2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bezler ve ıslak mendiller hariç bir çeyiz dizmesi de benden gelsin dhdksks eşim sürekli çıkarmama kızıyo artık o yoklen fırsat bu fırsat
Yaaa ne kadar guzel gozukuyor. Masallah. En sevdigim sey alisveris bakmak kurbagali takim bende de var

Onu hic duymadim canim . Yogurt denemistim . Cok fazla fitil ,krem ,ilac kullanmistim ama gecmemisti. Sirke cok iyi gelmisti. Insallah sizindr hemen gecer

odaları kursak yerleştirsek heralde odasında yatarım sürekli kendi odama geçemem ayrılamam bunların içleri dolacak diye gözlerim doluyo bi kavuşsaydık miniklerimizeee
Zahrada bende aynı senin gibi düşünüyorum çok mutluyum heyecanlı ama bir o kadar da endişeli oluyorum bazen bir an önce kavussak diyorum

Bu arada akıntı için suya karıştırıp icilenden içtim ama hala akıntı var akıntı normal mi olan var mı ????
Benim hep var canım bu ara arttı hatta . Ama yanma ağrı olmadığı için biraz rahatım. Bir de ilk kızımda da hep olmuştu benim akıntı . Dönem dönem artıp azalmıştı bu da öyle

odaları kursak yerleştirsek heralde odasında yatarım sürekli kendi odama geçemem ayrılamam bunların içleri dolacak diye gözlerim doluyo bi kavuşsaydık miniklerimizeee
Ben berjerimin birini koyucam bebek odasına bende orda otururum gibime geliyor Şuanki eşyalar bi yukarı taşınsaydı daha boyası yapılacak

Ben berjerimin birini koyucam bebek odasına bende orda otururum gibime geliyor Şuanki eşyalar bi yukarı taşınsaydı daha boyası yapılacak
bende öyle yapıcam ya şu sallanan koltuklardan istiyodum aslında ayak uzatmalı ama aşırı pahalı ona oturup ayağıma puf koyarım eşim gelir manuel beni sallar yapacak bişey yok ahahhaha

evet büyüdükçe bir insan ürettiğimin ciddiyetini iyice hissetmeye başladım. biz ne kadar iyi olursak o da o kadar iyi olacak. Allahım hepimize vaktinde sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben de öğretmenim .idari izne ne zaman ayrılacaksınız ?
ben özel okuldayım hiç idari izin düşünmüyordum.çünkü bizde olmuyor böyle izinler. benim bu bacaklar dayanamazsa diye düşündüm. idari izin nasıl oluyor 32. haftaya kadar raporlu gibi mi olunuyor .ben diyordum ki şubatım 2 .haftası doğum iznine çıkarım

Malesef pozitifim kislar artik dogal bagisiklik moduna gectim 9unda ayrintilim vardi nolcak hic bilmiorum
Çok geçmiş olsun
Yorumlara bakarak aldım sonra gelince inceledim gayet iyi pahalı almaya gerek yok yıllarca kullanılmıyor istersen paketi açıp resim atabilirim
Bana da atabilir misin resmini
bende öyle yapıcam ya şu sallanan koltuklardan istiyodum aslında ayak uzatmalı ama aşırı pahalı ona oturup ayağıma puf koyarım eşim gelir manuel beni sallar yapacak bişey yok ahahhaha
Örgü salıncaklar var ya eşime kabul ettirebilirsem onlardan almayı düşünüyorum hem ben sallanırım hem de bebişi sallarım

Benim hep var canım bu ara arttı hatta . Ama yanma ağrı olmadığı için biraz rahatım. Bir de ilk kızımda da hep olmuştu benim akıntı . Dönem dönem artıp azalmıştı bu da öyle
İçim rahatladı demek ki olabiliyor iç çamaşırını burda arkadaş yazdı utuledim dünya kadar görsen zaten titiz biriyim ama

6.aydan sonra kendi odasına alışsın. Yoksa sittin sene alistiramazsin. Babayı bile yataktan atıyormuş bazıları
canım her bebek her çocuk farklı. Kızım sürekli bizimle uyudu. İlk zamanlar bizim odamızda kendi park yatağında sonra ortamızda. Hatta biz yan yatıyoduk yatakta eşimle benim ayaklar dışarda daha rahat olalım diye bi ara da kızımla ben normal eşim ayak ucumuzda yatıyordu bi kere şikayetçi olmadık ama cinsiyet olgusu oluştuğu için sonra odasına geçmesine karar verdik. 3,5 yaş gibi artık kendi odana geç dedik odasındaki yatağına özendirdik geçiş o geçiş. Biraz geç kalmış olabiliriz ama hiç pişman değilim iyi ki diyorum beraber uyumuşuz o zamanlar geri gelmiyo.o değil biz onsuz uyumaya alışamadık bi süre Şimdi sabahları yanımıza geliyoo bi yarım saat beraber uyuyalım diyoruz istemiyo

Aynen ya bizde bazen eşimle aramıza alırız bizimle yatacan deriz özleniyor valla biraz büyüsünler onlar yatmayacak zaten bu günleri dolu dolu yaşamak istiyorum

İçim rahatladı demek ki olabiliyor iç çamaşırını burda arkadaş yazdı utuledim dünya kadar görsen zaten titiz biriyim ama
Oluyo canım sıkma canını hiç. Doktorum da yanma ağrı yoksa rahat ol diyo. Benim bu aralar akıntım fazla hiç önemsememişim bile 2. Olunca böyle oluyo sanırım ara ara niaoli yağı damlatabilirsin benim de şimdi aklıma geldi sana yazarken. Hemen damlattım

O yağı ilk defa duyuyorum tamam teşekkür ederim ilk olunca da böyle acemi oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…