2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben olmadım canimmm
Olmadim doktorlarin hepsi olunmasi yönünde fikir beyan ediyor kafam hala cok karişik
Benimde kafam hala karışık korkuyorum da bir yandan
Herkesin yeteneği var böyle şeylere bende ne yetenek var böyle nede istek ben niye böyle ruhsuzum yaa çokta güzellermiş bir tane almak isterim ama intagramda çok pahalıya satılıyor ya
Evet Instagram fiyatları çok fena düşünürsen ben daha uyguna örerim canım

Çok güzeller ben yaz boyu elime almadım kış sezonu geldi başlarım oartik örmeye

Ben toz sabunla yıkıyorum. Çokda güzel kokuyor. Henüz bizinde dolabımız yok simdilik dolabıma ikeadan aldıgım bir düzenliyici taktım oraya koyuyorum.

Eklentiler

• IMG-20211028-WA0024.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 99
Ooo kiz ne yaptin , bayagi kiyafet almissin masallah
bu raf raf ayri aslinda1 yaşbile var birde gelinimiz arkadasimda bolca cıtcıtli badi filan verdi. Örgülerde annemden. Cok alıcagım kalmadı ama bezker bile tamam bunlarda mamalarımız için . Pompada gelinimizden alicam

Eklentiler

• 16355965602173896674085889859423.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 89
Maşallah hepimiz çok hızlısınız.
Bizim bebis için daha hiç birsey hazırlanmandi daha hiç birşey alamadım. Hastane çıkışı yaptırmak istiyorum isimli ama hiç bakamadım daha. Kızımdan kalan kıyafetler var hepsi daha kolilerde çıkacak yikanacak ütülenecek inşallah ama 28. Hafta geçsin ondan sonra düşünüyorum inşallah.
Kendi hastane çantam nerdeyse hamileligimi öğrendiğim günden beri hazır ne olur olmaz diye kenarda bekliyor.

Mamasandalyem ve bebek arabam duruyo. Ama bebek arabamin kapanıp acma tusu sorunlu babam yapabilirse sıkıntı kalmıycak. Cok memnundum surusu buyuk olusu tentesi tam kapanıyordu. Piercardinin mama sandalyem chicco happy snac gelinimizdeydi ek gidaya gecince alicam yigenimde kullanmiyo artik.

İsimli hastane çıkışı mııı yoksa pes edip öğrendiniz mi cinsiyetii

Kızlar ben diger ikisibdede 7 ayda herseyi tamamladim h.cantasi dahil erken dogarsa diye. Dogmadilar ama erken biraz neme lazımcıyim.

Kızlar ben diger ikisibdede 7 ayda herseyi tamamladim h.cantasi dahil erken dogarsa diye. Dogmadilar ama erken biraz neme lazımcıyim.
Aynen öyle, ben de yıkadım utuledim, paketledim, valize koydum aldıklarimı. Bizde de erken doğum yok da nolur nolmaz. Bir de şimdi 7.aydan sonra çanta yapmak baya zor. Annem doğumdan 2 3 gün önce gelecek, kv ye de ütü falan yaptırmam, benimki kazanlı kullanamiyor o
En iyisi hazır ayaktayım her şeyini hallettim valla. Bir de işte benim pijama seti ile emzirme malzemeleri kaldı.

Benimde cok az kaldi alacagım. Hastane cantamıda yapicam çantayı siparis verdim. Sadece park yatağı silicem yeni ama olsun anakucagi flnda ayni sekilde silincek. kiyafet yıkamam yok cok sukür. Emzik biberin vs onlari steril etmedim birde. Sifonyer ve çantayıda bugün siparis ediyorum. Tatlı telaslar ya cok sükür. oda simdilik yapamıycam insaAllah tasınınca. Bu sifonyeri ikeanin duzenleyicisini birde kendi sifonyerimden bir cekmeceyi kızıma kullanıcam insaAllah.

Eklentiler

• 1_org.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 1_org_zoom.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…