- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Bunu bende merak ediyorumYa ilk bebegimde emzirmede gogus ucu cok cikik olmadigi icin prpblem yasamstm.Ayni sorunu olup veya tecrube eden tavsiye edebilecegi yontemler neler?Silikon uclar var evet ama bebegim onda da pek emememisti
canim bende mesela bazi gunler cok hissediyorum , bazi gunler 1-2 kere max, hissediyorum. soyle bir iki hafta daha gecsin daha net hissederiz.Merhaba kızlar 21+2 oldu ama ben hala net olarak bebeğimi hissetmiyorumvar mı benim gibi olan ?
ben hic bir zaman her cocugu sevebilen biri olmadim . Cocukken cok zorbalik yasadigim icin .Kızlar bana bir şey oldu ben çocukları aşırı sever onlarla saatlerce oynayabilen minnoş bir insandım. Her bebeği olsun çocuğu olsun çok beğenirdim tatlı ve sevimli gelirdi ama şimdi hiç bir çocuğu beğenemiyorumgüzel bebek fotolarına bakınca bile içim kıpır kıpır olmuyor ve bu durum beni aşırı rahatsız etmeye başladı.
Benim esim, gorumcem ve abim uzun boylu . hep diyorum insallah boyu ceker halasina dayisina. Esimde diyor o zaman basketci olur diye, simdiden kurslari arastiriyorOnun için oyuncak alırken bile daha çok eğitici kitaplara yönelteceğim spor hassas noktam hayatında yüzme jimnastik basketbol bir tanesi dahi olsa beni çok mutlu eder. Hem ruhsal hem fiziksel gelişimi için. Müzik ve resim tercih bırakacağım ama spor seçenekbunun için bütçe ayırıyorum.
Okul için ise zaten artık okusada ne olacakları belli değil dil olarak İngilizce öğrense kafi .
Hayatında spor olsun yeter ya sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat
Bana abim 3 kapli bir dolap verdi ama cekmece yeri yok. Bir tarafi full raf, oraya sepetler alip icine dizecegim ayri ayri zibin vs diye .Kızlar bebişler için dolap aldınız mı? Şu an bakıyorum ama kararsız kaldım nasıl bir şey almam gerektiğini tam kestiremedim
Bende hissetmedim, gece de cok gazim vardi sabah kadar cikmadi bakalim bende bir cikolaya yicem.Kızlar bugün bebek hiç hareket etmedi ya
Benim ki her cikolataya hareket etmiyorOynadı velet sabahtan beri bekliyorum yaaklıma gelmedi
Bitterde hareketlendiriyormuş ama acıOynadı velet sabahtan beri bekliyorum yaaklıma gelmedi
Bana Gunaydin sana Iyi aksamlar canim, bende geriye dogru mesajlari okuyup cevaplandiriyordum
Ay evet elbise giymek cok rahatlik ya, corabimi zor giyiyorum artikAynı şeyi düşünüyorum bende o yğzdençok abartamıyotum da alışverişi. Bikaç parça bişey aldım hadi desim seneye darlttırır giyerim ama hangi biri daralttırılır kielbiseye yüklendşm bende çok tatlış oluyo bide göbüş de çıkıimaya başladı artık ay çok hoşuma gidiyo
Benim yapamadığım bacak açma hareketini yapsın yeter birde dizini kırmadan eğilsin esnek olsun esnekcanim bende mesela bazi gunler cok hissediyorum , bazi gunler 1-2 kere max, hissediyorum. soyle bir iki hafta daha gecsin daha net hissederiz.
ben hic bir zaman her cocugu sevebilen biri olmadim . Cocukken cok zorbalik yasadigim icin .
2 yasina olan kadar bebekleri seviyorum , ilgileniyorum ama 2 -3 yasina gelince bir soguma oluyor bende , hep boyledi ama kendi cocuguma olmaz diye dusuyorum.
