Cok haklısın. Özellikle ilk yıl odasina at aglat cok yanlışmis. Uzmanlar yapmayın diyorlar.Ay valla anne olma yonunda aileme bir kızdığım nokta da bu utanmadan doğar doğmaz odana koyduk diyo e ağlamıyo muyduk diyorum ağlıyodunuz da alışın diye diyo ay dedim iyi halt ettiniz ondan büyük sayko ve küçük sayko olduk kardeşimle güvensiz sürekli sevgi ilgi isteyen bunu ailede değil dışarda arkadaşta sevgilide arayan valla çok temel şeyler ama düşününce bazı şeylerin kaynağı hep bebekliğimiz.. kendim rahat etcem diye ağlasın alışır diye bırakmıcam nasıl mutlu huzurlu oluyorsa öyle yapıcam çok uzun süre yanımda tutmayı düşünmüyorum 9 ay kadar falan ama o ilk zamanları hele tek başıan odasında ağlamasını dinleyerek geçirmicem saykolukkk
Anne yanı aldığımda garipseyip koy odasına demişti de ordan konular açıldı
Sanmıyorum korkmayın benımde bır gun asıeı hareketlıydı tekmeleyıp durdu 2 gundurde cok sakın 3 5 kere hıssetsem sukretcwm belkıde konumundan dolayı cok hıssettınız onceden ayakları baska bır yerdedır ben oyle dusunuyorum bırde hareketlerde tutarlulık olmazmış bu haftalar sıkıntı olsa hıc tekmelemez bence hareketlı olması sıkıntı degıldr dıye dusunuyorumACİL! Kızlar ben bebeğimin hareketlerini 16. Haftadan beri hissediyorum. Ama tabikide küçük olduğu için belli aralıklarla belli zamanlarda. Şuan 21. Haftamdayım dünden beri aşırı hareket ediyor çok kuvvetli şekilde değil ama durmuyor çok korkuyorum lütfen tecrübeli anneler huzursuz sanki içerde yolunda gitmeyen bir durummu var acaba ? Kordon mu geldi kurtulmaya çalışıyo ? Aklımda bir ton soru ve 10 gündür hastayım sinüzitim başladı .
Canım temele indiğimizde en büyük sorunlarımız travmalarımız çocuklukta zaten . Ben de çocuklukta sevgi ilgi görsem de aslında ne kadar ihmal edildiğimi kızımı büyütürken farkettim. Anneme de kızamıyorum çünkü bildiği şey o kadardı. O çırpınmış aslında bize sevgisinden ama bilinçsiz olunca yarısı havada kalmış. Ve travmalarını korkularını emek emek bana aktarmış sağolsunAy valla anne olma yonunda aileme bir kızdığım nokta da bu utanmadan doğar doğmaz odana koyduk diyo e ağlamıyo muyduk diyorum ağlıyodunuz da alışın diye diyo ay dedim iyi halt ettiniz ondan büyük sayko ve küçük sayko olduk kardeşimle güvensiz sürekli sevgi ilgi isteyen bunu ailede değil dışarda arkadaşta sevgilide arayan valla çok temel şeyler ama düşününce bazı şeylerin kaynağı hep bebekliğimiz.. kendim rahat etcem diye ağlasın alışır diye bırakmıcam nasıl mutlu huzurlu oluyorsa öyle yapıcam çok uzun süre yanımda tutmayı düşünmüyorum 9 ay kadar falan ama o ilk zamanları hele tek başıan odasında ağlamasını dinleyerek geçirmicem saykolukkk
Anne yanı aldığımda garipseyip koy odasına demişti de ordan konular açıldı
Bence o hissettiğin bebiş, titreşim gibi bir his. Ben hala aynı şekilde az az hissediyorum. İlk gebeliklerde 24. Haftaya kadar hissedememek normal demişti doktorumBen hala içerde bir organ atıyor bağırsak gaz öyle birşeyler hissediyorum çok mu gecikti bebeği hissetmem
