Vayy harika işler çıkarmışsın bayıldımamigurumi konuşulmuş ben de yaptıklarımdan gösteriyim^^ bir ara baya sarmıştım hatta çoğunlukla amigurumi ve örgüden oluşan bi instagram hesabım varhamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yapmamıştım ama şimdi konuşulunca benim de bir şeyler yapasım geldi
Ayyy güle güle giysim paşamYaaa çok sevindim gerçekten anlık karar verdim bunu almalıyım der gibi2 aydır o kadar erkek takımı baktım ki kız takımı beğenemedim zorlandım sepete atıp atıp vazgeçtim dedim ki en iyisi anneyi mutlu edeyim bi ihtiyacını göreyim ve şunu da söyliyim oğluma hiç tulum tarzı askılı tarzı bişey almamıştım hep alt üst ayrı o yüzden bizi çok mutlu etti hediyeniz çok teşekkür ederiz eşinizle size
Ben aldım onunla yumuşatıcısını zaten bütün kıyafetleri yıkasam bi şişesi bitcek gibime geliyoruni baby nasıldır acaba hep karşıma o çıkıyor
Tesekkur ederimmm❤❤Vayy harika işler çıkarmışsın bayıldım
Ben örüyorum canım hemde satış yapıyorum sipariş üzerineYa hanımlar konuyu dağıtıyorum amaben izne çıktım artık hep evdeyim ama duramıyorum resmen boş boşta. Diyorum bu amigurumi bebeklerden mi yapmaya başlasam kolay mıdır, yapanınız var mı? dipnot: daha önce elime iğne bile almışlığım yok
Benimde karışık canım bende olmadım içimi kemiriyor gidip geliyorum olup olmamaktaOlmadim doktorlarin hepsi olunmasi yönünde fikir beyan ediyor kafam hala cok karişik
Dün bende kontrole gittim detayli ultrason olacak sanıyordum ama 13 kasima gün verdi doktor.
Agrilarin sikayetlerin artacak endise etme dedi. Kasilmalar, kaburga, kasık, bel ağrıları olacak ani gelen sancilar olacak ama geçecek dedi. Gece uyurken sağa sola dönemlerde güçlük yasayabilirsin dedi artik bebek büyüdükçe reflu mide yanmasi nefes alis verisde zorlanma olur dedi. Bunların heepsini yaşıyorum neredeyse dedimbirde su gibi akintin olur oda normal korkma dedi.
Ikinci trimester balayi gibi diolardi hep yalan dolanhep sikayetlerle geçiyor.. Neyse bebisime bakip bakip sırıtıyorum. Allah in izniyle kavuşmaya 4 ay var şimdiden özlüyorum bu nasil değişik bi duygu
Çok güzeller ellerine sağlık bugün alicaktim kutuda oluyor ya marketlerde eşim aldırmadı yapamazsın şimdi sinir olursun uğraşma dedi vazgecirdi beniKedileri babaannemiz yapti.
Ben kuzuları tavşanı yaptim. Gerçekten daha önce elime tığ bile almamıştım. Hastane de 8 hafta yattığım sürede yapmıştım. Youtube dan baka baka yaptim. Tabi mükemmel olmadi ama büyük bir heyecan ve hayallerle yapmistim.
Yaptığıma da değdi.
Deneyiniz keyif alabilirsiniz.
Valla canım çok marka var en ucuzu ABC bebek deterjanı ama ekonomik ve kaliteli hangisi bilemedim daha almadım yikamadim aldiklarimi sen yıkadın mi yada ne zaman basliycaksinKızlar bebişko deterjanlariniza karar verdiniz mi
Yok bebeğim daha yikamadim. Çünkü ne aldıklarım bitti ne de bi dolap vs almadım yikasam nereye koyucam. Ve bence çok erken zaten doğuma 4 ay var nerden baksan. Son ay falan yıkarım heralde annem falanda gelir yardımaSu gibi akıntı çok az olunca tabi dimi böyle bilgileri herkes doktorundan ne öğrenirse yazsa aslında teccuman olur sorularımıza
Çok güzeller ellerine sağlık bugün alicaktim kutuda oluyor ya marketlerde eşim aldırmadı yapamazsın şimdi sinir olursun uğraşma dedi vazgecirdi beni
Valla canım çok marka var en ucuzu ABC bebek deterjanı ama ekonomik ve kaliteli hangisi bilemedim daha almadım yikamadim aldiklarimi sen yıkadın mi yada ne zaman basliycaksin
Olmadım canım. Doktorum ilk başta olma dedi sonra ol dedi. Bende olmadımmadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
G Gunes97 D denisada M Mecilas O Oyoy E Ezoezom E espixie D Dilek1934 M MAYSSEE O Oolalaaazeynepciginiz G Glsahomer E eDDa2626 F flugood O Ozolii xiexie Smgrsn Storm_Angel46 E Eezoo21 sselena E eyevoz A Aponjj Blackbluee1 Bayatsaat K kocyigit_4334 B Birhamisss S sadehayat84 Mavikus_ GurbetKusuEsra P pembe dusler senmeleksin Onur_hira_ela SEEH22 R Ranasena27 citosss3 L Littlegirl35 ceylanibrahim B Baharalinda A Anka6 S Shryldz
Yikayanlar oldu bayacaYok bebeğim daha yikamadim. Çünkü ne aldıklarım bitti ne de bi dolap vs almadım yikasam nereye koyucam. Ve bence çok erken zaten doğuma 4 ay var nerden baksan. Son ay falan yıkarım heralde annem falanda gelir yardıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?