oluşturdum denedim bende de olmadı acaba süresi mi doldu kiUygulamada denedin di mi? Bende de olmadıüyelik oluşturup deniyim bir de.
Cnm bitmiş kampanya bambaşka30 veya 20 varmış sanırım onunla da indirim olmuşYaa bende olmadı
Kizlar bir sorum olacak, bebek odasının olmazsa olmazı çöp kovası.
Hangisinden almayı düşünüyorsunuz? Hazır ebebkde çek varken alayım diyorum da, kararsiz kaldım.
Kızlar tabi kişinin tercihine bağlı ama ben korbel kullandım. Çok memnundum. Kimseye de vermemiştim yine kullanıcamAy şu pek denk geliyor storylerde falan al da güzelse alayım
Bu çöp kovaları günlük atılacak gibi değil zaten. Gerçi içindeki torbanın belli bi kesim yeri yok günlük de atarsınız içinde kendi aparatı var istediğiniz boyutta kesiyor çöpün doluluk oranına göre. Biz de çöpleri alan görevli yok o yüzden çok rahat etmiştik o hengamede hergün atamıyordukYa o kadar kirli bezi çöpte biriktirir miyiz, koku yapmasa da, yavruşlarımızın pisliği olsa da, en nihayetinde boklu bez sonuctaben de arada gittim geldim de, en sonunda almamaya karar verdim biraz da evin çöp düzenine göre değişiyor ama, apartmanda görevli var mı, çöpler alınıyor mu veya çöp gideri var mı vs. Öyleyse kolay zaten cok
AA bak o iyiymiş. Yoksa 1485 tane bezi biriktirmeyizBu çöp kovaları günlük atılacak gibi değil zaten. Gerçi içindeki torbanın belli bi kesim yeri yok günlük de atarsınız içinde kendi aparatı var istediğiniz boyutta kesiyor çöpün doluluk oranına göre. Biz de çöpleri alan görevli yok o yüzden çok rahat etmiştik o hengamede hergün atamıyorduk
Çöp kovası + küvet ayağı +küvet kova maşrafa +küvet filesi hepsine 180 TL verdim letgodanHmm öyle mi diyorsun? Ay ne bileyim ya ikilemde kaldım
Aynen biliyorum onu. Güney Kore markasının 1485 alımlı poşeti 110 lira, diğerinin 68lira. Ay bilemeidm vallahi.
Normal kova alıp hergun mu çıkarsak?
İnstagramda bugün evime ne aldım sayfası var orda paylaştı cnm direk kod olarakKızlar lcw böyle bişey başlatmış sanırım o dediğimiz kodlar buradan geliyor
Eki Görüntüle 2946772
Ay poşetine gerek yoksa iyi. Ben hediye çekini kullanicam da, ondan alayım diyorum. Yarın bir bakiim bakalım e-bebekten. Memnunsun di mi?Çöp kovası + küvet ayağı +küvet kova maşrafa +küvet filesi hepsine 180 TL verdim letgodan
İcinede normal büyük mavi koroplast torba taktım hiç sorun yok
Ben şu korbellerden aldım kullanan arkadaşlarım çok memmunlardıKizlar bir sorum olacak, bebek odasının olmazsa olmazı çöp kovası.
Hangisinden almayı düşünüyorsunuz? Hazır ebebkde çek varken alayım diyorum da, kararsiz kaldım.
Normal poşeti taktık herhangi bir sorun yok..koku çıkarmazAy poşetine gerek yoksa iyi. Ben hediye çekini kullanicam da, ondan alayım diyorum. Yarın bir bakiim bakalım e-bebekten. Memnunsun di mi?
Canım 20yi kabul etti, 50 olsa iyiydi ama kaçırdıkCnm bitmiş kampanya bambaşka30 veya 20 varmış sanırım onunla da indirim olmuş
Ya o kadar kirli bezi çöpte biriktirir miyiz, koku yapmasa da, yavruşlarımızın pisliği olsa da, en nihayetinde boklu bez sonuctaben de arada gittim geldim de, en sonunda almamaya karar verdim biraz da evin çöp düzenine göre değişiyor ama, apartmanda görevli var mı, çöpler alınıyor mu veya çöp gideri var mı vs. Öyleyse kolay zaten cok
Dayan dayan. Yarın ben bir bakiim da. Eşime gösterdim de, çöp kovasında bile marka mi takiliyorsunuz, siz bir araya gelmeyin, koca iflas ettiriall alllll bir bizim korbellimiz yok nasıl bu zamana kadar almadık aşkım nasııl beklemişizzz cüzdanım titriyor ama 6 gün dayanıp alıcam kesin
şu an çocuklar korbell diye tekmeliyor yapacak bir şey yok alacaklarrrDayan dayan. Yarın ben bir bakiim da. Eşime gösterdim de, çöp kovasında bile marka mi takiliyorsunuz, siz bir araya gelmeyin, koca iflas ettiriyorsunuz diyor
Bugün arkadaşım bundan almış bize aklında olsun alacak bir şey kalmazsa bakarsınDayan dayan. Yarın ben bir bakiim da. Eşime gösterdim de, çöp kovasında bile marka mi takiliyorsunuz, siz bir araya gelmeyin, koca iflas ettiriyorsunuz diyor
Ya dün ben de alayım buna benzer dedim de, sonra hastanede veriyorlar dedim vazgeçtimBugün arkadaşım bundan almış bize aklında olsun alacak bir şey kalmazsa bakarsıneşim kendi elimi basmayayım diye kaldırdı şu an ama olsun
katılıyorum her aksam o çöp cikiyor zaten ben ekstra ufak çöp posetine sariyordum bir de oyle koyuyordum büyük çöpe.Hicbirini ilkinde aldim hic kullanmadim.
Cöp torbasina atiyorum akşam olunca da hemen dışarıya cöpe atiyoruz. Çünkü bekleyince daha da pis kokuyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?