Canım bende özele gidiyorum cumartesi verdim sonuç yine aynı gün 25 TL yapıldı bu aradaBen ctesi verdiğim için mecbur haftaiçini bekliyorum normalde 1 saatte çıkıyor tabi sonuçlar. Bu sabah yine oldu aynısı geceden tuttuğum için sabah lavaboya gittiğimde sola yine kramp gibi vurdu. Bu enfeksiyon değil de başka bişey gibi.
Bence şimdiden göğüs kalkanı alma belki de hiç kullanmayacaksın. Ben almıştım aventinkini elimde patlamıştı hiç ihtiyacım olmadı. Normal göğüs pamuklarına bile ihtiyacım olmadı herkesin sütü öyle oluk oluk akmıyor telaş yapma şimdiden200 tl çeki bu ıvır zıvırlara kullandım diğer çekçiler siz neler aldınııız gümüş kapağı 11.11e bıraktım
asıl o an elimde olmazsa telaş yaparım akljdsla hazır dursun her şeyyy sütüm olmaz diye pompam dursun fışkırırsa diye kapağım dursunBence şimdiden göğüs kalkanı alma belki de hiç kullanmayacaksın. Ben almıştım aventinkini elimde patlamıştı hiç ihtiyacım olmadı. Normal göğüs pamuklarına bile ihtiyacım olmadı herkesin sütü öyle oluk oluk akmıyor telaş yapma şimdiden
asıl o an elimde olmazsa telaş yaparım akljdsla hazır dursun her şeyyy sütüm olmaz diye pompam dursun fışkırırsa diye kapağım dursuntüm olasılıklara hazır olmazsam uykum kaçaaarrr
Canım sen uyku çantasını hangi sayfadan bakmıştın gelince mutlaka bizimle de paylaş olur mu çok merak ediyorumBence şimdiden göğüs kalkanı alma belki de hiç kullanmayacaksın. Ben almıştım aventinkini elimde patlamıştı hiç ihtiyacım olmadı. Normal göğüs pamuklarına bile ihtiyacım olmadı herkesin sütü öyle oluk oluk akmıyor telaş yapma şimdiden
Günaydınnn sürünerek geldim işe masadan başım kalkmıyorGünaydınnn cicikolarrr çiçek gibi hafta olsun hepimize dicem ama zifiri karanalıkta kalkanlara zor içim karardı
Valla inan ki ben aşırı ters bir insanımBenim de kaşıntı yok renk değişkenlik gösteriyor ama günlük ped koyunca daha da çoğalıyor onun yerine çamaşır değiştiriyorum günde 3 yada 4 kez diyeyim
Çok anlarlar ya çocuğu kucagina alma desen alirlar öpme desen nafile
Aşıdan sonra koluna hafif sert masaj yap, yoksa yayilmiyor asi ve aşırı ağrı yapıyor. Benimki bugün hafifledi yapmama rağmen. 4.gun oldu düşün.Günaydın kızlar. Yine gece 10 oldu mu koltukta uyuyakalmalarım başladıama bu sefer kocamda bana eşlik ediyo, sonra yatağa geçiyoruz bebek gibi bu arada bugün sağlık ocağına tetanoz aşımı vurulmaya gitcen kazam mübarek olsun inşallah çok ağrı olmaz
Tutma gelince hemen git, o da enfeksiyon yapıyor.Ben ctesi verdiğim için mecbur haftaiçini bekliyorum normalde 1 saatte çıkıyor tabi sonuçlar. Bu sabah yine oldu aynısı geceden tuttuğum için sabah lavaboya gittiğimde sola yine kramp gibi vurdu. Bu enfeksiyon değil de başka bişey gibi.
asıl o an elimde olmazsa telaş yaparım akljdsla hazır dursun her şeyyy sütüm olmaz diye pompam dursun fışkırırsa diye kapağım dursuntüm olasılıklara hazır olmazsam uykum kaçaaarrr
Ben de aşı olmadim canimmadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
Ama gece uyurken biriken idrar o uyansam gitcem de farkında değilim kiTutma gelince hemen git, o da enfeksiyon yapıyor.
Canım bonjini_baby sayfası bugün gelir diye düşünüyorum. Gelsin atıcam hemen resminiCanım sen uyku çantasını hangi sayfadan bakmıştın gelince mutlaka bizimle de paylaş olur mu çok merak ediyorum
canım ben 1. biontech aşımı oldum ikiniciyi olmak için vaktim geldi fakat doktor önce tetonozu ol ondan sonra 2. aşını ol dedi şimdi tetonozu olucam ondan sonra inşallah 2. aşımı olucam :)madem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer E eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexie @Smgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 @sselena @eyevoz @Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84 @Mavikus_ @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira @SEEH22 R Ranasena27 @citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 @Shryldz
Ayy çarpıntı bende de başladı bir de olur olmadık yerde geliyoBebişim gece tepiklemesinde kızlar iyi hoşta keşke şu güçlü vuruşlarını yapınca kalbimde çarpıntı yapmasa buda yeni çıktı insan mutlu olamıyo böyle ,
GünaydıııınGünaydınnn cicikolarrr çiçek gibi hafta olsun hepimize dicem ama zifiri karanalıkta kalkanlara zor içim karardı
Ya o bende de oluyor dün farkettim hatta dedim eşime göbüş gitmiş benimSelam güzellikler :) Dün akşama kadar gayet hamile karnım ve sertlik vardı. Bu sabah ne karnım var nede sertlikbu normal mi bi arkadaş daha yazmıştı karnım yumuşak sert değil diye telaş yapmak istemiyorum ama çok garip
Bende biri gelip gitti mi wc yikanicak kilozet tkm yikanicak lavoba yikanicak şimdi yapamıyorum eşime soyle vs zor oluyor kalan olursa zaten nevresim takımı yıka as şimdi hepten zor..kv beni 3 kişi ziyaret etti sabahtan akşama ama gidince yine o banyo temizlik olucak huyum öyle.birde evde biri varken rahat olamıyorum yanlizlik seviyorum sanırım düzen ayrıca.Valla inan ki ben aşırı ters bir insanımseve seve anlayacaklar. Anlamazlarsa anlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?