Canım bi emzirme danışmanından gördüm. Şırınganın iğnesiz Kısmıyla göğüs ucunu çekiyorlar göğüs ucu ortaya çıkıyorYa ilk bebegimde emzirmede gogus ucu cok cikik olmadigi icin prpblem yasamstm.Ayni sorunu olup veya tecrube eden tavsiye edebilecegi yontemler neler?Silikon uclar var evet ama bebegim onda da pek emememisti
Bunu ben de dymustum sanirim evde var siringa bi denesem mi :))Canım bi emzirme danışmanından gördüm. Şırınganın iğnesiz Kısmıyla göğüs ucunu çekiyorlar göğüs ucu ortaya çıkıyor
Dene bi bakalım olacak mı. Benimde göğüs ucu yok ama elleyince ucu çıkıyor.Bunu ben de dymustum sanirim evde var siringa bi denesem mi :))
Benim normalde de cok gogus ucum yoktur ama hamilelikle biraz daha cikti. Asil usuyunce yada insanin ici uperir gbi olur ya soguktan, o zamanlar kocaman cikiuorlar ortayaBunu ben de dymustum sanirim evde var siringa bi denesem mi :))
Ay inşallah kuzummm hepimizin bebişi sağlıkla gelsin de mutlulukla eskitsin eşyalarınıcok hossmisil misil uyusun yavrum besigin de
Canım bi emzirme danışmanından gördüm. Şırınganın iğnesiz Kısmıyla göğüs ucunu çekiyorlar göğüs ucu ortaya çıkıyor
Bunu ben de dymustum sanirim evde var siringa bi denesem mi :))
Dene bi bakalım olacak mı. Benimde göğüs ucu yok ama elleyince ucu çıkıyor.
Kızlar memisleri rahat bırakın bu aralar süt gelebilirmiş oynayınca sonra kuruyormuş ucunda yara olmasın bi de bebiş gelince çok oynucaz zatenBenim normalde de cok gogus ucum yoktur ama hamilelikle biraz daha cikti. Asil usuyunce yada insanin ici uperir gbi olur ya soguktan, o zamanlar kocaman cikiuorlar ortayabende bir soguk tut bakalim dustayken sende de farkedicek mi
Aman bana çekmesin dışarıda yemek bile yemiyorum yada tiksinip korkarak yiyorum zevkle yiyemedimSeninki organikçiymis masallah :)))
Gazwoman gibi geziyorumBenim usengecligimi almasin yeter yavrum
Hangimiz cokmedik canim benimkuyrugu dik tutmaya calisiyoruz
ahaha aynisiben ucuza bulursam Amazon danda aliyorum vitaminleri Evet okul bahceleri cok buyuk ve ilk okullar max 3 katli .
Gule gule kullan canim
Cilek mobilya eskiden (20 yil once ) fln cok kaliteliydi. simdi nasildir bilmiyorum ama bizde kuzenlerimde 10 yasimizdan 20 li yaslarimizin sonuna kadar ayni mobilyalari kullandik.
Ay sut cok gaz yapiyor , laktozsuz ictim bir sure oda normal sut gbi lezzetli degil(
benim kide saralle ve cikolatali gofret sevmedi
Gule gule kullanin, bunlarin alt kismi cekmeceli olanlari var midir acaba.En azindan bezlerini vs koymak icin super olur.Heyner Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Sallanır Beşik Organik 60x120 + Sarı Yıldız Uyku Seti + Yatak Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben bu beşikten aldım kurdum çok sevimli oldu sallanabiliyor içinin yüksekliği ayarlanabiliyor önce anne yani olarak sonra ortaya çekip iyice ayaklandığında da en alta ayarlayabiliyoruz artik en son da oyun parkı hatta sedir olarak kullanilabilir yani kırılana kadar yolu var gibiahsaplari gayet saglam görselde ne varsa gönderdiler yatağı falan baya iyi kullanacağım, yorgani küçük sadece ilk zamanlar idare eder yine dolap isine henüz girisemedim ben de
Haber et :)Dene bi bakalım olacak mı. Benimde göğüs ucu yok ama elleyince ucu çıkıyor.
