2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım bende özele gidiyorum cumartesi verdim sonuç yine aynı gün 25 TL yapıldı bu arada
Onun dışında gece wc kalkıyorum sabah erkenden yinee yoksa ağrı yapıyor tutmak sakıncalı..bence o beklettigin için ağrı yapıyor

200 tl çeki bu ıvır zıvırlara kullandım diğer çekçiler siz neler aldınııız gümüş kapağı 11.11e bıraktım
Bence şimdiden göğüs kalkanı alma belki de hiç kullanmayacaksın. Ben almıştım aventinkini elimde patlamıştı hiç ihtiyacım olmadı. Normal göğüs pamuklarına bile ihtiyacım olmadı herkesin sütü öyle oluk oluk akmıyor telaş yapma şimdiden

asıl o an elimde olmazsa telaş yaparım akljdsla hazır dursun her şeyyy sütüm olmaz diye pompam dursun fışkırırsa diye kapağım dursun tüm olasılıklara hazır olmazsam uykum kaçaaarrr

asıl o an elimde olmazsa telaş yaparım akljdsla hazır dursun her şeyyy sütüm olmaz diye pompam dursun fışkırırsa diye kapağım dursun tüm olasılıklara hazır olmazsam uykum kaçaaarrr
tedarikli olmak her zaman iyidir. Dur ben de bakayım neler alabilirim diye unutmuştum onu

Canım sen uyku çantasını hangi sayfadan bakmıştın gelince mutlaka bizimle de paylaş olur mu çok merak ediyorum

Günaydınnn cicikolarrr çiçek gibi hafta olsun hepimize dicem ama zifiri karanalıkta kalkanlara zor içim karardı
Günaydınnn sürünerek geldim işe masadan başım kalkmıyor kaç aydır şu gece öksürmesinden kurtulamadım sinüzit müdür nedir maf etti beni

Valla inan ki ben aşırı ters bir insanım seve seve anlayacaklar. Anlamazlarsa anlatırız

Aşıdan sonra koluna hafif sert masaj yap, yoksa yayilmiyor asi ve aşırı ağrı yapıyor. Benimki bugün hafifledi yapmama rağmen. 4.gun oldu düşün.

Tutma gelince hemen git, o da enfeksiyon yapıyor.

Para harcayacak yer arıyor o

canım ben 1. biontech aşımı oldum ikiniciyi olmak için vaktim geldi fakat doktor önce tetonozu ol ondan sonra 2. aşını ol dedi şimdi tetonozu olucam ondan sonra inşallah 2. aşımı olucam :)

Selam güzellikler :) Dün akşama kadar gayet hamile karnım ve sertlik vardı. Bu sabah ne karnım var nede sertlik bu normal mi bi arkadaş daha yazmıştı karnım yumuşak sert değil diye telaş yapmak istemiyorum ama çok garip

Ya o bende de oluyor dün farkettim hatta dedim eşime göbüş gitmiş benim sanırım bazen yediklerimizden falan şişiyoruz bir de kasılmalar oluyor ondan o sertlik

Kızlar tecrübeli annelere bişey danışıcam. Bir akrabam beşik verdi ama içindeki yatak sünger, saman gibi birşey, çocugu yatırmak için yatak gibi bişey almam lazım o beşiğin içine. Şu attıgım tarzda kullanan oldu mu? Yırtdışındaki cocoonababy diye bir yatagın türevi, kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20211101-081645.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 52
Valla inan ki ben aşırı ters bir insanım seve seve anlayacaklar. Anlamazlarsa anlatırız
Bende biri gelip gitti mi wc yikanicak kilozet tkm yikanicak lavoba yikanicak şimdi yapamıyorum eşime soyle vs zor oluyor kalan olursa zaten nevresim takımı yıka as şimdi hepten zor..kv beni 3 kişi ziyaret etti sabahtan akşama ama gidince yine o banyo temizlik olucak huyum öyle.birde evde biri varken rahat olamıyorum yanlizlik seviyorum sanırım düzen ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…