- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Operasyon çok güzeldi de sonrası oldukça zordu. Çok ağladı canım ya. Beyaz gürültü açıp uyuttuk hep. Şu anda daha sakin. Sağ olasın canımCanım nasıl geçti nasıl bebiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Operasyon çok güzeldi de sonrası oldukça zordu. Çok ağladı canım ya. Beyaz gürültü açıp uyuttuk hep. Şu anda daha sakin. Sağ olasın canımCanım nasıl geçti nasıl bebiş![]()
Sağ ol canım. Normalde uyuyor da bugün acısı olduğu için açtık. Siz de hayırlısıyla atlatirsiniz inşallahUyumayan çocuk sıkıntı benimkide hiç uyumuyo Allah'tan çok ağlamıyor geçmiş olsun size darısı bize![]()
Peki ne dedi doktorunuz gaz konusunda ben kendimi çok kötü hissediyorum tutamıyorum diye çözümü ne acaba.cok gecmis olsun canim
benimki yapiyor ama mama da yiyor ya muhtemelen ondan hergun yapiyor.
ben :) tuvaletimi eskisi kadar tutamiyorum hele skistiran bir durumdaysam baya zorlaniyorum ama gaz cok fena , kendi kendine gidiyor![]()
ne kadar tatlı bi insansın sen ya, sizin gibi kadınlar iyi ki var ben de mesajını okuyunca huzur buldumOlursun hiç merak etme. Sizin aranıza hiç Bi boşluk giremez emsin veya emmesin. Ama emer annesi biraz akıllı Bi beben var istiyor ki hızlı hızlı gelsin süt yorulmayayım, uyanık,![]()
kompostoya ben de yeni başladım ama hiç severek içmiyorumKendim Kays’ı kompostosu içiyorum bu çok etkili oluyor. Ama tiksindim artık. Sürekli içmekten. Karın masajı ve makat uyarısı bi de.
ay valla keşke, sezeryan dikişlerin nasıl olduSezaryen benimki keşke polikistik over duzelse![]()
canim nestle east to digest diye bir mama , masaja goturdugum cocuk dr u Holle keci sutluyu dene dedi. anne sutune en yakin oymus. bu paketim bitince, keci sutluye gecicemcanım hangi mamayı kullanıyorsun ve gün için de ne sıklıkta
doktoruma birsey demedimPeki ne dedi doktorunuz gaz konusunda ben kendimi çok kötü hissediyorum tutamıyorum diye çözümü ne acaba.
Dikişlerim iyi gayet contractubex falan kullandım ama her gün suremedim malesefay valla keşke, sezeryan dikişlerin nasıl oldu
izlere gerçekten iyi geliyor mu?Dikişlerim iyi gayet contractubex falan kullandım ama her gün suremedim malesef
İstikrarlı süremedim malesef şuan çizgi şeklinde görüntu var ama belki normali böyledir bilemiyorumizlere gerçekten iyi geliyor mu?
Zeytinyağı ile az önce yaptı bu sefer de katı yaptı. Ay delirmemek elde değilkompostoya ben de yeni başladım ama hiç severek içmiyorummakat uyarısını krem sürerken mi yapıyorsun
Canım benim kızımın da göz kapağı kırmızı. Çizgiden ziyade baya kapak kısmı kızarık. Doktor bana da 2 yaşına kadar tamamen geçebilir veya artabilir dedi. Ben kötü düşünmedim hiç araştırıp görsel de bakmadım. İnşallah geçecekKızlar merhaba, benim oğlumun gözünün üzerinde bir çiZgi vardı ben önce tırnak izi sandım ama belirginleşti ve geçmiyor meğer kılcal damarmış ,daha sonra doktora gittik doktor da daha da büyüyüp şişebilir yok da olabilir dedi sonra biraz araştırınca iyice moralim bozuldu daha çok prematüre bebeklerde oluyormuş , büyümüş hali görselleri çok fenaydı böyle bir şey duyan ,gören ya da başına gelen var mı ?
