canim o denli yayilmissa dr a git. cunku senin meme ucunda, emzik biberon veriyorsan onlarin ucunda da bu mantar vardir artik.Ya bildiğin beyaz beyaz yaralar aft gibi emerken ağzını açınca. Dilinin üstündeki süt kalıntısı doğru ama yanak içleri ve dudak içlerinde var karnonatlı su ile siliyorum inşallah geçer
Ilac kullanmaniz lazim. Pamukcuk mantar enfeksiyonu , en bulasici ve tekrar tekrar ureyen hir enfeksiyin cesidi mantar.
bu emmesini , sutun tadinu vs degistirebiliyor
Nasıl oldu bende bugün biraz deneyeyim sadece meme dedim olmadı 2.5 saat emdi arada aktif arada yavaş uyuyunca memeden çektim hemen ağlamaya başladı beceremeyecem ben galiba bu işidoymuyor hep sonunda mama vererek buluyorum kendimi
.sagiyorumda emziriyirumda herşeyi yiyorum damlalar çaylar off artmıyor kaçıncı ayda arttı neler yaptınben 43. Gundeyim.bide oğlum ağzını tam açmıyor benim zor yerlwstiriyorum memeye acaba diyorum ondanmi artmıyor bazen çok güzel emiyor guluk guluk duyuyorum sütun gittini bazende hiç ses gelmiyor emzik gibi emiyor.
![]()
valla damlalar caylar fln beni acillik yapti . bende iki haftadir cok ugrasiyorum mamayi en aza indirmek icin . hatta basarilada oldum gunde 6-7 den 3 e dusmustuk ama Megersem dogumdan sonra safra tasim olmus. bu kadar yuklemede o taslarin oynamasina nedne olmus. Hele tahin gbi yagli yicekler, o damlalar da yagli fln tetiklemis. bir hafta da 3 kere acile gittim. Dun artik morfin yaptilar.Benimde öyle malesef bend eherşeyi denedim ama mama ve emzirmeye devam,vermesem doymuyor,bazen doyuyor bazen az geliyor
ben boyle meme +mama devam edicem yoksa kendi sagligimdan olacagim iyice