2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugün bi bime bakıyım dedim.Pembe battaniyeden buldum.Hopp kaptım.Aklim kalmıştı. Cuma butun bimleri dolaşıp oğlumun kreşin dibinden bulmakta bi garip oldu.
Kizlar buna yedek olarak çok kalın bi tane mi alsam yoksa nasıl bisey alıyım?

Kızlar tetenoz aşısı zamani geldi kovid de olayım dedim acaba önce hangisini olsam tetenoz dan ne kadar sonra kovid olabilirim tetenoz iki tane bildiğim

Canım evde sürüş falan yaptın mı nasıl kullanımı tekerleği vs iyi mi ? Fiyatı epey uygunmuş

Canım evde sürüş falan yaptın mı nasıl kullanımı tekerleği vs iyi mi ? Fiyatı epey uygunmuş
henüz yapamadım, ürünü evde yer olmadığı için kayınvalidemlere kargolattım önümüzdeki hafta sonu gidip bakacağım. videoları vs. vardı internette düzgün gözüküyordu. en kötü beğenmezsek iade :) ama fiyatı düştüğü için bilgi veriyim dedim size de

Aynen öyle, bugün biri yaptı, kızım git manyak mısın dedim

Ahahhahahah vallahi ben de dün benimkine banyo duşakabinin içini derz dolgu yaptırdım. Önce dedi çamaşır suyu dökeyim, az biraz beyaz sirke, üstüne cif dök, sonra da azıcık çamaşır suyu dök dedim. Hepsini boca etmiş Ev hala çamaşır suyu kokuyor

cuma detaylım var bu tetanoz için gitsem direkt yaparlar mı ya malum beni hala aramadıkları için önceden ben arayayım mı
Tetanozu detaylidan sonra ol. Gittiğinde direk vuruyorlar zaten. Şu ASM ni degistir artık

Arkadaşlar ben şöyle kalın kalın, mümkünse içi yumuşak elyaflı bir hamile eşofman altı arıyorum evde giymek için ama internette bulduklarımın hepsi orta veya ince kalınlık çıkıyor. Sizin bildiğiniz var mı? Kalın ama çok naylon olmayan tayt da olur.

Ben gelmek isterim, günlerimiz saatlerimiz uyarsa. Ulaşım olarak raylı sistemin olduğu her yere gelebilirim sanırım Sağlık açısından çok kalabalık avmlere kendimiz de gitmiyoruz, onun dışındaki yerler daha iyi olur.
Kızlar bebişko deterjanlariniza karar verdiniz mi
Prema Sundari Green Clean kullanıyormuş ben onu denemeyi düşünüyorum.

kızlar 2 gündür moralim çok bozuk. salı günü kalp damar dr una gidicem. ben venöz yetmezliği var bacaklarımda.varis . bacaklarımda bölge bölge morarma olmaya başladı. derste hep ayaktayım hamilelikle birlikte coştu. daha 4 ay var napıcam ben bide pıhtı atma riskim varmış. internette okuldum . damarlarım hep fırladı ayağımda.ayak tabanlarımda da kan oturmuş gibi kırmızılıklar var.. çok üzgünümsizde de varmı böyle durumlar
Geçmiş olsun, bu sürekli ayakta durma zorunluluğundan doktor raporuyla kurtulma şansınız yok mu, ayakta uzun süre durması sakıncalıdır gibi bir şey yazsa size idareye gösterseniz? En azından öğrenciler aktivite yaparken oturmanıza müsaade etmiyorlar mı ne kadar zalimce bu özel sektör. Varisin en büyük dostu kötü beslenme bu arada, şeker ve trans yağlar damarlarımızı en tahrip eden şey. Bende de var eskiden kalma mor mor örümcek ağları. Biz öğretmen olarak ekstra beslenmemize dikkat etmeliyiz ki büyümesinler.

