ben daha doğurtcak hastane bulamadım ama gittiğim her hastanenin imkanlarıyla odalarıyla görüşüyorumBen hala doktorumla hastane veya dogumla ilgili bir sey konusmadim. Dogum yapmak istedigi hastaneye gidip bilgi alan var mi, daha erken mi?hem fiyatlar hem sanki odalari da gormeli, bebek icin cantaya ne hazirlamak gerekiyo o da degisiyodur hastaneye göre.
Ben muayenehanesine gidiyorum ama doktorum acibademin doktoru, paylasimlarindan gordugum kadariyla da dogumlari orada yaptiriyo sadece. Bizim sigorta da daha yili dolmadigi icin gebelikte ve dogumda gecmiyomus. Artik doktorumu da birakamam heralde, geçmiş olsun bize fiyatlar baya ucukmus diye duymustum acibademdeben daha doğurtcak hastane bulamadım ama gittiğim her hastanenin imkanlarıyla odalarıyla görüşüyorumona göre eleye eleye gidiyorum her gittiğim doktorla da doğumla ilgili konu açıyorum sezaryen diyorum bence de diyolar işlerine geliyor çakallarınn
Ben muayenehanesine gidiyorum ama doktorum acibademin doktoru, paylasimlarindan gordugum kadariyla da dogumlari orada yaptiriyo sadece. Bizim sigorta da daha yili dolmadigi icin gebelikte ve dogumda gecmiyomus. Artik doktorumu da birakamam heralde, geçmiş olsun bize fiyatlar baya ucukmus diye duymustum acibademdebari ben de bi artik gidip ogreneyim
belki doktorun aşırı aşırı indirimi vardır hem prenses gibi doğum yaparsın hemm daha uygun olur amin kere amiinBen muayenehanesine gidiyorum ama doktorum acibademin doktoru, paylasimlarindan gordugum kadariyla da dogumlari orada yaptiriyo sadece. Bizim sigorta da daha yili dolmadigi icin gebelikte ve dogumda gecmiyomus. Artik doktorumu da birakamam heralde, geçmiş olsun bize fiyatlar baya ucukmus diye duymustum acibademdebari ben de bi artik gidip ogreneyim
Heheh inş hepimizin deneyimi prensesler gibi olurbelki doktorun aşırı aşırı indirimi vardır hem prenses gibi doğum yaparsın hemm daha uygun olur amin kere amiin
20 kasımda yeni yelken açıyorum artık o da olmazsa önüme çıkan ilk hastaneye gidip beni kesin dicemHeheh inş hepimizin deneyimi prensesler gibi olurben bi dahaki randevuda önce bi doktora sorayim sonra hastaneye gideyim madem aynen sen de artik doktorunu hastaneni netlestirebilirsin umarim
Yaa gercektenmı cok sevındım ben pek dınlenemedıgım ıcın benımkınden suan umudum yok butun gun ısteyım ama kapanma ıkımızındede tam olmadıgı ıcın cıkar dıye dusunuyorm hayırlısı olsun yınede dıkkat edelım tabıAnladım canım inşallah sıkıntı olmaz yaaa ben de bugün gittim 10 gün dinlen yukarı çıkar dedi total kapanma da yokmuşşş
bu kadar erken zamanda sıkıntı olcagını sanmıyorum bebek hareketlerını 28.haftadan sonra takıp edın dıyor doktorlarda ama ıcın rahat etmıcekse doktoruna bır sor canım ıcın rahat ederDoğrudur düz durdugumda kasıklarıma dpgru sola yattıgımda soluma saga yattıgımda sağıma dogru hareketlenmeler hissediyorum, aşırısıda korkuttu sağlıklı olsunlarda benimki zaten çok hareketli bir bebede, bebekler huzursuz olduklarında da çok hareket edermiş o yüzden korktum randevumda Cumartesi günü
Tamı tamına 1 saat 15 dakka sürdüayyyyyyy elim ayağım ttiredi bayılırım böyle sürprizlereeee hadi hemen haber ver çıkıncaaa
Ben açıkçası helede gece yanlız bırakmamalı diyorum acelesi yok ki sizinle aynı fikirdeyim.sadece gündüz odasında takıldığında koyarım yoksa anne yani beşik geceleriCok haklısın. Özellikle ilk yıl odasina at aglat cok yanlışmis. Uzmanlar yapmayın diyorlar.
Bebekler bazen agliyor bazen de sadece bağırıyorlar. Çünkü konusamadiklari için sadece kendilerini bağırarak ifade ediyorlarmış. Bağırdığı ağladığı zaman mutlaka yanında durmak gerekiyormuş. Bir yaşına doğru odayı değiştirmek normal. Ama ondan önce anne yanında olması daha uygun. Özellikle bebek ölümleri ilk yıl daha yoğun olabiliyormuş. Rabbim korusun.
