Manuel mochi, elektrikli de lanisoh falan bakıyodum kiwi a101de indirime giriyo dhjdks onu kovalıcam pek öneriyolar ya 250 tl trendyolda a101e 100 liraya geliyo boşa pahalı almayın onu alın diyolar
Hem manuel hem elektrikliyi napcam bilmiyorum ama dursunelektrikliyi hastane tipi kiralayadanilirim 4 aylığı 500 tl mi neydi
Attım özelden :)Canım video nerde bende izlesem
Mochi manuel olan 100 küsur fiyatı öyle düşünüyorum hem kullanacağım kesin mi bilmiyorum
Xiomi aldı eşimde gayet iyi fiyat da uygun
Benim arkadaş 2li alma dedi bana. Arkadaşı almış kendini inek gibi hissettim, kullanmadım birini demişManuel bana biraz zor olabilir vakitte. Kazanmam lazım çiftli ve elektrikli olmalı.bol bol sütümuz olur insallahta gerek kalmaz.bos zamanlarda sahip buzluğa atarım diye dusundum
Elektriklilerim gücü çabuk tükenip manuele geçiyolarmış ya çevremdekilere sordum da hazır olsun ikisi deManueli çok tavsiye etmem. Ne olur ne olmaz dersen bir tane elektrikli al dursun. Başlarda çok işe yaramayan durumlarda hastane tipi kiralanıyor zaten
Onun ikiz ya anca yetişir benceBenim arkadaş 2li alma dedi bana. Arkadaşı almış kendini inek gibi hissettim, kullanmadım birini demiş
O olabilir o zaman tamamdırOnun ikiz ya anca yetişir bence
Benim diğer doktorda karından ölçüyordu ama daha detaylı bakmak adına vajinal ölçelim dedi.Benim rahim ağzını ultrasondan olcuyor direk sedyeye uzaninca. Cihaz farkından kaynaklı demek ki. Benimki de 4.97, 5cm çıkıyor gayet güzel demişti.
Maasallah Cinarinyo'ya
Yaa etrafındakı herkes ıyı nıyetlı olunca kendısıde kotuluk tarlasını gayet rahat surebiliyor nasıl olsa herkes saygılı ve onun gıbı degılİnsanın kalbinin güzelliği, iyi niyeti bu yüzden önemli işte. Bazen bizden büyükler diye susuyoruz ama saygısızlıkları diz boyu. Senin kvden aşırı negatif enerji aldım şu an
Maşallah subhanallah cok sevindim hemencik iyileşirsiniz inşallah. Öksürük gittiyse bitti sayılır inşallahMerhabalar iyiyim daha iyi oldum. Tat kokuyu kaybettim ama öksürük hafifledi. İyiye gideceğim gibi.
Ben mecburen 4 ay boyunca kullandım. Çünkü kızım memeyi kabul etmedi. 35. Haftalik doğduğu için cok güçsüzdü emmek için. Sonra da benim tedirginliğim yüzünden 4 ay boyunca hergun 5 defa sagdim verdim. Ne kadar içtiğini görmek için. Kilo kayb etmesin diye. Sonradan yanlış yaptığımı anladım ama oldu bir kere. 4 buçuk aydan sonra tamamen memeye geçmiştik.Benim arkadaş 2li alma dedi bana. Arkadaşı almış kendini inek gibi hissettim, kullanmadım birini demiş
Ayyy inşallah aminBen mecburen 4 ay boyunca kullandım. Çünkü kızım memeyi kabul etmedi. 35. Haftalik doğduğu için cok güçsüzdü emmek için. Sonra da benim tedirginliğim yüzünden 4 ay boyunca hergun 5 defa sagdim verdim. Ne kadar içtiğini görmek için. Kilo kayb etmesin diye. Sonradan yanlış yaptığımı anladım ama oldu bir kere. 4 buçuk aydan sonra tamamen memeye geçmiştik.
Manuel cok zor. En iyisi hastaneden kiralamak. Burda sigorta 6 ay karşıladığı için maddi masraf olmamıştı. Ama manen beni bitirdi. Cok zor oluyor. Şişe yıka dezenfekte et. Kaynat. Yedir için yatırır Sonra yine pompala. Sil bastan hiç dinlenmeye vakit olmamıştı.
İnsallah bu bebislerimiz lıkır lıkır içer.
