Aslında yürümek en sağlıklı spor şekli kilo almaktan korkmuyorum o değilde sağlıklı doğum bebek için tansiyon kilo şeker ne biliyim hepsi önemli sabit kalmak doğru değil.
Kızlar dünden bu yana çamaşır hizasında birşey pıt pıt ediyor baby midir heralde anlamam için bir tekme aticak aklım sassin istiyorum ben sabah öğle akşam ara ara oluyor dünden bu yana
Cchloen@Mavilicicek32@crescent01 kızlar biraz daha yazmazsanız polis çağırıcammm merak ediyoruuz iyi misiniz bir sorun yoktur inşş gelin de mutluluk paylaşalımm Ssupriz_yumurta
kardiyolojiye gittin mi ne dediii
500 gr olduğunda anlamayan anne de anliyormus gerekli ağırlığa geliyormuş haftaya daha net olucak sanırım..
Bugüne şükür herşey hayal gibi hala..
Bana burda cevap yazıp yanlız bırakmayan anneler iyi ki varsınız
Aslında yürümek en sağlıklı spor şekli kilo almaktan korkmuyorum o değilde sağlıklı doğum bebek için tansiyon kilo şeker ne biliyim hepsi önemli sabit kalmak doğru değil.
Kilo vermek için değil zaten yürümek bebeğe iyi geliyor demişti doktor bana ama biraz geç başladım ben Bak ne geldi aklıma bi yerde okudum karnını ovala biraz o da bebeği hareket ettiren bişeymiş ben denedim işe yarıyor genelde bazen daha fazla yapmam gerekiyor ama hareket ediyor
Kilo vermek için değil zaten yürümek bebeğe iyi geliyor demişti doktor bana ama biraz geç başladım ben Bak ne geldi aklıma bi yerde okudum karnını ovala biraz o da bebeği hareket ettiren bişeymiş ben denedim işe yarıyor genelde bazen daha fazla yapmam gerekiyor ama hareket ediyor
Tamam öyle de deniycem..banada bir haller oldu su kuşu gibiydim banyoya zorla giriyorum banyom ısınmıyor kuzey cephe petek üstüne elektrikli yakıyorum büyük birde oda var ama yazında en soğuk yer evde..benim gibi bir üşüyen bir sicaklayan var mı ki..
Kızlar bana doktorum 10 bin adım da yürüyebilirsin hiçbir zararı yok yürüyebildiğin kadar yürü dedi. Kendisi de sportif zaten kilo alımına ve beslenmeye çok dikkat ediyo. Ben de en son Perşembe kontrolde tartıldım 19+3 ye toplam 2 kg almışım. 53 le başlamıştım 55 olmuşum. Sizin göbüşler ne güzel büyümüş benim hala minicik ayva göbeği. Akşam yine iyi de sabahları epey minik. Ama bebiş hareketli çok şükür her gün epey hissediyorum 17. Haftadan beri
Kızlar şeker yükleme testi için, bugun böyle bir bilgilendirme paylastılar benimle. Buraya da koyuyorum, test öncesi bilinmesi gerekenler gibi bir şey. Belki sizin de işinize yarar
Kızlaaaarr ben de geldim. Çok şükür minik kız çok iyi. 490 gram olmuş. Tüm ölçümleri normal çıktı, iç organları kalbi beyni, kordon damarları vs her şeye tek tek baktı. 3 sayfalık bir rapor bir de CD verdi. Cd’i açıp açıp izlerim artık
Malesef güzel bi foto yakalayamadık biz. Ama doya doya gördük ya yetti bana CD’i izlerken ordan ben yakalayabilir miyim diye bakıcam ama yinede hahaha
Valla büyük bir nefes aldık bugun dimi üstümden nasıl yük kalktı anlatamam. Çok şükğr ya. Artık gelsin büyük parça alışverişler
Bir sonraki kontrolun ne zaman?