2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya çok enteresan insanlar cidden. Allah sabır versin ve yardımcınız olsun....
Gülüyorum falan da sinirlerim bozuldu kusura bakma nolur.
Yok yaa ben takmıyorm artk sadece benım dısında sevdıklerımın uzulmesıne katlanamıyorm bu en basıt vakamız aramızda 1000 km mesafe var senede bır kere gorusuyorz bıde yakın olsak neler yasıcaz bunada çok şukur

Hiiic takma bosveer. Konuşur konuşur susar. Annen de fazla gorusmesin.

Ufak bi hediye alabilirdi bence söylediği söz ağır olmuş biraz hem yeni doğacak çocuk en azından bir ihtiyacı azalmış olur ben sana hak verdim abartmamışsın
Kizlar bir sorum olacak, bebek odasının olmazsa olmazı çöp kovası.
Hangisinden almayı düşünüyorsunuz? Hazır ebebkde çek varken alayım diyorum da, kararsiz kaldım.
Ben bilemiyorum alsam mı almasam mı aslında gereksiz geliyor eşim hemen hemen her gün işe gidiyor atıverir birikmez
Kusura bakma ama densizmiş kv hem bişey alma hem yapana laf söyle Allah sabır versin
Aynen öyle. Benim kv de başta erken diyordu, dedim ne erkeni yarıyı geçtik. Yarın 6.aya giricez şimdi her şeyini halledelim diyor
En azından halledelim diyo

Bende aynı seyı soyluyorm anneme cnm artk daha az takıyorm zaten onemlı olan kendı aıle huzurun sonucta
Aynen öyle. Annen heves etmiş aramış, kadının hevesini kursağında bırakmış.

Aynen valla yalan yok. Parasal anlamda da maaşallah yardımcı oluyor. Rabbim nazarlardan saklasın. Bir günden bir güne gelinim lafını kullanmamıştır, hep kızım der bana da eltime de. Allah razı olsun valla

Ya bizim de hergun çöp çıkıyor da, ay ne bileyim dibimde olsun, banyodaki çöp küçük, bu en azından büyük sonradan normal çöp olsrak da kullanırım diyorum. Kararsız kaldım.

Z zahrada baktın mı kız
Hangisinden alsak?
off bakmaz mıyım elim titriyo şu ann
6 gün sonra kredi kartı ekstrem yenilenecekk o zamna kadar karar vereyim aahhaha
az önce biraz daha 0-3 ay kıyafet aldım gelince foto atarım onları almasam kovayı almıştım

Ahahhahahahha benimkinin ödemesi geçti. Yarın bakalım diyordum eşimle. Ayy kedi kapısı alicam ben yatak odasına bak iyi hatırlattın

Ahaha kızlar sadece çöp kovası almakla da bitmiyor, çöp poşeti de özel bunların. Yani kovayı aldım bitti gibi düşünmeyin, poşetler de ucuz degil. Bir de poşetiyle hesaplayın derim

Kizlar bir sorum olacak, bebek odasının olmazsa olmazı çöp kovası.
Hangisinden almayı düşünüyorsunuz? Hazır ebebkde çek varken alayım diyorum da, kararsiz kaldım.
Hicbirini ilkinde aldim hic kullanmadim.
Cöp torbasina atiyorum akşam olunca da hemen dışarıya cöpe atiyoruz. Çünkü bekleyince daha da pis kokuyor bence

Hicbirini ilkinde aldim hic kullanmadim.
Cöp torbasina atiyorum akşam olunca da hemen dışarıya cöpe atiyoruz. Çünkü bekleyince daha da pis kokuyor bence
Hmm öyle mi diyorsun? Ay ne bileyim ya ikilemde kaldım
Ahaha kızlar sadece çöp kovası almakla da bitmiyor, çöp poşeti de özel bunların. Yani kovayı aldım bitti gibi düşünmeyin, poşetler de ucuz degil. Bir de poşetiyle hesaplayın derim
Aynen biliyorum onu. Güney Kore markasının 1485 alımlı poşeti 110 lira, diğerinin 68lira. Ay bilemeidm vallahi.
Normal kova alıp hergun mu çıkarsak?

Aynen biliyorum onu. Güney Kore markasının 1485 alımlı poşeti 110 lira, diğerinin 68lira. Ay bilemeidm vallahi.
ben korbell alcam ya çünkü neden bebek bezi çöp kovam olmasın hatta listeme yazayım
max 1 hafta sonra eşime bağırıp al şunu çöpe at der kullanmam ama olsun

Ya o kadar kirli bezi çöpte biriktirir miyiz, koku yapmasa da, yavruşlarımızın pisliği olsa da, en nihayetinde boklu bez sonucta ben de arada gittim geldim de, en sonunda almamaya karar verdim biraz da evin çöp düzenine göre değişiyor ama, apartmanda görevli var mı, çöpler alınıyor mu veya çöp gideri var mı vs. Öyleyse kolay zaten cok

ben korbell alcam ya çünkü neden bebek bezi çöp kovam olmasın hatta listeme yazayım
max 1 hafta sonra eşime bağırıp al şunu çöpe at der kullanmam ama olsun
Ahhahah YouTube da mendebur lemur var, o da.mesela bir şey alıyor. Çünkü neden almayım neden olmasın diyor

Her gün alınıyor çöpler. Normal büyük çöp kovası alayım en iyisi. Ay bir yandan da alsam diye elim gitmiyor değil
Normal poşet takilani da varmış bunların da, onların fiyatı da 300 409 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…