2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bugün saat 11 lerde eşim ben oğlum dışarı çıktım oğluma ve bana bir kaç kıyafet falan bakıp aldık dönmeye yakın dönerciye girdim paket yapıp yiyim dedim açtım bir parça çikolata atmıştım sadece ağzıma dönercide bi fena oldum midem bulanmaya başladı eşimde pastaneye girdi onu beklerken biranda gözlerim kararmaya başım sersemlemeye başladı sıcak bastı terledim ne oluyor dedim sanırım tansiyonum aniden düştü öyle bir yorgunluk çöktü ki üstüme o an arabaya binmesem olduğum yere yığılıp bayılıyodum ilk defa böyle tansiyonum düştü ciddi şekilde sizinde başınıza geldi mi :/

yaa çok teşekkür ederimmm ama o kadar hızlı gittim ki artık 30 kiloyla mı kapatırım düşünmeye başladım
Canım siz çok zayıfsınız doktorumun dediği kilolu hamile kalanların kilo alımı daha yavaş olabiliyor malum yağ depoları dolu olduğu için(misal ben) arkadaşım da zayıftı o da 20 kusur kilo aldı ama hiç belli değildi ve doğumdan kısa bir süre de eski haline döndü

Uzun zamandır çıkmıyorsan bian da vücudun şoklanmıştır hiç korkma dönem dönem olabilirmiş ben okumuştum. Biraz önce oturduğum yerde aynısı başıma geldi ayakta olsam eminim bende sendellerdim

Canım geçmiş oslun ben de aç karnına gezdiğimde öyle oluyorum ona çok dikkat et açken kan şekerin düşüyor çikolata bile kurtarmıyor. Mutlaka yedikten sonra gezmeye çık.

Canım bende olmadı ama bu haftalar için doktorlar çok söylüyor tansiyon düşüklüğü ve hatta yere düşme olabilir diye. Ben de yürüyüşe çıkarken eşime haber veriyorum. Tansiyonum düşerse falan kendimi güvencedehissediyim diye kendini hemen dinlenmeye al, alışverişlerini uzun saaatler tutma, az az halledersin.

kızlar oğluşumuzun park beşiği var, bu ay içine yatağını da alalım herşeye iyice zam gelmeden diyoruz. Reflü yatağı + normal yatak konusunda önerisi olan var mı? Yatak sağlığı için çok önemli hangisi iyidir bilmiyorum

Hem nasıl rahatladım canım ya heyecanını doğuma sakla diyolar heralde bu bıdıklar aman iyi olsunlar da çok şükür

Pozitif çıktım umarım bebişe bi zararı olmaz
Çok geçmiş olsun bende 10.haftada covid olmuştum Dr tek dediği sakın iştahın kapanmasın çıkaracağını bilsende ye demişti.ama ne mumkun tam kötü donemdeydim içtiğim su bile çıkıyordu serum taktirdik öyle biraz kendime gelmiştim.senin mide bulantin yoksa bol bol vitaminli beslen atlaticaksin inşallah.zaten benim sürekli kullandığım coraspin ve oksapar ignem vardı şükür atlattık.ama malesef nefes darlığı geçmedi bende

21+2 ve +9 kilo. Rekor bende olabilir mi
Yok canım rekor bende vermem 12 kilo
Şekerinde düşmüş olabilir çok aç bırakma kendini çantanda kraker felan olsun

Kızlaaaarr ben de geldim. Çok şükür minik kız çok iyi. 490 gram olmuş. Tüm ölçümleri normal çıktı, iç organları kalbi beyni, kordon damarları vs her şeye tek tek baktı. 3 sayfalık bir rapor bir de CD verdi. Cd’i açıp açıp izlerim artık

Malesef güzel bi foto yakalayamadık biz. Ama doya doya gördük ya yetti bana CD’i izlerken ordan ben yakalayabilir miyim diye bakıcam ama yinede hahaha

Kızlar birileri dolap içine ayraç almıştı link atabilir misiniz ? Karman çorman olmasın istiyorum dolapta sizin baktıklarınız güzeldi ben bulamadım onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…