2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cok kotu deilim Elhamdulillah tesekkur ederim canim. hemen hemen tum belirtiler vardi sadece 4.gun ates gecmeyince bu hayra alamet deil dedim ayni grip gibiydi saglikçi oldugum halde geç farkettim malesef
Çok geçmiş olsun en hafif şekilde atlatorsiniz inşallah kan sulandırıcı kullaniyorsunuz? Ateşiniz en son kaça cikmisti

Kesinlikle öyle düşünüyorum. 9 aydır tek bildikleri yer anne karnı , annenin kalp ritmi. Dünyayı biraz anlayana, çevreyi tanıyana kadar anne yanında olmalı bence de
Ay valla anne olma yonunda aileme bir kızdığım nokta da bu utanmadan doğar doğmaz odana koyduk diyo e ağlamıyo muyduk diyorum ağlıyodunuz da alışın diye diyo ay dedim iyi halt ettiniz ondan büyük sayko ve küçük sayko olduk kardeşimle güvensiz sürekli sevgi ilgi isteyen bunu ailede değil dışarda arkadaşta sevgilide arayan valla çok temel şeyler ama düşününce bazı şeylerin kaynağı hep bebekliğimiz.. kendim rahat etcem diye ağlasın alışır diye bırakmıcam nasıl mutlu huzurlu oluyorsa öyle yapıcam çok uzun süre yanımda tutmayı düşünmüyorum 9 ay kadar falan ama o ilk zamanları hele tek başıan odasında ağlamasını dinleyerek geçirmicem saykolukkk
Anne yanı aldığımda garipseyip koy odasına demişti de ordan konular açıldı

Son düzenleme:
Kızlar kehribar kolyesi alacak mısınız arkadşaım tesadüf mü bilmiyorum ama bize çok faydası oldu ağzının suyu falan hiç akmadı dedi
Aslında hiçbir çocuk doktoru bu kolyeleri önermiyor, kopma riski var sonuçta. Biz kullanmadık ama dişten yana hiç sorun da yaşamadık. Böyle şeyler bana biraz tesadüfi gibi geliyor
Kızlar tetenoz aşısı zamani geldi kovid de olayım dedim acaba önce hangisini olsam tetenoz dan ne kadar sonra kovid olabilirim tetenoz iki tane bildiğim
Canım aralarında en az 1 ay olsun demişti benim doktorum. Tetanozu detaylıdan sonra yaptırıcam öncesinde izin vermedi bana.

Benim de 13 Kasım'da detaylı gideyim yapilsin sonra ilk önce tetanoz sonra kovid olarak devam ediyim o zaman

Uyku meselesi, yanında yatırmak, kucağında uyutmak vs vs tabi ki herkesin kendi tercihi ama bu güvenli bağlanma olayını sadece uyku diye düşünmeyin. Her bebek farklı, her ailenin düzeni, durumu farklı. Ben 7. Aydan sonra odasında yatırmaya başladım pişman değilim ve bağlılık sorunu yaşamadık hiç. Bizim odamızda yatmayı sevmezdi, yatakta dönsek duyar uyanırdı. Bebişlerinizle geçireceğiniz zamanlar çok kıymetli o kadar hızlı geçiyor ki zaman. Bence anne ve bebeği asıl birbirine bağlayan oyun zamanları. Zaten odasında bile uyusa sanmayın ki siz yatağınızda ondan bi haber horul horul uyuyacaksınız. Ondan önce siz uyanacaksınız sonra ağladığını duyacaksınız. Müthiş bir uyum oluşuyor bebeğinizle aranızda kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız ve bebeğiniz nasıl mutlu oluyorsa öyle yapın.

Ben bez arastırmasına gırmedım ama herkes neden sleepy alıyo ondan mı çok memnunmuş kullananlar ben ılk 6 ay prıma kullanmıstm sonra degıstrdm bezle ılgılı dusuncelerınızı yazarsanız sevınırım

ay ucuzdu bi de sürü psikolojisi herkes paylaşıp alıyor diye aldım bio natural ama orası çokomelliymiş natural kötüymüş başa bio gelince çok övüldüü

Alışverişler başlamış bende kasım indirimleirni bekliyorum dün instagramda tasarrufluannebaba bez ıslak mendil indirimi yayınladı onları aldım.

Bende ilk 6ay prima kullanmıştım oğlumda.Sonra baby me falan denedik sırayla.Suan fiyatları görünce herkes en uyguna yöneldi.Zaten nerde indirim orda biz olduk.

Z zahrada bu cumartesi saat 10da detaylı randevumu aldım bizim doktorun kankisi devlette bakmıcakmış gittiğimiz özel kliniğe gelcek aynı paraya bakcakmış 500 tl dediler bize de iyi dedim ben de
ayy cuma ctesi randevu takvimi çok yoğun çok hareketli olcak buralarr çok güzelll

Bende ilk 6ay prima kullanmıştım oğlumda.Sonra baby me falan denedik sırayla.Suan fiyatları görünce herkes en uyguna yöneldi.Zaten nerde indirim orda biz olduk.
Anladım uygun dıye ınsallah uygun oldugu kadar guzeldrde bende uygun fıyatlı almayı dusunuyorumda fıyat performans acısından ıyıyse sıkıntı yok ama ben bı kere oglumda sleepy kullanmıştm pişik yapmıştı denemedende anlaşılmıyo

Son kullanma tarihi ne acaba şimdiden alınca bozulmaz mi

Canım hapı çok mu büyük günde bir tane mi içiyosun büyük hap içemiyorum ona göre alıcam, ben ilk gebeliğimde suda çözülen efervesan tablet şeklinde kullanıyodum magnezyumu adı magnorm 360 gibi bişeydi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…