Ben olmadım canimmmmadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexie @Smgrsn @Storm_Angel46 E Eezoo21 @sselena @eyevoz A Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84Mavikus_ @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira @SEEH22 @Ranasena27 citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 @Shryldz
Benimde kafam hala karışık korkuyorum da bir yandanOlmadim doktorlarin hepsi olunmasi yönünde fikir beyan ediyor kafam hala cok karişik
Evet Instagram fiyatları çok fena düşünürsen ben daha uyguna örerim canımHerkesin yeteneği var böyle şeylere bende ne yetenek var böyle nede istek ben niye böyle ruhsuzum yaaçokta güzellermiş bir tane almak isterim ama intagramda çok pahalıya satılıyor ya
Kaça yapıyorsun canımBen olmadım canimmm
Benimde kafam hala karışık korkuyorum da bir yandan
Evet Instagram fiyatları çok fena düşünürsen ben daha uyguna örerim canım
Ooo kiz ne yaptin , bayagi kiyafet almissinBen toz sabunla yıkıyorum. Çokda güzel kokuyor. Henüz bizinde dolabımız yok simdilik dolabıma ikeadan aldıgım bir düzenliyici taktım oraya koyuyorum.
Ooo kiz ne yaptin , bayagi kiyafet almissinmasallah
Maşallah hepimiz çok hızlısınız.Yikayanlar oldu bayaca
Benim dolap beşik tamam da öyle koydum içine gelişigüzel.. yıkamak için ya annem yada eşim yardım eder 7 ay biterken yikamak lazım 8 ay başlarında bavul hazırlamak lazim son ay telaşa gerek yok tabi
İsimli hastane çıkışı mııı yoksa pes edip öğrendiniz mi cinsiyetiiMaşallah hepimiz çok hızlısınız.
Bizim bebis için daha hiç birsey hazırlanmandi daha hiç birşey alamadım. Hastane çıkışı yaptırmak istiyorum isimli ama hiç bakamadım daha. Kızımdan kalan kıyafetler var hepsi daha kolilerde çıkacak yikanacak ütülenecek inşallah ama 28. Hafta geçsin ondan sonra düşünüyorum inşallah.
Kendi hastane çantam nerdeyse hamileligimi öğrendiğim günden beri hazır ne olur olmaz diye kenarda bekliyor.
Çok güzel cnm aynısını bende aldım Z zahrada aynısı var@Cicekciteyze mizin hediyesi de bize ulaştı. Dün alalım diyorduk, vazgeçmiştik, vallahi kalbi çok temizmis, eşimle bayıldıkEki Görüntüle 2942449 Eki Görüntüle 2942450
Aynen öyle, ben de yıkadım utuledim, paketledim, valize koydum aldıklarimı. Bizde de erken doğum yok da nolur nolmaz. Bir de şimdi 7.aydan sonra çanta yapmak baya zor. Annem doğumdan 2 3 gün önce gelecek, kv ye de ütü falan yaptırmam, benimki kazanlı kullanamiyor oKızlar ben diger ikisibdede 7 ayda herseyi tamamladim h.cantasi dahil erken dogarsa diye. Dogmadilar ama erkenbiraz neme lazımcıyim.
Benimde cok az kaldi alacagım. Hastane cantamıda yapicam çantayı siparis verdim. Sadece park yatağı silicem yeni ama olsun anakucagi flnda ayni sekilde silincek. kiyafet yıkamam yok cok sukür. Emzik biberin vs onlari steril etmedim birde. Sifonyer ve çantayıda bugün siparis ediyorum. Tatlı telaslar ya cok sükür.Aynen öyle, ben de yıkadım utuledim, paketledim, valize koydum aldıklarimı. Bizde de erken doğum yok da nolur nolmaz. Bir de şimdi 7.aydan sonra çanta yapmak baya zor. Annem doğumdan 2 3 gün önce gelecek, kv ye de ütü falan yaptırmam, benimki kazanlı kullanamiyor o
En iyisi hazır ayaktayım her şeyini hallettim valla. Bir de işte benim pijama seti ile emzirme malzemeleri kaldı.
Ben dün oldum canımmadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
@Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexie @Smgrsn @Storm_Angel46 E Eezoo21 @sselena @eyevoz A Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84Mavikus_ @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira @SEEH22 @Ranasena27 citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 @Shryldz
Ayyyharry pottera bayıldım bır hayranı olarakBunlarda benim bebeklerim
Ben olmadim canım hep bi kararsız kalıyorum.madem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
Canım ilk dozumu 15. Haftada 2. Dozumuda dün oldum biontecmadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
Hayranı değilim ama ben bile bayıldım ördükten sonraAyyyharry pottera bayıldım bır hayranı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?