2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Demekki bünyesi kuvvetli aşı ile hiç alakası yok ne güzel rabbim bir daha hastalık göstermesin inşallah
Aslında o kadar bilinmedik birseyki bu hastalık kimi nasıl etkileyecegi belli değil,bir bakıyorsun asi olan hafif atlatıyor bir bakiyorsun olmuş ama ağır geçiriyor öbür tarafta arkadaşım gibinolmayip kolay geçiren var ne diyelim umarım hiçbirimiz olmadan sağlıkla atlatiriz bu süreci

Bu canım en son 3 gün önce yattım bunla belim boynum hala düzelmedi ara ara deniyim diyorum yok işkence oldu bana omurilik eğri boyun düzleşmesi var onlardan mı acaba bilmiyorum ama
Ben de gittim cumartesi günü ikea dan aldım.
Hic bir halta yaramadı. Sanki içine taş doldurmuşlar.

selamlar, benim bebek arabası yalan oldu :/ yanlış renk göndermişler ellerinde başka renk yokmuş maalesef iade etmek zorunda kaldım. Kabin boy kadar küçülen aynı zamanda puset kullanımı olan fiyatı da çok uçuk olmayan önerileriniz var mı?

Pozitif çıktım umarım bebişe bi zararı olmaz
Canım inşallah grip gibi çok rahat atlatırsın. Bizleri haberdar et durumundan
Ah ah, o sandalyesiz sınıflar
Kizlar kaç kilo aldınız ?
Ben 8 kilo aldım ama yürüyüş yaparak, bol su içtiğim günler, 6 kilo almış çıkıyorum. Ödem var diye düşünüyorum, tartıda hep baska birsey görüyorum. Yürüyüş çok faydalı oluyor anladıgım kadarıyla, kendimi zorluyorum. Yoksa hiç yapasım yok sonunda kendime ödül havuç koyuyorum
Şuraya kadar yürüyüp pastaneden börek, tatlıcıdan profiterol, hadi 1000 adım daha diye yoksa yürümüyorum.
O bende de var. bizim ev 4. Katta asansörsüz sen bir de beni gör. Nefesim 10 dakikada anca kendine geliyor
Ben de 5.kat asansörsüz, eşim diyo ki 9 ayda seni yuvarlayarak doguma götürcez herhalde nasıl inicen, valla napıcaz
Dısarıdan görünüyor mu? Ne tatlı, ben hep içerde hissettim ama üşüyüp karnımı açıp bakmıyor olabilirim. Bi bakıyım tekmelerken
Bu sabah da 12 ye kadar kıpırdamadı. Bu sefer de neden kıpırdamıyor

Z zahrada 11 Kasım'da detaylı ultrason randevum var. Aynı zamanda doktorum cocuk kardiyolojiden de randevu aldırdı eğitim ve araştırma Hastanesi'ne gidiyorum şuan, orda da bakılması gerekiyor dedi. Önce kalp sonra detayliya gideceğim 11 inde

Ayy kızlarım yaa cumartesi yakın bir arkadaşımın düğünü var. Elimdeki hicbir elbiseye sigamadim o kadar komik oldum ki gobekten hepsi yukari cekti popom acildi resmen
Ay çok fena benim de hiç bir şeyim olmuyo üstüme hamile elbiseleri fistan gibi hiç hoşuma gitmiyo. Ben de mağazaların normal elbiselerine baktım göğüs altından gelenleri denedim öyle aldım saçma sapan şeyler yapıyolar bu hamilelere.

Muhtemelen sen de görebilirsin tekmeler başlayınca direkt karnına bak benim göbek derim çok ince herhalde herşeyi dışardan görebiliyorum damar atmasını bile. Hatta kalp atışlarım vucudumu sarsar o derece

Kız evet artık videoda yakalanıyo eşek sıpalarııı ay benim daha 10 hafta var ölme eşeğim ölmeee

4. Kat asansörsüz cılkım çıkıyo 2. katta oturuyorum merdivene dhdjsksksl
İnş dayanabilirsin kuzu bu zamanlar bana bazen zor geliyor. Hele ki sen işe gidiyorsun Allah yardımcın olsun. Zaten yarıladık şunun şurasına ne kaldı ki

Bu canım en son 3 gün önce yattım bunla belim boynum hala düzelmedi ara ara deniyim diyorum yok işkence oldu bana omurilik eğri boyun düzleşmesi var onlardan mı acaba bilmiyorum ama
Ben de bunda ilk başlarda yattığımda alışamadım hep tutuldu boynum ama sonradan altına yastığımı koydum hafif yükselince daha iyi oldu gibi. yatmak dert sabah kalkmak ayrı dert bunla. Kapsüle girmiş gibi hissediyorum. Biri ateşleseler marsa giderim bunla

Son düzenleme:
Kızlar emzirme yastığı aldım şimdi onu bacağımın arasına geçirip uyuyorum evden de minik iki yastığım daha var onlarda benle bende bayadir iyi hissediyorum bu şekilde

Onun dışında günlük kaç adım arıyorsunuz yürüyüş olarak???

Ve ne kadar süre ayakta kalıyorsunuz ????

Benim doktor henüz kendini yoracak kadar yürüyüş yapma dedi en fazla 10dk çıkıp temiz hava alıyorum onun dışında hareketsizim kramplardan da korkuyorum tetikler diye

Ayy evet ya hamile kıyafetleri niye öyle çok cirkin yaa. Hamileyiz diye cirkin mi olalim kardesim

Ayy evet ya hamile kıyafetleri niye öyle çok cirkin yaa. Hamileyiz diye cirkin mi olalim kardesim
Bak şunu aldım ben o kadar şık ve rahat ki çok hoşuma gitti. Altına bi ince çorap giydim hem spor hem şık olur.

Hangisini aldın canım Trendyol dan baktım içi boş vs yazanlar vardı

Bu canım benimkisi de aynısı. Kafa kısmının altına kendi ortopedik yastığımı koyuyorum sırtıma, belime çok iyi geldi benim. Hatta otururken bile yanıma alıyorum aşk yaşıyoruz bildiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…