2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Maalesef ekonomik olarak bende çok korkuyorum yetememekten rabbim yardımcımız olsun

Maalesef ekonomik olarak bende çok korkuyorum yetememekten rabbim yardımcımız olsun
Onun için oyuncak alırken bile daha çok eğitici kitaplara yönelteceğim spor hassas noktam hayatında yüzme jimnastik basketbol bir tanesi dahi olsa beni çok mutlu eder. Hem ruhsal hem fiziksel gelişimi için. Müzik ve resim tercih bırakacağım ama spor seçenek bunun için bütçe ayırıyorum.
Okul için ise zaten artık okusada ne olacakları belli değil dil olarak İngilizce öğrense kafi .
Hayatında spor olsun yeter ya sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat

Kızlar bebişler için dolap aldınız mı? Şu an bakıyorum ama kararsız kaldım nasıl bir şey almam gerektiğini tam kestiremedim
Bende bakiniyorum daha bulamadim. Ben bebek odası takimi almayacagim. Dolapları cok kucuk oluyor. 4 kapili 5 kapili bir dolap bakiniyorum büyüdüğünde de kullansin diye. Beşiği ayriyeten alacagim. Bakalim alanlar varsa yardimci olur insallah zamlar gelmeden alsak bari

Bende de oyle.Besik almadik daha.Dolabi var ablasinin bebeklik dolabini kullanacak ablasina yenj aldik. Bugun buyuk e bebek magazasina bi gidip piyasa arastirmasi yapicam:)) gerci hersey pahali da. Yorgan lazim .Battaniye lazim of lazim da lazim :)
Hepsi lazım bide kış bebeği olacak bizimkiler olmazsa olmaz. Dediğin gibi yorgan falan dda bakmak lazım di mi yorgan kalın grlmez mi ya kalın battaniye alsam diyordum

Aaa bakayım bende sağolasın

Telaşlanma ilk gebeliklerde 22.haftaya kadar normal .İç karnın geniş olabilir.
Yani sürekli doktora gidince soruyorum normal daha çok küçük diyor ama burada da herkes böyle net hissedince ister istemez telaş yapıyorum belki de ben anlamıyorum bağırsak hareketi gibi şeyler oluyor tabii perşembe yine gideceğim doktora bakalım yine sorarım bir sorun olmasın da geç hissetsem de olur

Ben beşiğini aldım anne yanı park yatak olarak ama dolap konusunda kararsızım büyük bir şey istemiyorum çünkü yerim yok

İçini ferah tut

Bende ilk oglumda preminum almıştım fakat simdi çok pahalı geldi. İlk üç ay premium alıp sonra moltif pure soft alıyım diyorum

Kızlar bebişler için dolap aldınız mı? Şu an bakıyorum ama kararsız kaldım nasıl bir şey almam gerektiğini tam kestiremedim
guzel soru. benim kafam karisik bu konuda. aklima hep sifonyer geliyordu once. cekmeceli bolmelere daha cok ihtiyaci olur mu en az 2-3 sene diye dusunuyorum.

guzel soru. benim kafam karisik bu konuda. aklima hep sifonyer geliyordu once. cekmeceli bolmelere daha cok ihtiyaci olur mu en az 2-3 sene diye dusunuyorum.
Ben sanırım bir şifonyer bi de tek kapaklı asklı bir dolap alıcam bir kaç sene idare eder gibi geldi bana

Herhalde öyle geçen hafta gittiğim dr 22.haftadan sonra netleşir demişti bakalım artık doktora gittiğimde içim rahat ediyor böyle de belirtisiz çok zor her şey yolunda mı anlaşılmıyor
Aslında bu elektrik çarpması gibi ya da zaman zaman idrara sıkışıkken ozellekle ordaki anlık acı hisleri bebiş hareketi ya da kaydıraktan kayıyor gibi bı his büyüyünce daha yukarı çıkınca bağırsak olmadığını anlayacak daha kolay ayırt edeceksin.Simdi tam da bağırsaklara yakın olduğu için hissedersin ama hangisi emin olamayabilirsin çok normal,içini ferah tut.16 gibi başladım ben ayırt etmeye ama diyorum ya 3. Gebelik bir de gün içinde hareketliyken araya kaynıyor ama yatar durumdayken daha kolay fark ediyorsun

Ben de oda kısmında çok kararsızım. Caploonba markasına güzel diyorlar, boya kalitesi ve koku açısından da. Şifonyer almam, asansör yatak ve dolap alırım diyordum ama sanırım şifonyer de lazım olacak. Bir de dolap 3 kapı mı 2 kapı mı kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…