2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben hala doktorumla hastane veya dogumla ilgili bir sey konusmadim. Dogum yapmak istedigi hastaneye gidip bilgi alan var mi, daha erken mi? hem fiyatlar hem sanki odalari da gormeli, bebek icin cantaya ne hazirlamak gerekiyo o da degisiyodur hastaneye göre.

ben daha doğurtcak hastane bulamadım ama gittiğim her hastanenin imkanlarıyla odalarıyla görüşüyorum ona göre eleye eleye gidiyorum her gittiğim doktorla da doğumla ilgili konu açıyorum sezaryen diyorum bence de diyolar işlerine geliyor çakallarınn

Ben muayenehanesine gidiyorum ama doktorum acibademin doktoru, paylasimlarindan gordugum kadariyla da dogumlari orada yaptiriyo sadece. Bizim sigorta da daha yili dolmadigi icin gebelikte ve dogumda gecmiyomus. Artik doktorumu da birakamam heralde, geçmiş olsun bize fiyatlar baya ucukmus diye duymustum acibademde bari ben de bi artik gidip ogreneyim

Acıbademde doğum teminatı alabiliyorsunuz hamilelikte. Belli bir haftası var mı bilmiyorum ama ben gebelik başladığında doğum paketi almıştım.

belki doktorun aşırı aşırı indirimi vardır hem prenses gibi doğum yaparsın hemm daha uygun olur amin kere amiin

belki doktorun aşırı aşırı indirimi vardır hem prenses gibi doğum yaparsın hemm daha uygun olur amin kere amiin
Heheh inş hepimizin deneyimi prensesler gibi olur ben bi dahaki randevuda önce bi doktora sorayim sonra hastaneye gideyim madem aynen sen de artik doktorunu hastaneni netlestirebilirsin umarim

Heheh inş hepimizin deneyimi prensesler gibi olur ben bi dahaki randevuda önce bi doktora sorayim sonra hastaneye gideyim madem aynen sen de artik doktorunu hastaneni netlestirebilirsin umarim
20 kasımda yeni yelken açıyorum artık o da olmazsa önüme çıkan ilk hastaneye gidip beni kesin dicem

Anladım canım inşallah sıkıntı olmaz yaaa ben de bugün gittim 10 gün dinlen yukarı çıkar dedi total kapanma da yokmuşşş
Yaa gercektenmı cok sevındım ben pek dınlenemedıgım ıcın benımkınden suan umudum yok butun gun ısteyım ama kapanma ıkımızındede tam olmadıgı ıcın cıkar dıye dusunuyorm hayırlısı olsun yınede dıkkat edelım tabı
bu kadar erken zamanda sıkıntı olcagını sanmıyorum bebek hareketlerını 28.haftadan sonra takıp edın dıyor doktorlarda ama ıcın rahat etmıcekse doktoruna bır sor canım ıcın rahat eder

ayyyyyyy elim ayağım ttiredi bayılırım böyle sürprizlereeee hadi hemen haber ver çıkıncaaa
Tamı tamına 1 saat 15 dakka sürdü doktor bi ara biraz otur bebek dinlensin dedi ara verdik devam ettik hiç bir sıkıntı yok çok şükür .biraz doktor sessiz konuşmasa iyiydi bütün kulak radarlarımı açıp ne dedi diye zorlandım bazen haftasından 3 4 günde önde gidiyormuş.bütün el ayak parmaklarına kadar gösterdi tabi ben lens takmadığım için karşıya koyduğu küçücük ekranda göremedim onun için de CD verdi sende burdan sonra izlersin diye . Gerçi izlesem ne ney onuda anlamam .en son bağırsakları gösterirken parmak sandım çünkü ama benim kadın doğum doktorumun sanki renkli ultrasonu daha netti onada anlam veremedim . Elini yüzünü görmek için aralığı iple çekiyorum

Ben açıkçası helede gece yanlız bırakmamalı diyorum acelesi yok ki sizinle aynı fikirdeyim.sadece gündüz odasında takıldığında koyarım yoksa anne yani beşik geceleri
19+4 olduk bende hissetmiyorum hala Geçen hafta kontrol de doktor çok hareketli deyince hissetmediğimi söyledim ilk gebelik normal 2-3 haftaya hissetmeye başlarsın dedi
19+1 son adet gününe göre ama doktor 1 hafta bebek onde dedi yani 20+1 görünüyor dedi ama pıt pıt duyduğum bebek mi gaz mi bilmiyorum

Benim doktorum tetanozun bebege hicbir faydasi olmadigini ve gerekli bi asi olmadigini soyledi ama ben çok bilmisi tetanozu yaptirdim 1 hafta kolumu kaldiramadim 2. Dozu da yaptirmadim. Bence yaptirmayin cok gerekli degil.

Benim doktorum tetanozun bebege hicbir faydasi olmadigini ve gerekli bi asi olmadigini soyledi ama ben çok bilmisi tetanozu yaptirdim 1 hafta kolumu kaldiramadim 2. Dozu da yaptirmadim. Bence yaptirmayin cok gerekli degil.
Benim duyduğuma göre de bebekte bağışıklık oluşuyormuş, bu aşının asıl amacı da uygunsuz bir doğum ortamı yada malzemeleri ile başbaşa kalınması gereken bir durum yaşarsanız bebeğinizin bağışıklığı olmasıymış. Tabi günümüz şartlarında düşük ihtimaller bu durumlar ama imkansız mıdır bilinmez

Bebek göbek kordonu kesiliyor ya oldu ki hadi oldu bebege büyük zararlar oluyormuş dinledigime göre olmak zorunlu gibi ama doktoruma ayrıca sorucam 13 kasimda

Çıkar çıkar canım allahın izniyle haber ver mutlaka yarın gidersen

Bugün aynı şeyi ben de düşündüm. Eskiden hareket etmedi diye stres olurdum. Bugün de çok oynadı. Bu sefer de buna stres yaptım. İstersen doktoruna danış canım yazabiliyorsan, ben de biraz gözlem yapıp danışıcam.

Kuzu bende prima premium care aldim yenidogan dün 1 paket aldım. Bakalım deneme yanılma bu iş paramız yetmezse sleepy alırım
Ben hala içerde bir organ atıyor bağırsak gaz öyle birşeyler hissediyorum çok mu gecikti bebeği hissetmem
Bak bebisko sen ne yap biliyo musun komple bi uzan ayaklarini falan uzat sırt üstü. Elini al bebiskom sol el ama ben hep sol elimle hissettim. Bebeginle konuş ve hissedeceğine inan. Annesine dokunmassa bende hicbisey bilmiyorim sonra yaz bana cici kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…