- 23 Nisan 2021
- 2.552
- 4.104
- 83
- 31
Eşim şimdi ıslak pamukla sildi hafif kızardı göz kapağı bişey olmaz inşallahEvet canım oldu hala da ara ara oluyor. Hergün sabah yüzünü yıkıyorum. Nemlendiriyorum ama yine de oluyor. Önceki kadar değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim şimdi ıslak pamukla sildi hafif kızardı göz kapağı bişey olmaz inşallahEvet canım oldu hala da ara ara oluyor. Hergün sabah yüzünü yıkıyorum. Nemlendiriyorum ama yine de oluyor. Önceki kadar değil
Gıdı önemli yaoo dans halay hersey var bizde deama belim agriyor bie kac gundur
ben kendi arabamdan cok memnunum. Uppababy Minu V2 travel sistem. tek elle acilip kapaniyor. 7 kg civari, kabine de sigiyor.
Turkiye de fiyatlari cok pahaliymis ama temiz ikinci el bulursan al derim cunku cerceveleri cok saglam . Benim arkadasim buyuk boyu vardi, 5 sene kullandi, baska arkadasa verdi 2 senedir de o kullaniyor, bana misin demedi. hala ilk gunku gibi duruyor
benim kizin goz kismi babasi. ben zaten burundan yukari esime , burun ve asagi bana benzesin istiyordumAllah gonlume gore verdi
sadece gıdısı olmasaydi iyiydi ama benimde esimin de kucukken gidilarimiz vardi. benim hala var
Mastit olmussundur kuzum
Ben kimyona alışmasın vücudu diye 4 5 defa falan verdim 1.5 çok fazla bence.Daha çok ufak değil mi canım, 3 ayı geçmesi gerek diye biliyorum.
Aynı benim kız
Allah şifa versin canım nasıl oldu
İlk 3 ay zaten anlamıyorlar geceyi gündüzü diye biliyorum, ama benim kız bir takıldı mı saatlerce uyumuyor.
Gaz ilacı mı canım
Sağol canım 1,5 çay kaşığı veriyordum azaltayım bende zararı olmasın
Hiç sorma benin stresim çocuğa da geçiyor. Allah a havale ediyorum şerlerinden Allah a sığındım. Boş şeyler ama geçinmeye gönlü olacak insanın
Sağol canım
Aynı biz işte, kafa bi yanda toto bi yanda çok seviyoruz böyle yatmayı
Bende aldım o halıdan sever inşallah
Ooo süpersiniz ne kadarlık oldunuz ki ? Ya ben tek başıma çıkmadım hiç, 2 kere çıktık eşim vardı yanımda, ama ben kendimde toparlanamadım bi türlü
Merhaba gerçekten memnun kaldınız mı ? Gaz sancısı yüzünden gündüz hiç uyumuyor gece uykuları güzel ama gece uykuya geçerken uykuda zorlanıyor sürekli uykusunda yakınıyor biraz pahalı bir ürün ben de almayı çok istiyorum siz kullanırken nelere dikkat ettiniz nasıl kullandınız bir de gaz sancılarımıza gerçekten iyi geldi mi?Mommy blissi 1.5 ay önce duyup almadığıma o kadar pişmanım ki anlatamam. İmkanı olan şans versin biraz pahalı bir gaz damlası.
Yalnız night olanda uyutan bir madde var orjinal olanı aldım ben.
Bi doktor uyumayan bebek daha iyi olur keşfeder daha çabuk öğrenir birşeyleri demişti. Tabi kararında uyumayanbayıltmayim çocuğu diye nigt almadım. Çok şükür gece uykularımız da var zaten.
Bugün 2. Veya 3. Gün henüz sancılar geçti demek için çok erken sadece şunu söyleyebilirim. Bikaç sayfa önce sabahları 1 saat kuyruk sokumunu tıpışlıyorum demiştim. Bunu günde en az 4 kete yapıyorum demiştim. Maşallah Bu süre 15 dk ya düştüMerhaba gerçekten memnun kaldınız mı ? Gaz sancısı yüzünden gündüz hiç uyumuyor gece uykuları güzel ama gece uykuya geçerken uykuda zorlanıyor sürekli uykusunda yakınıyor biraz pahalı bir ürün ben de almayı çok istiyorum siz kullanırken nelere dikkat ettiniz nasıl kullandınız bir de gaz sancılarımıza gerçekten iyi geldi mi?
Eczanelere ben de sordurdum adana'da hiçbir depoda yok dediler. Sanmıyorum satışdığını. Zaten gümrükte sıkıntı yaşamış ambalaj falan değişmiş. Ama almak isteyen varsa dolapta kadının birisi 2 taneyi 400 e satıyor. normalde tanesi 400. 2 kişi anlaşıp alabilirseniz acayip karlı. skt mart diye hatırlıyorum. kaldı ki günde 2 ml verilse Şubat'ta 1 ml verilse mart'ta biter.Serla cım eczaneler satıyor mu mommy bliss i?
