2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
bende 8 almışım yaa
Benim nefes darligimnolmasa hiç umrumda değil aslında hiç kilo takıntım yok yeterki minnoslarim sağlıkla beslensin.genelde yattigin için aldım yürüyüş falan yasak yoksa bu kadar almazdım 21hazirandan bu yana yatıyorum e mecbur aldim

Balgamlı öksürük var bu ne demek acaba ya çok korkuyorum bebeğe bir şey olur diye

haklısın iyi olsunlar da. ben sürekli ayaktayım hareketliyim aslında neden aldım bu kadar bilmiyorum. aşırı da yemiyorum. korkum ağırlaştım mı varislerim beni taşıyabilcek mi. yoksa alayım kilo ne olcak

Balgamlı öksürük var bu ne demek acaba ya çok korkuyorum bebeğe bir şey olur diye
Balgamlı öksürük için zencefil tozu ve bal karışımı yap ye canım macun gibi oluyor o balgamı söküyor bendede olmuştu tavsiye ederim bide kozalak şurubunu tavsiye ettiler

Valla büyük bir nefes aldık bugun dimi üstümden nasıl yük kalktı anlatamam. Çok şükğr ya. Artık gelsin büyük parça alışverişler
Bir sonraki kontrolun ne zaman?
25. Haftada göreyim dedi doktorum. Hatta şeker yüklemesi yapmayalım sağlık ocağında açlık tokluk şekeri baktır gel dedi. Onlarda bi sorun olursa şeker yüklemesi yaptıracak sanırım. O arada bi de tetanoz aşısını olcam.

Kızlar çatlaklarınız ne durumda şimdiden? Benim göğüslerde biraz oluşmaya başlamış sabah akşam bio oil sürüyorum umarım kalıcı olmazlar

valla karnımda görünen yok ama haşır haşır kaşınıyor eli kulağında heralde yumurta gibi çatlıcam
Kaşınıyorsa direk yağla kendini. Zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı ne bulursan ben her akşam parlıyorum böyle karanlıkta yağlardan

Kızlar çatlaklarınız ne durumda şimdiden? Benim göğüslerde biraz oluşmaya başlamış sabah akşam bio oil sürüyorum umarım kalıcı olmazlar
Ilkinde baya çatlak olunca buna gerek kalmadı galiba.Ama bunda çok dikkat ediyorum.Henuz bi çatlak olmadi.Bende biooil ve lierac kullanıyorum.Ise yarıyor sabki

Ilkinde baya çatlak olunca buna gerek kalmadı galiba.Ama bunda çok dikkat ediyorum.Henuz bi çatlak olmadi.Bende biooil ve lierac kullanıyorum.Ise yarıyor sabki
Valla ne bulursam sürüyorum bende birisi işe yarıyordur illaki

22+1’den günaydın kızlar. Tetanoz oldum az önce ben, kan ve idrar da aldı aile saglık merkezindeki ebe.
Yarın da detaylı ultrasonum var, benden haberler bu kadar
Ne güzel tedbir dolu geçiyor günleriniz bana 20. Hafta dediler ama küçüklükten beri aşılardan korkmuşumdur. Sizin gibi 22.haftada olsam 2hafta daha huzurlu olurum.
Aşı hafif ateş gibi şeyler yaptı mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…