2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bebişim gece tepiklemesinde kızlar iyi hoşta keşke şu güçlü vuruşlarını yapınca kalbimde çarpıntı yapmasa buda yeni çıktı insan mutlu olamıyo böyle ,

Doğrudur ama kendi odasını bilmesi açısından 6.aydan sonra ayırın diyor doktorlar. Hatta 6 geç diyen bile var.

Bu yağı nerden alıyorsun canım markası falan var mı

bende öyle yapıcam ya şu sallanan koltuklardan istiyodum aslında ayak uzatmalı ama aşırı pahalı ona oturup ayağıma puf koyarım eşim gelir manuel beni sallar yapacak bişey yok ahahhaha
Benim berjerler sığmıyo salona zaten birini salona birini bebek odasına koyucam. Bende sallanan sandalye istiyodum ama gereksiz para diye vazgeçtim
6.aydan sonra kendi odasına alışsın. Yoksa sittin sene alistiramazsin. Babayı bile yataktan atıyormuş bazıları
Bana bi arkadaşım eşinle uyumayı unut demişti
Kızlar bu ikisi aynı işe mi yarıyo şimdi
Evet canım aynı işe yarıyor ama biri gümüş onlar daha iyi diyolar ama kimisi kullanmadım gereksiz diyo
Bebişim gece tepiklemesinde kızlar iyi hoşta keşke şu güçlü vuruşlarını yapınca kalbimde çarpıntı yapmasa buda yeni çıktı insan mutlu olamıyo böyle ,
Benimde organlarımı tekmeliyo sanki ya bazen tuhaf oluyorum

Kızlar bu ikisi aynı işe mi yarıyo şimdi
Canim ben önce gümüş kapak almanı tavsiye ederim . Ben göğüs yarasindan iki ay çektim . Aventin göğüs kalkanını almistim .çok da işe yaramadı bnde . Kardeşime gümüş kapaktan aldırdım hiç göğüs ucu olmamasına rağmen yara olmadı göğüsleri .bende bu sefer gümüş kapak alicam .gcenlerde attığın gümüş kapak o fiyattan 110 liraya falan düşmüştü

Valla ben direk kendi yatağında yatiricam. Zaten karyolasını kendi odamıza kurdurucaz, yatağın yanına. Orda uyusun alışsın, 6.aydan sonra yatağını odasına geçiririz. Gerçi belki o arada yurtdışı olayimiz var, o olursa tasinirsak, direk kendi odasına geçer :)

Bezler ve ıslak mendiller hariç bir çeyiz dizmesi de benden gelsin dhdksks eşim sürekli çıkarmama kızıyo artık o yoklen fırsat bu fırsat
Ayyy yicem hepsini çok güzel herşey sağlıkla kullansın uraz bebiş Bizim herşey bitti bezle ıslak mendil stoğuna başladık

İdrar testini ben istedim çok az başlangıç dedi munurol şase suyla içtim bir gece yeterli dedi ama.. akıntı nasıl olunca sıkıntı oluyor acaba
Bende de akıntı şeffaf ve beyaz olarak değişiyor. Geçen gün hafif sarıya döndü sonra acile gittim ya kasılmadan ötürü orda yazmışlardı bu ilaçtan bide mantar fitili de yazmışlar onu kullanmadım hiç. Kaşıntım filan yok çünkü senin gibi sadece akıntım renk değiştirdi azcık okadar. Ben de gunluk ped kullanıyorum ne zman lavaboya gitsem değişiyorum. Daha idrar tahlilimin sonucu gelmedi ona göre mantarla ilgili bişey çıkarsa o zaman kullanıcam fitili.

Benim de kaşıntı yok renk değişkenlik gösteriyor ama günlük ped koyunca daha da çoğalıyor onun yerine çamaşır değiştiriyorum günde 3 yada 4 kez diyeyim
Çocuk doğsun her yere atacağım durum, fotoğraf Eki Görüntüle 2943272
Çok anlarlar ya çocuğu kucagina alma desen alirlar öpme desen nafile

Benim sonuç hemen o gün 1saat sonra çıktı doktor sonucu gormeden birşey yazamam git gez dolaş dedi sonra baktı sonuca başlangıç dedi munurol yeter

Günaydın kızlar. Yine gece 10 oldu mu koltukta uyuyakalmalarım başladı ama bu sefer kocamda bana eşlik ediyo, sonra yatağa geçiyoruz bebek gibi bu arada bugün sağlık ocağına tetanoz aşımı vurulmaya gitcen kazam mübarek olsun inşallah çok ağrı olmaz

Günaydın canım ben 12 den önce yatmiyorum aynı yine.bende yakında olurum canım tetanoz sağlık ocağı arar belkide

Benim sonuç hemen o gün 1saat sonra çıktı doktor sonucu gormeden birşey yazamam git gez dolaş dedi sonra baktı sonuca başlangıç dedi munurol yeter
Ben ctesi verdiğim için mecbur haftaiçini bekliyorum normalde 1 saatte çıkıyor tabi sonuçlar. Bu sabah yine oldu aynısı geceden tuttuğum için sabah lavaboya gittiğimde sola yine kramp gibi vurdu. Bu enfeksiyon değil de başka bişey gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…