2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok mu düşük çıktı demir değerin

Canım alttan muayene mi etti gebelikte beyaz akıntı normal diye üstünde durmuyorum hiç olmadı gidince sorayım
Alttan muayine etmedi idrar ve kan kahkili yaptirdi ultrasonla muayine etti,Allah'ıma cok sukur iyiyiz ama biraz kendi problemlerim ortaya cikti bastan covit oldum hamileyken simdi su seviyem normal degerde fakat normal degerin alt sinirindaymis,bide simdi tansiyon da olustu onun takibinede girdim ondan doktorum ilgileniyo cok sukur,akinti hamilelikte bormal diye biliyom ama yinede doktoruna soyle en azindan toz icecek var onu verir belkide sana

Çok geçmiş olsun canım. Umarım daha iyisindir
Tüh yaa heveslenmiştim tamda ben kesin yapamam
vazgeçiyorum

Puffy ipten tığ şiş olmadan battaniye örüyorlar bende diğerlerini beceremem diye onu bari yapayım diyorum istersen sana da videosunu atayım

E

bende dun aksam olmuştum cnm bende ates olmadı ama mıde bulantısı halsızlık ve bacak agrısı oldu ara ara gelıp gıdıyo ınsallah gecer hemen etkılerı ıkımızınde

İlk dozla arasında kaç gün var ikinci dozun 3 haftada sıra gelince doktoruma sormuştum 1 ay dolmadan olma demişti arası az diye yan etki yapmış olabilir mi? Bende yarın sabah 2 doz için randevu aldım

27 gün var Bnm . Bu bncebinyeyle alakalı ya . Eşim olduğu zaman iki doz arası 1.5 aydı . Onunda ikinci dozdan sonra koku gitmişti . 10 gün gelmemişti . Şimdi iyiyim şükür . Bitmiştir i sallah yan etkileri daha da bişey çıkmaz .

Kayinvalidemde 11.torun olacak benim bebis , annemlerde 6.torun sen annende kalirken geziyor musun peki
Genelde hacı yatmaz pozisyonundayım ben hasta gibi geçiyor yani yata yata kullanmam gereken ilaçlarım var onları içince nevrim dönüyor bana verilen Demir damlası bile fena yapıyor prilamı gece almayı unutuyorum çoğu zaman valla hiç keyif almıyorum bu kez Şafak sayıyorum resmen doktor sürekli kan sayımı istiyor belirli aralıklarla ilerleme katetmezsem yatış verecek hastaneye yatmak istemiyorum bu kez o yüzden kendimce formüller üretiyorum anacuğuma geldim ilaçları içip miskinlik yapıyorum.
En son doğumumdada son ay bebeği yeterince besleyemediğim için yatırmışlardı bu konuda biraz yetersiz kalıyorum olsun bunada şükür öyle böyle 14 hafta kaldık

Aynen bende geçen boyle sıkıntılı bir konu okudum fazlasiyla empati yapıyoruz sanki kendimiz yaşıyoruz. Resmen ayni sancıyı yaşadım.. En iyisi cok okumamak olumlu düşünmek.. Fazla icsellestirince fiziksel olarak da canımız yanıyor çünkü... Gecmis olsun.. Cok şükür bebis iyi ise ondan güç alıp çok daha iyi ol inşallah..

Benım 6 hafta var canım ıkı doz arasında

Ben de kendimce öyle bir karar alıp okumamaya karar verdim. İster istemez etkileniyoruz ne şekilde olursa olsun. Çok sağol canım inşallah düzelir tek derdim bebek o etkilenmesin de gerisi ilaçla düzelir illaki.

Teşekkürler canım ben 23 bitip 24 başlayınca diye biliyordum neyse sağlık olsun idare edicez artık
24+0 dan itibaren rapor alıyoruz canım. Benim 2 haftam kaldı ama dersler bölünmesin diye 1 hafta fazladan çalışacağım sonra ara tatil geliyor

Bebeği hareketli görmüşsün ya için rahat olsun artık Her gebelikte olabilecek rutin kasılmalar muhtemelen. Sen zayıfsın çok daha net hissetmişsindir.
Benim rutin kontrolümde akıntım var dedim tahlil istemeden vajinal fitil verdi doktorum. Ama kendi doktorum olduğu için güveniyorum alıp kullanıcam bugün. Devlette ben de tereddüt ederdim bi de 3 tane ne demek yuh. Bakalım kendi doktorun ne diyecek bugün. O da gerekli görürse kullanmaktan çekinme ama olur mu
Hiç aklımda yoktu ama çok heveslendim şu an

Hani resimler bizde mi yapsak hiç yapmadım ama

Dün yeni evimde ilk misafirlerimi ağırladım kızlar evde tam tamına 6 çocuk vardı Bunlar da bebişimin Bim ganimetleri, bir kısmı hediye bir kısmını kendim aldım Henüz kullanmamış olsam da F/P çok iyi olduğu aşikar :)

Eklentiler

• IMG_20211029_214317.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar selam detaylıdan çıktım şimdi. Bebito iyiymiş herşey yolunda. Plesanta 18 mmdeymiş, o yavaş yavaş yukarı çıkar endişelenme normal doğumunu etkilemez dedi. Güzel güzel her organını gösterdi, anlattı. Rapor ve cd verdi bir sürü resim çıkarttı. Daha detaylı görmek için de 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Sgk indirimiyle 970 küsür verdik o da çok iyi oldu sabah 1277 yi gözden çıkarmıştık

Ne güzel canım darısı bize inşallah bizde detaylı için gün sayıyorz resim yokmuuu resim atsaysın göreydik minnağı

İnşaallah bitmiştir. Biz neyse de bebişleri düşünüyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…