- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Çok geçmiş olsun en hafif şekilde atlatorsiniz inşallah kan sulandırıcı kullaniyorsunuz? Ateşiniz en son kaça cikmistiCok kotu deilim Elhamdulillah tesekkur ederim canim. hemen hemen tum belirtiler vardi sadece 4.gun ates gecmeyince bu hayra alamet deil dedim ayni grip gibiydi saglikçi oldugum halde geç farkettim malesef
Ay valla anne olma yonunda aileme bir kızdığım nokta da bu utanmadan doğar doğmaz odana koyduk diyo e ağlamıyo muyduk diyorum ağlıyodunuz da alışın diye diyo ay dedim iyi halt ettiniz ondan büyük sayko ve küçük sayko olduk kardeşimle güvensiz sürekli sevgi ilgi isteyen bunu ailede değil dışarda arkadaşta sevgilide arayan valla çok temel şeyler ama düşününce bazı şeylerin kaynağı hep bebekliğimiz.. kendim rahat etcem diye ağlasın alışır diye bırakmıcam nasıl mutlu huzurlu oluyorsa öyle yapıcam çok uzun süre yanımda tutmayı düşünmüyorum 9 ay kadar falan ama o ilk zamanları hele tek başıan odasında ağlamasını dinleyerek geçirmicem saykolukkkKesinlikle öyle düşünüyorum. 9 aydır tek bildikleri yer anne karnı , annenin kalp ritmi. Dünyayı biraz anlayana, çevreyi tanıyana kadar anne yanında olmalı bence de
Aslında hiçbir çocuk doktoru bu kolyeleri önermiyor, kopma riski var sonuçta. Biz kullanmadık ama dişten yana hiç sorun da yaşamadık. Böyle şeyler bana biraz tesadüfi gibi geliyorKızlar kehribar kolyesi alacak mısınız arkadşaım tesadüf mü bilmiyorum ama bize çok faydası oldu ağzının suyu falan hiç akmadı dedi
Canım aralarında en az 1 ay olsun demişti benim doktorum. Tetanozu detaylıdan sonra yaptırıcam öncesinde izin vermedi bana.Kızlar tetenoz aşısı zamani geldi kovid de olayım dedim acaba önce hangisini olsam tetenoz dan ne kadar sonra kovid olabilirim tetenoz iki tane bildiğim
Benim de 13 Kasım'da detaylı gideyim yapilsin sonra ilk önce tetanoz sonra kovid olarak devam ediyim o zamanAslında hiçbir çocuk doktoru bu kolyeleri önermiyor, kopma riski var sonuçta. Biz kullanmadık ama dişten yana hiç sorun da yaşamadık. Böyle şeyler bana biraz tesadüfi gibi geliyor
Canım aralarında en az 1 ay olsun demişti benim doktorum. Tetanozu detaylıdan sonra yaptırıcam öncesinde izin vermedi bana.
bende canım detaylıdan sonra tetanoz 3 hafta sonra da covid 2. dozu olurum diye düşündüümBenim de 13 Kasım'da detaylı gideyim yapilsin sonra ilk önce tetanoz sonra kovid olarak devam ediyim o zaman
Bende detaylidan sonra tetanoz sonra ilk doz kovid ben henuz hiçbirini olmadım canımbende canım detaylıdan sonra tetanoz 3 hafta sonra da covid 2. dozu olurum diye düşündüüm
ayyyyyyy elim ayağım ttiredi bayılırım böyle sürprizlereeee hadi hemen haber ver çıkıncaaaKızlaaar benim çarşamba günü diye bildiğim ayrıntılı randevum bugünmüş hemde 45 dakika sonraben gidiyorum
ay ucuzdu bi de sürü psikolojisi herkes paylaşıp alıyor diye aldım bio natural ama orası çokomelliymişBen bez arastırmasına gırmedım ama herkes neden sleepy alıyo ondan mı çok memnunmuş kullananlar ben ılk 6 ay prıma kullanmıstm sonra degıstrdm bezle ılgılı dusuncelerınızı yazarsanız sevınırım
Bende ilk 6ay prima kullanmıştım oğlumda.Sonra baby me falan denedik sırayla.Suan fiyatları görünce herkes en uyguna yöneldi.Ben bez arastırmasına gırmedım ama herkes neden sleepy alıyo ondan mı çok memnunmuş kullananlar ben ılk 6 ay prıma kullanmıstm sonra degıstrdm bezle ılgılı dusuncelerınızı yazarsanız sevınırım
Sağol canımHah bende burdan alıcam büyük ihtimal en güvenilir burası geldi bana çok güzelmiş güle güle kullanın
İnşallah hepimiz tertemiz güzel sonuçlar alırız da bunu da atlatırızayy cuma ctesi randevu takvimi çok yoğun çok hareketli olcak buralarr çok güzelll
Anladım uygun dıye ınsallah uygun oldugu kadar guzeldrde bende uygun fıyatlı almayı dusunuyorumda fıyat performans acısından ıyıyse sıkıntı yok ama ben bı kere oglumda sleepy kullanmıştm pişik yapmıştı denemedende anlaşılmıyoBende ilk 6ay prima kullanmıştım oğlumda.Sonra baby me falan denedik sırayla.Suan fiyatları görünce herkes en uyguna yöneldi.Zaten nerde indirim orda biz olduk.
