Kızlar dertleşmek için yazıyorum,sütüm doğumdan beri az geliyor,1 hafta falan hep sarı olan kolastrum geldi o yüzden az az çıktı,zaten bebeğimde 1 hafta yoğunbakımda yatmıştı,oğlumu 1 hafta sonra taburcu ettik ve yeni emmeye başladığı için dolayısıyla az az geliyordu sütüm,kaynanam başlıyordu oğluma annenin sütü yokmu yetmiyormu demeye oğlanı aldığım ilk gün bide ilk enzirmemdi,ilk gebeliğim birde,o gün bebeğim ağladı bende baya ağladım psikolojim bozuldu,sütüm hala şuan yetmiyor gibi herkese söylüyor birde sütü yetmiyor yok mama veriyor diye,benim süt için yapmadığım şey kalmaı hoşavlarmı dersiniz,bulgur plavı, bestlak damlaya yeni başladım,rezene çayı, papatya çayı ztahin pekmez herşeyi denedim ve deniyorum da,ama herkes başlıyor şimdi senin sütünün bol olması lazım akması lazım vs demeye, ben elimden geldiğince hep emzirmeye çalışıyorum ama oğlum sürekli emdiği için süt bitincede çekiştiriyor memeyi bağırıyor ağlıyor ve mama vermek durumunda kalıyorum,psikolojim bozuldu sanırım bu sütün yetmiyor yokmu şuana kadar akması taşması lazım diye söylemlerden, bazen kocam bile görmeden gizliden ağlıyorum bu durum çok yıpratıyor