Aynen öyle. Amin hepimize. Bizimki uyandı gene tekme atıyorBen de su ana kadar 3 kere anestezi aldım, hepsi de rahimle ilgili konulardı. Simdi nedense dogumla ilgili hiç bir şeyden korkmuyorumsaglıcakla gelsinler de, artık onlar karar verecek sanki nasıl gelmek istediklerine zaten.
Hepimize tam zamanında, saglıcakla bir dogum diliyorum. Erken dogum falan olmasın, hepimiz saglıkla tam uygun olan vakitlerde doğuralım insallah
Aynen canim öyle ama bilsem kesi bile atılsa normal doğum kolay birşey onu tercih ederim şuan sezeryanla diyorum çünkü yaş olmuş kaç çok zorlanma tansiyonu yukseltebili rAynen normal doğumda da açılma olmuyorsa kesi yapılıyormuş.iki turlude zor ama minnoslari kucağımıza alınca hepsi unutulur buna eminim.
Doktorunla 37.haftada karar verirsiniz ona :) daha erken bunu düşünmek içinAynen canim öyle ama bilsem kesi bile atılsa normal doğum kolay birşey onu tercih ederim şuan sezeryanla diyorum çünkü yaş olmuş kaç çok zorlanma tansiyonu yukseltebili r
Lacivert takımınıza bayıldım nerden ve ne kadar aldınızBen de dogum sonrasi lohusa aldiklarimi paylasayim. Belki fikir olur. Dagi ve Trendyoldan aldim.
Yaaa bu siyah nerden çok güzelBen de bunlara baktım henüz karar veremedim. Favorilere atıp duruyorum
Lacivert takımınıza bayıldım nerden ve ne kadar aldınız
Hayır hayır bu değil en son attığınız
Hayır hayır bu değil en son attığınız
Çok iyi fiyata almışsınKuzular ciceksepeti uygulamasında da hediye çekleri tanımlanmış. 50₺ ye 20₺, 100₺ ye 30₺ ve 200₺ ye 50₺ gibi. Bizim oğluşun nasibine de emzikler düştü. Trendyolda takipteydim hiç düşmedi 62₺ ye 2 li emzik aldım
Galiba 1 hafta onden ilerliyor bizim bebek ama bizde esimle uzunjz benim boyum 1,82 oda biraz buyuk bebek olarak dogarCanım maşallah seninki biraz tosun olacak sanırımbana doktor 600 gram dedi ve ultrasonda günüyle tam uyumluydu.
Saol kuzum ihtiyaçlarınız varsa bakın kuponlar iyiÇok iyi fiyata almışsın
Yaaa bu siyah nerden çok güzelben siyah lacivert tutkunuyum
sondaki kadifeden aldim ben begendimBende bunları aldım bakalım nasıl gelecekler, inşallah kalıcı olurlar gelinceEki Görüntüle 2948043 Eki Görüntüle 2948045 Eki Görüntüle 2948042
Kızlar dümdüz desensiz isteyenler için oysho çok güzel ama baya dümdüz yaniBiraz fiyatlı gibi olsa da doğum sonrası her zaman günlük kullanılabilir. Ben üzerine bi sabahlıkla hem alt üst pijama hem de geceliği alıcam.
Bir de gecenlerde alttaki penti takımı almıştım pandalı olanBen günlük aldım ama önü tamamen düğme olduğundan doğum sonrası çok rahat kullanılabilir size de fikir olsun. Lastiği sıkı değil beli sıkmıyo. içine emzirme atletiyle baya pratik olur evde . Üstten 2 düğmeyi açmak yeterli emzirmek için
Aaa güzel mi kumaşı, yarın gelir sanırım benimkidesondaki kadifeden aldim ben begendim
bende çok beğendim:) instada tasarım ürünler diyeAy nerde yaptırdın? Ben de yaptırayım bundan vallahi çok hoşuma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?