2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Minnoşum güzelmiş ama pahalı. Bir kere giycem yüksek ihtimal çok pahalı olmasın diyorum ama trendyola da hep baktim abiye tarzı var

Kızlar geldimmmm
Detaylı süper geçti çok çok şükür çok mutluyum Minik aşırı aşırı hareketli doktor bile 2 dk akrobatik hareket etmeden durmuyo bu evlat dedi 560 gr 30cm olmuş ultrasonu bütün karnımda gezdirdi bu kadar büyüdüğüne inanamadım.
Parmaklarını açıp kapatıyo ağzını açıp kaptıyoo Allahımmm yicemm görüntü alamadık kafasını kasığıma gömmüş eli ayağı durmuyo yüzünün görüntüsünü doktorun versin artık dediBen de ısrar etmedim hiç zaten doktorum da veriyo adam da baya uğraştı ama yok inat Ablasına çekmiştir ablasında da gram görüntü alamazdık şimdi telefonumda 15282625 selfiesi var

dolaptan bak ya al gitsin ben öyle yapmıştım valla geri de satıcam
Dolapta da boyuma göre bulamadim kardes ya sorma
Ayy masallah nasi büyümüş

Kuzum rahmi nasıl kapatmış onu söyledi mi.. benim de 2. Gittiğim doktordu öyle büyük riskli durum değil ki zaten diğer doktor da demişti bizimkiler daha minik hem genelde yukarı çıkıyooo

Kuzum rahmi nasıl kapatmış onu söyledi mi.. benim de 2. Gittiğim doktordu öyle büyük riskli durum değil ki zaten diğer doktor da demişti bizimkiler daha minik hem genelde yukarı çıkıyooo
Yok kapatmamış en uc noktası 11 mm yakınmış bu doktorda yukarı çıkabılır dedı

kızlar selam instagram da böyle bir sayfa ver ben de inşallah oğlum için yaptiyorum ellerinde 31 adet hastane çıkışı seti varmis isimler stroyde yazıyor uygun fiyata verecekler ismi uyan varsa Bi baksin

Eklentiler

• Screenshot_20211102-140913_Instagram.webp
    44 KB · Görüntüleme: 106
Çok sevindim canım iyi olmasına için nasıl rahatlamıştır dimi maşallah maşallah güzel kızına benim ki de zorla eli yüzünde bi kare yakaladı o da son anda doktora gidincr utanıyorlar mı napıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…