sleepy bio naturalde neden indirim yok acabaVee o malum indirim yeniden geldi kızlar bezlerde ve ıslak mendil de ikincisi 1 TL almayanlar alsın
Son kullanma tarihi ne acaba şimdiden alınca bozulmaz miVee o malum indirim yeniden geldi kızlar bezlerde ve ıslak mendil de ikincisi 1 TL almayanlar alsın
düşünmüyorum ben ya hem estetik gelmiyo erkek çocuğunda hem boğulacakmış gibi geliyor ama faydası gördüğünü iddia edenler çoğunluktaaKızlar kehribar kolyesi alacak mısınız arkadşaım tesadüf mü bilmiyorum ama bize çok faydası oldu ağzının suyu falan hiç akmadı dedi
Bileklik olanı da var ben ciddi ciddi düşünüyorum arkadşaım da çok panik biridir 1.5 yıldır takıyor ben memnunum dedidüşünmüyorum ben ya hem estetik gelmiyo erkek çocuğunda hem boğulacakmış gibi geliyor ama faydası gördüğünü iddia edenler çoğunluktaa
Benim salona ikisi birden sığmıyo zaten birini orda değerlendiricem
Benim kol ağrım anca anca geçti ya normalde de böyle mi olur bilmiyorumGünaydın kızlar. Yine gece 10 oldu mu koltukta uyuyakalmalarım başladıama bu sefer kocamda bana eşlik ediyo, sonra yatağa geçiyoruz bebek gibi bu arada bugün sağlık ocağına tetanoz aşımı vurulmaya gitcen kazam mübarek olsun inşallah çok ağrı olmaz
Tehlikeli biraz öyle boncuklar diye okudum boynuna taksan boğabiliyormuş bide koparda boncukları ağızlarına götürürler o da sorun. Bende alırım diyodum ama vazgeçtimKızlar kehribar kolyesi alacak mısınız arkadşaım tesadüf mü bilmiyorum ama bize çok faydası oldu ağzının suyu falan hiç akmadı dedi
ana kucağı hangisini aldın fındık kız ayy hadi yeni cicilerini güzel güzel kullansııınSabah sabah ebebek e geldim. Fiyatlar gece 12de hemen ucmus anladigim kadariylahediye cekimle ana kucagini bedavaya getirdim. Kime sorsam 6 aydan sonra durmuyo icinde dedigi icin pahali bir sey almak istemedim. Biberon nuk aldim. Bir de chicconun tirnak makasi ve saç fırçasını
Tesekkur ederiz teyzesiana kucağı hangisini aldın fındık kız ayy hadi yeni cicilerini güzel güzel kullansııın
Ben aldım canım var ben de.Kızlar kehribar kolyesi alacak mısınız arkadşaım tesadüf mü bilmiyorum ama bize çok faydası oldu ağzının suyu falan hiç akmadı dedi
Nerden aldın canım modeli nasılBen aldım canım var ben de.
Ayy hem geçmiş olsunnn hem isim hayırlı olsun mira çok güzellllll ya çokkHerkese merhabasayfalar yine nasıl birikmiş oku oku bitiremedim. İsmimize karar verdik nasipse Mira olacak minişimizin adı Z zahrada babası bir isim daha koymak istiyor ama kesin değil. Mira benim ilk duyduğumdan beri uzun zamandır beğendiğim bir isim çünkü eşimin adıyla bağdaştırıyorum, onunki Demre. Demre’deki antik kentin adı Myra. Çeşitli anlamları var en beğendiklerim “hayret verici ve olağanüstü, hayat enerjisi yüksek, kendisi ve çevresine yardım eden”.
Hafta sonu hastaneye taşındık maalesef. Geçen gece üzerimi tamamen açmışım, cuma sabahına keskin bir mesane ağrısıyla ve krampla uyandım. Biraz düzelir gibi oldu okuluma törene gittim iyiydim. Dönüşte tekrar başladı ve gece boyu sürdü. Kesin idrar yolu enfeksiyonu diye düşünüp bol su içtim sık idrar yaptım ama baktım geçmiyor Egepol’e gittik. Kendi doktorum idrar kültürü ver dedi o da 3 günde çıkıyormuş meğer. O kadar beklemeyelim diye oranın doktoru başka tahliller istedi sonuçta enfeksiyon çıkmadı. Bebişi de gördük ilk defa yüzü bize bakıyordu ama cihaz alt sınıf bir şeydi kafatasını ancak seçtim, gülüyormuş sanki yavrumAğrım soldan adeta tırmanarak böbreğime vurmaya başladı. Pazar günü biri böbreğimi tekmelemiş gibi kıvranarak uyandım Egepol’un aciline gittik, acil doktoru elle muayene etti kum veya taş düşürüyor olabilirsin ancak ciddi bir bulgu tespit etmedim dedi. Evde ortamı ısıttım biraz dinlendim ve o ağrı geldiği gibi gitti Bugün mesela hiçbir şeyim yok. Hamilelik çok enteresan, bir an acı ve kramp içinde kıvranıyorsun ertesi gün hiçbir şeyin yok. Uzun oldu ama aynısını yaşayan olursa diye anlatmak istedim. Bu da bize bakıp gülümseyen Mira’mız
Burdan almıştık canım bunun aynısıNerden aldın canım modeli nasıl
Ben aramadan gittim direkt yaptılarcuma detaylım var bu tetanoz için gitsem direkt yaparlar mı ya malum beni hala aramadıkları için önceden ben arayayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?