Herkese mutlu hafta sonları kızlar aktif olamıyorum pek, hem iş hem kızım hem hamişlik bizim ayrıntılı ultrason 22 kasımda nasıl bekleyeceğim o günü
Bizimki de aynı gün aklıma geldikçe ben de of ne kadar uzun süre var ya diyorum. Sonra bir bakmışım hafta bitmiş daha az gün kalmış.

Bazı arkadaşlarımız magnezyum soruyor, sanırım P Panikli anne sormuştu ve bir arkadaş 100 liralık doktorunun verdiği ürünü beğendiğini söylemiş. Bakın bu ürünün eczane fiyatı 50 tl ve 5 mg çinko içeriği dışında aynı sayılır. Ben bunu ve venaturanın magnezyum biglisinatını kullanıyorum. Her formun işlevi var ve en kötü (işlevsiz) form magnezyum oksit olarak görülüyor. Kasılmalara ve kabızlığa en iyi geleni sitrat. Bazen günde 400 mg alıyorum iki farklı formdan. Şu geçen günkü üstümü açıp yatmam olmasaydı bugüne kadar hiç ağrı sızı kasılmam olmamıştı.

Eklentiler

• A68BB6DC-18D6-4A5B-A5E9-264F776EFA73.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar kehribar kolyesi alacak mısınız arkadşaım tesadüf mü bilmiyorum ama bize çok faydası oldu ağzının suyu falan hiç akmadı dedi
Biz almıştık kızımda boğulur diye korktuk hiç takamadik , bileklik olarakta alıyorlar ama aldığımız yer kalbe yakın olunca daha faydalı olduğunu söylemişti

Kızlar tetenoz aşısı zamani geldi kovid de olayım dedim acaba önce hangisini olsam tetenoz dan ne kadar sonra kovid olabilirim tetenoz iki tane bildiğim
Ben ilk covid asisi oldum. Doktor tetanozu detaylidan sonra yaptır dedi. Arasında 2 şer hafta olsun hepsinin dedi. 15 Ekim'de biontech 1, 28 Ekim'de tetanoz 1 oldum. 11 Kasım'da biontech 2, 29 kasimda da tetanoz 2 olucam.
Hatta ben tetanozu 5e tamamlamayı düşünüyorum doğumdan sonra. Bir daha hiç olmamak için.

Ben kokonanny i alicam su 11.11 indirimleri gelsin de onu bekliyorum. Ah 21 ekime kadar 1200 di fiyatı şimdi 2000lerde geziyor. Nasıl pişmanım! Normal yatak alsam da aynı para. En azından bu kundak şeklinde döndü, kustu, aman boğulacak endişesi yok kundakli olduğu için. Boyu da 64x84 cm mis. 1 yaşa kadar kullanilir diye düşünüyorum. Sonra da normal yatak alırım.

Rica ederiim ben özellikle iç çamaşırsız uyumaya çalışıyorum. Çünkü tüm gün iç çamaşırla durunca özellikle gece ister istemez terleme oluyor orada.
İç çamaşır olmadan uyumadan daha riskli değil mi sonuçta o bölge açık oluyo mikroba karşı

Kızlar kehribar kolyesi alacak mısınız arkadşaım tesadüf mü bilmiyorum ama bize çok faydası oldu ağzının suyu falan hiç akmadı dedi
Ben almayı düşünmüyorum şahsen. Aman bir şey olur falan. Ne gerek var onun endişesini çekmeye. Aksın salyasi da

Evet aldığımız bebek odasına ve arabaya zam gelmis

İç çamaşır olmadan uyumadan daha riskli değil mi sonuçta o bölge açık oluyo mikroba karşı
Tüm gün iç çamaşırla durduğunuzda orası nemli kalıyor mantara da kapı açıyor ama. Benim doktorum hep iç çamaşırsız uyu hava alması lazım dedi uzun zamandır öyle uyuyorum bende

Analdım canım yine de bu defa yataktan veya giydigimiz elbiselerden mikrop kapılır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…