Anladım canım trendyol da 420 lira hattaEczanelere ben de sordurdum adana'da hiçbir depoda yok dediler. Sanmıyorum satışdığını. Zaten gümrükte sıkıntı yaşamış ambalaj falan değişmiş. Ama almak isteyen varsa dolapta kadının birisi 2 taneyi 400 e satıyor. normalde tanesi 400. 2 kişi anlaşıp alabilirseniz acayip karlı. skt mart diye hatırlıyorum. kaldı ki günde 2 ml verilse Şubat'ta 1 ml verilse mart'ta biter.
Ay teşekkür ederim benim kızımda çok ikiniyo ya uykuya geciyo 10. Dk da ikinarak ağlayarak uyanıyo sürekli ikiniyo sürekli kip kırmızı yazık çok üzülüyorum gündüz hiç uyuyamiyo bu gaz dan . Ben şimdi alıcam da bu night olanı bide orijinal olanı varmış. Night olanı alsam fazla mı uyur ki soru cevaplar da night da gündüz kullanabilirsiniz demişler. Bir de bagimlilik yapmaz insallah ya gerçi belli bi aydan sonra geciyo diyorlar gazBugün 2. Veya 3. Gün henüz sancılar geçti demek için çok erken sadece şunu söyleyebilirim. Bikaç sayfa önce sabahları 1 saat kuyruk sokumunu tıpışlıyorum demiştim. Bunu günde en az 4 kete yapıyorum demiştim. Maşallah Bu süre 15 dk ya düştüilk kullandıpım gün çocuk daha çok kıvrandı ben naptım oğluma dedim yavrum diyerek bastım bağrıma çocuk direk gaz çıkardı. Hani damla damlattım kenara bırakim olayı olur sanıyordum olmadı. Hala desteğe ihtiyacı var. Ama artık daha kolay çıkarıyor. Ikınınca kucağıma alp 5 dk tıpışlayınca da çıkıyor. Bu kadar gaza nadıl dayanmış yavrum diyorum.
Anladım canım trendyol da 420 lira hattaben de burada sordurayım istanbul tarafı belki vardır şansa yorumları çok iyi gerçekten artık bu gaz belasına ne yapacağımı şaşırdım
OlmadıSpicelover bize kargolar
![]()
Gece uykunuz yoksa night da alınabilir bence. Bilmiyorum ne kadar uyutur ama içeriğinde uyku yapan bir bileşim var unuttum şuan neydi.benimki geceleri de uyuduğu ve aşırı kolik oldupı için günde 3 kere vermeyi planladığımdan dolayı orjınal aldım.Ay teşekkür ederim benim kızımda çok ikiniyo ya uykuya geciyo 10. Dk da ikinarak ağlayarak uyanıyo sürekli ikiniyo sürekli kip kırmızı yazık çok üzülüyorum gündüz hiç uyuyamiyo bu gaz dan . Ben şimdi alıcam da bu night olanı bide orijinal olanı varmış. Night olanı alsam fazla mı uyur ki soru cevaplar da night da gündüz kullanabilirsiniz demişler. Bir de bagimlilik yapmaz insallah ya gerçi belli bi aydan sonra geciyo diyorlar gaz
Bizimde çok kötü olmuştu ne kullandıysam geçmedi doktor baktı tıravazol krem verdi sadece o geçirdi. Onu bırakınca tekrarloyodu. Şimdi zeytinyağı sürüyorum oda baya iyi geliyoİyi geceler anneler, bebeğim dünden beri pişikten ağlıyor. Önce farkedemedim normalde sakindir. Ne yaptıysam huysuzdu. Sonra anladım popo kıpkırmızı olmuş birden bacaklarını kapatıyor altını değiştirirken çığlık çığlığa. Nasıl dikkat edemedim de böyle oldu kendimi suçluyorum. Normalde mustela sürüyordum sürmeyi bıraktım bi kaç gündür akılsızca. Dün Sudocrem sürdüm doktor hamazinc pişik kremi vermişti onu sürdüm. Biraz öncede pişik üstünde beyaz leke farkettim. Mantara dönüyor mu bu pişik. Poposu kıpkırmızı içim dayanmıyor. Yarın doktora yazacağım. Aranızda yaşayan çözüm bilen var mı?
