2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gözün aydın canım çok sevindim. Gayet güzel bilgiler almışsın,ben bütün soracaklarimi unutup cikiyorum odadan

Linkin açılmıyor canım
Açmışsın sanırım ama ben yine de görsel ekliyorum
Benim aldığım da öyle o kısmınçok hoşuma gitti bi tane de düğmeli almayı düşünüyorum.
Bende bunları aldım bakalım nasıl gelecekler, inşallah kalıcı olurlar gelince Eki Görüntüle 2948043 Eki Görüntüle 2948045 Eki Görüntüle 2948042
Gri kadifeye bayıldım çok şıkmış
Ay harika bilgiler
Ben de dogum sonrasi lohusa aldiklarimi paylasayim. Belki fikir olur. Dagi ve Trendyoldan aldim.
Emzirme atleti pedli mi canım? LCW indiriminden alacaktım bir sürü aksilik yaşadım en son tükenmiş kalanlarda pedsiz Bu pedli atletlerden alırsan sütyene hiç gerek kalmıyomuş bile kuzenlerim hep atlet kullanmış ben de almak istiyorum. Kışın çok rahat olur sütyen izi de olmaz sırtımız ama yazın sütyen daha iyi olur heralde atlet bunaltabilir :)
Ay ne çok yazdım be

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-08-16-54-00-628_trendyol.com.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 102
Atletin linki burada: https://www.dagi.com.tr/ten-lohusa-emzirme-atleti-p119817
Ben sutyen almadim. Herkes atlet onerdi. Cok rahat oluyormus.

Reflu kadar iğrenç bişey yokmuş heralde ben ilk çocuğumda bu kadar erken başladığını hatırlamıyorum. Ne yesem mide boğaz cayır cayır
Cok kotu yapiyor. Bir zaman sonra bogazin da tahris oluyor. Ben rezene cayi icmistim bazi zamanlar. Asiri rahatlatiyor. Belki size de faydasi olur.

kızlar sizin kontrolelr nasıldıı ErSeSi @NasilYarDiyeyim @Gunes4444
Canim benimki de çok iyi geçti çok şükür herşey yolunda. Minisim annesinin gobusune yüzünu dönmüş uyuyordu. Biraz sallayarak durterek doktor ölçümlerini tamamladı. Hastaneden cikmadan tetanoz aşımı da vuruldum. 24 haftadan sonra 75 mg şeker yuklemesi artı tansiyon takibi yapılsın dedi. Benden bu kadar herkesin güzel haberler alması dileğiyle

Eklentiler

• IMG-20211106-WA0001.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 99
Gözün aydın canım çok sevindim. Gayet güzel bilgiler almışsın,ben bütün soracaklarimi unutup cikiyorum odadan

Maşallah yaa ne güzel duruyor çok şükür sen de güzel haberler almışsın telefonuma not ediyorum soracaklarımı ama doktor soracağın bişey var mı demese yine unuturum zaten oğlum da kardeşimi görücem diye geliyo bizimle Oktay Bey de onunla muhabbete dalınca ben arada kaynıyorum

Faydam dokunduysa ne mutlu bana Bende Braun bakıyordum ama görümcem bunu önerince yorumlar da çok iyi olunca aldım hemen

Bitki caylarindan bir tek ıhlamur içiyorum,rezene icebiliyorsak içeyim bende teşekkür ederim
Rezeneyi cok sik icmedikce hicbir sorun yok. Yani tabi doktorunuz daha iyi bilir ama boyle artik dayanilmayacak gibi oldugumda bana cok iyi geliyor. Cayi icinde uzun sure bekeltmeyin. 20-30 saniye tutun yetiyor zaten.

Çok şükür canim teşekkür ederim iyi yapıyorsun vallahi. Bende not alicam bundan sonrabenim oglanlada sohbet ettiler hediyelerle geleceğini söyledi kardeşinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…