Günaydın kızlar.Dun tüm gün koşturdum.Eve gectik.Hem temizlik hemde mutfaktan çıkmadım.Yemegi tatlisi boregi derken.Pert oldum.Aksam vajina ağrısından yürüyemiyordum bile.icerdeki bile şaşırdı harekete yavrum ya.
Sigortam yok maalesef ama kıyaslayınca diğerleriyle hemen hemen aynıya gelecekse ya da az Bi şey farkedecekse tercih edebilirim diye düşündüm şu an medipole devam ediyorum orada anlaşmalı indirimimiz var o yüzden orası ile devam ettim hep ama doğum yaklaştıkça normal doğum olsun isteği ile araştırmaya başladım
Doğum fiyatları hastaneye göre değişiyor, isterseniz acıbadem doğum teminatı hamileyken de alınıyor ama hafta sınırı var mı bilmiyorum isterseniz bir arayıp bilgi alabilirsiniz. Atakent acıbademde sgk indirimi oluyor belki daha uyguna gelir hastane bazında teminat almasanızda. Doğum teminatını ben 15 bin küsüre aldım.
Yaaa bir bana iyi gelmedi boynum belim her yerim tutuluyo atıyorum bi köşeye asla kullanamıyorum önüme arkama birer yastık koyup öyle daha rahat ediyorum resmen
Günaydın kızlar çok çok çoook heyecanlıyım 11:30da randevum. Minik aşırı hareketli. Umarım her şey yolundadır Bu detaylıdan sonra oluşturulan o sepetler teker teker alınacak
Yaaa bir bana iyi gelmedi boynum belim her yerim tutuluyo atıyorum bi köşeye asla kullanamıyorum önüme arkama birer yastık koyup öyle daha rahat ediyorum resmen
İlk hamileliğimde almamıştım son zamanlar artık 8 tane yastıkla yatıyordum bu sefer alıcam dedim e bebekte hazır çek kampanyası varken aldıklarımızın arasına bunu da sıkıştırdım çok rahat geldi bana
Bende ya 48 ile başladım 55 im şuan benim kilom arkama ve göbeğime vurdu bileklerim hala ip ince bacaklarımda hayatımda ilk kez kilolu olucaktım ama hiç farkedilmiyor bile görenler sanki almışsın diyor ama emin olamıyorlar ödemim yok ondan galiba
Günaydın kızlar çok çok çoook heyecanlıyım 11:30da randevum. Minik aşırı hareketli. Umarım her şey yolundadır Bu detaylıdan sonra oluşturulan o sepetler teker teker alınacak
Al benden de o kadar, uyuyamadım sabah 6’da kalktım hahaha. 1 saat erkenden geldik zaten hastaneye, burda bekleyelim bari dedik
Bu detaylıdan sonra bu kız bu hafta bebek arabasını alır
Bu canım en son 3 gün önce yattım bunla belim boynum hala düzelmedi ara ara deniyim diyorum yok işkence oldu bana omurilik eğri boyun düzleşmesi var onlardan mı acaba bilmiyorum ama
Bu canım en son 3 gün önce yattım bunla belim boynum hala düzelmedi ara ara deniyim diyorum yok işkence oldu bana omurilik eğri boyun düzleşmesi var onlardan mı acaba bilmiyorum ama
Al benden de o kadar, uyuyamadım sabah 6’da kalktım hahaha. 1 saat erkenden geldik zaten hastaneye, burda bekleyelim bari dedik
Bu detaylıdan sonra bu kız bu hafta bebek arabasını alır
Herkese gunaydın plasenta 11 mm yakınmış burdakı doktorda aynı seyı soyledı daha çok kuçuk yukarı çıkabılır dedi çıkmazsa sezaryen ama çok sıkıntılı konuşmadı 3 hafta sonra kontrole çağırdı SSaripapatya22