2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cok haklısın. Özellikle ilk yıl odasina at aglat cok yanlışmis. Uzmanlar yapmayın diyorlar.
Bebekler bazen agliyor bazen de sadece bağırıyorlar. Çünkü konusamadiklari için sadece kendilerini bağırarak ifade ediyorlarmış. Bağırdığı ağladığı zaman mutlaka yanında durmak gerekiyormuş. Bir yaşına doğru odayı değiştirmek normal. Ama ondan önce anne yanında olması daha uygun. Özellikle bebek ölümleri ilk yıl daha yoğun olabiliyormuş. Rabbim korusun.

ACİL! Kızlar ben bebeğimin hareketlerini 16. Haftadan beri hissediyorum. Ama tabikide küçük olduğu için belli aralıklarla belli zamanlarda. Şuan 21. Haftamdayım dünden beri aşırı hareket ediyor çok kuvvetli şekilde değil ama durmuyor çok korkuyorum lütfen tecrübeli anneler huzursuz sanki içerde yolunda gitmeyen bir durummu var acaba ? Kordon mu geldi kurtulmaya çalışıyo ? Aklımda bir ton soru ve 10 gündür hastayım sinüzitim başladı .

Sanmıyorum korkmayın benımde bır gun asıeı hareketlıydı tekmeleyıp durdu 2 gundurde cok sakın 3 5 kere hıssetsem sukretcwm belkıde konumundan dolayı cok hıssettınız onceden ayakları baska bır yerdedır ben oyle dusunuyorum bırde hareketlerde tutarlulık olmazmış bu haftalar sıkıntı olsa hıc tekmelemez bence hareketlı olması sıkıntı degıldr dıye dusunuyorum

Canım temele indiğimizde en büyük sorunlarımız travmalarımız çocuklukta zaten . Ben de çocuklukta sevgi ilgi görsem de aslında ne kadar ihmal edildiğimi kızımı büyütürken farkettim. Anneme de kızamıyorum çünkü bildiği şey o kadardı. O çırpınmış aslında bize sevgisinden ama bilinçsiz olunca yarısı havada kalmış. Ve travmalarını korkularını emek emek bana aktarmış sağolsun Ama şimdi sende minikle beraber farkediceksin, onları bulup tedavi edebiliyosun

Ben hala içerde bir organ atıyor bağırsak gaz öyle birşeyler hissediyorum çok mu gecikti bebeği hissetmem

Ben hala içerde bir organ atıyor bağırsak gaz öyle birşeyler hissediyorum çok mu gecikti bebeği hissetmem
Bence o hissettiğin bebiş, titreşim gibi bir his. Ben hala aynı şekilde az az hissediyorum. İlk gebeliklerde 24. Haftaya kadar hissedememek normal demişti doktorum

Sleepy bende memnun kalmamıştım oğlumda.Asiri agirlik yapıyordu en ufak islaklikta.Tabi hemen pişik oluyodu.O yüzden cesaret edip alamadım.Prima ile başlamayı düşünüyorum.Bi de aklımda baby me var tabi kalitesi hala aynimi bilmiyorum.

Kızlar bez demişken hepsinin bir sürü çeşidi var. Deneyimli anneler ben ilk deneme için prima premium aldım ama doğru tercih mi göreceğiz bakalım pure serisi var galiba birde o daha organik içerikli ve daha pahalı sanırsam

Doğrudur düz durdugumda kasıklarıma dpgru sola yattıgımda soluma saga yattıgımda sağıma dogru hareketlenmeler hissediyorum, aşırısıda korkuttu sağlıklı olsunlarda benimki zaten çok hareketli bir bebede, bebekler huzursuz olduklarında da çok hareket edermiş o yüzden korktum randevumda Cumartesi günü

Canım benim de hamileliğin başından beri geniz akıntısı ile başım dertte tam geçti diyorum yine yeniden yineliyordün gece 4 de öksürmekten bıktım artık tam kesildi derken bebek başladı ama dediğin gibi nasıl hareket ediyor sanırım uyutmuyoruz onları öksürürken onlar da huzursuz oluyor

Semra hanım ablamın doktoruydu. Ablamın doğumu sıkıntılı olmasına rağmen ablam doğumunu çok iyi anar, semra hanım sayesinde Ben hamile kalmadan önce başladım Semra hanıma,tam gaz devam ediyorum sigortanız var mı acaba? Semra hanım acıbademle anlaşmalı, doğumu atakent acıbadem ve taksim acıbademde yaptırıyor.

Her bebiş aktif olmuyor kimisi sakin sakin büyüyor mesela. Benim plasenta önde olduğu için bende çok hissetmiyorum diğerleri gibi. Bir de daha çok küçükler birkaç hafta sonra daha şiddetli hissederiz diye düşünüyorum

19+4 olduk bende hissetmiyorum hala Geçen hafta kontrol de doktor çok hareketli deyince hissetmediğimi söyledim ilk gebelik normal 2-3 haftaya hissetmeye başlarsın dedi

Teyzoşlar lekeler için e bebekteki çamaşır suyu tozu çok iyiymiş ondan alacağım.bilen vardır paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…