- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Biz niye yapmadıkAyyyy resmen kıskandım resmennnnnnnn
Yaa bayılıyorum iste böyle ince düşüncelere. Evet herşey saklanmasa bile bencede en az birkaç parça saklayalım. Gerçi benimki oğlan bilmiyorum annem benim zıbınımı saklamış diye sevinir mi ama yine de saklıcamAy benim annem bir de ilk kestiği tırnaklarımı ve hastanede taktıkları hasta bilekliğini saklamış. Küçüklüğümden beri ara ara çıkarır bakarım çok güzel bir his bence, annen için ne kadar özel olduğunu bi kez daha hissediyorsunbiz de saklayalım bişeyler
Eyüp levent o kada ryakın değil diye kafamız mı çalışmadı bilmiyorum kiBiz niye yapmadık
Bende youtubeden izleyerek yaptım arkadaşlar hiç bilmiyordum en imce ayrıntısına kadar anlatıyorlar zatentamam mükemmel olmadı ama yine de severek yaptım
Eki Görüntüle 2942438
Ben yapıyorum bunlardan sayfam da var hatta instagramdaBen hicbunlardan yapmayı denenedim çok istiyorum aslında denemek .hem şiş hem tığla elbise şapka yelek patik falan oruyodum YouTube videolarindan baka baka . Bunu da veririm gbi geliyor ama bakalım ne zamn cesaret edicem . Senin yaptığın da çok güzel olmuş bnce
Adım yok ama iki dozda oldum ben. Hatta hamişken olmuşum 2.dozumadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexieSmgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 @sselena @eyevoz @Aponjj Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84 @Mavikus_ @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira @SEEH22 @Ranasena27 @citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 @Shryldz
sizi tabloda yazmışııım boş olanları sordum ondannnAdım yok ama iki dozda oldum ben. Hatta hamişken olmuşum 2.dozu
Benim doktorum sinovac olmayı düşünüyorsan olma demişti, varyantlara karşı koruyuculuğu olmadığı içinKızlar sinovac hakkında duyumlarınız nasıl korur mu acaba ?
Gözümden kaçmışsizi tabloda yazmışııım boş olanları sordum ondannn
Bizim de var öyle 33 senelik yelek, hırkaAnnem 30 sene önce bana giydirdiği kıyafetleri atmamış saklamış. Bugün onlara gittim. Erkeğe olabilecek olanlardan ayırdık birazcık. Diğerleri pembeli vs olmadığı için kaldı mecburama çok duygulandım. Annesinin 30 sene önce giydiği cicileri oğluşum giycek Allah nasip ederse
Iyi yapmışsın artık yarıyı geçtik sayilir. Malum dünya ekonomisi ve turkiyenin ekonomi durumu ortada malesef. Hepsini birden almak çok zor olabilir.Bende yıkama vs dediğin gibi ileri haftalarda düşünüyorum
Bebek arabasını alan çoğaldı bende henüz yok
Hastane çantası son bir ay önce yeter heralde çünkü gecelik pjama tkm ne biliyim hicbirsey alamadım henuz fikir isterim o konuda
Senin kızından kiyafet var yakınları verenler var bende hiç olmayınca uygun gördükçe almaya başladım
10 parça birleştirince bile makine bomboş kalir minnacık olunca birazda çabuk kirlenecegi kesin olunca çoğaltmak lazım biraz
Dolap ve beşik letgodan takip ettiğim için
uyguna bulunca hemen aldım s dolap ve büyüyen besige 1300 TL verdim toplam kurulum eşimden hazır parayla yerinden alicak olsam inan 7 yada 8 ay ver parayı al
Yaaa eklenti bende görünmüyor neden acabaBizde @yakisiklikadin ile yüzyüze hediyelestik. Cok yakınmışiz birbirimize ortak tanidiklarimiz bile çıktı. Az daha zorlasak kapi komşu olacakmışızPandemi olmasa sarılıp kucaklayip öyle ayrilacaktim yanindan.. iyiki bu gruba dahil olmuşum böyle güzel insanlar tanımışım..
canım ben olmadım ama olmayı düşünüyormmmadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexieSmgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 @sselena @eyevoz @Aponjj Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84 @Mavikus_ @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira @SEEH22 @Ranasena27 @citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 @Shryldz
Ah canım çok çok geçmiş olsun ya bol su bol c vitaminimi bol dinlenmeyle kolaycacık atlatırsın umarımMalesef pozitifim kislar artik dogal bagisiklik moduna gectim9unda ayrintilim vardi nolcak hic bilmiorum
Cok tesekkurler canim inşallah kizçem iyidir de sıkıntısız atlatiriz tek korkum oAh canım çok çok geçmiş olsun ya bol su bol c vitaminimi bol dinlenmeyle kolaycacık atlatırsın umarım
Bebek arası güzel görünüyor ama fiyatını bilmiyorum iyice araştırın derimIyi yapmışsın artık yarıyı geçtik sayilir. Malum dünya ekonomisi ve turkiyenin ekonomi durumu ortada malesef. Hepsini birden almak çok zor olabilir.
Ben de arabayı ve beşigı düşünüyorum.
Kızımın ne yatagini ne besigini elinden almak istemiyorum.
Arkadaşlara soracağım anne yani beşiği olan varmi diye. Arabayı da aparat var yan beşik için ama onun fiyatıda hiç hoşuma gitmedi .
Kullansak değer de kullanmasak boşa gider. Siz ne düşünüyorsunuz?
Çok geçmiş olsun canım benim sürekli tekrarlayan enfeksiyonum oluyo acaba onda verilen tozlarla aynı mı bana daha önce üromisin ve manurol verilmiştiAlttan muayine etmedi idrar ve kan kahkili yaptirdi ultrasonla muayine etti,Allah'ıma cok sukur iyiyiz ama biraz kendi problemlerim ortaya cikti bastan covit oldum hamileyken simdi su seviyem normal degerde fakat normal degerin alt sinirindaymis,bide simdi tansiyon da olustu onun takibinede girdim ondan doktorum ilgileniyo cok sukur,akinti hamilelikte bormal diye biliyom ama yinede doktoruna soyle en azindan toz icecek var onu verir belkide sana
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun inşallah rahat atlatırsınMalesef pozitifim kislar artik dogal bagisiklik moduna gectim9unda ayrintilim vardi nolcak hic bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?