Ben genel de yıkıyorum yüzü yıkanınca mutlu oluyor. Sildiğim zaman bi kasılıyor o yüzden yıkmayı tercih ediyorum. Benim kızımın kaşları kızarıyor genelde.Eşim şimdi ıslak pamukla sildi hafif kızardı göz kapağı bişey olmaz inşallah
Canim direk islak mendille silmeyin kuru ya cani yanar belki benim oglumun da kaslarinda var oyle kuruluklar egzamayi andirir gibi. Hindistan cevizi yagi ya da bebek vazelini yada badem yagi hangisi varsa hafifce elinle sur yumusatir gecirir hic korkma . Ama ben genelde her isimi hindistan cevizi yagiyla hallediyorum buyuk kurtariciEşim şimdi ıslak pamukla sildi hafif kızardı göz kapağı bişey olmaz inşallah
ya keske Kanada da bu marka olsa bende Amerikadan aliyorum ama gelmesi iki haftayi gecti daha bu marka dun elime ulastiAnladım canım trendyol da 420 lira hattaben de burada sordurayım istanbul tarafı belki vardır şansa yorumları çok iyi gerçekten artık bu gaz belasına ne yapacağımı şaşırdım
OlmadıSpicelover bize kargolar
![]()
Ayni durum bizde de var malesef ablasi okuldan getirdi burun tikanikligi sumuklu nefes alip verme gibi. Benimde aklima geldi aslinda da cesaret edememistim.Kızlar bebeğimin 2 gündür burnu tıkalıydı hırıltı vardı dün de kuru öksürük çıktı gece hasteneye götürdüm. Ciğer filmi çekildi temizdi nefes alış vericilerin de ciğerden sesleri güzel geliyor dedi doktor. Ateşi yoktu. Doktor serumla burun temizliğini yap dedi. Dedim ki hocam öksürük için şurup verebilir misiniz. Beyin gelişimi için bu dönem de vermeyi uygun bulmuyorum dedi. Bu sabah artık balgamlı öksürüğe dönmeye başlamıştı şu an tatildeyiz de napsam diye düşünürken aklıma keçiboynuzu pekmez özü geldi. Sabahtandır 5. Kez emziğinin ucunu batırıp veriyorum maşallah öksürüğü aşırı azaldı burnu açıldı hırıltısı kalmadı. Yarına kadar bir kaç kez daha vermeyi düşünüyorum şifa oldu yavruma. Topiği bu aralar takip edemedim malum kış ayları bebeğinde benzer durum yaşan arkadaşım varsa bi fikir olur şifa olur bebeciğe
Zeytinyağıni da tavsiye ettiler bayağı deniycem sırayla bakalım inşallah hemen geçerCanim direk islak mendille silmeyin kuru ya cani yanar belki benim oglumun da kaslarinda var oyle kuruluklar egzamayi andirir gibi. Hindistan cevizi yagi ya da bebek vazelini yada badem yagi hangisi varsa hafifce elinle sur yumusatir gecirir hic korkma . Ama ben genelde her isimi hindistan cevizi yagiyla hallediyorum buyuk kurtarici![]()
Çok geçmiş olsun..Maalesef bende 1 haftadır grip salgını ile başbaşayım ve bir türlü geçmek bilmedi.. Benim hastalıklarım maalesef ilaç kullanmadan gecmıyor ,yüksek dozaj'da antibiyotik kullanmama ve 1 kutusunu bitirmeme rağmen yine geçmedi.. Tamam geçmesin ama toparlayamadım da... Bugün Kulak Burun Boğaz polikliniğine gittim tekrar. Bu sefer antibiyotikli iğne başlandı. Hiç almadıgım kadar antibiyotik takviyesi yaptım.. Aynı zamanda emziriyorum.. Çocugumu buna maruz bıraktıgım için ayrı, bedenimi fazlaca antibiyotikle doldurduğum için ayrı üzülüyorum..Kızlar çok ağır bir grip geçiriyorum, eşimden bulaştı işin kötüsü ilaçta kullanamıyorum. Bitkisel çaylar felan içiyorum ama geçmedi parolda ağrılarımı dindiremiyorİnşallah kızıma bulaşmaz maskeyle geziyorum evde.
Canım erken teşhis edilmesine çok sevındım çabucak diner agrıların inşallah, çok geçmiş olsunKızlar Genel cerrahiye gittim.gögüs ucundaki tıkalı beyaz yeri enjektörle deldi içinden iltihap aktı .mastit var mı diye ultrason veriyorum ded Ultrason çekindim sonuca baktı Mastit başlangıcı erken dönem dedi ..iyi ki ilerlemeden gitmişim.Düşük dozlu antibiyotik verdd.Emzirebilirsin sıkıntı yok dedi
Doğal olan her şey ilaçlardan daha iyidir, en iyisini yapmıssın geçmiş olsun kuzucuğaKızlar bebeğimin 2 gündür burnu tıkalıydı hırıltı vardı dün de kuru öksürük çıktı gece hasteneye götürdüm. Ciğer filmi çekildi temizdi nefes alış vericilerin de ciğerden sesleri güzel geliyor dedi doktor. Ateşi yoktu. Doktor serumla burun temizliğini yap dedi. Dedim ki hocam öksürük için şurup verebilir misiniz. Beyin gelişimi için bu dönem de vermeyi uygun bulmuyorum dedi. Bu sabah artık balgamlı öksürüğe dönmeye başlamıştı şu an tatildeyiz de napsam diye düşünürken aklıma keçiboynuzu pekmez özü geldi. Sabahtandır 5. Kez emziğinin ucunu batırıp veriyorum maşallah öksürüğü aşırı azaldı burnu açıldı hırıltısı kalmadı. Yarına kadar bir kaç kez daha vermeyi düşünüyorum şifa oldu yavruma. Topiği bu aralar takip edemedim malum kış ayları bebeğinde benzer durum yaşan arkadaşım varsa bi fikir olur şifa olur bebeciğe