İyi de annesin sen niye söylendi ki? Bu anneleri anlamak coook zor. Ne var sanki bir zıbın bari alsa? Aman boşver sıkma canını, üzme kendini. Anneler diyorum ya değişik insanlar. Yaşlandıkça cocuklasiyorlsr :)Kızlar benim biraz canım sıkıldı. Büyük oğlumun doğum günü geliyor, annem oğluma kıyafet alacak. Ben de o zaman dedim karnımdakine de ufak bir şey al, artık birine hediye alan diğerine de alsın dedim.
Erken olduğunu biliyorum ama benim içimden böyle geliyor.
Annem de geçiştirdi. Sonrasında da doğmamış çocuğa hediye istiyor diye söylenmiş. Benim de zoruma gitti biraz. Henüz dünyaya gelmemiş olabilir ama karnımızda büyüyorlar. Ona da bir şeyler alsa ne olur ki? Ben mi çok abartıyorum onu da bilmiyorum. Siz ne dersiniz?
İyi de annesin sen niye söylendi ki? Bu anneleri anlamak coook zor. Ne var sanki bir zıbın bari alsa? Aman boşver sıkma canını, üzme kendini. Anneler diyorum ya değişik insanlar. Yaşlandıkça cocuklasiyorlsr :)
Çok üzüldüm bide anane olacak daha çok üstüne düşer diye bekliyor insan hiç hoşuma gitmedi bu durum ama yaş aldıklarında menepozun etkisiyle garip garip huylara giriyolar o yüzden sıkma canınıKızlar benim biraz canım sıkıldı. Büyük oğlumun doğum günü geliyor, annem oğluma kıyafet alacak. Ben de o zaman dedim karnımdakine de ufak bir şey al, artık birine hediye alan diğerine de alsın dedim.
Annem de geçiştirdi. Sonrasında da doğmamış çocuğa hediye istiyor diye söylenmiş. Benim de zoruma gitti biraz. Henüz dünyaya gelmemiş olabilir ama karnımızda büyüyorlar. Ona da bir şeyler alsa ne olur ki? Ben mi çok abartıyorum onu da bilmiyorum. Siz ne dersiniz?
Herkesın yapısı farklı cnm her annede bır degısık seyler olabılıyor benım annemde cok heveslı bır suru yelek fılan ormus kayınvalıdeme goruntulu arayıp hevesle gostermıs kayınvalıdem ben hıc bıse yapmıyorum deyıp cekıncegıne bırazda benım oglumun ceyızıne or demıs daha kaynım evlenmedı bıle acayıp sınır oldum ama bosver yaa sen takma kımın ıcınden ne gelıyosa onu yapsın ıcınden gelmeyenede yapcak bıse yok mecburıyetten yapmasın zatenKızlar benim biraz canım sıkıldı. Büyük oğlumun doğum günü geliyor, annem oğluma kıyafet alacak. Ben de o zaman dedim karnımdakine de ufak bir şey al, artık birine hediye alan diğerine de alsın dedim.
Ben oğlumda kullanmadım açıkçası. Çok etkili şekilde kullanan var mı merak ediyorum.Kizlar bir sorum olacak, bebek odasının olmazsa olmazı çöp kovası.
Hangisinden almayı düşünüyorsunuz? Hazır ebebkde çek varken alayım diyorum da, kararsiz kaldım.
Benim için çok gereksiz geldi o kadar parayı çöp kovasına gömmekKizlar bir sorum olacak, bebek odasının olmazsa olmazı çöp kovası.
Hangisinden almayı düşünüyorsunuz? Hazır ebebkde çek varken alayım diyorum da, kararsiz kaldım.
bence hiç abartmıyosun lafının bile edilmemesi lazım torun sonuçta ve sen rahatsız olsan bebiş hissedip rahatsızlığı o da rahatsız olacak her şeyde etkileniyormuş minikler annen lafını ettiyse sen çifter çifter al çocuklarına oh sefan olsun düşüncesizlik etmiş ciddenKızlar benim biraz canım sıkıldı. Büyük oğlumun doğum günü geliyor, annem oğluma kıyafet alacak. Ben de o zaman dedim karnımdakine de ufak bir şey al, artık birine hediye alan diğerine de alsın dedim.
Yaa bende olmadıKızlar lcw uygulamasında BAMBASKA50 yazında 100 liraya 50 lira inidirim yapıyor haberiniz olsun
Ay şu pek denk geliyor storylerde falan al da güzelse alayımKizlar bir sorum olacak, bebek odasının olmazsa olmazı çöp kovası.
