Onu bende Anlamadim.Biri aydınlatsın bizi!!!Kızlar bu hepsiburadaki indirimli bezlerin yanında aktivite bezi yazıyor ama normal bedenleri var, normal bezden farklı mı anlayamadım ben
Canım evde sürüş falan yaptın mı nasıl kullanımı tekerleği vs iyi mi ? Fiyatı epey uygunmuşKızlar, benim aldığım bebek arabası aldığımın fiyatın altına düşmüş. Simli siyah rengi var sadece ilgilenenler için link bırakıyorum.
henüz yapamadım, ürünü evde yer olmadığı için kayınvalidemlere kargolattım önümüzdeki hafta sonu gidip bakacağım. videoları vs. vardı internette düzgün gözüküyordu. en kötü beğenmezsek iade :) ama fiyatı düştüğü için bilgi veriyim dedim size deCanım evde sürüş falan yaptın mı nasıl kullanımı tekerleği vs iyi mi ? Fiyatı epey uygunmuş
Bendede var bu durumAkşamları inanılmaz şiş oluyorum sabah bende de bişey kalmıyor genel bişey sanırım bu
Aynen öyle, bugün biri yaptı, kızım git manyak mısın dedimya şu an karnımızı mıncıklama dönemi var vücudumuz ya vücudumuuz hadi tekmelesin diye gören dürtmeye çalışıyor ben tekmelicem sonunda o olacak annem dahil karnımın öpülmesi ovulması hoşuma gitmiyo yabi babası sevsin diye arada karnımı yanına koyuyorum ahahah o kadar
sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama çok rahatsız oluyorum
Ahahhahahah vallahi ben de dün benimkine banyo duşakabinin içini derz dolgu yaptırdım. Önce dedi çamaşır suyu dökeyim, az biraz beyaz sirke, üstüne cif dök, sonra da azıcık çamaşır suyu dök dedim. Hepsini boca etmişValla canim birkaç kez kullandım sonra nefesim darlandi cam açık bile olsa bu kez esime yaptirdim.. eşim iş yapsada arkasından gitmek beni yoruyor.. dün gömleklerini utuledi sabah baktım resmen kırışık giydi birşey olmaz diyor sen nasıl ütü yaptın dedim
Tetanozu detaylidan sonra ol. Gittiğinde direk vuruyorlar zaten. Şu ASM ni degistir artıkcuma detaylım var bu tetanoz için gitsem direkt yaparlar mı ya malum beni hala aramadıkları için önceden ben arayayım mı
Ben gelmek isterim, günlerimiz saatlerimiz uyarsa. Ulaşım olarak raylı sistemin olduğu her yere gelebilirim sanırımSağol canım ben etiketlerken eşim gelince yarım kaldı
@Alkyonne @espixie @eyevoz @lidya3535 @SEEH22 @Lavi12 @dejavuh G goncikk @Littlegirl35 @Halfteacher
Kızlar izmirde olanlarla buluşup e-bebek e gidelim diyoruz gelmek ister misiniz? Hem tanışmış oluruz hem de bebişlerimize biseyler bakarız.
Prema Sundari Green Clean kullanıyormuş ben onu denemeyi düşünüyorum.Kızlar bebişko deterjanlariniza karar verdiniz mi
Bizimki de aynı günHerkese mutlu hafta sonları kızlaraktif olamıyorum pek, hem iş hem kızım hem hamişlik bizim ayrıntılı ultrason 22 kasımda nasıl bekleyeceğim o günü
Biz almıştık kızımda boğulur diye korktuk hiç takamadik , bileklik olarakta alıyorlar ama aldığımız yer kalbe yakın olunca daha faydalı olduğunu söylemiştiKızlar kehribar kolyesi alacak mısınız arkadşaım tesadüf mü bilmiyorum ama bize çok faydası oldu ağzının suyu falan hiç akmadı dedi
İnş canımmevet büyüdükçe bir insan ürettiğimin ciddiyetini iyice hissetmeye başladım. biz ne kadar iyi olursak o da o kadar iyi olacak. Allahım hepimize vaktinde sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ben ilk covid asisi oldum. Doktor tetanozu detaylidan sonra yaptır dedi. Arasında 2 şer hafta olsun hepsinin dedi. 15 Ekim'de biontech 1, 28 Ekim'de tetanoz 1 oldum. 11 Kasım'da biontech 2, 29 kasimda da tetanoz 2 olucam.Kızlar tetenoz aşısı zamani geldi kovid de olayım dedim acaba önce hangisini olsam tetenoz dan ne kadar sonra kovid olabilirim tetenoz iki tane bildiğim
Ben kokonanny i alicam su 11.11 indirimleri gelsin de onu bekliyorum. Ah 21 ekime kadar 1200 di fiyatı şimdi 2000lerde geziyor. Nasıl pişmanım! Normal yatak alsam da aynı para. En azından bu kundak şeklinde döndü, kustu, aman boğulacak endişesi yok kundakli olduğu için. Boyu da 64x84 cm mis. 1 yaşa kadar kullanilir diye düşünüyorum. Sonra da normal yatak alırım.Anne karnı hissiyatı veriyomuş bunlar. Ben de 3 gündür yatak arastırıyorum. Annem bu saman gibi şeyin üstünde zarar görür çocuk diyince, yataga sardımYolum hep buna çıktı. Hem de bendeki beşik küçük, içine sıgabilecek tek boyut bu
İç çamaşır olmadan uyumadan daha riskli değil mi sonuçta o bölge açık oluyo mikroba karşıRica ederiimben özellikle iç çamaşırsız uyumaya çalışıyorum. Çünkü tüm gün iç çamaşırla durunca özellikle gece ister istemez terleme oluyor orada.
Ben almayı düşünmüyorum şahsen. Aman bir şey olur falan. Ne gerek var onun endişesini çekmeye. Aksın salyasi daKızlar kehribar kolyesi alacak mısınız arkadşaım tesadüf mü bilmiyorum ama bize çok faydası oldu ağzının suyu falan hiç akmadı dedi
Tüm gün iç çamaşırla durduğunuzda orası nemli kalıyor mantara da kapı açıyor ama. Benim doktorum hep iç çamaşırsız uyu hava alması lazım dedi uzun zamandır öyle uyuyorum bendeİç çamaşır olmadan uyumadan daha riskli değil mi sonuçta o bölge açık oluyo mikroba karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?