2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Valla inan vurduğu için hiç görmeye gerek duymuyorum artık
Bende pıt pıt duyuyorum ama tam net değil inşallah
Ya ben dışarda lavaboya bile gidemiyorum o yuzden. O kadar lanet bir şey ki o hastalik. 1 kere çektim de, tuvalete gitmeye korkuyordum. Şu hamilelik bitene kadar başıma gelmez inşallah
İdrar yapmada zorluk yada yanma mi oluyordu
Bende sadece beyaz ve açık sarı akıntı oldu ne yanma ne yapamama öyle birşey yoktu başlangıcı çıktı munurol verdi içtim.. akıntı yine oluyor tamamen bitmiyor neden bilmem.bazen çok sık sık idrara cikiyorum

Hellö kuzucuklar anca gelebildim sabah geç kaldık trafikten doktorcağızı beklettik azcık yarım saat inceledi herşeyini çok şükür hepsi normalmiş eşşek kadar olmuş çinarinyo ultrasonda bile tekmeliyodu anasını kıpır kıpırdı rahat oldu incelemek. Bebiş bittikten sonra bir de vajinal ultrasonla rahim ağzını filan kontrol edip ölçtü 4cm dedi herhalde 40mm oluyo o da normalmiş bir sıkıntımız yok çok şükür raporları aldıkta foto almadık hiç eşimle hipnotize olarak izlediğimiz için ikimizinde aklına gelmedi ekrandan çekmek. Bir sonraki randevuyu da 24. Haftaya verdi şeker yüklemesinin yapılacağı güne gelsin dedim klinikte yapılcak yine o da.

Bende munurol içmiştim maalesef yine çıktı enfeksiyon bu sefer antibiyotikte verdi. Hamilelikte enfeksiyonu geçirmek daha zor

Akıntı normal hamilelikte. Aynen öyle, lavaboya gitmek istemiyorsun resmen canından can gidiyor. Yanıyor böyle devamli, oturamiyorsun, kalkamıyorsun, sürekli soğuk tutmak istiyorsun. Ay çok kotu bir şey ya.
Akıntı bende de var ama idrar sonuçların temiz çıkıyor. Günde en az 1.5 2 litre su iç.

Daha gücü kuvveti yerinde değil annesi, ondan vuramiyor sert. 2 haftaya başlar sert vurmalar benim bildiğin 130 derece açıp tekme atıyor ayağıyla videosu vsr

Benim rahim ağzını ultrasondan olcuyor direk sedyeye uzaninca. Cihaz farkından kaynaklı demek ki. Benimki de 4.97, 5cm çıkıyor gayet güzel demişti.

Maasallah Cinarinyo'ya

Ya ben trendyola guvenemedim açıkçası. Kumaşı nasıl gelecek bilmiyorum ki alırsan bize de at fikir edinelim :) kumaşı, boyu falan nasıl diye.

Ya ben trendyola guvenemedim açıkçası. Kumaşı nasıl gelecek bilmiyorum ki alırsan bize de at fikir edinelim :) kumaşı, boyu falan nasıl diye.
Deniycem olmasa iade ederim dışarda ya siradan pjama takımları yada fistolu dantelli şeyler gördüm onun için şansımi deniycem

İnsanın kalbinin güzelliği, iyi niyeti bu yüzden önemli işte. Bazen bizden büyükler diye susuyoruz ama saygısızlıkları diz boyu. Senin kvden aşırı negatif enerji aldım şu an

Bebek kamerası için geçen izlemistim invidyo kamerayı söylemişti bı ünlü baya kapsamlı birseye benziyor.maddi durumu el verenler bı göz atsın.zahrada canım sana kartı patlatacak bı eksik daha tabi almadiysankesin almissindir

Canım video nerde bende izlesem
Hanımlar göğüs pompasına karar verdiniz mi?
Mochi manuel olan 100 küsur fiyatı öyle düşünüyorum hem kullanacağım kesin mi bilmiyorum
Xiomi aldı eşimde gayet iyi fiyat da uygun

Pelin akil ve anıl Altan çiftinin bebek odalarını kurarken izlemiştim bu kamerayı oneriyordu.iceriginf baktım bebeğin gulumsedigi anları foto çekiyormuş.odaya yabancı girdiğinde uyarı veriyormuş falan özelliklerine bak istersen

Mochi manuel olan 100 küsur fiyatı öyle düşünüyorum hem kullanacağım kesin mi bilmiyorum

Xiomi aldı eşimde gayet iyi fiyat da uygun
Manuel bana biraz zor olabilir vakitte. Kazanmam lazım çiftli ve elektrikli olmalı.bol bol sütümuz olur insallahta gerek kalmaz.bos zamanlarda sahip buzluğa atarım diye dusundum

Weewell alcam kuzuu onu gözüme kestirdiiim wifisiz çünkü wifi olup telefonu sürekli kamerayla kitleyemem diye düşündüm

Weewell alcam kuzuu onu gözüme kestirdiiim wifisiz çünkü wifi olup telefonu sürekli kamerayla kitleyemem diye düşündüm

Ben de tatile aile yanına vs giderken kullanmak daha pratik olur diye weewell bakmıştım. Yoksa bizim evde 2 kamera var köpeğim için almıştım

Manuel bana biraz zor olabilir vakitte. Kazanmam lazım çiftli ve elektrikli olmalı.bol bol sütümuz olur insallahta gerek kalmaz.bos zamanlarda sahip buzluğa atarım diye dusundum
Manuel mochi, elektrikli de lanisoh falan bakıyodum kiwi a101de indirime giriyo dhjdks onu kovalıcam pek öneriyolar ya 250 tl trendyolda a101e 100 liraya geliyo boşa pahalı almayın onu alın diyolar
Hem manuel hem elektrikliyi napcam bilmiyorum ama dursun elektrikliyi hastane tipi kiralayadanilirim 4 aylığı 500 tl mi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…