Gordugunu yapar cocuklar, ihtimal buyuk :))Aman bana çekmesin dışarıda yemek bile yemiyorum yada tiksinip korkarak yiyorum zevkle yiyemedimyok zehirlenecegim yok bu sebzeler yıkanmamıştır yok adam eliyle parayı elledi sonra ekmeği
Rahat bırakın rahat kanar felan ürkütmeyin beniHaber et :)
Pardon ben de sen deneyeceksin sandimDene bi bakalım olacak mı. Benimde göğüs ucu yok ama elleyince ucu çıkıyor.
Aslinda devlet hastanesinde falan gebe okulu var.Gebeler gelsin bilgi alsin diyolar.Gitmek lazimRahat bırakın rahat kanar felan ürkütmeyin beni
Acır ya
Eve sanki emzirme eğitimi için geliyorlar bir yerde okudum yada gördüm tam anımsayamıyorum
Evet benim kuzenimin eşinin meme ucu yoktu özelmi tuttu hastahanedenmi bilmiyorum hem emzirme eğitimi vermiş hemde o meme ucunu çıkarmış. Benim varmı yokmu çözemedimAslinda devlet hastanesinde falan gebe okulu var.Gebeler gelsin bilgi alsin diyolar.Gitmek lazim
Evet benim kuzenimin eşinin meme ucu yoktu özelmi tuttu hastahanedenmi bilmiyorum hem emzirme eğitimi vermiş hemde o meme ucunu çıkarmış. Benim varmı yokmu çözemedimşimdi onada takarsam bu aylar hiç geçmez onuda sonraki kuruntuma saklıyorum
Ilkinde yasadim bu sorunu, yaşamasam aklima bile gelmezdi.O yuzden endiseleniyorum.Ilk bebegimde bu problemler yuzunden stres yaptim moraljm bozuldu sutum azaldi.Yavrumu 2 ay emzirebildim.Bu sefer emzirebilmek istiyorum e n azindan 6 ay veya 1 sene.Evet benim kuzenimin eşinin meme ucu yoktu özelmi tuttu hastahanedenmi bilmiyorum hem emzirme eğitimi vermiş hemde o meme ucunu çıkarmış. Benim varmı yokmu çözemedimşimdi onada takarsam bu aylar hiç geçmez onuda sonraki kuruntuma saklıyorum
Canim senin bebişimin cinsiyeti belli oldumuo muhteşem duyguyu tahmin ediyorumben de doktordan ayrıntılı ultrasondaki renkli videosunu istedim vereceğini söyledi cumartesini iple çekiyorum
Sen deneyimlisin kuzu haklısın.Emzirmek önemli ama gelmiyorsa olmuyorsada zorlamamak lazımmış. Stres daha çok azaltıyormuş.Tabi bu meme ucu olayı farklı .Çözümü var.Ilkinde yasadim bu sorunu, yaşamasam aklima bile gelmezdi.O yuzden endiseleniyorum.Ilk bebegimde bu problemler yuzunden stres yaptim moraljm bozuldu sutum azaldi.Yavrumu 2 ay emzirebildim.Bu sefer emzirebilmek istiyorum e n azindan 6 ay veya 1 sene.
Ben kahveyide kafeinsiz ictigim icin artik alistimGazwoman gibi geziyorum
Bende Yağsız süt içemem
Laktozsuz su gibi
Kahvesizde yapamıyorum haftada 3 e düşüreceğim kokusu beni benden alıyor
Ben Meltem mobilyanın Kral takım modelini farklı bir yere özel yaptırdım. Takım geldi ama tamamen kurulmadı dolabı kurulunca atayım size fikir olsun. Gayet yeterli büyük bir model diğer takımlardaki gibi küçük değil. Fakat zamlar geldi bile malesefBende bakiniyorum daha bulamadim. Ben bebek odası takimi almayacagim. Dolapları cok kucuk oluyor. 4 kapili 5 kapili bir dolap bakiniyorum büyüdüğünde de kullansin diye. Beşiği ayriyeten alacagim. Bakalim alanlar varsa yardimci olur insallah zamlar gelmeden alsak bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?