• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
A önce uyandı ağlayacak diye önce karnını doyurdum sonra altını temizledim uyuklamaya başladı güvenli bağlanma zımbırtısı yüzünden yatağa bırakmaya kıyamadım omzumda uyuttum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Yatağa bırakıp uyutmaya kıyamadım çok masumdu
valla biz gunduzleri genelde hep boyleyiz. benimde cok hosuma gidiyor boyle uyuya kalmasi🥰

Eklentiler

• 5BB44F24-24BC-404F-8A29-93992E52E4A4.webp
    5BB44F24-24BC-404F-8A29-93992E52E4A4.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 109
Kucaktan indir mi? Onu nasıl diyor 🙂Ve şu oyun halısı bildiğimiz ayağında piyano olan değil mi?
Bende tutuyorum bol bol kucakta sonra kendisi istemeyecek zor ama bu günler gelmeyecek bi daha. Bizim de bugun 40. Günümüz. Umarım herşey daha güzel olur
Kendini atıcak gibi gerilip hafif ağlama yapıyor oyun halısına koyunca gülücükler saçıyor😅 evet piyanolu olan. 40 ınız hayırlı olsunn evet bu günler bir daha gelmeyecek diye düşünerek hep pozitif kalıyorum bende.

Merhabalar 😁 yeniden hayata dönüyorum yavaş yavaş. Otobüs yolculuğu bile yaptık 4 kere. 1 saatlil yola bile gittik 🙈 akşam üstü markete çıkıyorum sürekli bebek arabası ile. Kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. Yüzünü aöık bırakıyorum ürünler dikkatini çekiyor incelerken yorulup uyuyakalıyor🤣malum artık parklara götürülemez. Yanımıza çocuk falan gelir hastalık kapar diye korkumdan çocuğa market mağaza gezdiriyorum.

Ay benimki de öyle ama o kadar çiş vakası yaşatmadı hemen bezi kapadım kukusuna 😂
Ben sünnetten sonra çok çekmeye başladım. Kendi suratına işiyor çocuk🤭 zaten çocuğun bacağını fazla kaldırmışım göğsüme bıraktı kakayı bi kere😒 az daha eğilmiş olsam olacakları düşünmek istemiyorum 😱
Şöyle Serlacım, emzirmek, sallamak, kucakta gezdirmek. Bunlar uykuya geçmesi için araç oluyormuş. Bu araçları kullandığımız için daha çabuk uyanıyorlarmış, uykuları bölük bölük oluyormuş, çünkü en ufak bi uyanma halinde tekrar kendi kendilerine uykuya dalamayıp bu aracıya ihtiyaç duyuyorlarmış. Bir de uyku eğitimine geçince zor oluyormuş.
Benimki kendi bırakınca da bazen uyuyor ama o zaman içim acıyordy yanına yatıyordum 😱 yapmayim bidaha.

Ben sünnetten sonra çok çekmeye başladım. Kendi suratına işiyor çocuk🤭 zaten çocuğun bacağını fazla kaldırmışım göğsüme bıraktı kakayı bi kere😒 az daha eğilmiş olsam olacakları düşünmek istemiyorum 😱

Benimki kendi bırakınca da bazen uyuyor ama o zaman içim acıyordy yanına yatıyordum 😱 yapmayim bidaha.
Ben de benimkine diyorum kızım doğmadan karnıma yaptın , elime yaptın, üstüme başıma yaptın gel bir de ağzıma yap 😂

Kızlar bana kabin boy olabilen(arabamizin bagaji cok küçük) ve tek elle kapanıp açılabilen hafif bir bebek arabasi lazım 🙈🙈🙈 kullandıklarınızdan tavsiye alabilir miyim? Kızımda kullandığım çok büyük ve ağır. 2.donem kızı okula getirip goturucem hergün. Bodrumda bize ait yer olmadigi için hergun bir elimde bebek bir elimde araba 4 kat inip cikabilmem lazm 🙄 almayım almayım dedim ama kesin bugun yarın yine zam gelecek herseye. Daha fazla beklemesem iyi olacak. 2.el almaya cesaret edemiyorum denemeden görmeden.. birsuru model var hepsi birbirine benziyor ama kullanisi kolaymi zormu videolardan emin olamiyorum. Guzelmis dediklerim 7 8 binden başlıyor bu ozelliktekiler 😐 12 13 20... oyle devam ediyor. 2.cocuk için de bukadar para vermeye deger mi 3 yasindan sonra kullanmadik mesela kizimda

Ben de benimkine diyorum kızım doğmadan karnıma yaptın , elime yaptın, üstüme başıma yaptın gel bir de ağzıma yap 😂
Yapacaklae emin oldum ben bugün sadece zamanını kestiremiyorum🤣

Spicelover Spicelover alıntı yapamadım.
Bende bende kendime pau çıkara çıkara seviyorum eşim kıskanıyor kendine benzediğini iddia ediyor ama herkes bana benzetince üzülüyor🤣🤣🤣

Kızlar bana kabin boy olabilen(arabamizin bagaji cok küçük) ve tek elle kapanıp açılabilen hafif bir bebek arabasi lazım 🙈🙈🙈 kullandıklarınızdan tavsiye alabilir miyim? Kızımda kullandığım çok büyük ve ağır. 2.donem kızı okula getirip goturucem hergün. Bodrumda bize ait yer olmadigi için hergun bir elimde bebek bir elimde araba 4 kat inip cikabilmem lazm 🙄 almayım almayım dedim ama kesin bugun yarın yine zam gelecek herseye. Daha fazla beklemesem iyi olacak. 2.el almaya cesaret edemiyorum denemeden görmeden.. birsuru model var hepsi birbirine benziyor ama kullanisi kolaymi zormu videolardan emin olamiyorum. Guzelmis dediklerim 7 8 binden başlıyor bu ozelliktekiler 😐 12 13 20... oyle devam ediyor. 2.cocuk için de bukadar para vermeye deger mi 3 yasindan sonra kullanmadik mesela kizimda
Ben şahsen joie choreme travel sistem yi letgodan görerek aldım elden teslim kutusuyla gidip sifini alsam 6300 ben 2200 aldım üstelik pusetinide yanında verdi adam puset yoktu resimlerde oda 1500 civarı sifiri.gayette güzel ama senin aradığın kabin boy.demem o ki sıfır bile satıyorlar gir bak dolaba letgoya temiz elden teslim alırsan indirimde yapıyorlar ama arastirman lazım.sifira okadar para vermeye gerek yok kullanacağımız 2 sene genede sen
bilirsin.

