2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim en kolay dogumum birinciydi canim 3.de kendimi cok bunaltmistim . Bebek tersti , dogum aninda tekrar ters dönebilir demisti doktor. O yuzden her zaman diyorum , cok güclü hissedin. Bebegi kucagina aldigin anda butun acilar , sancilar gecip gidiyor. Insallah herkes cok cok kolay dogum yapar

Çok şükür canim teşekkür ederim iyi yapıyorsun vallahi. Bende not alicam bundan sonrabenim oglanlada sohbet ettiler hediyelerle geleceğini söyledi kardeşinin
Evet elinde bir kutu var diyip duruyor haftalardır Bizimki de onun gelmesi en büyük hediye bana dedi Benim duygular tavan tabi

Cok kotu yapiyor. Bir zaman sonra bogazin da tahris oluyor. Ben rezene cayi icmistim bazi zamanlar. Asiri rahatlatiyor. Belki size de faydasi olur.
Ben mümkün değil bitki çayı içemem. Midem almıyor benim. Yoğurt yiyorum bol bol.

kızlar selam benim pitircigimin minnaklari yapılmış resim attılar inşallah sağ salim fogarda giydiririm
Ne kadar tuttu? İstediğiniz şekilde yapıyorlar mı? Ben öyle güllü falan istemiyorum açıkçası

Ben kendi adıma atlet kullanmadım pedsiz di aldığım atlet . Evde kapsız emzirme sutyenleri çok kullanışlı oluyor . Bı de Bnm iki ay boyunca göğüsleri den dolunca hep süt aktı . Sütyenin içine göğüs pedi koyuyorum kaymiyordu bu sayede . Gece gündüz ped kullanmak zorunda kalmıştım .dışarısı içi de kaplı emzirme sütyeni almıştım iki tane

Doğum şeklini doktorla hiç konuşmadık sanırım 35 haftalarda konuşur

Bende öyle diyorum da.. bilmiyorum alttan kesikk olan da çok normal doğum diyorum sonra vazgeçiyorum kismet yazılı aslında.
Aynen normal doğumda da açılma olmuyorsa kesi yapılıyormuş.iki turlude zor ama minnoslari kucağımıza alınca hepsi unutulur buna eminim.

Ayy heleki eskileri düşününce mucize resmen evde doğum belki çoğu sezeryanlikti ama imkan olmayınca mecbur doguruyorlar şimdi ne şanslıyız ya şükürler olsun her türlü imkan var.daha zamanımız çok doğumla korkutmayalim kendimizi

Kızlar benim içime Z zahrada kaçtı sanırım bir sürü pijama takımı aldım finalde bi tanesi kalacak diğerlerini iade edicem. HB den de emzirme atleti aldım kuplu yorumları çok iyiydi. 3 tane beyaz aldım 39 liraya siyah olan 59 du almadım şimdilik.

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-08-18-40-00-650_com.pozitron.hepsiburada.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2021-11-08-18-38-20-393_trendyol.com.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2021-11-08-18-38-18-354_trendyol.com.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2021-11-08-18-38-14-342_trendyol.com.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2021-11-08-16-54-00-628_trendyol.com.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 92
Pijamalar ne marka canım, ben de bakıyım güzelmiş. Dogum sonrası ev için de lazım bu şekilde

Eklentiler

• 3DF7C5E6-762B-454D-B0E1-0E8D5820D487.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 106
Yok ya ben şahsen hıc korkmuyorum. 2kere genel anestezi ile ameliyat oldum. Ondan bile korkmadım doğumdan mi korkuxam

Biz geldik kontrolden 750 gram olmus hersey yolunda 24.haftadayim , iznimide kaptim demir hapı ve magnezyumda yazdırdım..
Bebegimde ayni babasina benzio bana hiç çekmemiş
Canım maşallah seninki biraz tosun olacak sanırım bana doktor 600 gram dedi ve ultrasonda günüyle tam uyumluydu.

Yok ya ben şahsen hıc korkmuyorum. 2kere genel anestezi ile ameliyat oldum. Ondan bile korkmadım doğumdan mi korkuxam
Ben de su ana kadar 3 kere anestezi aldım, hepsi de rahimle ilgili konulardı. Simdi nedense dogumla ilgili hiç bir şeyden korkmuyorum saglıcakla gelsinler de, artık onlar karar verecek sanki nasıl gelmek istediklerine zaten.
Hepimize tam zamanında, saglıcakla bir dogum diliyorum. Erken dogum falan olmasın, hepimiz saglıkla tam uygun olan vakitlerde doğuralım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…