Çok mu düşük çıktı demir değerinPerşembe randevum var o gün soylicem. Şimdi adamı aramak da istemiyorum. Tekken hiç sıkıntım yoktu benim. Bağırsaklarım çalışıyordu2 ye çıkınca vücut manyadi galiba. Bana çok demir veriyorsun diyor mu nedir
Alttan muayine etmedi idrar ve kan kahkili yaptirdi ultrasonla muayine etti,Allah'ıma cok sukur iyiyiz ama biraz kendi problemlerim ortaya cikti bastan covit oldum hamileyken simdi su seviyem normal degerde fakat normal degerin alt sinirindaymis,bide simdi tansiyon da olustu onun takibinede girdim ondan doktorum ilgileniyo cok sukur,akinti hamilelikte bormal diye biliyom ama yinede doktoruna soyle en azindan toz icecek var onu verir belkide sanaCanım alttan muayene mi etti gebelikte beyaz akıntı normal diye üstünde durmuyorum hiç olmadı gidince sorayım
Çok geçmiş olsun canım. Umarım daha iyisindirŞimdi gelebildik eve rahimde kasılma varmış ultrasonda da gördüler çok şükür bebekte bir sıkıntı yokama ağrım çok şiddetli o kadar bastırdılar ki ultrasondan kalkıp gidicektim
Rahim ağzında açılma vs yok ilaç yazdılar 3 tane antibyotiği niye yazdılar anlamadım idrar tahlili bile almadılardoktoruma yolladım ilaçları yarın burdaki özel doktoruma gidicem bide o baksın içime hiç sinmedi zaten kendi aralarında konuşup çıktılar.
Tüh yaa heveslenmiştim tamdaben kesin yapamam
vazgeçiyorum
Selam kizlar aşının ikinci dozu bana da ateş yaptı . Bı gce üç buçukta parol içtim geçti . Sabah sekiz gbi yine vardı . On birde kalktığımda her yerim agriyirdu ama şimdi yavaştan geçmeye başladı .
E
bende dun aksam olmuştum cnm bende ates olmadı ama mıde bulantısı halsızlık ve bacak agrısı oldu ara ara gelıp gıdıyo ınsallah gecer hemen etkılerı ıkımızınde
27 gün var Bnm . Bu bncebinyeyle alakalı ya . Eşim olduğu zaman iki doz arası 1.5 aydı . Onunda ikinci dozdan sonra koku gitmişti . 10 gün gelmemişti . Şimdi iyiyim şükür . Bitmiştir i sallah yan etkileri daha da bişey çıkmaz .Çok geçmiş olsun canım. Umarım daha iyisindir
Puffy ipten tığ şiş olmadan battaniye örüyorlar bende diğerlerini beceremem diye onu bari yapayım diyorum istersen sana da videosunu atayım
İlk dozla arasında kaç gün var ikinci dozun 3 haftada sıra gelince doktoruma sormuştum 1 ay dolmadan olma demişti arası az diye yan etki yapmış olabilir mi? Bende yarın sabah 2 doz için randevu aldım
23 bitip 24 başlayınca dedi benim doktorum iş yerinde ki sorumlum da öyle dedi 24 haftana girdiğin de doktorundan belge alıp gel dediTeşekkürler canım ben 23 bitip 24 başlayınca diye biliyordumneyse sağlık olsun idare edicez artık
Genelde hacı yatmaz pozisyonundayım ben hasta gibi geçiyor yani yata yata kullanmam gereken ilaçlarım var onları içince nevrim dönüyor bana verilen Demir damlası bile fena yapıyor prilamı gece almayı unutuyorum çoğu zaman valla hiç keyif almıyorum bu kez Şafak sayıyorum resmen doktor sürekli kan sayımı istiyor belirli aralıklarla ilerleme katetmezsem yatış verecek hastaneye yatmak istemiyorum bu kez o yüzden kendimce formüller üretiyorum anacuğuma geldim ilaçları içip miskinlik yapıyorum.Kayinvalidemde 11.torun olacak benim bebis , annemlerde 6.torunsen annende kalirken geziyor musun peki
Aynen bende geçen boyle sıkıntılı bir konu okudum fazlasiyla empati yapıyoruz sanki kendimiz yaşıyoruz. Resmen ayni sancıyı yaşadım.. En iyisi cok okumamak olumlu düşünmek.. Fazla icsellestirince fiziksel olarak da canımız yanıyor çünkü... Gecmis olsun.. Cok şükür bebis iyi ise ondan güç alıp çok daha iyi ol inşallah..Sana da çok geçmiş olsun canım. Beni en çok korkutan o oldu yakın zamanda o tarz bi doğum hikayesi okumuştum 5. Ayda erken doğum yapmıştı biri psikolojim bozuldu ya öyle bişey olursa diye. Şükür rahim ağzında bir sorun yoktu. Neyden kaynaklanıyo onu da bilmiyorum yarın hepsini doktoruma sorucam. Hangi kemiğin ağrıyodu senin? Benim sol kalça kemiğimde var ağrı
30 olması lazımmış bizlerde, 16 çıkıyor benim. Yükselmedi 3 aydır bir turlu.Çok mu düşük çıktı demir değerin
Benım 6 hafta var canım ıkı doz arasındaÇok geçmiş olsun canım. Umarım daha iyisindir
Puffy ipten tığ şiş olmadan battaniye örüyorlar bende diğerlerini beceremem diye onu bari yapayım diyorum istersen sana da videosunu atayım
İlk dozla arasında kaç gün var ikinci dozun 3 haftada sıra gelince doktoruma sormuştum 1 ay dolmadan olma demişti arası az diye yan etki yapmış olabilir mi? Bende yarın sabah 2 doz için randevu aldım
Ben de kendimce öyle bir karar alıp okumamaya karar verdim. İster istemez etkileniyoruz ne şekilde olursa olsun. Çok sağol canım inşallah düzelirAynen bende geçen boyle sıkıntılı bir konu okudum fazlasiyla empati yapıyoruz sanki kendimiz yaşıyoruz. Resmen ayni sancıyı yaşadım.. En iyisi cok okumamak olumlu düşünmek.. Fazla icsellestirince fiziksel olarak da canımız yanıyor çünkü... Gecmis olsun.. Cok şükür bebis iyi ise ondan güç alıp çok daha iyi ol inşallah..
