Ben anı defteri gibi bişey aldım onda var el ayak izi yeri var hatta kartları vs de varBugün arkadaşım bundan almış bize aklında olsun alacak bir şey kalmazsa bakarsıneşim kendi elimi basmayayım diye kaldırdı şu an ama olsun
öff güya her hafta çekecektim aldım bu kartlardan asla kullanmadım foto çekmeye bile üşendim doğumdan sonra zırlıcam kesinn yaa doğuma kadar bize bi kolaj yapıp atarsın belkiiiiiBen anı defteri gibi bişey aldım onda var el ayak izi yeri var hatta kartları vs de varHenüz doldurmadık defteri resimleride en son 16.haftayı çektim 22 gözümün önünde duruyo ama eşim evde durmuyo işte adam hep
Benimde hamile defterim var duruyo ordaöff güya her hafta çekecektim aldım bu kartlardan asla kullanmadım foto çekmeye bile üşendim doğumdan sonra zırlıcam kesinn yaa doğuma kadar bize bi kolaj yapıp atarsın belkiiiii
Unutmaz çekersem aklımda var öyle bi kolaj yapmaköff güya her hafta çekecektim aldım bu kartlardan asla kullanmadım foto çekmeye bile üşendim doğumdan sonra zırlıcam kesinn yaa doğuma kadar bize bi kolaj yapıp atarsın belkiiiii
onu da almaz olur muyum aldım 1 kere yazdımBenimde hamile defterim var duruyo ordaüşengeçlikten dolduramadım
Bence 10lu al. Battaniyelerde öyle ucuz değil. Aynı paraya denk gelir. Ben Polodan aldım birini. Çok da sık. Battaniyesi de baya kalınKizlar hastanede ilk giyeceği kıyafet ne seçtiniz ya ben bulamıyorum bı turlu bişey10 hastane çıkışı almak istemiyorum . 5 li bı takım yanına da güzel bı battaniye uydurayim diyorum . Var mı şöyle erkek için favori 5 li takımınız ? Kahverengi hardal gri falan
Evet uygulamadan denedim direktUygulamada denedin di mi? Bende de olmadıüyelik oluşturup deniyim bir de.
ŞansımızaCnm bitmiş kampanya bambaşka30 veya 20 varmış sanırım onunla da indirim olmuş
Yaa hamilelikten önce hayalimdi en azından her ay aynı elbiseyle fotoğraf çekilmek ama yapamadımUnutmaz çekersem aklımda var öyle bi kolaj yapmakBide hep aynı elbise ile çekiliyorum
Hadi itici gücüm oldun aldım yazdım bugünün şerefineBen aldım defter dolduruyorum da sürekli :) ultrason fotolarını içine koydum :)
Gerçekten çift poşete koyup hemen kurtulmak isteyeceksin. Hele ki 6 aydan sonra ek gıdaya başlayınca. Biz simdi iki yasındayız benim hamilelik biraz zor geçince wc işini erteledik yılbaşına inşallah. Bazen maske takıp değiştirmek istiyorum beziHmm öyle mi diyorsun? Ay ne bileyim ya ikilemde kaldım
Aynen biliyorum onu. Güney Kore markasının 1485 alımlı poşeti 110 lira, diğerinin 68lira. Ay bilemeidm vallahi.
Normal kova alıp hergun mu çıkarsak?
Normal poşet takılıyorsa ben de alıcam.Ben şu korbellerden aldım kullanan arkadaşlarım çok memmunlardı
Ay ne güzelmiş,
Bende de 20 yi kabul etti sonra fark ettim ki şirket kartından ödemişim hemen iptal ettim tekrar sepete atarken binde baktım emzirme sütyeninde stok bitmişCanım 20yi kabul etti, 50 olsa iyiydi ama kaçırdık
Benimde çok hoşuma gidiyodu hep aynı elbiseyle öğrenir öğrenmez aldımEvet uygulamadan denedim direkt
Şansımıza
Yaa hamilelikten önce hayalimdi en azından her ay aynı elbiseyle fotoğraf çekilmek ama yapamadım
Çok sevindim beğenmene
E bebek kış kreasyonuNormal poşet takılıyorsa ben de alıcam.
Ay ne güzelmiş,dejavuh bu ne marka, ben de bakayım. Çok sevimli, güzel günlerde kullan
Yaz yaz ilerde hatıra bunlar, açar açar okursun Uraz'aHadi itici gücüm oldun aldım yazdım bugünün şerefine
Eger belde bi sıkıntı varsa tabi hamilelikte vucut formu ve durus degistigi için daha çok zorlamaya başlıyo. Bende bel fıtığı var ozellikle son bir aydır iki saat disarda bir yerde sandalyede falan otursam sonra cok kotu agri çekiyorum. Sirt ustu yanlış hatirlamiyosam 28. Haftadan sonra falan yatmamak gerekiyodu.Kızlar bel ağrısı sorunu yaşayan var mı? Uykumdan uyandırıyor, şiddetli ağrı. Acaba çok kilo aldım diye mi oluyor? Sırt üstü yatınca biraz rahat ediyorum. Tüm gece öyle yatmak da çocuga zararlı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?