eşime fotoyu attım kıyafetle alıncak listenin biteceğini sanıyo yuh hala mı bitmedi diye mesaj atmış ahahhaBu kadar mi olur bende gösterdim . Benimki de masalllahmasallah dedi
Herkese meraba. Ben ilk asimi sinovac oldum. 2 hafta icinde 2. Dozu olucammadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie D Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexie @Smgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 @sselena @eyevoz @Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84 @Mavikus_ @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira @SEEH22 @Ranasena27 @citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 @Shryldz
Şimdi ben bu konuda prof oldum size nasıl kurtulduğumu anlatayımTeşekkürler bende bır oncekınde sırkeyle kurtuldum bundada yıne hemen yapıcam ınsallah bazıları nıaolı yagı demıstı aldım ama bır kere yaptım cok korktm cok keskın bır kokusu var hıc denedınız mı bılmıyorm bır daha yapmadım
Ne demek canım . Ben de bu şekilde kurtuldum . Eczanede probiyotik yoğurt mayalari var toz . Onla mayaladim her seferinde yoğurduBende kullandm fıtıl tam gecmemıs dedıgın gınj Her hafta yogurdumu kendım yapıyorm fermente tursuda yogurttta cok yıyorm ama aktıvıa tarzı tıketeyım probıyotıklı belkı ordakı ph duzenını daha ıyı ayarlar cok saol cnm
İdrar testini ben istedim çok az başlangıç dedi munurol şase suyla içtim bir gece yeterli dedi ama.. akıntı nasıl olunca sıkıntı oluyor acabaAma o kadarı normal ki. Hamilelikte düzenli beyaz/şeffaf akıntı olur. Ama yine de gözlemle akıntını her zaman mantar çok yaygın hamilelikte veya diğer enfeksiyonları kapma riskleri yüksek.
Aaa hala mi bitmedi diyomusum bendeeşime fotoyu attım kıyafetle alıncak listenin biteceğini sanıyo yuh hala mı bitmedi diye mesaj atmış ahahha
Benimde akşama doğru kesiliyorAkıntı bende de var. Ama düşünüyorum hamileliğimin ilk zamanlarından beri var bu akıntı. Hatta sabahları oluyor sonra gün boyu olmuyor.
Darısı başıma bende olucamHerkese meraba. Ben ilk asimi sinovac oldum. 2 hafta icinde 2. Dozu olucam
Çok faydalı bilgiler ütüleme yapmaya çalışacağım.. yoğurdu hazir paket sütle mi mayaliyorsunuzŞimdi ben bu konuda prof oldum size nasıl kurtulduğumu anlatayımöncelikle iç çamaşırlarınızı yüksek ısıda yıkayıp ütüleyin ki mikroplar ölsün hep. Ev yapımı yoğurt veya kefir tüketmeye özen gösterin. Çok şekerli yemeyin bol su için. Günlük ped kullanıyorsanız her nemlendiğinde değiştirin. Kullanmıyorsanız iç çamaşırı gün içerisinde hep değiştirin. Vajinanızı her yıkadığınızda güzelce kurutun hiç nemli kalmasın. Dış kısmını suyla güzelce yıkayın iç kısmına hiiiiiç dokunmayın. Sabun falan asla asla. Vajinal sabunlar bile güvenilir değil. Vee imkanınız oldukça iç çamaşırsız gezin evde veya iç çamaşırsız uyuyun. Hava alması çok önemli. Ben bunlara dikkat ettiğimden beri hiç yakalanmadım bir daha
Şeffaf/beyaz akıntı herkeste olur. Ama eğer rengi sarıya dönerse veya peynirimsi katı bir kıvam alırsa bir de kötü kokarsa o zaman kesin bir şey vardırİdrar testini ben istedim çok az başlangıç dedi munurol şase suyla içtim bir gece yeterli dedi ama.. akıntı nasıl olunca sıkıntı oluyor acaba
Günlük taze süt ile yapıyorum ama hazırda olur heralde. Yoğurt olmasa bile kefir mutlaka tüketin içinde çokça probiyotik varBenimde akşama doğru kesiliyor
Darısı başıma bende olucam
Çok faydalı bilgiler ütüleme yapmaya çalışacağım.. yoğurdu hazir paket sütle mi mayaliyorsunuz
