Demekki bünyesi kuvvetli aşı ile hiç alakası yok ne güzel rabbim bir daha hastalık göstermesin inşallahYoktu ,ikimizin de doktoru aynı ve asi konusunda yorum yapmıyorsiz bilirsiniz kendi kararınız demişti
Aslında o kadar bilinmedik birseyki bu hastalık kimi nasıl etkileyecegi belli değil,bir bakıyorsun asi olan hafif atlatıyor bir bakiyorsun olmuş ama ağır geçiriyor öbür tarafta arkadaşım gibinolmayip kolay geçiren var ne diyelim umarım hiçbirimiz olmadan sağlıkla atlatiriz bu süreciDemekki bünyesi kuvvetli aşı ile hiç alakası yok ne güzel rabbim bir daha hastalık göstermesin inşallah
3Kizlar kaç kilo aldınız ?
Ben de gittim cumartesi günü ikea dan aldım.Bu canım en son 3 gün önce yattım bunla belim boynum hala düzelmedi ara ara deniyim diyorum yok işkence oldu banaomurilik eğri boyun düzleşmesi var onlardan mı acaba bilmiyorum ama
Canım inşallah grip gibi çok rahat atlatırsın. Bizleri haberdar et durumundanPozitif çıktımumarım bebişe bi zararı olmaz
Ah ah, o sandalyesiz sınıflarya sınıflardan sandalyeleri kaldırmışlar. kimse oturmasın diye. oturmak yasak bizde. böyle saçma bir hal. yarın bi doktora deyim. ona göre düşüncem bişeyler. ben de sitrat form şase şeklimde aldım magnezyumu
Ben 8 kilo aldım ama yürüyüş yaparak, bol su içtiğim günler, 6 kilo almış çıkıyorum. Ödem var diye düşünüyorum, tartıda hep baska birsey görüyorum. Yürüyüş çok faydalı oluyor anladıgım kadarıyla, kendimi zorluyorum. Yoksa hiç yapasım yokKizlar kaç kilo aldınız ?
Ben de 5.kat asansörsüz, eşim diyo ki 9 ayda seni yuvarlayarak doguma götürcez herhalde nasıl inicen, valla napıcazO bende de var.bizim ev 4. Katta asansörsüz sen bir de beni gör. Nefesim 10 dakikada anca kendine geliyor
Dısarıdan görünüyor mu? Ne tatlı, ben hep içerde hissettim ama üşüyüp karnımı açıp bakmıyor olabilirim. Bi bakıyım tekmelerkenEşim şehir dışında ben de oturdum netflixe verdim kendimigece döncek onu bekliyom
Kramplar o günkü kadar olmadı bi daha sadece arada bi yokluyo ama hemen geçiyo. Bitane daha magnezyum aldım doktor çok gelir dedi ikisini birden içme vs. Dedm bi gün birini bi gün diğerini içerim. Bol bol çınarikonun tekmelerini dinliyom hatta bugün videoya aldım annelere attım çıldırdılar
Sen napıyon kuzu ne zaman çıkcan izne?