24+0 dan itibaren rapor alıyoruz canım. Benim 2 haftam kaldı ama dersler bölünmesin diye 1 hafta fazladan çalışacağım sonra ara tatil geliyorTeşekkürler canım ben 23 bitip 24 başlayınca diye biliyordumneyse sağlık olsun idare edicez artık
Bebeği hareketli görmüşsün ya için rahat olsun artıkŞimdi gelebildik eve rahimde kasılma varmış ultrasonda da gördüler çok şükür bebekte bir sıkıntı yokama ağrım çok şiddetli o kadar bastırdılar ki ultrasondan kalkıp gidicektim
Rahim ağzında açılma vs yok ilaç yazdılar 3 tane antibyotiği niye yazdılar anlamadım idrar tahlili bile almadılardoktoruma yolladım ilaçları yarın burdaki özel doktoruma gidicem bide o baksın içime hiç sinmedi zaten kendi aralarında konuşup çıktılar.
Benim rutin kontrolümde akıntım var dedim tahlil istemeden vajinal fitil verdi doktorum. Ama kendi doktorum olduğu için güveniyorum alıp kullanıcam bugün. Devlette ben de tereddüt ederdim bi de 3 tane ne demek yuh. Bakalım kendi doktorun ne diyecek bugün. O da gerekli görürse kullanmaktan çekinme ama olur muYok canım hiç bişey yapmadılar sadece ultrasonla baktılar kasılmayı gördüler bebeği incelediler idrar enfeksiyonu olabilir diye yazdılar antibyotik bide mantar fitili yazmışlar tahlil yapmadan nası veriyolar şaşırdım ben de
Hiç aklımda yoktu ama çok heveslendim şu anBen ilk bebeğime cok yaptim. Sürekli yatarak gecirmistim. Cok güzel oldular. Kızım simdi 2 yasinda onlarla oynuyor. Pıtırcık kuzu yapmistim. Sonra minik kuzu kafasi yapıp emzik kolyesi yaptim. Birde sadece kuzu kafası yapıp biraz büyük ağız bezine dikmistim uyuma arkadaşı olarak kullandı. Tavsancik yaptim ve ahtapot.
Bunlara başlamadan önce elime tığ bile tutmuş insan değildim. Youtube ta harika videolar var.
Hani resimler bizde mi yapsak hiç yapmadım amaBen ilk bebeğime cok yaptim. Sürekli yatarak gecirmistim. Cok güzel oldular. Kızım simdi 2 yasinda onlarla oynuyor. Pıtırcık kuzu yapmistim. Sonra minik kuzu kafasi yapıp emzik kolyesi yaptim. Birde sadece kuzu kafası yapıp biraz büyük ağız bezine dikmistim uyuma arkadaşı olarak kullandı. Tavsancik yaptim ve ahtapot.
Bunlara başlamadan önce elime tığ bile tutmuş insan değildim. Youtube ta harika videolar var.
Ne güzel canım darısı bize inşallah bizde detaylı için gün sayıyorzKızlar selam detaylıdan çıktım şimdi. Bebito iyiymiş herşey yolunda. Plesanta 18 mmdeymiş, o yavaş yavaş yukarı çıkar endişelenme normal doğumunu etkilemez dedi. Güzel güzel her organını gösterdi, anlattı. Rapor ve cd verdibir sürü resim çıkarttı. Daha detaylı görmek için de 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Sgk indirimiyle 970 küsür verdik o da çok iyi oldu sabah 1277 yi gözden çıkarmıştık
Ahahha masallah minnosa 2.pozda saçlarını duzeltiyoOlmaz mııı
İnşaallah bitmiştir. Biz neyse de bebişleri düşünüyor insan27 gün var Bnm . Bu bncebinyeyle alakalı ya . Eşim olduğu zaman iki doz arası 1.5 aydı . Onunda ikinci dozdan sonra koku gitmişti . 10 gün gelmemişti . Şimdi iyiyim şükür . Bitmiştir i sallah yan etkileri daha da bişey çıkmaz .
Doktoruna söyle canım o zaman başka bi demir ilacı verir belki şişkinlik çok rahatsız edici30 olması lazımmış bizlerde, 16 çıkıyor benim. Yükselmedi 3 aydır bir turlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?