Gözün aydın canım çok sevindim. Gayet güzel bilgiler almışsın,ben bütün soracaklarimi unutup cikiyorum odadanKızlar biz de detaylıyı güzel atlattık çok şükürherşey güzel ve yolunda insan nasıl rahatlıyor 470 gr olmuş minnakım. Ara ara akıntım oluyor şeffaf, beyaz veya açık sarı. İlk hamileliğimde doktorum sürekli fitil verirdi enfeksiyon enfeksiyon diye. Olur mu hiç öyle şey dedi gayet normal, yanma, kaşıntı, koku olmadığı sürece hiçbir sıkıntı olmaz. Eşinizin karnına da şimdi ağırlık koysak idrar yolundan akıntı gelir dedi. Yarın tetanozun ilk dozunu olacağım. Şeker yüklemesi için 2. Gebelik olduğundan 1 ay sonra karar veririz yapıp yapmayacağımıza dedi. Sağa sola yatma işini sordum daha çok erken istediğin gibi yat 28. Haftadan sonra önemli dedi. Bizden haberler böyle.
Açmışsın sanırım ama ben yine de görsel ekliyorumLinkin açılmıyor canım
Benim aldığım da öyle o kısmınçok hoşuma gitti bi tane de düğmeli almayı düşünüyorum.Benim pijama konusundaki fikrim emzirme özellikli olanlardan almak, göğsü açmak uygun ortam sağlanması vs. açısından daha kullanışlı geldi bana araştırmalarıma göre, sizinde aklınızda olsun babyler
Gri kadifeye bayıldım çok şıkmışBende bunları aldım bakalım nasıl gelecekler, inşallah kalıcı olurlar gelinceEki Görüntüle 2948043 Eki Görüntüle 2948045 Eki Görüntüle 2948042
Ay harika bilgilerCanım LCW bin uygulamasini indir . Her akşam altiyla sekiz arasında çark çevirme hakkın var . İndirim falan veriyor . Geçen bana 20 lira indirim geldi ama ben kullanmadım alicak Hüseyin olmadigi için . Hepsi burada da sekizle on arasinda efsana fırsat mi ne var ona tikliyosun anahtar falan topluyosun o da indirim ya da kargo bedava falan veriyor bana üç aksamdir kargo bedava geliyor ama onu da kullanmıyorum24 saat veriyor kullanman için
Emzirme atleti pedli mi canım? LCW indiriminden alacaktım bir sürü aksilik yaşadım en son tükenmiş kalanlarda pedsizBen de dogum sonrasi lohusa aldiklarimi paylasayim. Belki fikir olur. Dagi ve Trendyoldan aldim.
Reflu kadar iğrenç bişey yokmuş heralde ben ilk çocuğumda bu kadar erken başladığını hatırlamıyorum. Ne yesem mide boğaz cayır cayırHani 2.trimester balayiydi? Bulantılar bitti şimdi de reflü ile bogusuyoruz
detaylı nasıldı detaylıı hiç anlatmadıııınReflu kadar iğrenç bişey yokmuş heralde ben ilk çocuğumda bu kadar erken başladığını hatırlamıyorum. Ne yesem mide boğaz cayır cayır
Atletin linki burada: https://www.dagi.com.tr/ten-lohusa-emzirme-atleti-p119817Açmışsın sanırım ama ben yine de görsel ekliyorum
Benim aldığım da öyle o kısmınçok hoşuma gitti bi tane de düğmeli almayı düşünüyorum.