Benim bir ara cok ciddi candida mantari problemim vardi. Antibiyotik yuzunden olmuştu. Doktor tenturdiyotla temizliyordu haftada 1. 6 ay her regli döneminde agizdan flucan, vajinal fitil ve vajinal probiyotik kullandim. Candida diyeti yaptim. Ama hamileyken ne yapilabilir bilmiyorum.Teşekkürler bende bır oncekınde sırkeyle kurtuldum bundada yıne hemen yapıcam ınsallah bazıları nıaolı yagı demıstı aldım ama bır kere yaptım cok korktm cok keskın bır kokusu var hıc denedınız mı bılmıyorm bır daha yapmadım
Evet yaaa bunların hepsını okudum ama hepsını bır arada uygulamadım camasırsız etekle dolasın kısmını bıle bır forumda okumustumŞimdi ben bu konuda prof oldum size nasıl kurtulduğumu anlatayımöncelikle iç çamaşırlarınızı yüksek ısıda yıkayıp ütüleyin ki mikroplar ölsün hep. Ev yapımı yoğurt veya kefir tüketmeye özen gösterin. Çok şekerli yemeyin bol su için. Günlük ped kullanıyorsanız her nemlendiğinde değiştirin. Kullanmıyorsanız iç çamaşırı gün içerisinde hep değiştirin. Vajinanızı her yıkadığınızda güzelce kurutun hiç nemli kalmasın. Dış kısmını suyla güzelce yıkayın iç kısmına hiiiiiç dokunmayın. Sabun falan asla asla. Vajinal sabunlar bile güvenilir değil. Vee imkanınız oldukça iç çamaşırsız gezin evde veya iç çamaşırsız uyuyun. Hava alması çok önemli. Ben bunlara dikkat ettiğimden beri hiç yakalanmadım bir daha
Çok saol cnm okadar yogun degıl zaten benımde hamılelıkte antıbıyotıkle basladı malesefBenim bir ara cok ciddi candida mantari problemim vardi. Antibiyotik yuzunden olmuştu. Doktor tenturdiyotla temizliyordu haftada 1. 6 ay her regli döneminde agizdan flucan, vajinal fitil ve vajinal probiyotik kullandim. Candida diyeti yaptim. Ama hamileyken ne yapilabilir bilmiyorum.
Rica ederiimEvet yaaa bunların hepsını okudum ama hepsını bır arada uygulamadım camasırsız etekle dolasın kısmını bıle bır forumda okumustumdeneyeyım cnm hepsı bır arada cok ıyı oldu soylemen valla bu konu cok hassas dıkkat etmek lazm
Yaa bıttıkten sonrada aynı sekılde devam etmek lazm heralde ben salıyorum kendımı sonra yıne baslıyo ama bende artık daha hassas olucam çalışırken zor oluyo sureklı camasır degıstrmek fılan ama bır cozum bulmam lazmRica ederiimben özellikle iç çamaşırsız uyumaya çalışıyorum. Çünkü tüm gün iç çamaşırla durunca özellikle gece ister istemez terleme oluyor orada.
Yok yok bunu düzenli alışkanlık haline getirin. Çalışıyorsanız çantanıza atın ince günlük pedleri sürekli değiştirin. İç çamaşırlarınız da %100 pamuklu olsun bu aradaYaa bıttıkten sonrada aynı sekılde devam etmek lazm heralde ben salıyorum kendımı sonra yıne baslıyo ama bende artık daha hassas olucam çalışırken zor oluyo sureklı camasır degıstrmek fılan ama bır cozum bulmam lazm
Ooy benim minnoşum sağlıkla gelsin de ceyizlerini kullansın urazkooBezler ve ıslak mendiller hariç bir çeyiz dizmesi de benden gelsin dhdksks eşim sürekli çıkarmama kızıyo artık o yoklen fırsat bu fırsat
Nasil guzel hazieliklae hersey tamam gibiBezler ve ıslak mendiller hariç bir çeyiz dizmesi de benden gelsin dhdksks eşim sürekli çıkarmama kızıyo artık o yoklen fırsat bu fırsat
Tmm cnm cok saolYok yok bunu düzenli alışkanlık haline getirin. Çalışıyorsanız çantanıza atın ince günlük pedleri sürekli değiştirin. İç çamaşırlarınız da %100 pamuklu olsun bu arada
odaları kursak yerleştirsek heralde odasında yatarım sürekli kendi odama geçemem ayrılamam bunların içleri dolacak diye gözlerim doluyo bi kavuşsaydık miniklerimizeeeNasil guzel hazieliklae hersey tamam gibiinsanin baktikca bakasi geliyor … bende gizli gizli esim yokken bakiyorum
Evet ebebekte tekli 14tl bunlar.Baya uygun oluyor böyle.Evet canım kullanir zaten diğer markaları bilmiyorum ama wee baby de 0_6,6_12 falan diye gidiyor sanırım . Kızımda da wee baby kullanmıştım . Her ay emzik değiştirmek gerektiği için önce ucuzdan başlamıştım .iki emzik 9 lira olunca kaptım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?