19+1 son adet gününe göre ama doktor 1 hafta bebek onde dedi yani 20+1 görünüyor dedi ama pıt pıt duyduğum bebek mi gaz mi bilmiyorum19+4 olduk bende hissetmiyorum halaGeçen hafta kontrol de doktor çok hareketli deyince hissetmediğimi söyledim ilk gebelik normal 2-3 haftaya hissetmeye başlarsın dedi
Benim doktorum tetanozun bebege hicbir faydasi olmadigini ve gerekli bi asi olmadigini soyledi ama ben çok bilmisi tetanozu yaptirdim 1 hafta kolumu kaldiramadim 2. Dozu da yaptirmadim. Bence yaptirmayin cok gerekli degil.Aslında hiçbir çocuk doktoru bu kolyeleri önermiyor, kopma riski var sonuçta. Biz kullanmadık ama dişten yana hiç sorun da yaşamadık. Böyle şeyler bana biraz tesadüfi gibi geliyor
Canım aralarında en az 1 ay olsun demişti benim doktorum. Tetanozu detaylıdan sonra yaptırıcam öncesinde izin vermedi bana.
Benim duyduğuma göre de bebekte bağışıklık oluşuyormuş, bu aşının asıl amacı da uygunsuz bir doğum ortamı yada malzemeleri ile başbaşa kalınması gereken bir durum yaşarsanız bebeğinizin bağışıklığı olmasıymış. Tabi günümüz şartlarında düşük ihtimaller bu durumlar ama imkansız mıdır bilinmezBenim doktorum tetanozun bebege hicbir faydasi olmadigini ve gerekli bi asi olmadigini soyledi ama ben çok bilmisi tetanozu yaptirdim 1 hafta kolumu kaldiramadim 2. Dozu da yaptirmadim. Bence yaptirmayin cok gerekli degil.
Çok tatlısınEki Görüntüle 2943649 bimden elinde kova içinde maşrapa müslin ve bebek havlusu ile çıkmış birini gördüyseniz o benim ahahahah
Benim doktorum tetanozun bebege hicbir faydasi olmadigini ve gerekli bi asi olmadigini soyledi ama ben çok bilmisi tetanozu yaptirdim 1 hafta kolumu kaldiramadim 2. Dozu da yaptirmadim. Bence yaptirmayin cok gerekli degil.
Bebek göbek kordonu kesiliyor ya oldu ki hadi oldu bebege büyük zararlar oluyormuş dinledigime göre olmak zorunlu gibi ama doktoruma ayrıca sorucam 13 kasimdaBenim duyduğuma göre de bebekte bağışıklık oluşuyormuş, bu aşının asıl amacı da uygunsuz bir doğum ortamı yada malzemeleri ile başbaşa kalınması gereken bir durum yaşarsanız bebeğinizin bağışıklığı olmasıymış. Tabi günümüz şartlarında düşük ihtimaller bu durumlar ama imkansız mıdır bilinmez
Çıkar çıkar canım allahın izniyle haber ver mutlaka yarın gidersenYaa gercektenmı cok sevındım ben pek dınlenemedıgım ıcın benımkınden suan umudum yok butun gun ısteyım ama kapanma ıkımızındede tam olmadıgı ıcın cıkar dıye dusunuyorm hayırlısı olsun yınede dıkkat edelım tabı
bu kadar erken zamanda sıkıntı olcagını sanmıyorum bebek hareketlerını 28.haftadan sonra takıp edın dıyor doktorlarda ama ıcın rahat etmıcekse doktoruna bır sor canım ıcın rahat eder
Bugün aynı şeyi ben de düşündüm. Eskiden hareket etmedi diye stres olurdum. Bugün de çok oynadı. Bu sefer de buna stres yaptım. İstersen doktoruna danış canım yazabiliyorsan, ben de biraz gözlem yapıp danışıcam.Doğrudur düz durdugumda kasıklarıma dpgru sola yattıgımda soluma saga yattıgımda sağıma dogru hareketlenmeler hissediyorum, aşırısıda korkuttu sağlıklı olsunlarda benimki zaten çok hareketli bir bebede, bebekler huzursuz olduklarında da çok hareket edermiş o yüzden korktum randevumda Cumartesi günü
Kuzu bende prima premium care aldim yenidogan dün 1 paket aldım. Bakalım deneme yanılma bu işBen bez arastırmasına gırmedım ama herkes neden sleepy alıyo ondan mı çok memnunmuş kullananlar ben ılk 6 ay prıma kullanmıstm sonra degıstrdm bezle ılgılı dusuncelerınızı yazarsanız sevınırım
Bak bebisko sen ne yap biliyo musun komple bi uzan ayaklarini falan uzat sırt üstü. Elini al bebiskom sol el ama ben hep sol elimle hissettim. Bebeginle konuş ve hissedeceğine inan. Annesine dokunmassa bende hicbisey bilmiyorimBen hala içerde bir organ atıyor bağırsak gaz öyle birşeyler hissediyorum çok mu gecikti bebeği hissetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?