2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doktoruna söyle canım o zaman başka bi demir ilacı verir belki şişkinlik çok rahatsız edici
Belki de tetanoz aşısı yüzünden olmuştur diye düşünüyorum. O da hazımsızlık yapıyormuş yan etki olarak. Çünkü 10 gündür falan 2 2 içiyorum hapi, aşıya kadar bir şey yoktu. Bakalım şu yan etkiler bir geçsin de.

Ayyyy bir hayırlısı ile vakti zamanı geldiğinde hepimiz istediğimiz şekilde dogursak da sağlıkla kucağımıza alsak
Gercekten oyle , bedava terapi bir de kucaginda miss kokusuyla yattigini dusun. O zaman kimseyi takmiyorsun iste

24+0 mış canım bende oyle tahmın edıyodum ben takvımde o gunu ayarladım safak sayıyorum

24+0 dan itibaren rapor alıyoruz canım. Benim 2 haftam kaldı ama dersler bölünmesin diye 1 hafta fazladan çalışacağım sonra ara tatil geliyor
Teşekkürler kizlar , o zaman benim de 2 haftam kalmış oldu hem ara tatile denk gelmesi de iyi oldu bir acidan 23 biter bitmez başlıyor sanıyorduk ben ara tatile kadar devam edeyim yarıda kalmasın diyordum eşim kiziiyordu ne gerek var risk almaya diye ,artık yapacak birşey yok hepimiz sağlıklı olalım da gün sayarız

Dün bende kontrole gittim detayli ultrason olacak sanıyordum ama 13 kasima gün verdi doktor.

Agrilarin sikayetlerin artacak endise etme dedi. Kasilmalar, kaburga, kasık, bel ağrıları olacak ani gelen sancilar olacak ama geçecek dedi. Gece uyurken sağa sola dönemlerde güçlük yasayabilirsin dedi artik bebek büyüdükçe reflu mide yanmasi nefes alis verisde zorlanma olur dedi. Bunların heepsini yaşıyorum neredeyse dedim birde su gibi akintin olur oda normal korkma dedi.

Ikinci trimester balayi gibi diolardi hep yalan dolan hep sikayetlerle geçiyor.. Neyse bebisime bakip bakip sırıtıyorum. Allah in izniyle kavuşmaya 4 ay var şimdiden özlüyorum bu nasil değişik bi duygu

Eklentiler

• IMG_20211030_100626.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20211030_100618.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 82
kızçen pek tatlııııı
yuh 25. haftana giriyosun 13 kasıma baya erkenciymiş snein doktor

Gunaydin kizlar
Ya gece rüyalarıma giriyor artık.Alincaklar listem falan.Herşey eksik nasıl dogurucam diye sayıklamışım geçe.
Ne kaldıysa sanki başka.
Ahahha benimde dün kocam sayıklıyodu rüyasında. Yalnız iyi ki aldık küveti ya falan dedi gül gül öldüm. En büyük ihtiyaç ona göre kuvetmiş demekki

Ahahha benimde dün kocam sayıklıyodu rüyasında. Yalnız iyi ki aldık küveti ya falan dedi gül gül öldüm. En büyük ihtiyaç ona göre kuvetmiş demekki
Temizlik en önemli şey haklı napsin
Koptum ya..Ya doğunca da başka kaygılar olacak.Ama çok güzel ya.

Heee aşıdan olur o zaman ilaç olsa 10 güne gösterirdi yan etki. Bende kol ağrısı yaptı çok aşı 4 gün oldu geçmedi ya

Gecmis olsun canim ya , insallah bebis besleniyordur . Cok dikkat et. Bebegi besleyecek gidalardan tüket bol bol. Cogu gitti azi kaldi. Senin tarihin belli en azindan Rabbime sukurler olsun iyiyim ben simdi , hatta hem ev hem iş suan idare edebiliyorum. Biraz senin bünyen ile alakalidir , yoksa ben bebek beslemek icin ekstra birsey yapmiyrm. Hatta cikolata tatli hep zararli seyler birincide hergun yumurta yerdim. Yumurta ve ceviz mutlaka yerdim . Bunda unutuyorum yemeyi ne guzel sen annene gidebiliyorsun. Benim yatma imkanim sifir . Kv ye gidince yatamam onlar gelse yatamam

Ayyyy bir hayırlısı ile vakti zamanı geldiğinde hepimiz istediğimiz şekilde dogursak da sağlıkla kucağımıza alsak
Insallah o gunlerde gelecek benim 3.kizimdaki kk grubum var . Cocuklar 2 yasina girmeye basliyor nerdeyde 3 senedir konusuyoruz. Cok iyi arladaslar. Zaman cok hizli geciyor

Bugün bebeğin odasındaki eşyaları toplamaya başladık üst katta boş oda var oraya oda yapıcaz o eşyaları. Benim kitaplarım var kolilere koyarken oturdum ağladım yaa eşim teselli ediyor atmıyoruz ki yukarı taşıyoruz sadece diye bu hormonlar beni mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…