2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay benim annem bir de ilk kestiği tırnaklarımı ve hastanede taktıkları hasta bilekliğini saklamış. Küçüklüğümden beri ara ara çıkarır bakarım çok güzel bir his bence, annen için ne kadar özel olduğunu bi kez daha hissediyorsun biz de saklayalım bişeyler

Yaa bayılıyorum iste böyle ince düşüncelere. Evet herşey saklanmasa bile bencede en az birkaç parça saklayalım. Gerçi benimki oğlan bilmiyorum annem benim zıbınımı saklamış diye sevinir mi ama yine de saklıcam

Bende youtubeden izleyerek yaptım arkadaşlar hiç bilmiyordum en imce ayrıntısına kadar anlatıyorlar zaten tamam mükemmel olmadı ama yine de severek yaptım
Eki Görüntüle 2942438

Ben yapıyorum bunlardan sayfam da var hatta instagramda ama hiçbişe yapmadım henüz vefasız ana sanırım terzi kendi söküğünü dikemeyecek. Ama bi uyku arkadaşı yaparım sanırım

Bizim de var öyle 33 senelik yelek, hırka

Iyi yapmışsın artık yarıyı geçtik sayilir. Malum dünya ekonomisi ve turkiyenin ekonomi durumu ortada malesef. Hepsini birden almak çok zor olabilir.
Ben de arabayı ve beşigı düşünüyorum.
Kızımın ne yatagini ne besigini elinden almak istemiyorum.
Arkadaşlara soracağım anne yani beşiği olan varmi diye. Arabayı da aparat var yan beşik için ama onun fiyatıda hiç hoşuma gitmedi .
Kullansak değer de kullanmasak boşa gider. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• Screenshot_20211030-170217_Chrome.webp
    14 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20211030-170120_Chrome.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 56
Yaaa eklenti bende görünmüyor neden acaba

Bebek arası güzel görünüyor ama fiyatını bilmiyorum iyice araştırın derim
Bebek arabası için bende sıfır yada ikinci el belli değil şuan ama ben iri çok güçlü biri değilim hafif kolay kapanan fiyatta uygun ve uzun süre kullanımı olan 0 3 yaş en az diyorum bakalım ne bulucam

en önemlisi çocuklara yatacak yer düzen anne yanı gece gündüz de odasında büyüyen beşik de olucak

Çok geçmiş olsun canım benim sürekli tekrarlayan enfeksiyonum oluyo acaba onda verilen tozlarla aynı mı bana daha önce üromisin ve manurol verilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…