Ben şahsen joie choreme travel sistem yi letgodan görerek aldım elden teslim kutusuyla gidip sifini alsam 6300 ben 2200 aldım üstelik pusetinide yanında verdi adam puset yoktu resimlerde oda 1500 civarı sifiri.gayette güzel ama senin aradığın kabin boy.demem o ki sıfır bile satıyorlar gir bak dolaba letgoya temiz elden teslim alırsan indirimde yapıyorlar ama arastirman lazım.sifira okadar para vermeye gerek yok kullanacağımız 2 sene genede sen
bilirsin.
Evet zaten okadar para veremem durumum yok. Letgoda yakinlarimda iyi bisey bulamadim. Ilçedeyim fazla satış yok buralarda. Dolaptan da gorup denemeden alamiyorum. Kararsiz kaldm

ınglesina Quid çok güzel kapanıp açılıyor. Ben elekta olanını aldım, henüz pusetle kullanıyorum. Ama quid direk kabin boy. Joie’nin de öyle bi modeli vardı. Ama hatırlamıyorum adını.

Araçla kullanmak açısından şimdiki aklım olsa Doona alırdım, kendiminkinden memnunum ama Doona çok çok pratik araca koyup almada. Ancak senin istediğin direk evden yürüyerek çıkıp gelmede pratik bi şey. O yüzden ilk yazdıklarıma bakabilirsin.

Yarın genel cerrahi ye gitcez kızlar.Gögsüm çok ağrıyo koltuk altından başlıyor 😔ne bitmez dertlerimiz varmış bide bu çıktı .Allah'ım yardım et..Ters emzirdim sürekli masaj yptım ,sağdım ucunda hala beyazlık duruyo çok acıyor.Doktor ne diycek bkalım

Merhaba sizinle tamamen ayni durumda olduğum için bakmistitm arabalara baby2go kabin boy var fiyatı da iyi ama tek yönlü maalesef yine de bakmak istersenix

Yarın genel cerrahi ye gitcez kızlar.Gögsüm çok ağrıyo koltuk altından başlıyor 😔ne bitmez dertlerimiz varmış bide bu çıktı .Allah'ım yardım et..Ters emzirdim sürekli masaj yptım ,sağdım ucunda hala beyazlık duruyo çok acıyor.Doktor ne diycek bkalım
Geçmiş olsun canım mastit muhtemelen antibiyotik verirler parol içebilirsin ben öyle yapmıştım

Kızlar bu memede uyuma işini nasıl çözdünüz ya?Benim bebiş memede uyumayı çok seviyor. Kucakta uyuma okey. Tabiki kucağıma alacağım uyutacağım ama hemşire arkadaşım demese memede uyutma diye kulak asmazdım. Uyuturdum yani.Gündüz uyumuyor benim kız uyutuyorum hemen uyanıyor ya da şekerleme yarım saat. Gün içinde nasıl oyalayacağımı şaşıyorum. Elektrikli ana kucağı alacağım galiba. 😔
Sizde durumlar nasıl?

Birde Hipp in anne çayı var ya ben çok faydasını gördüm süt artımında günde 2 kupa içiyorum tadı da çok güzel.
Ben de alayım hipp çayı, almadığım şey kalmadı zaten 🤷🏼‍♀️
Ben de süt sağma makinası alacağım. Lansinoh marka çok zaman alıyor mu sağarken ? bir de çiftli alın diyorlar sizce?
Ben de çift taraflı lansinoh var, memnunum. Gücü düşmüyor bence, bn öyle hissetmedim. Sütüm az olunca bir de hastane tipi kiraladım mesela, onun tek pompasını aldım. Tek pompayla sırayla bir onu bir onu sağmak cinnet geçirtiyor bana 😣
Sanırım benim sütüm yetiyor hanımlar öyle mutluyum ki.dun demiştim hemşire sütun yetiyor mama vermene gerek yok demişti.dedigi gibi yaptım bugün mama vermedim sadece akşam 4 de verdim mama oda 60cc .daha dün her oyun sonu 100 160 CC içen bebeğim bugün hiç gerek duymadı hatta gece 11 de emzirdikden sonra mizmizlaniyir diye gene teklif ettim mama iki 3 yudum zor içti ittiyor okadar mutluyum ki.sutum yetiyor diye herkese bağırmak geliyor içimden.sanirim herşey kafada bitiyor süt olayinda
ama sagdigimda hala süt fazla çıkmıyor ya benim makine valfi bozuldu gene yada makineyle çekilmiyor sütüm🤔ama emip duruyor gulucukler atıyor yavrum sık sık emzirin hanımlar ben öyle yaptım bide kafada bitiyor sütüm yetiyor diye beyne komut vermek ve tensel temas yapıp emzirirken bebeğinizi sevin oksayin konuşun.insallah böyle devam eder benimde 🙏💃
Gözün aydın canım benim 🙏🏻 sağınca ne kadar çıkıyor peki?

Back
X