Gri kadifeye bayıldım çok şıkmış
Ay harika bilgiler
Emzirme atleti pedli mi canım? LCW indiriminden alacaktım bir sürü aksilik yaşadım en son tükenmiş kalanlarda pedsizBu pedli atletlerden alırsan sütyene hiç gerek kalmıyomuş bile kuzenlerim hep atlet kullanmış ben de almak istiyorum. Kışın çok rahat olur sütyen izi de olmaz sırtımız ama yazın sütyen daha iyi olur heralde atlet bunaltabilir :)
Ay ne çok yazdım be
Cok kotu yapiyor. Bir zaman sonra bogazin da tahris oluyor. Ben rezene cayi icmistim bazi zamanlar. Asiri rahatlatiyor. Belki size de faydasi olur.Reflu kadar iğrenç bişey yokmuş heralde ben ilk çocuğumda bu kadar erken başladığını hatırlamıyorum. Ne yesem mide boğaz cayır cayır
Çok sağ olAtletin linki burada: TEN LOHUSA EMZİRME ATLETİ | DAGİ
Ben sutyen almadim. Herkes atlet onerdi. Cok rahat oluyormus.
ne kadar güzel bir hamis olmuşsunuz valla benim normal halimden zayıf22+1 göbüş güncellemesiiii
Canim benimki de çok iyi geçti çok şükür herşey yolunda. Minisim annesinin gobusune yüzünu dönmüş uyuyordu. Biraz sallayarak durterek doktor ölçümlerini tamamladı. Hastaneden cikmadan tetanoz aşımı da vuruldum. 24 haftadan sonra 75 mg şeker yuklemesi artı tansiyon takibi yapılsın dedi. Benden bu kadar herkesin güzel haberler alması dileğiyle
Gözün aydın canım çok sevindim. Gayet güzel bilgiler almışsın,ben bütün soracaklarimi unutup cikiyorum odadan
Maşallah yaa ne güzel duruyorCanim benimki de çok iyi geçti çok şükür herşey yolunda. Minisim annesinin gobusune yüzünu dönmüş uyuyordu. Biraz sallayarak durterek doktor ölçümlerini tamamladı. Hastaneden cikmadan tetanoz aşımı da vuruldum. 24 haftadan sonra 75 mg şeker yuklemesi artı tansiyon takibi yapılsın dedi. Benden bu kadar herkesin güzel haberler alması dileğiyle
Bitki caylarindan bir tek ıhlamur içiyorum,rezene icebiliyorsak içeyim bende teşekkür ederimCok kotu yapiyor. Bir zaman sonra bogazin da tahris oluyor. Ben rezene cayi icmistim bazi zamanlar. Asiri rahatlatiyor. Belki size de faydasi olur.
Çok güzel olmuşlar sağlıkla giysin inşallahkızlar selam benim pitircigimin minnaklari yapılmış resim attılar inşallah sağ salim fogarda giydiririm
Faydam dokunduysa ne mutlu banaAyy bu sondaki kadife takima bayildim yaaagule güle kullan minnoş.
N nursel2608 kardeş senin yolladigin o ateş olceri bende aldim haabenim baktiklarim cok daha pahalıydı. Bu hem kulaktan hem alından ölçüyor yorumlar iyi. Cok teşekkür ediyorum
Bu erişilebilir bir ücrette, braun çok tuzlu, sadece bakıyordumFaydam dokunduysa ne mutlu banaBende Braun bakıyordum ama görümcem bunu önerince yorumlar da çok iyi olunca aldım hemen
Rezeneyi cok sik icmedikce hicbir sorun yok. Yani tabi doktorunuz daha iyi bilir ama boyle artik dayanilmayacak gibi oldugumda bana cok iyi geliyor. Cayi icinde uzun sure bekeltmeyin. 20-30 saniye tutun yetiyor zaten.Bitki caylarindan bir tek ıhlamur içiyorum,rezene icebiliyorsak içeyim bende teşekkür ederim
instada tasarım ürün de çok teşekkür ederimÇok güzel olmuşlar sağlıkla giysin inşallahnerde yaptırmıştın?
Atlet kaplı mi?Ben de dogum sonrasi lohusa aldiklarimi paylasayim. Belki fikir olur. Dagi ve Trendyoldan aldim.
Çok şükür canim teşekkür ederimMaşallah yaa ne güzel duruyorçok şükür sen de güzel haberler almışsın telefonuma not ediyorum soracaklarımı ama doktor soracağın bişey var mı demese yine unuturum zaten oğlum da kardeşimi görücem diye geliyo bizimle Oktay Bey de onunla muhabbete dalınca ben arada kaynıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?