En usttekini ben de merak ediyorum. Gelince kumaşının nasıl olduğunu yaz mutlakaBende bunları aldım bakalım nasıl gelecekler, inşallah kalıcı olurlar gelinceEki Görüntüle 2948043 Eki Görüntüle 2948045 Eki Görüntüle 2948042
Anladım tamam deneyeyim çok teşekkürlerRezeneyi cok sik icmedikce hicbir sorun yok. Yani tabi doktorunuz daha iyi bilir ama boyle artik dayanilmayacak gibi oldugumda bana cok iyi geliyor. Cayi icinde uzun sure bekeltmeyin. 20-30 saniye tutun yetiyor zaten.
tamamdır hepsini yazarımm nasıllar diye :)En usttekini ben de merak ediyorum. Gelince kumaşının nasıl olduğunu yaz mutlaka
Benim en kolay dogumum birinciydi canimAy çok güzel ya kendi kendini buna hazırlamak ciddi anlamda psikolojik olarak insanı iyileştiriyor.benim de çok şükür korkum yok. Fikir edinmek için araştıyorum ve bana iyi geliyor en azından bilinçsiz bir şekilde hareket etmemek adına. Bebeğime kavuşacağımı düşündükçe gözlerimin içi parlıyor mutluluktan heyecandan dediğin gibi durumlar nasıl el verirse ona göre o yolda ilerlicem inşallah senin ki gibi pıt diye doğuruveririm bebiş kaç kilo doğmuştu ufakmıydı acaba? Gerçi daha önce de doğum yaptığın için vucudun kendini doğuma hazırlamıştır.
Evet elinde bir kutu var diyip duruyor haftalardırÇok şükür canim teşekkür ederimiyi yapıyorsun vallahi. Bende not alicam bundan sonra benim oglanlada sohbet ettiler hediyelerle geleceğini söyledi kardeşinin
Ay nerde yaptırdın? Ben de yaptırayım bundan vallahi çok hoşuma gitti.kızlar selam benim pitircigimin minnaklari yapılmış resim attılar inşallah sağ salim fogarda giydiririm
Ben mümkün değil bitki çayı içemem. Midem almıyor benim. Yoğurt yiyorum bol bol.Cok kotu yapiyor. Bir zaman sonra bogazin da tahris oluyor. Ben rezene cayi icmistim bazi zamanlar. Asiri rahatlatiyor. Belki size de faydasi olur.
Ne kadar tuttu? İstediğiniz şekilde yapıyorlar mı? Ben öyle güllü falan istemiyorum açıkçasıkızlar selam benim pitircigimin minnaklari yapılmış resim attılar inşallah sağ salim fogarda giydiririm
Ben kendi adıma atlet kullanmadım pedsiz di aldığım atlet . Evde kapsız emzirme sutyenleri çok kullanışlı oluyor . Bı de Bnm iki ay boyunca göğüsleri den dolunca hep süt aktı . Sütyenin içine göğüs pedi koyuyorum kaymiyordu bu sayede . Gece gündüz ped kullanmak zorunda kalmıştım .dışarısı içi de kaplı emzirme sütyeni almıştım iki taneAçmışsın sanırım ama ben yine de görsel ekliyorum
Benim aldığım da öyle o kısmınçok hoşuma gitti bi tane de düğmeli almayı düşünüyorum.
Gri kadifeye bayıldım çok şıkmış
Ay harika bilgiler
Emzirme atleti pedli mi canım? LCW indiriminden alacaktım bir sürü aksilik yaşadım en son tükenmiş kalanlarda pedsizBu pedli atletlerden alırsan sütyene hiç gerek kalmıyomuş bile kuzenlerim hep atlet kullanmış ben de almak istiyorum. Kışın çok rahat olur sütyen izi de olmaz sırtımız ama yazın sütyen daha iyi olur heralde atlet bunaltabilir :)
Ay ne çok yazdım be
Aynen normal doğumda da açılma olmuyorsa kesi yapılıyormuş.iki turlude zor ama minnoslari kucağımıza alınca hepsi unutulur buna eminim.Doğum şeklini doktorla hiç konuşmadık sanırım 35 haftalarda konuşur
Bende öyle diyorum da.. bilmiyorum alttan kesikk olan da çok normal doğum diyorum sonra vazgeçiyorum kismet yazılı aslında.
Ayy heleki eskileri düşününce mucize resmen evde doğum belki çoğu sezeryanlikti ama imkan olmayınca mecbur doguruyorlar şimdi ne şanslıyız ya şükürler olsun her türlü imkan var.daha zamanımız çok doğumla korkutmayalim kendimiziAy anneme kalsa sezaryen çok kotu. Bilmem ne. Yok yani vücut elvermiyorsa napalim. Bir de geçen tutmuş sezaryende için temizleniyor, normal doğumda temizleniyor diyor. Yahu dedim plesantayi içerde falan mı biraktiklarini sanıyorsun acaba?Dedim 34 sene önceki gibi değil hiçbir şey. Okumadan yorum yapmayın her şeye
Ay grupça hepimizin hoplatanlardan oluruz inşallah.aminnnnHoplayip zıplayanlardan biri de Bnm kardesim
Pijamalar ne marka canım, ben de bakıyım güzelmiş. Dogum sonrası ev için de lazım bu şekilde
Biz geldik kontrolden 750 gram olmus hersey yolunda 24.haftadayim , iznimide kaptim demir hapı ve magnezyumda yazdırdım..
Yok ya ben şahsen hıc korkmuyorum. 2kere genel anestezi ile ameliyat oldum. Ondan bile korkmadım doğumdan mi korkuxamAyy heleki eskileri düşününce mucize resmen evde doğum belki çoğu sezeryanlikti ama imkan olmayınca mecbur doguruyorlar şimdi ne şanslıyız ya şükürler olsun her türlü imkan var.daha zamanımız çok doğumla korkutmayalim kendimizi
Ben cumartesi gitmiştim canım. Yazmıştım burayada çok şükür bir sorun yok
Canım maşallah seninki biraz tosun olacak sanırımBiz geldik kontrolden 750 gram olmus hersey yolunda 24.haftadayim , iznimide kaptim demir hapı ve magnezyumda yazdırdım..
Bebegimde ayni babasina benzio bana hiç çekmemiş
Ben de su ana kadar 3 kere anestezi aldım, hepsi de rahimle ilgili konulardı. Simdi nedense dogumla ilgili hiç bir şeyden korkmuyorumYok ya ben şahsen hıc korkmuyorum. 2kere genel anestezi ile ameliyat oldum. Ondan bile korkmadım doğumdan mi korkuxam
Oyy masallahBiz geldik kontrolden 750 gram olmus hersey yolunda 24.haftadayim , iznimide kaptim demir hapı ve magnezyumda yazdırdım..
Bebegimde ayni babasina benzio bana hiç çekmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?