Ben mama vermiyorum zorda kalmadıkça hip markasını önermişti bizim doktorda onu da hiç sevmedi içmedi öylece çöp oldu.holle diye bir markada duymamıştım. Bir bakayım elimin altında hiç mama kalmadı.canim nestle east to digest diye bir mama , masaja goturdugum cocuk dr u Holle keci sutluyu dene dedi. anne sutune en yakin oymus. bu paketim bitince, keci sutluye gecicem
hergun probiyotik de veriyorum tabi
doktoruma birsey demedim
cunku ben rezene kimyon cayi fln iciyorum gunde bir iki bardak , onlarda gazi cikarmaya yardimci oldugu icin oyle oluyor bence bende
Vay kuzum lokal anestezi ile mi oldu yoksa genel anestezi ile mi? Bizimki ilk cisini yaparken agladi sonra elhamdulillah pek bilmedi. Lokaldi bizimkiTeşekkür ederim canım. Bugün çok sancılı geçti. Çok ağladı. Beyaz gürültü ile tuttuk resmen. Her uyandığında çığlık çığlığa idi. Şu anda sakinleşti biraz şükürler olsun![]()
Benim kiziminda gozunun uzerinde goz kapaginda kirmizilik vardi dogdugunda 1 yasina gelmeden gecmisti kendiliginden. Simdi oglum 3 aylik olacak onda da var ayni yerde kirmizilik korkmuyorum gececek diye icimi ferah tutuyorum. Sende korkma canim gecer buyudukceKızlar merhaba, benim oğlumun gözünün üzerinde bir çiZgi vardı ben önce tırnak izi sandım ama belirginleşti ve geçmiyor meğer kılcal damarmış ,daha sonra doktora gittik doktor da daha da büyüyüp şişebilir yok da olabilir dedi sonra biraz araştırınca iyice moralim bozuldu daha çok prematüre bebeklerde oluyormuş , büyümüş hali görselleri çok fenaydı böyle bir şey duyan ,gören ya da başına gelen var mı ?
Canım çayları nasıl demliyorsun, her gün tüm çaylardan içiyor musun? Ara veriyor musun?canim nestle east to digest diye bir mama , masaja goturdugum cocuk dr u Holle keci sutluyu dene dedi. anne sutune en yakin oymus. bu paketim bitince, keci sutluye gecicem
hergun probiyotik de veriyorum tabi
doktoruma birsey demedim
cunku ben rezene kimyon cayi fln iciyorum gunde bir iki bardak , onlarda gazi cikarmaya yardimci oldugu icin oyle oluyor bence bende
Sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde olabiliyormuş, bir de sürekli makat uyarmak tembellik yapabilir diye okumuştum.Zeytinyağı ile az önce yaptı bu sefer de katı yaptı. Ay delirmemek elde değil
Uyanmayınca da yapmıyor ki. Geçen 1 hafta yapmadı. Doktorda 15 güne kadar dedi. Hali keyfi de yerindeydi benimkinin de annelik işte takıntı yaptım resmen.Canım çayları nasıl demliyorsun, her gün tüm çaylardan içiyor musun? Ara veriyor musun?
Sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde olabiliyormuş, bir de sürekli makat uyarmak tembellik yapabilir diye okumuştum.
Bizimki de lokaldi. Anlamadım büyük oğlum da lokal olmuştu. Sadece ilk ciste ağlamıştı. Büyük olduğu için olabilir diye düşünüyorum. Onu yirmi günlükken yapmıştık. Fark ediyor demek ki. Seninki de küçükmüş. Demek ki en geç kırk günde halletmek lazım.Vay kuzum lokal anestezi ile mi oldu yoksa genel anestezi ile mi? Bizimki ilk cisini yaparken agladi sonra elhamdulillah pek bilmedi. Lokaldi bizimki