2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İsimli hastane çıkışı mııı yoksa pes edip öğrendiniz mi cinsiyetii
pes etmek yok hahahaha .
İsimli istiyorum bakacam karar verecem inşallah dogunca siparis vereceğim. Hastane çıkışı foto çekimi için istiyorum. Muhtemelen foto çekimini de doğduktan 2 hafta sonra yaparız. Biraz toparlanmis oluruz diye düşündüm.
Hastaneye baba dan başka kimseyi almıyorlar. hastane fotoğrafçıları sadece bebeği çekiyormuş.
Ama ben aile resmi de olsun istiyorum inşallah.
Isim için karar verdik zaten.
Kiz olursa Zehra Amine
Erkek olursa Ömer Asaf dedik.
İnşallah diyelim.

Kızlar sinovac hakkında duyumlarınız nasıl korur mu acaba ?
Cok bilmiyorum ama bir arkadaşım 2 sinovac oldu gebe deil. Covid gecirdi yakın zamanda 5 gün hastanede yattı. Biontecdede yatılıyomu bilmiyorum tabi.

Isimler çok güzel

Bana bu bebekte alışveriş yapmak haram galiba bı saat önce bıme gittim bir iki parça bişey buldum zaten herşeyi almışlar . Bı iki parça da eve biseyler aldım . Kasaya bı gittim kartın limiti kalmamış her zaman nakitte götürdüm yanımda bu sefer giturmemistim .herşeyi bıraktım mecbur . Bndeki kartın limiti 1100 esiminki 15.000 . Bı güzel fırça yedi benden . İşten gelsinde onun kartını ben ele geçireyim görsün bakalım yarın da evde . Hani instagramda bı video var ya aslında aklımda bu yoktu içimden geldi diye . Yarın AVM ye sokayım da bir sürü şey alayım . Aslında aklımda yoktu ama içimden geldi diye kartını patlatayim .

Dogrudur kuzum yikayanlara da saygı duyuyorum ama ben bu kadar erken yıkamayı düşünmüyorum ki dediğim gibi daha alınacaklar bitmedi yikasam nereye koycam simdi hepsini döküp bi liste yaptım ne almışım diye kıyafet olarak ona göre alisveris yapıcam bundan sonra 22 tane agiz mendili olmus mesela daha fazlasina gerek yoktur diye düşünüyorum

Klavye saygı duymuyorum yazmış sorii saygı duyuyorum olarak düzelttim

Annem 30 sene önce bana giydirdiği kıyafetleri atmamış saklamış. Bugün onlara gittim. Erkeğe olabilecek olanlardan ayırdık birazcık. Diğerleri pembeli vs olmadığı için kaldı mecbur ama çok duygulandım. Annesinin 30 sene önce giydiği cicileri oğluşum giycek Allah nasip ederse

Eklentiler

• IMG_20211030_163201.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 84
Ayy anneme o kadar kızıyorum kii insan 1 çöp bari saklar diye çok duygulandım şu an çokkkkk güzellerrrr

Ayy anneme o kadar kızıyorum kii insan 1 çöp bari saklar diye çok duygulandım şu an çokkkkk güzellerrrr
Ayy canım kuzum inan bende ağladım vala nasil saklamış vala taş gibi de . Bizlere de ders olsun saklayalım çok güzel bi anı gerçekten bu arada 1 adette kullanılmamış bebek bezimi saklamış markası prima. Heyecana gerek yok direk Prima alalım diyo hiç mi bişey olmaz ya 30 sene geçmiş

Bende yıkama vs dediğin gibi ileri haftalarda düşünüyorum

Bebek arabasını alan çoğaldı bende henüz yok

Hastane çantası son bir ay önce yeter heralde çünkü gecelik pjama tkm ne biliyim hicbirsey alamadım henuz fikir isterim o konuda

Senin kızından kiyafet var yakınları verenler var bende hiç olmayınca uygun gördükçe almaya başladım
10 parça birleştirince bile makine bomboş kalir minnacık olunca birazda çabuk kirlenecegi kesin olunca çoğaltmak lazım biraz

Dolap ve beşik letgodan takip ettiğim için
uyguna bulunca hemen aldım s dolap ve büyüyen besige 1300 TL verdim toplam kurulum eşimden hazır parayla yerinden alicak olsam inan 7 yada 8 ay ver parayı al

Ay çok güzel annenizi tebrik ederim benim annem hiç saklamamis ben saklamayı düşünüyorum kızıma hatıra

Bizde Y yakisiklikadin ile yüzyüze hediyelestik. Cok yakınmışiz birbirimize ortak tanidiklarimiz bile çıktı. Az daha zorlasak kapi komşu olacakmışız Pandemi olmasa sarılıp kucaklayip öyle ayrilacaktim yanindan.. iyiki bu gruba dahil olmuşum böyle güzel insanlar tanımışım..

Eklentiler

Ayyyy resmen kıskandım resmennnnnnnn

HAmile olduğumu bilmeden bir doz oldum hiç bi sıkıntı yaşamadım 2.doza doktorum izin vermiyor “ilacın içeriğini bilmiyorum bebekte ne gibi etkiler yaratır Onuda bilemem bu yüzden önermiyorum”dedi.Bende Doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum

Çok duygusal bişey ya buuu benim annem de bebek yorganımı saklamış eşimin annesi de battaniyesiiii, biz de kullancaz nasipse

Z zahrada canım 15 Kasım detaylı tarihi aldım ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…