Sleepy bende memnun kalmamıştım oğlumda.Asiri agirlik yapıyordu en ufak islaklikta.Tabi hemen pişik oluyodu.O yüzden cesaret edip alamadım.Prima ile başlamayı düşünüyorum.Bi de aklımda baby me var tabi kalitesi hala aynimi bilmiyorum.Anladım uygun dıye ınsallah uygun oldugu kadar guzeldrde bende uygun fıyatlı almayı dusunuyorumda fıyat performans acısından ıyıyse sıkıntı yok ama ben bı kere oglumda sleepy kullanmıştm pişik yapmıştı denemedende anlaşılmıyo
Bence hissediyor ama ayırt edemiyorsunuz gecikmedi kişiden kişiye göre değişiyormuşBen hala içerde bir organ atıyor bağırsak gaz öyle birşeyler hissediyorum çok mu gecikti bebeği hissetmem
Doğrudur düz durdugumda kasıklarıma dpgru sola yattıgımda soluma saga yattıgımda sağıma dogru hareketlenmeler hissediyorum, aşırısıda korkuttu sağlıklı olsunlarda benimki zaten çok hareketli bir bebede, bebekler huzursuz olduklarında da çok hareket edermiş o yüzden korktum randevumda Cumartesi günüSanmıyorum korkmayın benımde bır gun asıeı hareketlıydı tekmeleyıp durdu 2 gundurde cok sakın 3 5 kere hıssetsem sukretcwm belkıde konumundan dolayı cok hıssettınız onceden ayakları baska bır yerdedır ben oyle dusunuyorum bırde hareketlerde tutarlulık olmazmış bu haftalar sıkıntı olsa hıc tekmelemez bence hareketlı olması sıkıntı degıldr dıye dusunuyorum
Anladım canım inşallah sıkıntı olmaz yaaa ben de bugün gittim 10 gün dinlen yukarı çıkar dedi total kapanma da yokmuşşşYok cnm yrn gıtcem sureklı ertelıyorz ama oldugum sehırde perınatalog yok eskısehıre gtcez esıme yrn uyuyo dıye yrn gtcez ınsallah
Canım benim de hamileliğin başından beri geniz akıntısı ile başım dertte tam geçti diyorum yine yeniden yineliyorDoğrudur düz durdugumda kasıklarıma dpgru sola yattıgımda soluma saga yattıgımda sağıma dogru hareketlenmeler hissediyorum, aşırısıda korkuttu sağlıklı olsunlarda benimki zaten çok hareketli bir bebede, bebekler huzursuz olduklarında da çok hareket edermiş o yüzden korktum randevumda Cumartesi günü
Merhabalar Semra hanımla ilgili bilgi arıyordum baktım bizim gruptan siz gidiyormuşsunuz normal doğum yapabilmek için Semra hanımı tavsiye etti bir arkadaşım siz memnun musunuz doktor hanımdan muayene ücreti ve doğum ücreti nedir acaba beni aydınlatırsanız çok memnun olurum,
Her bebiş aktif olmuyor kimisi sakin sakin büyüyor mesela. Benim plasenta önde olduğu için bende çok hissetmiyorum diğerleri gibi. Bir de daha çok küçükler birkaç hafta sonra daha şiddetli hissederiz diye düşünüyorumBen hala içerde bir organ atıyor bağırsak gaz öyle birşeyler hissediyorum çok mu gecikti bebeği hissetmem
19+4 olduk bende hissetmiyorum halaBen hala içerde bir organ atıyor bağırsak gaz öyle birşeyler hissediyorum çok mu gecikti bebeği hissetmem
Noldu canım yaaaKıyaslanmaktan nefret ediyorum Allahım ya
Ben kullandım ise yaramıştı.Listeme not etmiştim bile.Tavsiye edilir yaniTeyzoşlar lekeler için e bebekteki çamaşır suyu tozu çok iyiymiş ondan alacağım.bilen vardır paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?