Hep aynı olmaz canım. Benim ilk oğlumda ilk ay 1.500 ikinci ay 1200 üçüncü ay 1000 aldı

ve sonraki aylar zaten iyice azaldı. Doktor çok alıyor diye kızıyordu ama kolikti sürekli memedeydi sadece anne sütü aldığı için de kes diyemiyordu. Bu bebeler abileri gibi çok almıyolar zaten prematüre olunca daha farklı olabiliyor. Ayy dün gece Ege mahvetti bizi çığlık çığlığa bütün gece uyumadı valla o da biz de perişan olduk

Oğlumun sarılığı uzadı canım 23. gün hala 8 civarı olunca altında başka bişey olabilir diye kan alıp enzimlerine baktılar bi de sondalı idrar tahlili yapıldı ve sonucunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı

1 hafta yenidoğan servisinde yatışımız oldu antibiyotik için. Sonra kültür temiz çıkınca sarılık da bitti şükür. Dün rutin kontrolde kan tahlilleri yapıldı bebişlerimin. Sarılık nihayet artık 1 olmuştu. Umarım sizinki de bir an önce düşer canım, için rahat etsin diye ek tetkikleri yaptırabilirsin
Ayy eşyaların yeri deyince yarımı deştin. Kızımın yanına anne bebek uyum odasına gittiğim dönem temizlikçi abla temizliğe geldi ben yokken yapsın dedim. Yatak odamı kafasına göre değiştirmiş. Koca ağır karyolayı bile çekmiş, beşiğe ayar vermiş

Ayy şimdi gülüyorum ama delirmiştim başkasının evini niye değiştirir insan
Bi de ben varım maşallah diyeyim

Bekliyorum annemi az dinlendireyim de gelsin 1 ay bana baksın diye

Burdaki hadsiz kayınvalideleri görünce çok şükür diyorum