Psikolojini güzel tut canım enerjini düşürme inşallah kolaylıkla atlatirsinPozitif çıktımumarım bebişe bi zararı olmaz
Minnoşum güzelmiş ama pahalı. Bir kere giycem yüksek ihtimal çok pahalı olmasın diyorum ama trendyola da hep baktim abiye tarzı varBak şunu aldım ben o kadar şık ve rahat ki çok hoşuma gitti. Altına bi ince çorap giydim hem spor hem şık olur.
Kadın Elbise Modelleri ve Fiyatları | Jimmy Key
Sezonun en trend seçenekleri günlük elbise, keten elbise ve tüm kadın elbise modelleri, şimdi Jimmy Key'de yeni sezon ürünlerini hemen keşfedin!www.jimmykey.com
dolaptan bak ya al gitsin ben öyle yapmıştım valla geri de satıcamMinnoşum güzelmiş ama pahalı. Bir kere giycem yüksek ihtimal çok pahalı olmasın diyorum ama trendyola da hep baktim abiye tarzı var
Doğru diyosun ama ben bol kesimli diye hamilelik sonrası da giyerim diye aldımMinnoşum güzelmiş ama pahalı. Bir kere giycem yüksek ihtimal çok pahalı olmasın diyorum ama trendyola da hep baktim abiye tarzı var
Dolapta da boyuma göre bulamadim kardes ya sormadolaptan bak ya al gitsin ben öyle yapmıştım valla geri de satıcam
Ayy masallah nasi büyümüşKızlar geldimmmm
Detaylı süper geçti çok çok şükür çok mutluyumMinik aşırı aşırı hareketli doktor bile 2 dk akrobatik hareket etmeden durmuyo bu evlat dedi 560 gr 30cm olmuş ultrasonu bütün karnımda gezdirdi bu kadar büyüdüğüne inanamadım.
Parmaklarını açıp kapatıyo ağzını açıp kaptıyoo Allahımmm yicemmgörüntü alamadık kafasını kasığıma gömmüş eli ayağı durmuyo yüzünün görüntüsünü doktorun versin artık dedi Ben de ısrar etmedim hiç zaten doktorum da veriyo adam da baya uğraştı ama yok inat Ablasına çekmiştir ablasında da gram görüntü alamazdık şimdi telefonumda 15282625 selfiesi var
Ya bir şey sorucam benim kafam bu konuda hep yanıyor8 kasımda benim normal kontrolum var 24 hafta oluyorum artık bana izinler gozükur
Bana doktorum 24+1gel dedi canım o zaman yazalım idari iznini dediYa bir şey sorucam benim kafam bu konuda hep yanıyorDoktordan raporu 24+0 ken mi almak gerekiyor yoksa 24+6 yken mi?
Canım bir de dolap aplikasyonuna göz at, bir defa giyicen nasılsa, belki begendiğin bişi çıkarMinnoşum güzelmiş ama pahalı. Bir kere giycem yüksek ihtimal çok pahalı olmasın diyorum ama trendyola da hep baktim abiye tarzı var
Tamam canım öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederimBana doktorum 24+1gel dedi canım o zaman yazalım idari iznini dedi
Kuzum rahmi nasıl kapatmış onu söyledi mi.. benim de 2. Gittiğim doktordu öyle büyük riskli durum değil ki zaten diğer doktor da demişti bizimkiler daha minik hem genelde yukarı çıkıyoooHerkese gunaydın plasenta 11 mm yakınmış burdakı doktorda aynı seyı soyledı daha çok kuçuk yukarı çıkabılır dedi çıkmazsa sezaryen ama çok sıkıntılı konuşmadı 3 hafta sonra kontrole çağırdı S Saripapatya22
Yok kapatmamış en uc noktası 11 mm yakınmış bu doktorda yukarı çıkabılır dedıKuzum rahmi nasıl kapatmış onu söyledi mi.. benim de 2. Gittiğim doktordu öyle büyük riskli durum değil ki zaten diğer doktor da demişti bizimkiler daha minik hem genelde yukarı çıkıyooo
24+1 de gidicem ben benden onceki hamile arkadsslarima sordum 24u doldurmadan dedilerYa bir şey sorucam benim kafam bu konuda hep yanıyorDoktordan raporu 24+0 ken mi almak gerekiyor yoksa 24+6 yken mi?
Bende bende gerçekten çok ihtiyacım var psikolojikman haftaya son benim dr nasip olursaTamam canım öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederimBen de doğru tahmin ediyormuşum ama yine de emin olmak istedim. Şimdi gün sayıyorum iki haftadan daha az kaldı çok mutluyum
Çok sevindim canım iyi olmasına için nasıl rahatlamıştır dimi maşallah maşallah güzel kızınaKızlar geldimmmm
Detaylı süper geçti çok çok şükür çok mutluyumMinik aşırı aşırı hareketli doktor bile 2 dk akrobatik hareket etmeden durmuyo bu evlat dedi 560 gr 30cm olmuş ultrasonu bütün karnımda gezdirdi bu kadar büyüdüğüne inanamadım.
Parmaklarını açıp kapatıyo ağzını açıp kaptıyoo Allahımmm yicemmgörüntü alamadık kafasını kasığıma gömmüş eli ayağı durmuyo yüzünün görüntüsünü doktorun versin artık dedi Ben de ısrar etmedim hiç zaten doktorum da veriyo adam da baya uğraştı ama yok inat Ablasına çekmiştir ablasında da gram görüntü alamazdık şimdi telefonumda 15282625 selfiesi var
Ayy maşallahh ne güzelsiniz bende böyle olmak isterdim21+2 ve +9 kilo. Rekor bende olabilir mi
yaa çok teşekkür ederimmmAyy maşallahh ne güzelsiniz bende böyle olmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?