Kızlar bu ikisi aynı işe mi yarıyo şimdi
yok yok ikisini de almama gerek var mı birini alsam yetiyor mu aynı amaca mı hizmet veriyolar diye lajdhskjaBiri gümüş diğeri değil canım. Gümüş olanların iyileştirme özelliği oluyor diye okumuştum.
yok yok ikisini de almama gerek var mı birini alsam yetiyor mu aynı amaca mı hizmet veriyolar diye lajdhskja
Doğrudur ama kendi odasını bilmesi açısından 6.aydan sonra ayırın diyor doktorlar. Hatta 6 geç diyen bile var.canım her bebek her çocuk farklı. Kızım sürekli bizimle uyudu. İlk zamanlar bizim odamızda kendi park yatağında sonra ortamızda. Hatta biz yan yatıyoduk yatakta eşimle benim ayaklar dışarda daha rahat olalım diyebi ara da kızımla ben normal eşim ayak ucumuzda yatıyordu bi kere şikayetçi olmadık ama cinsiyet olgusu oluştuğu için sonra odasına geçmesine karar verdik. 3,5 yaş gibi artık kendi odana geç dedik odasındaki yatağına özendirdik geçiş o geçiş. Biraz geç kalmış olabiliriz ama hiç pişman değilim iyi ki diyorum beraber uyumuşuz o zamanlar geri gelmiyo.o değil biz onsuz uyumaya alışamadık bi süre Şimdi sabahları yanımıza geliyoo bi yarım saat beraber uyuyalım diyoruz istemiyo
Bu yağı nerden alıyorsun canım markası falan var mıOluyo canım sıkma canını hiç. Doktorum da yanma ağrı yoksa rahat ol diyo. Benim bu aralar akıntım fazla hiç önemsememişim bile 2. Olunca böyle oluyo sanırımara ara niaoli yağı damlatabilirsin benim de şimdi aklıma geldi sana yazarken. Hemen damlattım
Benim berjerler sığmıyo salona zaten birini salona birini bebek odasına koyucam. Bende sallanan sandalye istiyodum ama gereksiz para diye vazgeçtimbende öyle yapıcam ya şu sallanan koltuklardan istiyodum aslında ayak uzatmalı ama aşırı pahalı ona oturup ayağıma puf koyarım eşim gelir manuel beni sallar yapacak bişey yok ahahhaha
Bana bi arkadaşım eşinle uyumayı unut demişti6.aydan sonra kendi odasına alışsın. Yoksa sittin sene alistiramazsin. Babayı bile yataktan atıyormuş bazıları
Evet canım aynı işe yarıyor ama biri gümüş onlar daha iyi diyolar ama kimisi kullanmadım gereksiz diyoKızlar bu ikisi aynı işe mi yarıyo şimdi
Benimde organlarımı tekmeliyo sanki ya bazen tuhaf oluyorumBebişim gece tepiklemesinde kızlar iyi hoşta keşke şu güçlü vuruşlarını yapınca kalbimde çarpıntı yapmasa buda yeni çıktı insan mutlu olamıyo böyle ,
Canim ben önce gümüş kapak almanı tavsiye ederim . Ben göğüs yarasindan iki ay çektim . Aventin göğüs kalkanını almistim .çok da işe yaramadı bnde . Kardeşime gümüş kapaktan aldırdım hiç göğüs ucu olmamasına rağmen yara olmadı göğüsleri .bende bu sefer gümüş kapak alicam .gcenlerde attığın gümüş kapak o fiyattan 110 liraya falan düşmüştüKızlar bu ikisi aynı işe mi yarıyo şimdi
Valla ben direk kendi yatağında yatiricam. Zaten karyolasını kendi odamıza kurdurucaz, yatağın yanına. Orda uyusun alışsın, 6.aydan sonra yatağını odasına geçiririz. Gerçi belki o arada yurtdışı olayimiz var, o olursa tasinirsak, direk kendi odasına geçer :)Benim berjerler sığmıyo salona zaten birini salona birini bebek odasına koyucam. Bende sallanan sandalye istiyodum ama gereksiz para diye vazgeçtim
