Gercekten oyle , bedava terapiİnşallah Allahın izniyle bir an önce düzelsinvalla onlar kıpır kıpır olunca insanın ne derdi kalıyo ne tasası hissetmek mucizevi bişey insana ilaç gibi geliyor
Belki de tetanoz aşısı yüzünden olmuştur diye düşünüyorum. O da hazımsızlık yapıyormuş yan etki olarak. Çünkü 10 gündür falan 2 2 içiyorum hapi, aşıya kadar bir şey yoktu. Bakalım şu yan etkiler bir geçsin de.Doktoruna söyle canım o zaman başka bi demir ilacı verir belki şişkinlik çok rahatsız edici
Gercekten oyle , bedava terapibir de kucaginda miss kokusuyla yattigini dusun. O zaman kimseyi takmiyorsun iste
24+0 mış canım bende oyle tahmın edıyodum ben takvımde o gunu ayarladım safak sayıyorum
Teşekkürler kizlar , o zaman benim de 2 haftam kalmış oldu hem ara tatile denk gelmesi de iyi oldu bir acidan 23 biter bitmez başlıyor sanıyorduk ben ara tatile kadar devam edeyim yarıda kalmasın diyordum eşim kiziiyordu ne gerek var risk almaya diye ,artık yapacak birşey yok hepimiz sağlıklı olalım da gün sayarız24+0 dan itibaren rapor alıyoruz canım. Benim 2 haftam kaldı ama dersler bölünmesin diye 1 hafta fazladan çalışacağım sonra ara tatil geliyor
kızçen pek tatlıııııDün bende kontrole gittim detayli ultrason olacak sanıyordum ama 13 kasima gün verdi doktor.
Agrilarin sikayetlerin artacak endise etme dedi. Kasilmalar, kaburga, kasık, bel ağrıları olacak ani gelen sancilar olacak ama geçecek dedi. Gece uyurken sağa sola dönemlerde güçlük yasayabilirsin dedi artik bebek büyüdükçe reflu mide yanmasi nefes alis verisde zorlanma olur dedi. Bunların heepsini yaşıyorum neredeyse dedimbirde su gibi akintin olur oda normal korkma dedi.
Ikinci trimester balayi gibi diolardi hep yalan dolanhep sikayetlerle geçiyor.. Neyse bebisime bakip bakip sırıtıyorum. Allah in izniyle kavuşmaya 4 ay var şimdiden özlüyorum bu nasil değişik bi duygu
Ahahha benimde dün kocam sayıklıyodu rüyasında. Yalnız iyi ki aldık küveti ya falan dedi gül gül öldüm. En büyük ihtiyaç ona göre kuvetmiş demekkiGunaydin kizlar
Ya gece rüyalarıma giriyor artık.Alincaklar listem falan.Herşey eksik nasıl dogurucam diye sayıklamışım geçe.
Ne kaldıysa sanki başka.
Temizlik en önemli şey haklı napsinAhahha benimde dün kocam sayıklıyodu rüyasında. Yalnız iyi ki aldık küveti ya falan dedi gül gül öldüm. En büyük ihtiyaç ona göre kuvetmiş demekki
Heee aşıdan olur o zaman ilaç olsa 10 güne gösterirdi yan etki. Bende kol ağrısı yaptı çok aşı 4 gün oldu geçmedi yaBelki de tetanoz aşısı yüzünden olmuştur diye düşünüyorum. O da hazımsızlık yapıyormuş yan etki olarak. Çünkü 10 gündür falan 2 2 içiyorum hapi, aşıya kadar bir şey yoktu. Bakalım şu yan etkiler bir geçsin de.
E bebek çeklerini kullanmayi bekliyorum , insallah çok zam gelmez stoklar bitmezee bugün ne indirimi var ne alıyoruz
Gecmis olsun canim ya , insallah bebis besleniyordur . Cok dikkat et. Bebegi besleyecek gidalardan tüket bol bol. Cogu gitti azi kaldi. Senin tarihin belli en azindanGenelde hacı yatmaz pozisyonundayım ben hasta gibi geçiyor yani yata yata kullanmam gereken ilaçlarım var onları içince nevrim dönüyor bana verilen Demir damlası bile fena yapıyor prilamı gece almayı unutuyorum çoğu zaman valla hiç keyif almıyorum bu kez Şafak sayıyorum resmen doktor sürekli kan sayımı istiyor belirli aralıklarla ilerleme katetmezsem yatış verecek hastaneye yatmak istemiyorum bu kez o yüzden kendimce formüller üretiyorum anacuğuma geldim ilaçları içip miskinlik yapıyorum.
En son doğumumdada son ay bebeği yeterince besleyemediğim için yatırmışlardı bu konuda biraz yetersiz kalıyorum olsun bunada şükür öyle böyle 14 hafta kaldık
31 ekim 23.59da açarım siteyi beklerimE bebek çeklerini kullanmayi bekliyorum , insallah çok zam gelmez stoklar bitmez
Insallah o gunlerde gelecekAyyyy bir hayırlısı ile vakti zamanı geldiğinde hepimiz istediğimiz şekilde dogursak da sağlıkla kucağımıza alsak
Ben yeterince harcadım bu ay kalsın gerisiee bugün ne indirimi var ne alıyoruz
Ben smdiden sepetime ekledim bisiler ne kadar degisecek bakalim31 ekim 23.59da açarım siteyi beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?