2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ülkede lüks olmayan ne kaldı ki? Bugün okuldakilere bebek arabasina 3300 verdim dedim de o neymiş öyle dediler. Sanıyorlar ki arabalar 100 200 galiba
Dedim bin liraya da var 2 günde kırılıyor
Maalesef çok haklısınız. Artık 1000 liraya 100 lira gözüyle bakıyoruz. İnsanlar da haklı, ben 8 sene öncesiyle kıyaslıyorum o zaman da pahalılık vardı ama bu kadar değildi şimdi rakamlar gerçekten tuhafına gidiyor insanın.

Valla hala pantolonlarımı giyiyorum xs elbiselerim oluyor. Ama bu 10 kilo nerede bilmiyorum yarısı göğüslere gitti sanırım 2 beden büyüdüler çünkü
Benim de öyle oldu resmen 75 G beden sutyen anca oldu bana. Bir de popom büyüdü. Ata Demirer poposu oldu. Karnim zaten kocaman oldu. Birde ben nefes nefese kalıyorum birazcık yürüyünce.

Benim de öyle oldu resmen 75 G beden sutyen anca oldu bana. Bir de popom büyüdü. Ata Demirer poposu oldu. Karnim zaten kocaman oldu. Birde ben nefes nefese kalıyorum birazcık yürüyünce.
O bende de var. bizim ev 4. Katta asansörsüz sen bir de beni gör. Nefesim 10 dakikada anca kendine geliyor

Tetanoz asisi sadece Turkiyede oneriliyo diye duydum ben ve defalarca ameliyat kurtaj olmama ragmen tetanoz asim olmadigi icin bi sorun yasamadim hic.
Hmm ülke bazını bilmiyorum. Ameliyat ve kürtaj steril şekilde yapıldığından gerek görülmemiştir sanıyorum. Bende kürtaj oldum tetenoz aşın var mı dememişlerdi demek istediğim bebeğin zamansız zamanda ve şartlarda doğumunun gerçekleşmesi ve steril malzemelerin sağlanamaması durumu için öneriliyor daha çok.

Siz alıp bize kargolasanız keşke daha ucuza gelir kesin

dejavuh nerdesin kız ne alemdesin kramplar ne durumda
Eşim şehir dışında ben de oturdum netflixe verdim kendimi gece döncek onu bekliyom
Kramplar o günkü kadar olmadı bi daha sadece arada bi yokluyo ama hemen geçiyo. Bitane daha magnezyum aldım doktor çok gelir dedi ikisini birden içme vs. Dedm bi gün birini bi gün diğerini içerim. Bol bol çınarikonun tekmelerini dinliyom hatta bugün videoya aldım annelere attım çıldırdılar
Sen napıyon kuzu ne zaman çıkcan izne?

Analık çok zor herşeyi ayrı stres , ilk öğrendiğimde bile ya birşey olursa psikolojisine girmiştim ne oluyorsa bu kötüyü çağırmamdan oluyor normalde pozitif insanımdır ama bekarken bir arkadaşımın yaşadığı bir olaydan etkilendim sanırım ondan dolayı böyleyim hiçbirşeyi takmadan geçirenler maşAllah herşeyleride yolunda gidiyor incelememek lazım sanırım

45 kilo ile hamile kaldım şu an 57yim Bıraktığım ilaçlarım yüzünden bu kadar hızlı aldım. Aslında hala xs giyiyorum kilo nereye gitti hiçbir fikrim yok
Bende ya 48 ile başladım 55 im şuan benim kilom arkama ve göbeğime vurdu bileklerim hala ip ince bacaklarımda hayatımda ilk kez kilolu olucaktım ama hiç farkedilmiyor bile görenler sanki almışsın diyor ama emin olamıyorlar ödemim yok ondan galiba

Zahrada mehmet serdar kütük canım kusura bakma ev taşıdım kacgundur yeni girdim
Umarım gec kalmamisimdir

Aynen öyle. Ben mesela normalde aşırı soğukkanlıyimdir. Hala öyleyim. Biz de sağolsun eşim ve annelerin hormonları coştu, sanki onlar taşıyor çocuğu
Ben gram endişe hissedemedim sayelerinde, onları sakinlestiricem diye

Kız evet artık videoda yakalanıyo eşek sıpalarııı ay benim daha 10 hafta var ölme eşeğim ölmeee
O bende de var. bizim ev 4. Katta asansörsüz sen bir de beni gör. Nefesim 10 dakikada anca kendine geliyor
4. Kat asansörsüz cılkım çıkıyo 2. katta oturuyorum merdivene dhdjsksksl

Son düzenleme:
Sigortam yok maalesef ama kıyaslayınca diğerleriyle hemen hemen aynıya gelecekse ya da az Bi şey farkedecekse tercih edebilirim diye düşündüm şu an medipole devam ediyorum orada anlaşmalı indirimimiz var o yüzden orası ile devam ettim hep ama doğum yaklaştıkça normal doğum olsun isteği ile araştırmaya başladım

Ahahah babalarda da hormon yükselmesi oluyormuş onlarıda üzmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…