Bu sabah da 12 ye kadar kıpırdamadı. Bu sefer de neden kıpırdamıyorAnalık çok zorherşeyi ayrı stres , ilk öğrendiğimde bile ya birşey olursa psikolojisine girmiştim ne oluyorsa bu kötüyü çağırmamdan oluyor normalde pozitif insanımdır ama bekarken bir arkadaşımın yaşadığı bir olaydan etkilendim sanırım ondan dolayı böyleyim hiçbirşeyi takmadan geçirenler maşAllah herşeyleride yolunda gidiyor incelememek lazım sanırım
Geçmiş olsun canım ne yaparsan yap oralar daha sıkıntılı haklısınCanım sağlık personeliyim ben hastanede çalışıyorum zaten hiç bilmiyorum yani nerden nasıl oldu
Ay çok fena benim de hiç bir şeyim olmuyo üstüme hamile elbiseleri fistan gibi hiç hoşuma gitmiyo.Ayy kızlarım yaa cumartesi yakın bir arkadaşımın düğünü var. Elimdeki hicbir elbiseye sigamadimo kadar komik oldum ki gobekten hepsi yukari cekti popom acildi resmen
Muhtemelen sen de görebilirsin tekmeler başlayınca direkt karnına bakCanım inşallah grip gibi çok rahat atlatırsın. Bizleri haberdar et durumundan
Ah ah, o sandalyesiz sınıflar
Ben 8 kilo aldım ama yürüyüş yaparak, bol su içtiğim günler, 6 kilo almış çıkıyorum. Ödem var diye düşünüyorum, tartıda hep baska birsey görüyorum. Yürüyüş çok faydalı oluyor anladıgım kadarıyla, kendimi zorluyorum. Yoksa hiç yapasım yoksonunda kendime ödül havuç koyuyorum
Şuraya kadar yürüyüp pastaneden börek, tatlıcıdan profiterol, hadi 1000 adım daha diyeyoksa yürümüyorum.
Ben de 5.kat asansörsüz, eşim diyo ki 9 ayda seni yuvarlayarak doguma götürcez herhalde nasıl inicen, valla napıcaz
Dısarıdan görünüyor mu? Ne tatlı, ben hep içerde hissettim ama üşüyüp karnımı açıp bakmıyor olabilirim. Bi bakıyım tekmelerken
Bu sabah da 12 ye kadar kıpırdamadı. Bu sefer de neden kıpırdamıyor
İnş dayanabilirsin kuzu bu zamanlar bana bazen zor geliyor. Hele ki sen işe gidiyorsun Allah yardımcın olsun. Zaten yarıladık şunun şurasına ne kaldı kiKız evet artık videoda yakalanıyo eşek sıpalarııı ay benim daha 10 hafta var ölme eşeğim ölmeee
4. Kat asansörsüz cılkım çıkıyo 2. katta oturuyorum merdivene dhdjsksksl
Ben de bunda ilk başlarda yattığımda alışamadım hep tutuldu boynum ama sonradan altına yastığımı koydum hafif yükselince daha iyi oldu gibi.Bu canım en son 3 gün önce yattım bunla belim boynum hala düzelmedi ara ara deniyim diyorum yok işkence oldu banaomurilik eğri boyun düzleşmesi var onlardan mı acaba bilmiyorum ama
Benim doktor henüz kendini yoracak kadar yürüyüş yapma dedi en fazla 10dk çıkıp temiz hava alıyorum onun dışında hareketsizim kramplardan da korkuyorum tetikler diyeKızlar emzirme yastığı aldım şimdi onu bacağımın arasına geçirip uyuyorum evden de minik iki yastığım daha var onlarda benle bende bayadir iyi hissediyorum bu şekilde
Onun dışında günlük kaç adım arıyorsunuz yürüyüş olarak???
Ve ne kadar süre ayakta kalıyorsunuz ????
Ayy evet ya hamile kıyafetleri niye öyle çok cirkin yaa. Hamileyiz diye cirkin mi olalim kardesimAy çok fena benim de hiç bir şeyim olmuyo üstüme hamile elbiseleri fistan gibi hiç hoşuma gitmiyo.Ben de mağazaların normal elbiselerine baktım göğüs altından gelenleri denedim öyle aldım saçma sapan şeyler yapıyolar bu hamilelere.
Bak şunu aldım ben o kadar şık ve rahat ki çok hoşuma gitti. Altına bi ince çorap giydim hem spor hem şık olur.Ayy evet ya hamile kıyafetleri niye öyle çok cirkin yaa. Hamileyiz diye cirkin mi olalim kardesim
Hangisini aldın canım Trendyol dan baktım içi boş vs yazanlar vardı
benimki buubaby mom Hamile Uyku Destek Yastığı - ebebek
baby mom Hamile Uyku Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com denisb seninki farklısı mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?