Canım 20yi kabul etti, 50 olsa iyiydi ama kaçırdık
Foto var mıBenimde çok hoşuma gidiyodu hep aynı elbiseyle öğrenir öğrenmez aldım
Kızlar bel ağrısı sorunu yaşayan var mı? Uykumdan uyandırıyor, şiddetli ağrı. Acaba çok kilo aldım diye mi oluyor? Sırt üstü yatınca biraz rahat ediyorum. Tüm gece öyle yatmak da çocuga zararlı sanırım.
Aynen 28den sonra zararlı. Zaten sırt üstü yatamiyormussun o saatten sonra. Bende de fıtık var. Sırt üstü uzanamiyorum bile fena halde canım yanıyor. Eğer doktorun onay verirse, bel korseleri var ondan al.Eger belde bi sıkıntı varsa tabi hamilelikte vucut formu ve durus degistigi için daha çok zorlamaya başlıyo. Bende bel fıtığı var ozellikle son bir aydır iki saat disarda bir yerde sandalyede falan otursam sonra cok kotu agri çekiyorum. Sirt ustu yanlış hatirlamiyosam 28. Haftadan sonra falan yatmamak gerekiyodu.
KorbellKizlar bir sorum olacak, bebek odasının olmazsa olmazı çöp kovası.
Hangisinden almayı düşünüyorsunuz? Hazır ebebkde çek varken alayım diyorum da, kararsiz kaldım.
Bilmiyorum normal poşeti, ben 1400 küsür adet olan poşetinden de almıştım baya gider diye düşünüyorumNormal poşet takılıyorsa ben de alıcam.
Ay ne güzelmiş,@dejavuh bu ne marka, ben de bakayım. Çok sevimli, güzel günlerde kullan
Foto eşimin telefonda onun kamera daha güselFoto var mı
Aslında mantıklı hangi marka kullanıyorsun makinede?Kızlar bu arada kurutm makinesinden bahsedilmiş yazmayı unuttum. Benim de ilk evlendiğimizde evimiz giriş kat balkonsuzdu o yüzden çamaşır makinemi kurutmalı almıştım iyi ki de öyle yapmışım çok çok memnunum 6 yıldır kullanıyorum. Kurutma için yeri olmayan arkadaşlar iyice bi düşünüp taşınıp ellerindeki makineyi satıp yerine kurutmalı alabilirler belki. Kolay bir karar değil ama yer yoksa ve kesin almak istiyosanız bir alternatif olsun dedim :)
Ben dayanamadım bugün gittim doktoraGünaydıııın bugün kontrol bolluğu var hadi bolca güzel haberler bebiş fotoları alalııım
Benim 14.00’teGünaydıııın bugün kontrol bolluğu var hadi bolca güzel haberler bebiş fotoları alalııım
Benim 14.00’tepazartesi aile saglık merkezinde aldıkları idrarda, idrar yolu enfeksiyonu cıktı. Doktorum gel bi idrar kültürüne bakalım dedi. Aslında ondan gidiyorum.
Ama tabi bebegi görecek olmak çok güzel
seninle gurur duyuyoruuummm ajkhdskajKizlar gene bir 205 lira harcayıp geldik ebebek de
13 tane zıbın aldim yenidoğan ve 3 aylık. Bir de çöp kovası aldım. Hediye çekini de kullandım
Z zahrada
Eki Görüntüle 2947010
Ahahhahahahhaha kahkaha attım yaseninle gurur duyuyoruuummm ajkhdskaj
Ya biraz bende de var o hissiyatValla inan vurduğu için hiç görmeye gerek duymuyorum artık
Ya ben dışarda lavaboya bile gidemiyorum o yuzden. O kadar lanet bir şey ki o hastalik. 1 kere çektim de, tuvalete gitmeye korkuyordum. Şu hamilelik bitene kadar başıma gelmez inşallahYa biraz bende de var o hissiyatbir de salı günü zaten detaylıya gitmiştim, bu haftasonu doktora gitmek şu idrar yolu enfeksiyonundan çıktı sadece. İlaç verecek herhalde idrar kültürü sonucuna göre
Kızlar idrar verirken. Orta idrar vermeye dikkat edin. Yani ilk gelen idrari wc ye sonra ki kaba son geleni yine wc ye yapın. Yoksa tahlil yanlış çıkıyormuş. Doktorum uyardı beni.Ya biraz bende de var o hissiyatbir de salı günü zaten detaylıya gitmiştim, bu haftasonu doktora gitmek şu idrar yolu enfeksiyonundan çıktı sadece. İlaç verecek herhalde idrar kültürü sonucuna göre
Aynen orta idrar akım verilir her zaman.Kızlar idrar verirken. Orta idrar vermeye dikkat edin. Yani ilk gelen idrari wc ye sonra ki kaba son geleni yine wc ye yapın. Yoksa tahlil yanlış çıkıyormuş. Doktorum uyardı beni.
Banada en son gittiğimde munurol verdi içtim.hafataya cumartesi de benim ayrıntılı ultrason günüm inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirimMonurol verdi kızlar idrar yolu enfeksiyonu için. Kültür sonucuna göre yine haberlesiriz dedi.
Minik kızım da 542 gram olmuşkıpır kıpırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?