2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İyi de annesin sen niye söylendi ki? Bu anneleri anlamak coook zor. Ne var sanki bir zıbın bari alsa? Aman boşver sıkma canını, üzme kendini. Anneler diyorum ya değişik insanlar. Yaşlandıkça cocuklasiyorlsr :)

Kizlar bir sorum olacak, bebek odasının olmazsa olmazı çöp kovası.
Hangisinden almayı düşünüyorsunuz? Hazır ebebkde çek varken alayım diyorum da, kararsiz kaldım.

Benim annem oldum olası tuhaftır da konu çocuklarım olunca, üstelik hamileyken çok sinir oluyorum galiba. Teşekkürler cevabın için

Çok üzüldüm bide anane olacak daha çok üstüne düşer diye bekliyor insan hiç hoşuma gitmedi bu durum ama yaş aldıklarında menepozun etkisiyle garip garip huylara giriyolar o yüzden sıkma canını

Herkesın yapısı farklı cnm her annede bır degısık seyler olabılıyor benım annemde cok heveslı bır suru yelek fılan ormus kayınvalıdeme goruntulu arayıp hevesle gostermıs kayınvalıdem ben hıc bıse yapmıyorum deyıp cekıncegıne bırazda benım oglumun ceyızıne or demıs daha kaynım evlenmedı bıle acayıp sınır oldum ama bosver yaa sen takma kımın ıcınden ne gelıyosa onu yapsın ıcınden gelmeyenede yapcak bıse yok mecburıyetten yapmasın zaten

Hangisinden almayı düşünüyorsunuz? Hazır ebebkde çek varken alayım diyorum da, kararsiz kaldım.
Ben oğlumda kullanmadım açıkçası. Çok etkili şekilde kullanan var mı merak ediyorum.

Biz banyodaki çöpe atıyorduk hem küçük olduğu çöp hemen doluyordu, sık sık değiştiriyorduk hem de iki iş çıkmıyordu bize. E tabi ekstra masraf da çıkmamış oldu.

Katı gıdaya geçince kakaları kötü kokuyor o yüzden sık sık değiştirmek gerekiyordu. O kötü kokuyu tutan çöp kovası var mı bilmiyorum. Banyo çöpüyle birleştirmek iki iş çıkmasını engelliyordu bence

Benim için çok gereksiz geldi o kadar parayı çöp kovasına gömmek Her akşam kapıcı çöp aldığı için ihtiyacım olacağını sanmıyorum ama çöp biriktiririm dersen senin açından faydalı olabilir.

bence hiç abartmıyosun lafının bile edilmemesi lazım torun sonuçta ve sen rahatsız olsan bebiş hissedip rahatsızlığı o da rahatsız olacak her şeyde etkileniyormuş minikler annen lafını ettiyse sen çifter çifter al çocuklarına oh sefan olsun düşüncesizlik etmiş cidden

Ay şu pek denk geliyor storylerde falan al da güzelse alayım

Eklentiler

• 16361375209741825539083056116991.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 78
Çok üzüldüm bide anane olacak daha çok üstüne düşer diye bekliyor insan hiç hoşuma gitmedi bu durum ama yaş aldıklarında menepozun etkisiyle garip garip huylara giriyolar o yüzden sıkma canını

Teşekkür ederim. Zaten hassas olduğum bir dönem. Hatta şu ara hormonlar daha da etkiliyor beni. Ama sanki olmayan bir şeyden bahsediyormuşum gibi davranılması beni üzdü. Çok şükür karnımda ve 5 aylık oldu bile.

İnsan kendisi dolu dolu yaşıyor ama çevresi bazen çok kayıtsız kalabiliyor.

Saphira91 anlattığın olay bana da şaşırtıcı geldi. İnsanlar bazen hem ilgisiz hem yüzsüz olabiliyorlar

Bu dönemde nazımız annemize de geçmeyecekse kime geçecek Arkandan konuşup söylenmesi çok kırıcı olmuş el misin sen kızısın ya söyleneni susturması gerekirken

Ahahhahahah o da iyiymiş. Benim oğluma ör

İste ben de bunu gördüm bir de aldığımız biberon markasının var ya, onunki de kartusluymus. O da kafamı kurcaladi.
Ay şu pek denk geliyor storylerde falan al da güzelse alayım

Aynen öyle. Benim kv de başta erken diyordu, dedim ne erkeni yarıyı geçtik. Yarın 6.aya giricez şimdi her şeyini halledelim diyor

Bıde utanmadan annemı kullanmaya calısmıs ben bıze ormesıne bıle kıyamıyorum annemın gozlerıde bozuk cunku gelde çıldırma
Ya çok enteresan insanlar cidden. Allah sabır versin ve yardımcınız olsun....
Gülüyorum falan da sinirlerim bozuldu kusura bakma nolur.

kartuşlu mu kız napıyomuş çöp kovası dolunca çıktı mı alıyomuş ben doldum diye ajkdhaskjdhakj
Ahhahah dur atayım da kendin bak

Şu da poşet kartuşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…