• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bizimki bir kere kustu yatağa eğimli yatarken onun dışında iki kere de kucağımda kustu ama artık reflü desteğini kullanmıycam çıkarınca daha uzun uyudu ☺️
Benim ki reflü yatağında bile çıkarıyor ben de kullanmıyorum. Artık. Kusmanın reflü ile pek alakası yok sanırım

Benim kakada kan yok sadece Zaman zaman mukus oluyor her bezinde de olmuyor aslında.sonra kaslarında konak tarzi şeyler çıktı doktorumuz seboreik dermatit dedi ama alerji demedi benim içim rahat değil ama alerjiden şüpheleniyorum doktorumuz mukusu ve konağı normal görüyor

Sütüm çok tazyikli geliyor hatta bebişim hızlı hızlı yutkunurken bir anda bıraktı 5 6 delikten birden süt fışkırıyordu mukusun sebebi tazyikse alnındaki ve kulağındaki döküntü neyden kaynaklanıyor ki. 😔
Kardesim hekim baska bir hekim arkadasiyla ayni yorumu yaptilar. Tayzik. Alin ve kastaki dokuntu, esimde de var. Sampuanina cok dikkat et. Organik ve cok hafif olandan kullanman gerekecek, bir de bebis ek gidaya gectiginde de dikkat edeceksiniz. Esimde asiri sicak ve ani soguklarda da oluyor o dokuntuden, stresi yogun oldugunda da.

Gizli kan nasıl oluyor nasıl tespit ettiniz , ben de şüpheleniyorum da kaka testi geç mi çokıyor 🤔
Bizimkinde gizli kan yoktu. Acibadem'de kaka ornegi aldilar. Teste gitti gizli kan yok diyor online lab sonuclarina gore, onlar tespıt ediyorlar. Süt ürünlerine karşı alerjisi yarin cikacakmis.
Bu arada peynir ve süt ürünlerinden uzak durmaya devam. Bugun de mukuslu kaka yapmadi. Peynirden supheleniyorum en cok.

Kardesim hekim baska bir hekim arkadasiyla ayni yorumu yaptilar. Tayzik. Alin ve kastaki dokuntu, esimde de var. Sampuanina cok dikkat et. Organik ve cok hafif olandan kullanman gerekecek, bir de bebis ek gidaya gectiginde de dikkat edeceksiniz. Esimde asiri sicak ve ani soguklarda da oluyor o dokuntuden, stresi yogun oldugunda da.
Bir de boynunun altı da kabardı. Tazyikten mi oluyormus böyle. Mustelanin avokado yağlı şampuanıyla losyonunu kullanıyordum bir de stelatopia serisinin şampuaniyla losyonunu aldım hangisini kullanayım

Benim sütümde çok tazyikli ben anladım 🙈

Bir de boynunun altı da kabardı. Tazyikten mi oluyormus böyle. Mustelanin avokado yağlı şampuanıyla losyonunu kullanıyordum bir de stelatopia serisinin şampuaniyla losyonunu aldım hangisini kullanayım
canim bebek egzamasi olmasin ? benim arkadasin bebeginde kabarciklae olarak baslamisti

canim bebek egzamasi olmasin ? benim arkadasin bebeginde kabarciklae olarak baslamisti
Doktor zaten öyle dedi seboreik dermatit dedi mustela stelatopia sur dedi nisan annelerinden birine de doktoru zeytinyağını önermiş sürüp 45-50 dk bekleyip yıkayın demiş şimdi onu deniycem

Kızlar 2.ay aşımızı bugün olduk, kilomuzda 5700 boy 57cm. Ateşi 37 buçuğu geçmeden ilaca gerek yok dedi siz nasıl yaptınız önlem amaçlı verdiniz mi? 3 gün banyo yaptırmak yokmuş bana fazla geldi sanki.
Şifa olsun aşıları kuzuya nasıl geçti gün huzursuzluk oldu mu? Bana da 37 düşük geldi şurup vermek için hemşire mi söyledi

Yo yoo kakadaki mukus tazyikten. Alerjiler tamamen baska mesele. Benim kizinda iki kasinin ortasinda hafif dokuntuler var.
Sampuan olarak Derma Kidda Organics kullaniyorum, yeni dogani. Cildi cok hassas cocugu olan bir annenin tavsiyesi uzerine almistim. Suana kadar bir sorunumuz olmadi.

Yo yoo kakadaki mukus tazyikten. Alerjiler tamamen baska mesele. Benim kizinda iki kasinin ortasinda hafif dokuntuler var.
Sampuan olarak Derma Kidda Organics kullaniyorum, yeni dogani. Cildi cok hassas cocugu olan bir annenin tavsiyesi uzerine almistim. Suana kadar bir sorunumuz olmadi.
He anladım canım zaten her kakasında mukus görmüyorum ama günde bir en az bir kere mukuslu yapıyor

Doktor zaten öyle dedi seboreik dermatit dedi mustela stelatopia sur dedi nisan annelerinden birine de doktoru zeytinyağını önermiş sürüp 45-50 dk bekleyip yıkayın demiş şimdi onu deniycem
anladim canim.
Benim arkadas baya beslenmesin de de duzenleme yapmisti. bazi seyler cok etkiliyor diyordu ozaman

anladim canim.
Benim arkadas baya beslenmesin de de duzenleme yapmisti. bazi seyler cok etkiliyor diyordu ozaman
18 Ocakta 2.ay kontrolümüz var doktor inceleyecek bakalım neyden kaynaklanıyor deneme yanılma yoluyla bulacağız belki birbirinden bağımsızdır yüzündeki döküntüyle mukus. İnşallah öyledir alerjiyse işimiz zor 🤦🏻‍♀️

18 Ocakta 2.ay kontrolümüz var doktor inceleyecek bakalım neyden kaynaklanıyor deneme yanılma yoluyla bulacağız belki birbirinden bağımsızdır yüzündeki döküntüyle mukus. İnşallah öyledir alerjiyse işimiz zor 🤦🏻‍♀️
insallah alerji degildir.
sen cok tahin tuketiyorsun, susam cok alerjen. bir bir hafta yeme istersen , dr a gitmeden denemis olursun.

Mommy bliss kullanan kızlar ne kadar zamanda etkisini gösterir 2 gün oldu benim kızda sakinlik yok daha😅
Bez stoklayayım diyorum kızlar en çok hangi numaradan kullanılıyor 3 mü? Goon kullanıyorum 2 numaradayız şuan

Mommy bliss kullanan kızlar ne kadar zamanda etkisini gösterir 2 gün oldu benim kızda sakinlik yok daha😅
Bez stoklayayım diyorum kızlar en çok hangi numaradan kullanılıyor 3 mü? Goon kullanıyorum 2 numaradayız şuan
3-4 gun surmustu bizde , ben maximum doz veriyordum ozaman . Simdi sadece sabah aksam veriyorum.

Biz vallahi yeni dogandan 1 ve 2 ye cok hizli gectik. hatta 2. kutu 2 numarayi acmadik bile direk 3 aldik. sanirim 3 daha cok kullanilacak

Canım 3 ile 4 çok uzun süre kullanılıyormuş benim alt komşumun iki yaşında bebeği var tuvalet eğitimine başlayacak 4 numara kullanıyor hala ☺️

Back
X