Benim esim, gorumcem ve abim uzun boylu . hep diyorum insallah boyu ceker halasina dayisina. Esimde diyor o zaman basketci olur diye, simdiden kurslari arastiriyor
Bana abim 3 kapli bir dolap verdi ama cekmece yeri yok. Bir tarafi full raf, oraya sepetler alip icine dizecegim ayri ayri zibin vs diye .
Bende hissetmedim, gece de cok gazim vardi sabah kadar cikmadi bakalim bende bir cikolaya yicem.
Benim ki her cikolataya hareket etmiyorama bonibon favorisi
Nereden biliyorum senin orayı ınstagramda bir kadın var onu takip ediyorum oda gebe multivitamin marketten aldığını doktora cok gitmediğini hepsini ondan öğrendimBana Gunaydin sana Iyi aksamlar canim, bende geriye dogru mesajlari okuyup cevaplandiriyordum
Ay evet elbise giymek cok rahatlik ya, corabimi zor giyiyorum artik
Ben dolap ve sifonyer aldım sadece, yatak almadım zaten 1-2 sene anne yanında olacak bebek odasında da şuan tek kişilik baza var o yüzden acele etmedim. Artepe'den aldım. Tüm ürünleri mdf, dayanıklı ve 7 yıl garantili. Çilek, caploonba vs. baktım ama sunta onlar dayanıksız verilen paraya yazık olur. Alt gri kısım kulplari gri olacak bi onu değiştirdim bir de ikili kapak kısmına bir kat daha ekleme yaptırdım. 12.750'ye aldık.Kızlar bebişler için dolap aldınız mı? Şu an bakıyorum ama kararsız kaldım nasıl bir şey almam gerektiğini tam kestiremedim
Ben Ballı Süt içince hareket ediyor yada ben kendimi kandırıyorum bal yemekten ari gibi gezeceğimcanim bende mesela bazi gunler cok hissediyorum , bazi gunler 1-2 kere max, hissediyorum. soyle bir iki hafta daha gecsin daha net hissederiz.
ben hic bir zaman her cocugu sevebilen biri olmadim . Cocukken cok zorbalik yasadigim icin .
2 yasina olan kadar bebekleri seviyorum , ilgileniyorum ama 2 -3 yasina gelince bir soguma oluyor bende , hep boyledi ama kendi cocuguma olmaz diye dusuyorum.
Benim esim, gorumcem ve abim uzun boylu . hep diyorum insallah boyu ceker halasina dayisina. Esimde diyor o zaman basketci olur diye, simdiden kurslari arastiriyor
Bana abim 3 kapli bir dolap verdi ama cekmece yeri yok. Bir tarafi full raf, oraya sepetler alip icine dizecegim ayri ayri zibin vs diye .
Bende hissetmedim, gece de cok gazim vardi sabah kadar cikmadi bakalim bende bir cikolaya yicem.
Benim ki her cikolataya hareket etmiyorama bonibon favorisi
Yok ya da ben beceremedim ama cok ugrastm sinir yapiyordu bebisim de yavrum tutamadikca. Gogus ucu cok cikik hanimlara hayranim :)emzirirken buyuk avantajBunu bende merak ediyorum
. Emmeme ihtimali varmış silikon uçlara bakıyırdum bende işe yaramadı mı sizde
Seninki organikçiymis masallah :)))Ben Ballı Süt içince hareket ediyor yada ben kendimi kandırıyorum bal yemekten ari gibi gezeceğimçikolata tadelle begenmedi nestle beyaz cikolatali olandan aldım ondada sanki kipirdiyormus gibi yapti birde bitteri denim
Çok soft çok hoşmuş, iyi gunlerde kullanin.Ben dolap ve sifonyer aldım sadece, yatak almadım zaten 1-2 sene anne yanında olacak bebek odasında da şuan tek kişilik baza var o yüzden acele etmedim. Artepe'den aldım. Tüm ürünleri mdf, dayanıklı ve 7 yıl garantili. Çilek, caploonba vs. baktım ama sunta onlar dayanıksız verilen paraya yazık olur. Alt gri kısım kulplari gri olacak bi onu değiştirdim bir de ikili kapak kısmına bir kat daha ekleme yaptırdım. 12.750'ye aldık.
