- 8 Temmuz 2021
- 773
- 1.045
- 63
- 30
Bende sizin gibiyim 53 kiloyla hamile kaldım. Simdi 63 oldum. Kollar bacaklar aynida karin popo göğüsler yol aldı gidiyor.yaa çok teşekkür ederimmmama o kadar hızlı gittim ki artık 30 kiloyla mı kapatırım düşünmeye başladım
Canım siz çok zayıfsınız doktorumun dediği kilolu hamile kalanların kilo alımı daha yavaş olabiliyor malum yağ depoları dolu olduğu içinyaa çok teşekkür ederimmmama o kadar hızlı gittim ki artık 30 kiloyla mı kapatırım düşünmeye başladım
Uzun zamandır çıkmıyorsan bian da vücudun şoklanmıştır hiç korkma dönem dönem olabilirmiş ben okumuştum. Biraz önce oturduğum yerde aynısı başıma geldi ayakta olsam eminim bende sendellerdimKızlar bugün saat 11 lerde eşim ben oğlum dışarı çıktım oğluma ve bana bir kaç kıyafet falan bakıp aldık dönmeye yakın dönerciye girdim paket yapıp yiyim dedim açtım bir parça çikolata atmıştım sadece ağzıma dönercide bi fena oldum midem bulanmaya başladı eşimde pastaneye girdi onu beklerken biranda gözlerim kararmaya başım sersemlemeye başladı sıcak bastı terledim ne oluyor dedim sanırım tansiyonum aniden düştü öyle bir yorgunluk çöktü ki üstüme o an arabaya binmesem olduğum yere yığılıp bayılıyodum ilk defa böyle tansiyonum düştü ciddi şekilde sizinde başınıza geldi mi :/
Bizler zayıf olduğumuz için alıyo olabilirmiyiz aşırı kiloları21+2 ve +9 kilo. Rekor bende olabilir mi
Canım geçmiş oslun ben de aç karnına gezdiğimde öyle oluyorum ona çok dikkat et açken kan şekerin düşüyor çikolata bile kurtarmıyor. Mutlaka yedikten sonra gezmeye çık.Kızlar bugün saat 11 lerde eşim ben oğlum dışarı çıktım oğluma ve bana bir kaç kıyafet falan bakıp aldık dönmeye yakın dönerciye girdim paket yapıp yiyim dedim açtım bir parça çikolata atmıştım sadece ağzıma dönercide bi fena oldum midem bulanmaya başladı eşimde pastaneye girdi onu beklerken biranda gözlerim kararmaya başım sersemlemeye başladı sıcak bastı terledim ne oluyor dedim sanırım tansiyonum aniden düştü öyle bir yorgunluk çöktü ki üstüme o an arabaya binmesem olduğum yere yığılıp bayılıyodum ilk defa böyle tansiyonum düştü ciddi şekilde sizinde başınıza geldi mi :/
Canım bende olmadı ama bu haftalar için doktorlar çok söylüyor tansiyon düşüklüğü ve hatta yere düşme olabilir diye. Ben de yürüyüşe çıkarken eşime haber veriyorum. Tansiyonum düşerse falan kendimi güvencedehissediyim diyeKızlar bugün saat 11 lerde eşim ben oğlum dışarı çıktım oğluma ve bana bir kaç kıyafet falan bakıp aldık dönmeye yakın dönerciye girdim paket yapıp yiyim dedim açtım bir parça çikolata atmıştım sadece ağzıma dönercide bi fena oldum midem bulanmaya başladı eşimde pastaneye girdi onu beklerken biranda gözlerim kararmaya başım sersemlemeye başladı sıcak bastı terledim ne oluyor dedim sanırım tansiyonum aniden düştü öyle bir yorgunluk çöktü ki üstüme o an arabaya binmesem olduğum yere yığılıp bayılıyodum ilk defa böyle tansiyonum düştü ciddi şekilde sizinde başınıza geldi mi :/
Ay sen nerene aldin 9 kiloyu acaba21+2 ve +9 kilo. Rekor bende olabilir mi
19+3 ve +9 kilo ben deee21+2 ve +9 kilo. Rekor bende olabilir mi
Maşallahh maşallahh
bakalım belki şimdiden sonra yavaşlarız
Hem nasıl rahatladım canım yaÇok sevindim canım iyi olmasına için nasıl rahatlamıştır dimi maşallah maşallah güzel kızınabenim ki de zorla eli yüzünde bi kare yakaladı o da son anda doktora gidincr utanıyorlar mı napıyorlar
Çok geçmiş olsun bende 10.haftada covid olmuştum Dr tek dediği sakın iştahın kapanmasın çıkaracağını bilsende ye demişti.ama ne mumkun tam kötü donemdeydim içtiğim su bile çıkıyordu serum taktirdik öyle biraz kendime gelmiştim.senin mide bulantin yoksa bol bol vitaminli beslen atlaticaksin inşallah.zaten benim sürekli kullandığım coraspin ve oksapar ignem vardı şükür atlattık.ama malesef nefes darlığı geçmedi bendePozitif çıktımumarım bebişe bi zararı olmaz
Kizlar kaç kilo aldınız ?
Yok canım rekor bende vermem 12 kilo21+2 ve +9 kilo. Rekor bende olabilir mi
Şekerinde düşmüş olabilir çok aç bırakma kendini çantanda kraker felan olsunKızlar bugün saat 11 lerde eşim ben oğlum dışarı çıktım oğluma ve bana bir kaç kıyafet falan bakıp aldık dönmeye yakın dönerciye girdim paket yapıp yiyim dedim açtım bir parça çikolata atmıştım sadece ağzıma dönercide bi fena oldum midem bulanmaya başladı eşimde pastaneye girdi onu beklerken biranda gözlerim kararmaya başım sersemlemeye başladı sıcak bastı terledim ne oluyor dedim sanırım tansiyonum aniden düştü öyle bir yorgunluk çöktü ki üstüme o an arabaya binmesem olduğum yere yığılıp bayılıyodum ilk defa böyle tansiyonum düştü ciddi şekilde sizinde başınıza geldi mi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?