pes etmek yok hahahaha .İsimli hastane çıkışı mııı yoksa pes edip öğrendiniz mi cinsiyetii
Cok bilmiyorum ama bir arkadaşım 2 sinovac oldu gebe deil. Covid gecirdi yakın zamanda 5 gün hastanede yattı. Biontecdede yatılıyomu bilmiyorum tabi.Kızlar sinovac hakkında duyumlarınız nasıl korur mu acaba ?
Isimler çok güzelpes etmek yok hahahaha .
İsimli istiyorum bakacam karar verecem inşallah dogunca siparis vereceğim. Hastane çıkışı foto çekimi için istiyorum. Muhtemelen foto çekimini de doğduktan 2 hafta sonra yaparız. Biraz toparlanmis oluruz diye düşündüm.
Hastaneye baba dan başka kimseyi almıyorlar. hastane fotoğrafçıları sadece bebeği çekiyormuş.
Ama ben aile resmi de olsun istiyorum inşallah.
Isim için karar verdik zaten.
Kiz olursa Zehra Amine
Erkek olursa Ömer Asaf dedik.
İnşallah diyelim.
Dogrudur kuzum yikayanlara da saygı duyuyorum ama ben bu kadar erken yıkamayı düşünmüyorum ki dediğim gibi daha alınacaklar bitmedi yikasam nereye koycam simdi hepsini döküp bi liste yaptım ne almışım diye kıyafet olarak ona göre alisveris yapıcam bundan sonra 22 tane agiz mendili olmus meselaYikayanlar oldu bayaca
Benim dolap beşik tamam da öyle koydum içine gelişigüzel.. yıkamak için ya annem yada eşim yardım eder 7 ay biterken yikamak lazım 8 ay başlarında bavul hazırlamak lazim son ay telaşa gerek yok tabi
Ayy anneme o kadar kızıyorum kii insan 1 çöp bari saklar diye çok duygulandım şu an çokkkkk güzellerrrrAnnem 30 sene önce bana giydirdiği kıyafetleri atmamış saklamış. Bugün onlara gittim. Erkeğe olabilecek olanlardan ayırdık birazcık. Diğerleri pembeli vs olmadığı için kaldı mecburama çok duygulandım. Annesinin 30 sene önce giydiği cicileri oğluşum giycek Allah nasip ederse
Ayy canım kuzum inan bende ağladım vala nasil saklamış vala taş gibi de . Bizlere de ders olsun saklayalım çok güzel bi anı gerçektenAyy anneme o kadar kızıyorum kii insan 1 çöp bari saklar diye çok duygulandım şu an çokkkkk güzellerrrr
Bende yıkama vs dediğin gibi ileri haftalarda düşünüyorumMaşallah hepimiz çok hızlısınız.
Bizim bebis için daha hiç birsey hazırlanmandi daha hiç birşey alamadım. Hastane çıkışı yaptırmak istiyorum isimli ama hiç bakamadım daha. Kızımdan kalan kıyafetler var hepsi daha kolilerde çıkacak yikanacak ütülenecek inşallah ama 28. Hafta geçsin ondan sonra düşünüyorum inşallah.
Kendi hastane çantam nerdeyse hamileligimi öğrendiğim günden beri hazır ne olur olmaz diye kenarda bekliyor.
Ay çok güzel annenizi tebrik ederim benim annem hiç saklamamis ben saklamayı düşünüyorum kızıma hatıraAnnem 30 sene önce bana giydirdiği kıyafetleri atmamış saklamış. Bugün onlara gittim. Erkeğe olabilecek olanlardan ayırdık birazcık. Diğerleri pembeli vs olmadığı için kaldı mecburama çok duygulandım. Annesinin 30 sene önce giydiği cicileri oğluşum giycek Allah nasip ederse
Ben aşı oldum cnmmadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexie @Smgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 @sselena @eyevoz @Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84 @Mavikus_GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin Onur_hira_ela @SEEH22 @Ranasena27 @citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 S Shryldz
Bende Allah nasip ederse saklıcam inşallahAy çok güzel annenizi tebrik ederim benim annem hiç saklamamis ben saklamayı düşünüyorum kızıma hatıra
Yaa bayıldım Harry Potter'lı ayrı bir tatlıBunlarda benim bebeklerim
Yaa gondersene cok merak ettımYine uçmuş sayfalar bi dışarı çıktım bende kızıma öyle suslu bi elbise aldım ki yaBi de avm turumuz var birazdan
Ayyyy resmen kıskandım resmennnnnnnnBizde Y yakisiklikadin ile yüzyüze hediyelestik. Cok yakınmışiz birbirimize ortak tanidiklarimiz bile çıktı. Az daha zorlasak kapi komşu olacakmışızPandemi olmasa sarılıp kucaklayip öyle ayrilacaktim yanindan.. iyiki bu gruba dahil olmuşum böyle güzel insanlar tanımışım..
HAmile olduğumu bilmeden bir doz oldum hiç bi sıkıntı yaşamadım 2.doza doktorum izin vermiyor “ilacın içeriğini bilmiyorum bebekte ne gibi etkiler yaratır Onuda bilemem bu yüzden önermiyorum”dedi.Bende Doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorummadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexie @Smgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 @sselena @eyevoz @Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84 @Mavikus_GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin Onur_hira_ela @SEEH22 @Ranasena27 @citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 S Shryldz
Çok duygusal bişey ya buuuAnnem 30 sene önce bana giydirdiği kıyafetleri atmamış saklamış. Bugün onlara gittim. Erkeğe olabilecek olanlardan ayırdık birazcık. Diğerleri pembeli vs olmadığı için kaldı mecburama çok duygulandım. Annesinin 30 sene önce giydiği cicileri oğluşum giycek Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?