2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hani resimler bizde mi yapsak hiç yapmadım ama
Kedileri babaannemiz yapti.
Ben kuzuları tavşanı yaptim. Gerçekten daha önce elime tığ bile almamıştım. Hastane de 8 hafta yattığım sürede yapmıştım. Youtube dan baka baka yaptim. Tabi mükemmel olmadi ama büyük bir heyecan ve hayallerle yapmistim.
Yaptığıma da değdi.
Deneyiniz keyif alabilirsiniz.

Eklentiler

• 20211030_113042.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 20211030_112954.webp
    83,5 KB · Görüntüleme: 82
yaa full emseler bile mama hiç yemiyolar mı yanında tatlı niyetine bana temel eğitim verin bakalım
Canım kilo alımı iyiyse doktor mamaya gerek yok diyor . Mesela 4. Ayda Bnm kız sadece 200 Gr aldı .doktor önce bana süt arttırıcı Damla yazdı bir hafta sonra tekrar çağırdı . Bir haftada 100 Gr almıştı . Damlaya devam mama vermeyelim almaya başladı yine kilo dedi . 22 ay full emdi .6. aydan sonra memenin yanında tatlı niyetine ek gıdaya başlıyoruz zaten. Öğün olarak yemesi 8. Ayı buluyor . Bir yaştan sonra bı meme bı ek gıda devam etmiştim ben

Bende youtubeden izleyerek yaptım arkadaşlar hiç bilmiyordum en imce ayrıntısına kadar anlatıyorlar zaten tamam mükemmel olmadı ama yine de severek yaptım
Eki Görüntüle 2942438
Ben hicbunlardan yapmayı denenedim çok istiyorum aslında denemek .hem şiş hem tığla elbise şapka yelek patik falan oruyodum YouTube videolarindan baka baka . Bunu da veririm gbi geliyor ama bakalım ne zamn cesaret edicem . Senin yaptığın da çok güzel olmuş bnce

Cicekciteyze mizin hediyesi de bize ulaştı. Dün alalım diyorduk, vazgeçmiştik, vallahi kalbi çok temizmis, eşimle bayıldık Eki Görüntüle 2942449 Eki Görüntüle 2942450
Yaaa çok sevindim gerçekten anlık karar verdim bunu almalıyım der gibi 2 aydır o kadar erkek takımı baktım ki kız takımı beğenemedim zorlandım sepete atıp atıp vazgeçtim dedim ki en iyisi anneyi mutlu edeyim bi ihtiyacını göreyim ve şunu da söyliyim oğluma hiç tulum tarzı askılı tarzı bişey almamıştım hep alt üst ayrı o yüzden bizi çok mutlu etti hediyeniz çok teşekkür ederiz eşinizle size

Ahahha benimde dün kocam sayıklıyodu rüyasında. Yalnız iyi ki aldık küveti ya falan dedi gül gül öldüm. En büyük ihtiyaç ona göre kuvetmiş demekki
Ahahhahah eşimle okuduk da, kahkaha attık
Adama kac kere küvet dedin de rüyalarına soktun acaba

Ben çok güzel vakit geçirmiştim yaparken tabi o zaman hamile değil ve sabırlıydımama bence bir tane de olsa bebeğiniz için yapın tatlı bi anı kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…