2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya o bende de oluyor dün farkettim hatta dedim eşime göbüş gitmiş benim sanırım bazen yediklerimizden falan şişiyoruz bir de kasılmalar oluyor ondan o sertlik
57 tartıldım sonra sabah baktım 56.3 şişlik bencede var karnım göğüs bazen çok büyük bazen hafiflemiş hissi

Canım ya ben de buna çok baktım anne yanı olarak yatakda kullanrıım diye çok da rahata benziyor kullanımı vs. alsam mı almasammı bende çok kararsızım inşallah kullanan brielri yorum yapar bizde ona göre karar veririrz

57 tartıldım sonra sabah baktım 56.3 şişlik bencede var karnım göğüs bazen çok büyük bazen hafiflemiş hissi
Aynen aynen bazen ben yürürken falan zorlanıyorum ağır hissediyorum bazen sanki hamile değilmişim gibi. Yediklerimizde çok önemli bazı şeyler bende büyük şişlik yapıyor

Valla inan ki ben aşırı ters bir insanım seve seve anlayacaklar. Anlamazlarsa anlatırız
Off en korktuğum şey sabredemeyip birini kırarsam diye ben kendi yeğenlerimi kaç yaşına kadar yanağından öpmeye kıyamadım kendş çocuğum da nasıl başa çıkıcam özellikle herkesin yanında 40 çıkasıya kadar misafir istemiyorum diyip duruyorum ama eşimin ailesi tarafının ahbaplarının çok dinleyeceğini sanmıyorum

Akşamları inanılmaz şiş oluyorum sabah bende de bişey kalmıyor genel bişey sanırım bu

22+1’den günaydın kızlar. Tetanoz oldum az önce ben, kan ve idrar da aldı aile saglık merkezindeki ebe.
Yarın da detaylı ultrasonum var, benden haberler bu kadar
cuma detaylım var bu tetanoz için gitsem direkt yaparlar mı ya malum beni hala aramadıkları için önceden ben arayayım mı

Anne karnı hissiyatı veriyomuş bunlar. Ben de 3 gündür yatak arastırıyorum. Annem bu saman gibi şeyin üstünde zarar görür çocuk diyince, yataga sardım Yolum hep buna çıktı. Hem de bendeki beşik küçük, içine sıgabilecek tek boyut bu

Benim eşimin taraf aileden biri doğurdu biliyorum hastane çıkışı ertesi gün gidildi.. bence bir hafta beklemek lazım en azından

Aynen öyle. İnsanlar ne kadar temiz bilemezsin ki. Enfeksiyonu vardır, mantarı vardır. Fazla çamaşır suyu soluma ama.

Bence annen çok haklı canım :) Ama benim aklımı kurcalayan şu yataş da bi yatak biraz pahalı geldi bana ve bundan en fazla ne kadar yatabilecek onu çözemedim yani bunu alsam değer mi bilemedim ondan yatak işini biraz erteledim açıkcası

cuma detaylım var bu tetanoz için gitsem direkt yaparlar mı ya malum beni hala aramadıkları için önceden ben arayayım mı
Ahahaha direk git sen, biraz söylenirsin en kötü orda. Arasalardı randevu oluştururdun sonucta, sana denk gelen asm fena fena

Vallahi ben de okuldan hocalardan bir de komşulardan gelecekler diye düşünüyorum. Kesin kavga da ederim yani. İzinsiz çocuk sevmek nedir ya? Ben hiç yapmadim başkasına.

Vallahi ben de okuldan hocalardan bir de komşulardan gelecekler diye düşünüyorum. Kesin kavga da ederim yani. İzinsiz çocuk sevmek nedir ya? Ben hiç yapmadim başkasına.
ya şu an karnımızı mıncıklama dönemi var vücudumuz ya vücudumuuz hadi tekmelesin diye gören dürtmeye çalışıyor ben tekmelicem sonunda o olacak annem dahil karnımın öpülmesi ovulması hoşuma gitmiyo ya bi babası sevsin diye arada karnımı yanına koyuyorum ahahah o kadar
sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama çok rahatsız oluyorum

Aynen öyle. İnsanlar ne kadar temiz bilemezsin ki. Enfeksiyonu vardır, mantarı vardır. Fazla çamaşır suyu soluma ama.
Valla canim birkaç kez kullandım sonra nefesim darlandi cam açık bile olsa bu kez esime yaptirdim.. eşim iş yapsada arkasından gitmek beni yoruyor.. dün gömleklerini utuledi sabah baktım resmen kırışık giydi birşey olmaz diyor sen nasıl ütü yaptın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…