2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bebeğin beyninde ödem görülüp sağlıkla doğum yapan var mı bildiğiniz..11 haftalığım çık duaya ihtiyacın var dua eder misiniz
Mutlaka başka bir doktordan daha görüş al. Bazen doktorlar ultrason cihazı yüzünden yanilabiliyor. Umarım bir şey çıkmaz

Allah razı olsun çok dua istiyorum
Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın umarım. Bana da özel hastane bebek de down sendromu olabilir dedi. Heman başka doktora gittik, degerleri yanlıs girdikleri ortaya çıktı. 3lu tarama testim tertemiz çıktı.
İçini ferah tut. Öyle bir şey olursa da doktorlar gerekli müdahaleyi yapabiliyorlar. Tip çok ilerledi. Ama hemen başka bir doktorla gorus.

Acıbadem bahçeşehir tıp merkezinde Semra Özer doktorum. Doğumu da atakent acıbadem veya taksim acıbademde yaptırıyor
Merhabalar Semra hanımla ilgili bilgi arıyordum baktım bizim gruptan siz gidiyormuşsunuz normal doğum yapabilmek için Semra hanımı tavsiye etti bir arkadaşım siz memnun musunuz doktor hanımdan muayene ücreti ve doğum ücreti nedir acaba beni aydınlatırsanız çok memnun olurum,

Doğrudur ama kendi odasını bilmesi açısından 6.aydan sonra ayırın diyor doktorlar. Hatta 6 geç diyen bile var.
Bebek doğunca çoğu kararı doktorlara göre değil annelik içgüdüne ve bebeğine göre vereceksin zaten ben bu konuda güvenli bağlanmayı çok önemli buluyorum. İyi ki böyle yapmışım dediğim bi konu bu. Ama tabii ki de anneye bebeğe göre değişiklik gösterebilecek bi durum.

Ben de guvenli baglanma icin en az 1,5 yil odasini ayırmayı düşünmüyorum. Pedagoglarin videolarını izledim makalelerinibde okudum bu konuda. 6 aylik bir bebek odasinda yatarken alt kattan bir gürültü bagirti patirti gelse onun alt kat olduğunu anlayabilecek durumda degil kendi konumunu bilebilecek bi durumda degil bunlar onu endiselendirir cok kaygilanir diyordu cok dogru her korktugunda annesi yanında olmali o kendini kurtarana etrafi anlayana kadar

Hah bende burdan alıcam büyük ihtimal en güvenilir burası geldi bana çok güzelmiş güle güle kullanın

En sevmediğim şeeeey ben kimsenin karnını sevmem hamileyken kimse de benimkini sevmesin. Normalde insanların karnına dokunup sever miyiz bunun da bi farkı yok . Ne manaaağğğ

Kesinlikle öyle düşünüyorum. 9 aydır tek bildikleri yer anne karnı , annenin kalp ritmi. Dünyayı biraz anlayana, çevreyi tanıyana kadar anne yanında olmalı bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…