Ben dolap ve sifonyer aldım sadece, yatak almadım zaten 1-2 sene anne yanında olacak bebek odasında da şuan tek kişilik baza var o yüzden acele etmedim. Artepe'den aldım. Tüm ürünleri mdf, dayanıklı ve 7 yıl garantili. Çilek, caploonba vs. baktım ama sunta onlar dayanıksız verilen paraya yazık olur. Alt gri kısım kulplari gri olacak bi onu değiştirdim bir de ikili kapak kısmına bir kat daha ekleme yaptırdım. 12.750'ye aldık.
Benim usengecligimi almasin yeter yavrumBenim yapamadığım bacak açma hareketini yapsın yeter birde dizini kırmadan eğilsin esnek olsun esnek
Evin içinde 10 adım yürüyorum belim ağrıyor çöktüm 27 yaşımda
ahaha aynisiNereden biliyorum senin orayı ınstagramda bir kadın var onu takip ediyorum oda gebe multivitamin marketten aldığını doktora cok gitmediğini hepsini ondan öğrendimokullarinizda cok büyük bahçesi felan orman gibi
Gule gule kullan canimBen dolap ve sifonyer aldım sadece, yatak almadım zaten 1-2 sene anne yanında olacak bebek odasında da şuan tek kişilik baza var o yüzden acele etmedim. Artepe'den aldım. Tüm ürünleri mdf, dayanıklı ve 7 yıl garantili. Çilek, caploonba vs. baktım ama sunta onlar dayanıksız verilen paraya yazık olur. Alt gri kısım kulplari gri olacak bi onu değiştirdim bir de ikili kapak kısmına bir kat daha ekleme yaptırdım. 12.750'ye aldık.
Ay sut cok gaz yapiyor , laktozsuz ictim bir sure oda normal sut gbi lezzetli degilBen Ballı Süt içince hareket ediyor yada ben kendimi kandırıyorum bal yemekten ari gibi gezeceğimçikolata tadelle begenmedi nestle beyaz cikolatali olandan aldım ondada sanki kipirdiyormus gibi yapti birde bitteri denim
TeşekkürlerGüle güle kullansın bebişKullanışlı bir takıma benziyor.
Heyner Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Sallanır Beşik Organik 60x120 + Sarı Yıldız Uyku Seti + Yatak Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLBende bakiniyorum daha bulamadim. Ben bebek odası takimi almayacagim. Dolapları cok kucuk oluyor. 4 kapili 5 kapili bir dolap bakiniyorum büyüdüğünde de kullansin diye. Beşiği ayriyeten alacagim. Bakalim alanlar varsa yardimci olur insallah zamlar gelmeden alsak bari
Benim sadece tek bir tane beyazim vardi hamile kalana kdar , son zamanlar da bakiyorum ustlerden beyazlamaya baslamis saclarimSaçlarım iyice beyazladı sanki
cok hossHeyner Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Sallanır Beşik Organik 60x120 + Sarı Yıldız Uyku Seti + Yatak Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben bu beşikten aldım kurdum çok sevimli oldu sallanabiliyor içinin yüksekliği ayarlanabiliyor önce anne yani olarak sonra ortaya çekip iyice ayaklandığında da en alta ayarlayabiliyoruz artik en son da oyun parkı hatta sedir olarak kullanilabilir yani kırılana kadar yolu var gibiahsaplari gayet saglam görselde ne varsa gönderdiler yatağı falan baya iyi kullanacağım, yorgani küçük sadece ilk zamanlar idare eder yine dolap isine henüz girisemedim ben de
Benimde 2 3 tane anca vardı şuanda 10 u geçkinBenim sadece tek bir tane beyazim vardi hamile kalana kdar , son zamanlar da bakiyorum ustlerden beyazlamaya baslamis saclarim
Bı elime alıp dokunmam lazım beze premiumu biliyorum da moltifxi hiç bilmiyorum bakalimmmMolfiksle Prima arası pek fark yok ikisi de güzel bez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?