Ah yahu bu geçen hafta 270lidaya dusmustu. Zahrada ile aldık biz. Baya beğendim ben. Bakalım kullanabilecek miyiz? İndirim gelsin öyle al bence. Pazartesiden sonra büyük indirimler geliyor.Kizlar konusuldu mi bilmiyorum baya birikmiş sayfalar, bu şekilde mi alinmali bu marka bu model iyi mi ? Yoksa tek tek mi almalı? Alanlar var mi? Yoksa baska ne alabilirim, yardımcı olur musunuz
Hmm aslında tek alsan denesen daha iyi.Kizlar konusuldu mi bilmiyorum baya birikmiş sayfalar, bu şekilde mi alinmali bu marka bu model iyi mi ? Yoksa tek tek mi almalı? Alanlar var mi? Yoksa baska ne alabilirim, yardımcı olur musunuz
Elektriklilerim gücü çabuk tükenip manuele geçiyolarmış ya çevremdekilere sordum da hazır olsun ikisi dekiralayacak yeri de nerde bulcam git al teslim et bilmem ne ona biraz üşenebiliriz hastane çevresinde yoktu çünkü ama sağım solum da belli olmaz kiwi elektrikli, majoo manuel alıcam şimdilik olmadı bi de kiralarım sjskso
Bı ara mahalledeki a 101 de günlerce bekledi aman ne işime yarayacak diyip almamıştım kiwininkini keşke alsaymisim bı köşede dursaydi şimdide geldiği falan yok.evet kiralayadabiliniyor ama ne bileyim alsam da iyi olur gibi arastiriyom bakalım mammajo da iyiymiş sanırsam bende onun indirimini kovalayim ekledim bakalım fovoriye bı indirim olacakmi 8 kasimdaManuel mochi, elektrikli de lanisoh falan bakıyodum kiwi a101de indirime giriyo dhjdks onu kovalıcam pek öneriyolar ya 250 tl trendyolda a101e 100 liraya geliyo boşa pahalı almayın onu alın diyolar
Hem manuel hem elektrikliyi napcam bilmiyorum ama dursunelektrikliyi hastane tipi kiralayadanilirim 4 aylığı 500 tl mi neydi
Ahaha ben zaten öyle hissediyorum şimdidenBenim arkadaş 2li alma dedi bana. Arkadaşı almış kendini inek gibi hissettim, kullanmadım birini demiş
Hah çok doğru söyledin tatlım anca ben sütyen atlet falan masrafinada girmeyim malum hep çıplak gezeceğim sanırsam iki saate emzor o boşlukta süt sağOnun ikiz ya anca yetişir bence
Normal dogum da çok etkiliyormuş fıtığı, düşünüyorsan doktoruna danış canımEger belde bi sıkıntı varsa tabi hamilelikte vucut formu ve durus degistigi için daha çok zorlamaya başlıyo. Bende bel fıtığı var ozellikle son bir aydır iki saat disarda bir yerde sandalyede falan otursam sonra cok kotu agri çekiyorum. Sirt ustu yanlış hatirlamiyosam 28. Haftadan sonra falan yatmamak gerekiyodu.
Sabah idrarı bile fark ediyomuş. Ben sabah vermiştim, bazı degerlerim yüksek çıktı. Dr, sabah idrarı oldugu için bunları önemsemiyorum, ilaç vermiycem dedi. Orta idrar olmalı çok haklısın.Kızlar idrar verirken. Orta idrar vermeye dikkat edin. Yani ilk gelen idrari wc ye sonra ki kaba son geleni yine wc ye yapın. Yoksa tahlil yanlış çıkıyormuş. Doktorum uyardı beni.
Dısarda cocuk gibi su içmiyorumBende pıt pıt duyuyorum ama tam net değil inşallah
İdrar yapmada zorluk yada yanma mi oluyordu
Bende sadece beyaz ve açık sarı akıntı oldu ne yanma ne yapamama öyle birşey yoktu başlangıcı çıktı munurol verdi içtim.. akıntı yine oluyor tamamen bitmiyor neden bilmem.bazen çok sık sık idrara cikiyorum
Ben de trendyolda şu eklediğimi beğendim ama fiyatı o kadar yüksek ki diktirsem daha iyiDeniycem olmasa iade ederim dışarda ya siradan pjama takımları yada fistolu dantelli şeyler gördüm onun için şansımi deniycem
Canım ben 2.el medela swing aldım. Bunu 2 yıl full emziren bir arkadasım çok önerdi. Ama hijyenik olması için makina hariç kısmı yenilemem gerekecek. Bir arastır istersen, yorumları iyiydi.Manuel bana biraz zor olabilir vakitte. Kazanmam lazım çiftli ve elektrikli olmalı.bol bol sütümuz olur insallahta gerek kalmaz.bos zamanlarda sahip buzluğa atarım diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?