Çok üzüldüm bide anane olacak daha çok üstüne düşer diye bekliyor insan hiç hoşuma gitmedi bu durum ama yaş aldıklarında menepozun etkisiyle garip garip huylara giriyolar o yüzden sıkma canını
Herkesın yapısı farklı cnm her annede bır degısık seyler olabılıyor benım annemde cok heveslı bır suru yelek fılan ormus kayınvalıdeme goruntulu arayıp hevesle gostermıs kayınvalıdem ben hıc bıse yapmıyorum deyıp cekıncegıne bırazda benım oglumun ceyızıne or demıs daha kaynım evlenmedı bıle acayıp sınır oldum ama bosver yaa sen takma kımın ıcınden ne gelıyosa onu yapsın ıcınden gelmeyenede yapcak bıse yok mecburıyetten yapmasın zaten
Teşekkür ederim. Zaten hassas olduğum bir dönem. Hatta şu ara hormonlar daha da etkiliyor beni. Ama sanki olmayan bir şeyden bahsediyormuşum gibi davranılması beni üzdü. Çok şükür karnımda ve 5 aylık oldu bile.bence hiç abartmıyosun lafının bile edilmemesi lazım torun sonuçta ve sen rahatsız olsan bebiş hissedip rahatsızlığı o da rahatsız olacak her şeyde etkileniyormuş minikler annen lafını ettiyse sen çifter çifter al çocuklarına oh sefan olsun düşüncesizlik etmiş cidden
Ay şu pek denk geliyor storylerde falan al da güzelse alayım
Bu dönemde nazımız annemize de geçmeyecekse kime geçecekKızlar benim biraz canım sıkıldı. Büyük oğlumun doğum günü geliyor, annem oğluma kıyafet alacak. Ben de o zaman dedim karnımdakine de ufak bir şey al, artık birine hediye alan diğerine de alsın dedim.
Ahahhahahah o da iyiymiş.Herkesın yapısı farklı cnm her annede bır degısık seyler olabılıyor benım annemde cok heveslı bır suru yelek fılan ormus kayınvalıdeme goruntulu arayıp hevesle gostermıs kayınvalıdem ben hıc bıse yapmıyorum deyıp cekıncegıne bırazda benım oglumun ceyızıne or demıs daha kaynım evlenmedı bıle acayıp sınır oldum ama bosver yaa sen takma kımın ıcınden ne gelıyosa onu yapsın ıcınden gelmeyenede yapcak bıse yok mecburıyetten yapmasın zaten
Ay şu pek denk geliyor storylerde falan al da güzelse alayım
Bıde utanmadan annemı kullanmaya calısmıs ben bıze ormesıne bıle kıyamıyorum annemın gozlerıde bozuk cunku gelde çıldırmaAhahhahahah o da iyiymiş.Benim oğluma ör
Aynen öyle. Benim kv de başta erken diyordu, dedim ne erkeni yarıyı geçtik. Yarın 6.aya giricez şimdi her şeyini halledelim diyorTeşekkür ederim. Zaten hassas olduğum bir dönem. Hatta şu ara hormonlar daha da etkiliyor beni. Ama sanki olmayan bir şeyden bahsediyormuşum gibi davranılması beni üzdü. Çok şükür karnımda ve 5 aylık oldu bile.
İnsan kendisi dolu dolu yaşıyor ama çevresi bazen çok kayıtsız kalabiliyor.
Saphira91 anlattığın olay bana da şaşırtıcı geldi. İnsanlar bazen hem ilgisiz hem yüzsüz olabiliyorlar
Ya çok enteresan insanlar cidden. Allah sabır versin ve yardımcınız olsun....Bıde utanmadan annemı kullanmaya calısmıs ben bıze ormesıne bıle kıyamıyorum annemın gozlerıde bozuk cunku gelde çıldırma
kartuşlu mu kız napıyomuş çöp kovası dolunca çıktı mı alıyomuş ben doldum diye ajkdhaskjdhakjİste ben de bunu gördüm bir de aldığımız biberon markasının var ya, onunki de kartusluymus. O da kafamı kurcaladi.
Ahhahah dur atayım da kendin bakkartuşlu mu kız napıyomuş çöp kovası dolunca çıktı mı alıyomuş ben doldum diye ajkdhaskjdhakj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?