2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Aynen 28den sonra zararlı. Zaten sırt üstü yatamiyormussun o saatten sonra. Bende de fıtık var. Sırt üstü uzanamiyorum bile fena halde canım yanıyor. Eğer doktorun onay verirse, bel korseleri var ondan al.

Kızlar bu arada kurutm makinesinden bahsedilmiş yazmayı unuttum. Benim de ilk evlendiğimizde evimiz giriş kat balkonsuzdu o yüzden çamaşır makinemi kurutmalı almıştım iyi ki de öyle yapmışım çok çok memnunum 6 yıldır kullanıyorum. Kurutma için yeri olmayan arkadaşlar iyice bi düşünüp taşınıp ellerindeki makineyi satıp yerine kurutmalı alabilirler belki. Kolay bir karar değil ama yer yoksa ve kesin almak istiyosanız bir alternatif olsun dedim :)

Foto eşimin telefonda onun kamera daha güsel Henüz göndermedi bana
Aslında mantıklı hangi marka kullanıyorsun makinede?

Günaydıııın bugün kontrol bolluğu var hadi bolca güzel haberler bebiş fotoları alalııım
Ben dayanamadım bugün gittim doktora bizimki yine elini kapatıyordu doktor ultrason probuyla biraz dürtünce açtı çok şükür iki elini de oynatıyordu. Doktor ellerini sıkması çok normal doğunca bile açmıyorlar ellerini dedi çok şükür içim rahatladı bu da bizim yaramaz

Eklentiler

• IMG_20211106_101159.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 76
Günaydıııın bugün kontrol bolluğu var hadi bolca güzel haberler bebiş fotoları alalııım
Benim 14.00’te pazartesi aile saglık merkezinde aldıkları idrarda, idrar yolu enfeksiyonu cıktı. Doktorum gel bi idrar kültürüne bakalım dedi. Aslında ondan gidiyorum.
Ama tabi bebegi görecek olmak çok güzel

Valla inan vurduğu için hiç görmeye gerek duymuyorum artık

Valla inan vurduğu için hiç görmeye gerek duymuyorum artık
Ya biraz bende de var o hissiyat bir de salı günü zaten detaylıya gitmiştim, bu haftasonu doktora gitmek şu idrar yolu enfeksiyonundan çıktı sadece. İlaç verecek herhalde idrar kültürü sonucuna göre

Ya biraz bende de var o hissiyat bir de salı günü zaten detaylıya gitmiştim, bu haftasonu doktora gitmek şu idrar yolu enfeksiyonundan çıktı sadece. İlaç verecek herhalde idrar kültürü sonucuna göre
Ya ben dışarda lavaboya bile gidemiyorum o yuzden. O kadar lanet bir şey ki o hastalik. 1 kere çektim de, tuvalete gitmeye korkuyordum. Şu hamilelik bitene kadar başıma gelmez inşallah

Kızlar idrar verirken. Orta idrar vermeye dikkat edin. Yani ilk gelen idrari wc ye sonra ki kaba son geleni yine wc ye yapın. Yoksa tahlil yanlış çıkıyormuş. Doktorum uyardı beni.

Kızlar idrar verirken. Orta idrar vermeye dikkat edin. Yani ilk gelen idrari wc ye sonra ki kaba son geleni yine wc ye yapın. Yoksa tahlil yanlış çıkıyormuş. Doktorum uyardı beni.
Aynen orta idrar akım verilir her zaman.

Kızlar bugün dışarı çıktım haliyle yürümeyi biraz abarttım metro vs kullanınca..pjamalara biraz baktım mağazada bence fiyatları uçmuş.. Trendyoldan falan alicam.. dantelli fistolu şeyleri de hiç sevmiyorum o yüzden almadım.polar bir sabahlık aldım dizlerde soğuk olursa lazım olur diye.. onun dışında iyi geldi hiç yorulmadim ama birşey olur diye şimdi evdeyim.makbule girdik herşeyden yemek istiyorum görseniz

Monurol verdi kızlar idrar yolu enfeksiyonu için. Kültür sonucuna göre yine haberlesiriz dedi.
Minik kızım da 542 gram olmuş kıpır kıpırdı
Banada en son gittiğimde munurol verdi içtim.hafataya cumartesi de benim ayrıntılı ultrason günüm inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…