evet şok oldum 1000 tl eklemişlerEvet aldığımız bebek odasına ve arabaya zam gelmis
Mutlaka başka bir doktordan daha görüş al. Bazen doktorlar ultrason cihazı yüzünden yanilabiliyor. Umarım bir şey çıkmazBebeğin beyninde ödem görülüp sağlıkla doğum yapan var mı bildiğiniz..11 haftalığım çık duaya ihtiyacın var dua eder misiniz
Valla benim kafam rahat aldım kurtuldumevet şok oldum 1000 tl eklemişler11.11de daha pahalıya alcaz :d
Siz evdeyken bol bi etek/elbise giyin iç çamaşırsız gezin eğer uyumak rahatsız ediyorsaAnaldım canım yine de bu defa yataktan veya giydigimiz elbiselerden mikrop kapılır diye düşünüyorum
Katılıyorum. Tek bir doktorla kalma başka doktorlara gitMutlaka başka bir doktordan daha görüş al. Bazen doktorlar ultrason cihazı yüzünden yanilabiliyor. Umarım bir şey çıkmaz
Allah razı olsun çok dua istiyorumMutlaka başka bir doktordan daha görüş al. Bazen doktorlar ultrason cihazı yüzünden yanilabiliyor. Umarım bir şey çıkmaz
Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın umarım. Bana da özel hastane bebek de down sendromu olabilir dedi. Heman başka doktora gittik, degerleri yanlıs girdikleri ortaya çıktı. 3lu tarama testim tertemiz çıktı.Allah razı olsun çok dua istiyorum
Canım naptın gittin mi hastaneye?Yok yok kesınlıkle yapma ınsallah saglıkla gelır bebıslerın olumsuz hıc dusunme hepımız doktor kontrolundeyz benımde nedense bu olay olsada bırsey cıkmayacagını dusunuyorm ıcım ferah haberlesırız yıne
Yok cnm yrn gıtcem sureklı ertelıyorz ama oldugum sehırde perınatalog yok eskısehıre gtcez esıme yrn uyuyo dıye yrn gtcez ınsallahCanım naptın gittin mi hastaneye?
Merhabalar Semra hanımla ilgili bilgi arıyordum baktım bizim gruptan siz gidiyormuşsunuz normal doğum yapabilmek için Semra hanımı tavsiye etti bir arkadaşım siz memnun musunuz doktor hanımdan muayene ücreti ve doğum ücreti nedir acaba beni aydınlatırsanız çok memnun olurum,Acıbadem bahçeşehir tıp merkezinde Semra Özer doktorum. Doğumu da atakent acıbadem veya taksim acıbademde yaptırıyor
Aşı olmadım canım ben demadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 @denisada @Mecilas O Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexie @Smgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 @sselena @eyevoz @Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84 @Mavikus_ @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira @SEEH22 @Ranasena27 @citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 @Shryldz
Bebek doğunca çoğu kararı doktorlara göre değil annelik içgüdüne ve bebeğine göre vereceksin zatenDoğrudur ama kendi odasını bilmesi açısından 6.aydan sonra ayırın diyor doktorlar. Hatta 6 geç diyen bile var.
Trendyolda nuka defne organik niaouli yağı yazınca çıkıyor canım ordan aldım ben de çok memnunumBu yağı nerden alıyorsun canım markası falan var mı
Ben de guvenli baglanma icin en az 1,5 yil odasini ayırmayı düşünmüyorum. Pedagoglarin videolarını izledim makalelerinibde okudum bu konuda. 6 aylik bir bebek odasinda yatarken alt kattan bir gürültü bagirti patirti gelse onun alt kat olduğunu anlayabilecek durumda degil kendi konumunu bilebilecek bi durumda degil bunlar onu endiselendirir cok kaygilanir diyordu cok dogru her korktugunda annesi yanında olmali o kendini kurtarana etrafi anlayana kadarBebek doğunca çoğu kararı doktorlara göre değil annelik içgüdüne ve bebeğine göre vereceksin zatenben bu konuda güvenli bağlanmayı çok önemli buluyorum. İyi ki böyle yapmışım dediğim bi konu bu. Ama tabii ki de anneye bebeğe göre değişiklik gösterebilecek bi durum.
Anne baba hala teyze vs dışında bi Allahın kulunu eve sokmam bu dönemde
Tamam canım çok teşekkür ederimTrendyolda nuka defne organik niaouli yağı yazınca çıkıyor canım ordan aldım ben de çok memnunum
Hah bende burdan alıcam büyük ihtimal en güvenilir burası geldi bana çok güzelmiş güle güle kullanınBurdan almıştık canım bunun aynısı
Bal Rengi Kehribar Kolye
Bal Rengi Kehribar Kolye en uygun kehribar kolye fiyatları, sertifikalı %100 Gerçek Baltık Damla Kehribar kolye Kehribar Sepeti’nde sizi bekliyor!www.kehribarsepeti.com
En sevmediğim şeeeeyya şu an karnımızı mıncıklama dönemi var vücudumuz ya vücudumuuz hadi tekmelesin diye gören dürtmeye çalışıyor ben tekmelicem sonunda o olacak annem dahil karnımın öpülmesi ovulması hoşuma gitmiyo yabi babası sevsin diye arada karnımı yanına koyuyorum ahahah o kadar
sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama çok rahatsız oluyorum
Kesinlikle öyle düşünüyorum. 9 aydır tek bildikleri yer anne karnı , annenin kalp ritmi. Dünyayı biraz anlayana, çevreyi tanıyana kadar anne yanında olmalı bence deBen de guvenli baglanma icin en az 1,5 yil odasini ayırmayı düşünmüyorum. Pedagoglarin videolarını izledim makalelerinibde okudum bu konuda. 6 aylik bir bebek odasinda yatarken alt kattan bir gürültü bagirti patirti gelse onun alt kat olduğunu anlayabilecek durumda degil kendi konumunu bilebilecek bi durumda degil bunlar onu endiselendirir cok kaygilanir diyordu cok dogru her korktugunda annesi yanında olmali o kendini kurtarana etrafi anlayana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?