Bana bi arkadaşım eşinle uyumayı unut demişti
Evet canım aynı işe yarıyor ama biri gümüş onlar daha iyi diyolar ama kimisi kullanmadım gereksiz diyo
Benimde organlarımı tekmeliyo sanki ya bazen tuhaf oluyorum
Ayyy yicem hepsini çok güzel herşeyBezler ve ıslak mendiller hariç bir çeyiz dizmesi de benden gelsin dhdksks eşim sürekli çıkarmama kızıyo artık o yoklen fırsat bu fırsat
Bende de akıntı şeffaf ve beyaz olarak değişiyor. Geçen gün hafif sarıya döndü sonra acile gittim ya kasılmadan ötürü orda yazmışlardı bu ilaçtan bide mantar fitili de yazmışlar onu kullanmadım hiç. Kaşıntım filan yok çünkü senin gibi sadece akıntım renk değiştirdi azcık okadar. Ben de gunluk ped kullanıyorum ne zman lavaboya gitsem değişiyorum. Daha idrar tahlilimin sonucu gelmedi ona göre mantarla ilgili bişey çıkarsa o zaman kullanıcam fitili.İdrar testini ben istedim çok az başlangıç dedi munurol şase suyla içtim bir gece yeterli dedi ama.. akıntı nasıl olunca sıkıntı oluyor acaba
Benim de kaşıntı yok renk değişkenlik gösteriyor ama günlük ped koyunca daha da çoğalıyor onun yerine çamaşır değiştiriyorum günde 3 yada 4 kez diyeyimBende de akıntı şeffaf ve beyaz olarak değişiyor. Geçen gün hafif sarıya döndü sonra acile gittim ya kasılmadan ötürü orda yazmışlardı bu ilaçtan bide mantar fitili de yazmışlar onu kullanmadım hiç. Kaşıntım filan yok çünkü senin gibi sadece akıntım renk değiştirdi azcık okadar. Ben de gunluk ped kullanıyorum ne zman lavaboya gitsem değişiyorum. Daha idrar tahlilimin sonucu gelmedi ona göre mantarla ilgili bişey çıkarsa o zaman kullanıcam fitili.
Çok anlarlar ya çocuğu kucagina alma desen alirlar öpme desen nafile
Benim sonuç hemen o gün 1saat sonra çıktı doktor sonucu gormeden birşey yazamam git gez dolaş dedi sonra baktı sonuca başlangıç dedi munurol yeterBende de akıntı şeffaf ve beyaz olarak değişiyor. Geçen gün hafif sarıya döndü sonra acile gittim ya kasılmadan ötürü orda yazmışlardı bu ilaçtan bide mantar fitili de yazmışlar onu kullanmadım hiç. Kaşıntım filan yok çünkü senin gibi sadece akıntım renk değiştirdi azcık okadar. Ben de gunluk ped kullanıyorum ne zman lavaboya gitsem değişiyorum. Daha idrar tahlilimin sonucu gelmedi ona göre mantarla ilgili bişey çıkarsa o zaman kullanıcam fitili.
Günaydın canım ben 12 den önce yatmiyorum aynı yine.bende yakında olurum canım tetanoz sağlık ocağı arar belkideGünaydın kızlar. Yine gece 10 oldu mu koltukta uyuyakalmalarım başladıama bu sefer kocamda bana eşlik ediyo, sonra yatağa geçiyoruz bebek gibi bu arada bugün sağlık ocağına tetanoz aşımı vurulmaya gitcen kazam mübarek olsun inşallah çok ağrı olmaz
Ben ctesi verdiğim için mecbur haftaiçini bekliyorum normalde 1 saatte çıkıyor tabi sonuçlar. Bu sabah yine oldu aynısı geceden tuttuğum için sabah lavaboya gittiğimde sola yine kramp gibi vurdu. Bu enfeksiyon değil de başka bişey gibi.Benim sonuç hemen o gün 1saat sonra çıktı doktor sonucu gormeden birşey yazamam git gez dolaş dedi sonra baktı sonuca başlangıç dedi munurol yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?