
Kızlar bugün bebek hiç hareket etmedi ya
Bende hissetmedim, gece de cok gazim vardi sabah kadar cikmadi bakalim bende bir cikolaya yicem.
Oynadı velet sabahtan beri bekliyorum ya aklıma gelmedi
Benim ki her cikolataya hareket etmiyorama bonibon favorisi

Spicelover nerelerdesin uyuyormuydun Günaydınmı
Bana Gunaydin sana Iyi aksamlar canim, bende geriye dogru mesajlari okuyup cevaplandiriyordum
Ay evet elbise giymek cok rahatlik ya, corabimi zor giyiyorum artik

Benim yapamadığım bacak açma hareketini yapsın yeter birde dizini kırmadan eğilsin esnek olsun esnek

Evin içinde 10 adım yürüyorum belim ağrıyor çöktüm 27 yaşımda

Bana Gunaydin sana Iyi aksamlar canim, bende geriye dogru mesajlari okuyup cevaplandiriyordum

Ay evet elbise giymek cok rahatlik ya, corabimi zor giyiyorum artik
Nereden biliyorum senin orayı ınstagramda bir kadın var onu takip ediyorum oda gebe multivitamin marketten aldığını doktora cok gitmediğini hepsini ondan öğrendim okullarinizda cok büyük bahçesi felan orman gibi

Kızlar bebişler için dolap aldınız mı? Şu an bakıyorum ama kararsız kaldım nasıl bir şey almam gerektiğini tam kestiremedim
Ben dolap ve sifonyer aldım sadece, yatak almadım zaten 1-2 sene anne yanında olacak bebek odasında da şuan tek kişilik baza var o yüzden acele etmedim. Artepe'den aldım. Tüm ürünleri mdf, dayanıklı ve 7 yıl garantili. Çilek, caploonba vs. baktım ama sunta onlar dayanıksız verilen paraya yazık olur. Alt gri kısım kulplari gri olacak bi onu değiştirdim bir de ikili kapak kısmına bir kat daha ekleme yaptırdım. 12.750'ye aldık.

Eklentiler

• IMG-20220617-WA0087.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20220617-WA0089.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 77
Ben Ballı Süt içince hareket ediyor yada ben kendimi kandırıyorum bal yemekten ari gibi gezeceğim çikolata tadelle begenmedi nestle beyaz cikolatali olandan aldım ondada sanki kipirdiyormus gibi yapti birde bitteri denim

Çok soft çok hoşmuş, iyi gunlerde kullanin.

Güle güle kullansın bebiş Kullanışlı bir takıma benziyor.

Benim yapamadığım bacak açma hareketini yapsın yeter birde dizini kırmadan eğilsin esnek olsun esnek

Evin içinde 10 adım yürüyorum belim ağrıyor çöktüm 27 yaşımda
Benim usengecligimi almasin yeter yavrum
Hangimiz cokmedik canim benimkuyrugu dik tutmaya calisiyoruz
ahaha aynisiben ucuza bulursam Amazon danda aliyorum vitaminleri Evet okul bahceleri cok buyuk ve ilk okullar max 3 katli .
Gule gule kullan canim
Cilek mobilya eskiden (20 yil once ) fln cok kaliteliydi. simdi nasildir bilmiyorum ama bizde kuzenlerimde 10 yasimizdan 20 li yaslarimizin sonuna kadar ayni mobilyalari kullandik.
Ben Ballı Süt içince hareket ediyor yada ben kendimi kandırıyorum bal yemekten ari gibi gezeceğim çikolata tadelle begenmedi nestle beyaz cikolatali olandan aldım ondada sanki kipirdiyormus gibi yapti birde bitteri denim
Ay sut cok gaz yapiyor , laktozsuz ictim bir sure oda normal sut gbi lezzetli degil (
benim kide saralle ve cikolatali gofret sevmedi

Heyner Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Sallanır Beşik Organik 60x120 + Sarı Yıldız Uyku Seti + Yatak Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben bu beşikten aldım kurdum çok sevimli oldu sallanabiliyor içinin yüksekliği ayarlanabiliyor önce anne yani olarak sonra ortaya çekip iyice ayaklandığında da en alta ayarlayabiliyoruz artik en son da oyun parkı hatta sedir olarak kullanilabilir yani kırılana kadar yolu var gibi ahsaplari gayet saglam görselde ne varsa gönderdiler yatağı falan baya iyi kullanacağım, yorgani küçük sadece ilk zamanlar idare eder yine dolap isine henüz girisemedim ben de

cok hoss misil misil uyusun yavrum besigin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…