Ben ilk dozumu oldum, ikinci dozda hamileydim diye olmadım olmayı düşünmüyorummadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaazeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexie @Smgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 @sselena @eyevoz @Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84 @Mavikus_ @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira @SEEH22 @Ranasena27 @citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 @Shryldz
Son kullanma tarihi ne acaba şimdiden alınca bozulmaz mi
Canım hapı çok mu büyük günde bir tane mi içiyosun büyük hap içemiyorum ona göre alıcam, ben ilk gebeliğimde suda çözülen efervesan tablet şeklinde kullanıyodum magnezyumu adı magnorm 360 gibi bişeydi sanırımArkadaşlar ben şöyle kalın kalın, mümkünse içi yumuşak elyaflı bir hamile eşofman altı arıyorum evde giymek için ama internette bulduklarımın hepsi orta veya ince kalınlık çıkıyor. Sizin bildiğiniz var mı? Kalın ama çok naylon olmayan tayt da olur.
Ben gelmek isterim, günlerimiz saatlerimiz uyarsa. Ulaşım olarak raylı sistemin olduğu her yere gelebilirim sanırımSağlık açısından çok kalabalık avmlere kendimiz de gitmiyoruz, onun dışındaki yerler daha iyi olur.
Prema Sundari Green Clean kullanıyormuş ben onu denemeyi düşünüyorum.
kızlar 2 gündür moralim çok bozuk. salı günü kalp damar dr una gidicem. ben venöz yetmezliği var bacaklarımda.varis . bacaklarımda bölge bölge morarma olmaya başladı. derste hep ayaktayım hamilelikle birlikte coştu. daha 4 ay var napıcam benbide pıhtı atma riskim varmış. internette okuldum . damarlarım hep fırladı ayağımda.ayak tabanlarımda da kan oturmuş gibi kırmızılıklar var.. çok üzgünüm sizde de varmı böyle durumlar
Geçmiş olsun, bu sürekli ayakta durma zorunluluğundan doktor raporuyla kurtulma şansınız yok mu, ayakta uzun süre durması sakıncalıdır gibi bir şey yazsa size idareye gösterseniz? En azından öğrenciler aktivite yaparken oturmanıza müsaade etmiyorlar mı ne kadar zalimce bu özel sektör. Varisin en büyük dostu kötü beslenme bu arada, şeker ve trans yağlar damarlarımızı en tahrip eden şey. Bende de var eskiden kalma mor mor örümcek ağları. Biz öğretmen olarak ekstra beslenmemize dikkat etmeliyiz ki büyümesinler.
Bizimki de aynı günaklıma geldikçe ben de of ne kadar uzun süre var ya diyorum. Sonra bir bakmışım hafta bitmiş daha az gün kalmış.
Bazı arkadaşlarımız magnezyum soruyor, sanırım P Panikli anne sormuştu ve bir arkadaş 100 liralık doktorunun verdiği ürünü beğendiğini söylemiş. Bakın bu ürünün eczane fiyatı 50 tl ve 5 mg çinko içeriği dışında aynı sayılır. Ben bunu ve venaturanın magnezyum biglisinatını kullanıyorum. Her formun işlevi var ve en kötü (işlevsiz) form magnezyum oksit olarak görülüyor. Kasılmalara ve kabızlığa en iyi geleni sitrat. Bazen günde 400 mg alıyorum iki farklı formdan. Şu geçen günkü üstümü açıp yatmam olmasaydı bugüne kadar hiç ağrı sızı kasılmam olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?