2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Doğum fiyatları hastaneye göre değişiyor, isterseniz acıbadem doğum teminatı hamileyken de alınıyor ama hafta sınırı var mı bilmiyorum isterseniz bir arayıp bilgi alabilirsiniz. Atakent acıbademde sgk indirimi oluyor belki daha uyguna gelir hastane bazında teminat almasanızda. Doğum teminatını ben 15 bin küsüre aldım.

Kızlar bu hamile yastıkları ne müthiş birşeymiş 3 gündür kullanıyorum bel ağrımdan eser kalmadı, yataktan belim çürümüş gibi kalkıyordum.
Yaaa bir bana iyi gelmedi boynum belim her yerim tutuluyo atıyorum bi köşeye asla kullanamıyorum önüme arkama birer yastık koyup öyle daha rahat ediyorum resmen

Yaaa bir bana iyi gelmedi boynum belim her yerim tutuluyo atıyorum bi köşeye asla kullanamıyorum önüme arkama birer yastık koyup öyle daha rahat ediyorum resmen
İlk hamileliğimde almamıştım son zamanlar artık 8 tane yastıkla yatıyordum bu sefer alıcam dedim e bebekte hazır çek kampanyası varken aldıklarımızın arasına bunu da sıkıştırdım çok rahat geldi bana

Hangi şekil seninkisi? U şekilliler çok rahat oluyo. Benim eşim sağolsun benden çalıp kendisi uyuyo onunla

Olabilir ay alırsak da alalım bebiş gelişsin de içeride önemli olan o. Doğum sonrası bi diyet bi spor hemen gider

Günaydın kızlar çok çok çoook heyecanlıyım 11:30da randevum. Minik aşırı hareketli. Umarım her şey yolundadır Bu detaylıdan sonra oluşturulan o sepetler teker teker alınacak
Al benden de o kadar, uyuyamadım sabah 6’da kalktım hahaha. 1 saat erkenden geldik zaten hastaneye, burda bekleyelim bari dedik
Bu detaylıdan sonra bu kız bu hafta bebek arabasını alır

Hangi şekil seninkisi? U şekilliler çok rahat oluyo. Benim eşim sağolsun benden çalıp kendisi uyuyo onunla
Bu canım en son 3 gün önce yattım bunla belim boynum hala düzelmedi ara ara deniyim diyorum yok işkence oldu bana omurilik eğri boyun düzleşmesi var onlardan mı acaba bilmiyorum ama

Eklentiler

• 16358377302764553522037058142566.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 45
Bu canım en son 3 gün önce yattım bunla belim boynum hala düzelmedi ara ara deniyim diyorum yok işkence oldu bana omurilik eğri boyun düzleşmesi var onlardan mı acaba bilmiyorum ama
L şekilli alsaydın keşke o zaman kendi yastığına yatar buna da sarılırdın rahat gelmiyosa boşver düz yastık falan koy

Al benden de o kadar, uyuyamadım sabah 6’da kalktım hahaha. 1 saat erkenden geldik zaten hastaneye, burda bekleyelim bari dedik
Bu detaylıdan sonra bu kız bu hafta bebek arabasını alır
Ahh yaa kıyamam ben de erken çıkcam evden dayanamıcam gider orda giren çıkana bakarım hiç olmazsa inşallahh mutlu mutlu çıkarız doktorun yanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…