2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya ilk bebegimde emzirmede gogus ucu cok cikik olmadigi icin prpblem yasamstm.Ayni sorunu olup veya tecrube eden tavsiye edebilecegi yontemler neler?Silikon uclar var evet ama bebegim onda da pek emememisti
Canım bi emzirme danışmanından gördüm. Şırınganın iğnesiz Kısmıyla göğüs ucunu çekiyorlar göğüs ucu ortaya çıkıyor

Bunu ben de dymustum sanirim evde var siringa bi denesem mi :))
Benim normalde de cok gogus ucum yoktur ama hamilelikle biraz daha cikti. Asil usuyunce yada insanin ici uperir gbi olur ya soguktan, o zamanlar kocaman cikiuorlar ortaya bende bir soguk tut bakalim dustayken sende de farkedicek mi

Canım bi emzirme danışmanından gördüm. Şırınganın iğnesiz Kısmıyla göğüs ucunu çekiyorlar göğüs ucu ortaya çıkıyor

Bunu ben de dymustum sanirim evde var siringa bi denesem mi :))

Dene bi bakalım olacak mı. Benimde göğüs ucu yok ama elleyince ucu çıkıyor.

Benim normalde de cok gogus ucum yoktur ama hamilelikle biraz daha cikti. Asil usuyunce yada insanin ici uperir gbi olur ya soguktan, o zamanlar kocaman cikiuorlar ortaya bende bir soguk tut bakalim dustayken sende de farkedicek mi
Kızlar memisleri rahat bırakın bu aralar süt gelebilirmiş oynayınca sonra kuruyormuş ucunda yara olmasın bi de bebiş gelince çok oynucaz zaten

Gazwoman gibi geziyorum
Bende Yağsız süt içemem
Laktozsuz su gibi
Kahvesizde yapamıyorum haftada 3 e düşüreceğim kokusu beni benden alıyor

Gule gule kullanin, bunlarin alt kismi cekmeceli olanlari var midir acaba.En azindan bezlerini vs koymak icin super olur.

Aslinda devlet hastanesinde falan gebe okulu var.Gebeler gelsin bilgi alsin diyolar.Gitmek lazim
Evet benim kuzenimin eşinin meme ucu yoktu özelmi tuttu hastahanedenmi bilmiyorum hem emzirme eğitimi vermiş hemde o meme ucunu çıkarmış. Benim varmı yokmu çözemedim şimdi onada takarsam bu aylar hiç geçmez onuda sonraki kuruntuma saklıyorum

Ilkinde yasadim bu sorunu, yaşamasam aklima bile gelmezdi.O yuzden endiseleniyorum.Ilk bebegimde bu problemler yuzunden stres yaptim moraljm bozuldu sutum azaldi.Yavrumu 2 ay emzirebildim.Bu sefer emzirebilmek istiyorum e n azindan 6 ay veya 1 sene.

Sen deneyimlisin kuzu haklısın.Emzirmek önemli ama gelmiyorsa olmuyorsada zorlamamak lazımmış. Stres daha çok azaltıyormuş.Tabi bu meme ucu olayı farklı .Çözümü var.

Ben Meltem mobilyanın Kral takım modelini farklı bir yere özel yaptırdım. Takım geldi ama tamamen kurulmadı dolabı kurulunca atayım size fikir olsun. Gayet yeterli büyük bir model diğer takımlardaki gibi küçük değil. Fakat zamlar geldi bile malesef Geçen öyle göz ucuyla baktım arada 4 5 milyar fark var şuan Herşey uçtu gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…