Kızlar birileri dolap içine ayraç almıştı link atabilir misiniz ? Karman çorman olmasın istiyorum dolapta sizin baktıklarınız güzeldi ben bulamadım onlardan
Ay bebek iyi diye anlattıgıma göre, işin biraz goy goy kısmına geçebilirim sanırsam
İçeri girmem cıkmam 45 dk sürdü tam. Ama uzun bir süresi hemşireyleydi sadece, ilacları vs. Not alması, bana sordugu bitmek bilmeyen ahiretlik sorular… sevgili doktor cihat şen’le olan yakınlığımız ise taaaam 25dk sürdü yani 25 dk’ya 2800 tl kızlar. Adam böyle tatlış gözükmeye calısıyor ama hafif aksi bir adam belli. Az ve öz konuşuyor. Yani sevdim ama mesela bu tarz bi doktorla komple gebelik takibime devam edemezdim herhalde. Gerer beni
Kızlar emzirme yastığı aldım şimdi onu bacağımın arasına geçirip uyuyorum evden de minik iki yastığım daha var onlarda benle bende bayadir iyi hissediyorum bu şekilde
Onun dışında günlük kaç adım arıyorsunuz yürüyüş olarak???
Kızlar birileri dolap içine ayraç almıştı link atabilir misiniz ? Karman çorman olmasın istiyorum dolapta sizin baktıklarınız güzeldi ben bulamadım onlardan
Karnin bayagi buyumus ben tartilmadim henüz ama bende o kadar aldigimi dusunuyorum ve bende tombisim 73 filan olmusumdur . Zayiflayamadan hamile kaliyorum
Veee saclarina bayildim . Cok severim kivircik sac
CchloenMMavilicicek32DDivane25
kızlar biraz daha yazmazsanız polis çağırıcammm merak ediyoruuz iyi misiniz bir sorun yoktur inşş gelin de mutluluk paylaşalımm @supriz_yumurta kardiyolojiye gittin mi ne dediii
Geldim canım geldim hemde güzel haberlerle geldim. Doktor herşeyin normal olduğunu söyledi çok şükür 3lü test sonucu için de bunların çokta geçerliliği yok dedi
400 gr olmuşuz boyumuzda 30cm 1 hafta onden gidiyo dedi doktor yalniz bebeğe giden damarda direnç varmiş bebe aspirini verdi birde çok kilo alma ki tansiyonun çikmasın dedi geri kalan hersey normal iyi şuan dedi
Kızlar dünden bu yana çamaşır hizasında birşey pıt pıt ediyor baby midir heralde anlamam için bir tekme aticak aklım sassin istiyorum ben sabah öğle akşam ara ara oluyor dünden bu yana
Kızlar dünden bu yana çamaşır hizasında birşey pıt pıt ediyor baby midir heralde anlamam için bir tekme aticak aklım sassin istiyorum ben sabah öğle akşam ara ara oluyor dünden bu yana