- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 32
İyiymisValla hala pantolonlarımı giyiyorum xs elbiselerim oluyor. Ama bu 10 kilo nerede bilmiyorumyarısı göğüslere gitti sanırım 2 beden büyüdüler çünkü
Bugün itibariyle 1.5kg almışım.Kizlar kaç kilo aldınız ?
Yoktu ,ikimizin de doktoru aynı ve asi konusunda yorum yapmıyorArkadaşının aşısı var mıydı canım merak ettim 36.hafta riski bir haftada covidde o yüzden merak ettim
Maalesef çok haklısınız. Artık 1000 liraya 100 lira gözüyle bakıyoruz. İnsanlar da haklı, ben 8 sene öncesiyle kıyaslıyorum o zaman da pahalılık vardı ama bu kadar değildi şimdi rakamlar gerçekten tuhafına gidiyor insanın.Ülkede lüks olmayan ne kaldı ki? Bugün okuldakilere bebek arabasina 3300 verdim dedim de o neymiş öyle dediler. Sanıyorlar ki arabalar 100 200 galiba
Dedim bin liraya da var 2 günde kırılıyor
Benim de öyle oldu resmen 75 G beden sutyen anca oldu bana. Bir de popom büyüdü. Ata Demirer poposu oldu. Karnim zaten kocaman oldu. Birde ben nefes nefese kalıyorum birazcık yürüyünce.Valla hala pantolonlarımı giyiyorum xs elbiselerim oluyor. Ama bu 10 kilo nerede bilmiyorumyarısı göğüslere gitti sanırım 2 beden büyüdüler çünkü
O bende de var.Benim de öyle oldu resmen 75 G beden sutyen anca oldu bana. Bir de popom büyüdü. Ata Demirer poposu oldu. Karnim zaten kocaman oldu. Birde ben nefes nefese kalıyorum birazcık yürüyünce.
Hmm ülke bazını bilmiyorum. Ameliyat ve kürtaj steril şekilde yapıldığından gerek görülmemiştir sanıyorum. Bende kürtaj oldum tetenoz aşın var mı dememişlerdiTetanoz asisi sadece Turkiyede oneriliyo diye duydum ben ve defalarca ameliyat kurtaj olmama ragmen tetanoz asim olmadigi icin bi sorun yasamadim hic.
Siz alıp bize kargolasanız keşke daha ucuza gelir kesinMuhteşem birsey haklısınız. Bana da arkadaş hediye etmişti. Her elime aldığımda dua ettim. Gerçekten cok büyük bir kolaylık.
Ama anlamadığım şey burda 80 euro yani tamam anladım TL değer cok kayb etti ama bu aletin fiyati cikmadi ki hadi 880 TL olsa neyse 1700 nedir. Resmen insanları kullanıyorlar. Kötü giden ekonomiyi daha da kötüye çekiyorlar. Bu neyin düşmanlığı anlamıyorum. Bırakın insanlar alsın rahat etsin.
Eşim şehir dışında ben de oturdum netflixe verdim kendimidejavuh nerdesin kız ne alemdesin kramplar ne durumda
Çok geçmiş olsunPozitif çıktımumarım bebişe bi zararı olmaz
Analık çok zorBugün aynı şeyi ben de düşündüm. Eskiden hareket etmedi diye stres olurdum. Bugün de çok oynadı. Bu sefer de buna stres yaptım. İstersen doktoruna danış canım yazabiliyorsan, ben de biraz gözlem yapıp danışıcam.
Bende ya 48 ile başladım 55 im şuan benim kilom arkama ve göbeğime vurdu45 kilo ile hamile kaldım şu an 57yimBıraktığım ilaçlarım yüzünden bu kadar hızlı aldım. Aslında hala xs giyiyorum kilo nereye gitti hiçbir fikrim yok
Ben oldum 2 dozumuda canimmadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 D denisada @Mecilas O Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaazeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexie @Smgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 sselena @eyevoz @Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84 @Mavikus_ @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira @SEEH22 @Ranasena27 @citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 @Shryldz
Zahrada mehmet serdar kütük canım kusura bakma ev taşıdımminiminikbirkus ali gedikbaşı ile mi sürecini yönetmiştin cicim 700tl fiyat aldım ondan detaylı için tatlış bi adam mı
ona da bakayım canım adı nedir doktoruun
gerçekten öyle düşündüm bende daha da adım atmam oraya pisliklerrrr
Aynen öyle. Ben mesela normalde aşırı soğukkanlıyimdir. Hala öyleyim. Biz de sağolsun eşim ve annelerin hormonları coştu, sanki onlar taşıyor çocuğuAnalık çok zorherşeyi ayrı stres , ilk öğrendiğimde bile ya birşey olursa psikolojisine girmiştim ne oluyorsa bu kötüyü çağırmamdan oluyor normalde pozitif insanımdır ama bekarken bir arkadaşımın yaşadığı bir olaydan etkilendim sanırım ondan dolayı böyleyim hiçbirşeyi takmadan geçirenler maşAllah herşeyleride yolunda gidiyor incelememek lazım sanırım
Kız evet artık videoda yakalanıyo eşek sıpalarııı ay benim daha 10 hafta var ölme eşeğim ölmeeeEşim şehir dışında ben de oturdum netflixe verdim kendimigece döncek onu bekliyom
Kramplar o günkü kadar olmadı bi daha sadece arada bi yokluyo ama hemen geçiyo. Bitane daha magnezyum aldım doktor çok gelir dedi ikisini birden içme vs. Dedm bi gün birini bi gün diğerini içerim. Bol bol çınarikonun tekmelerini dinliyom hatta bugün videoya aldım annelere attım çıldırdılar
Sen napıyon kuzu ne zaman çıkcan izne?
4. Kat asansörsüz cılkım çıkıyo 2. katta oturuyorum merdivene dhdjskskslO bende de var.bizim ev 4. Katta asansörsüz sen bir de beni gör. Nefesim 10 dakikada anca kendine geliyor
Sigortam yok maalesef ama kıyaslayınca diğerleriyle hemen hemen aynıya gelecekse ya da az Bi şey farkedecekse tercih edebilirim diye düşündüm şu an medipole devam ediyorum orada anlaşmalı indirimimiz var o yüzden orası ile devam ettim hep ama doğum yaklaştıkça normal doğum olsun isteği ile araştırmaya başladımSemra hanım ablamın doktoruydu. Ablamın doğumu sıkıntılı olmasına rağmen ablam doğumunu çok iyi anar, semra hanım sayesindeBen hamile kalmadan önce başladım Semra hanıma,tam gaz devam ediyorum sigortanız var mı acaba? Semra hanım acıbademle anlaşmalı, doğumu atakent acıbadem ve taksim acıbademde yaptırıyor.
Ahahah babalarda da hormon yükselmesi oluyormuş onlarıda üzmeyelimAynen öyle. Ben mesela normalde aşırı soğukkanlıyimdir. Hala öyleyim. Biz de sağolsun eşim ve annelerin hormonları coştu, sanki onlar taşıyor çocuğu
Ben gram endişe hissedemedim sayelerinde, onları sakinlestiricem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?