hiç doktora daha gitmeyeyim değil mi 100 200 görebilirsem gideyim :d en iyisi cuma bir daha kan vereyim azsa daha ptesi de veririm kafam da karıştı vallahi iyice öfhayirli olsungeç döllenme sayilir sizinki. aslinda adetin ilk gününe gore hesaplanir 4+2 şuan sizin ama geç döllenme olduğu icin doktor keseyi gördükten sonra tahmini hafta gün soyleyecek muhtemelen bir hafta küçültüp soyleyecek
eğer lekelenme veya ciddi ağrı olmazsa hcg en az 1000 olmadan gitmeyin göremez çünkühiç doktora daha gitmeyeyim değil mi 100 200 görebilirsem gideyim :d en iyisi cuma bir daha kan vereyim azsa daha ptesi de veririm kafam da karıştı vallahi iyice öftahmini regl tarihimi bile anlamıyorum 19undan itibaren mi 14 saycam 22 sinden itibaren mi diye
tekrardan merhaba. bugün yaptırdığım(30 haziran) testte değerim 366,47 çıktı. 2 katına çıkmış görünüyor. bu sonuçlardan kaç haftalık olduğunu tahmin edebilir miyiz? değerim 1500 üzerine çıktığı gün doktora gitmeyi düşünüyorum, ultrasonda da görebilelim.merhaba arkadaslar. dün yaptırdıgım test ile hamile oldugumu öğrendim:) fakat kafami kurcalayan seyler var.
sat 19 mayıs, 28 haziranda test yaptırdım beta hcg 160.08 çıktı. sizce bu değer normal midir? 30-33 günde bir adet oluyorum
Benim 14 ağlayayım o zaman ahahaMerhaba. Ben de 34le öğrendim bu akşam.Çok düşük. Yumurtamın çatlamasının üzerinden 12 gün geçti düşük mü onu bile bilmiyorum.
Ben de o civarda öğrendim iki günde bir kan veriyorum şimdilik bi sıkıntı yok elhamdulillah siz de içinizi ferah tutunMerhaba. Ben de 34le öğrendim bu akşam.Çok düşük. Yumurtamın çatlamasının üzerinden 12 gün geçti düşük mü onu bile bilmiyorum.
Kuzu değer 1000 olmadan gitmek çok gereksizmiş az sabrethiç doktora daha gitmeyeyim değil mi 100 200 görebilirsem gideyim :d en iyisi cuma bir daha kan vereyim azsa daha ptesi de veririm kafam da karıştı vallahi iyice öftahmini regl tarihimi bile anlamıyorum 19undan itibaren mi 14 saycam 22 sinden itibaren mi diye
ben 1 ay bekleyeyim kuzu ahhahaha ancaaKuzu değer 1000 olmadan gitmek çok gereksizmiş az sabret
Benim 14 ağlayayım o zaman ahaha
Ben de o civarda öğrendim iki günde bir kan veriyorum şimdilik bi sıkıntı yok elhamdulillah siz de içinizi ferah tutun
Yok ben şimdi ufak çaplı bi hesaplama yaptım 12 temmuzla başlayan hafta gidersen oluyorben 1 ay bekleyeyim kuzu ahhahaha ancaa
Canım 10 güne inş istenen değere ulaşır ozaman gidersin hoşgeldin bu arada temmuz topiğini renklendirdin inş bu topikte renkli olurben 1 ay bekleyeyim kuzu ahhahaha ancaa
Çok sevindimTeşekkür ederimm sizinde inşallah
Aminnn inşallah hepiniz görün sağlıkla büyüsünler
Bugün nasıl gittim doktora bilemezsiniz elim ayağım titreyerek 2 dış gebeliğim vardı. Bunda da 2 kere kan verdim farklı laboratuvarlarda artış tam 2 kat olmamıştı ama yaklaşmıştı. Doktorum farklı laboratuvar olduğundan olabilir 2 gün sonratekrar ver dedi. Vermedim kanı dedim ağrım sızın olmadığı sürece 1 hafta beklicem. Çok şükür iç gebelikmiş
Cnm ben kendim için söyleyeyim daha kese ve kalp atışı değerlere ulaşmadım pazar günü hcg 577 idi 12 temmuzda gitmeyi düşünüyorum doktora 6. Hafta oluyor her şey daha net görünür diye ama istersen cumartesi sen git kese görünür sanırım o değerlereYukarıdaki mesajıma kimse cevap yazmamışkese ve kalp atışını görenler HCG değerleri kacken gördüler ve duydular acaba yazabilirleese çok sevinirim
Keseyi ben geçen hafta 1500 civarındayken gördüm canım tam 4 haftayı doldurup beşe girdiğim gün gitmiştim doktora. Yani 1000 i geçmeden gitmenin anlamı yok pekYukarıdaki mesajıma kimse cevap yazmamışkese ve kalp atışını görenler HCG değerleri kacken gördüler ve duydular acaba yazabilirleese çok sevinirim
Çok teşekkürler cevap için,benim de 1875 o zaman görürüz muhtemelenKeseyi ben geçen hafta 1500 civarındayken gördüm canım tam 4 haftayı doldurup beşe girdiğim gün gitmiştim doktora. Yani 1000 i geçmeden gitmenin anlamı yok pek
Cumartesi günü tekrar gideceğim nasipse bakalım inşallah duyarız 6. Haftaya girmiş olacağım gittiğimdeÇok teşekkürler cevap için,benim de 1875 o zaman görürüz muhtemelenkalp atışı duydunuz mu peki?
İnşallah canımm hepimizin miniği sağlıkla gelsinnÇok sevindimİnşallah sağ salim kucağına da alırsın. Demekki tam uygun zaman şimdiymiş minik beklemiş beklemiş gelmiş
Ben geçen hafta çarşamba hcg 325di. Birdaha vermedim. 1 hafta bekledim dün doktora gittim. Hcg m kaçtı bilmiyorum. Son adete göre 5+3 diye hesaplamıştım ama ultrasonda 5+0 çıktı kese ve bebek gözüktüYukarıdaki mesajıma kimse cevap yazmamışkese ve kalp atışını görenler HCG değerleri kacken gördüler ve duydular acaba yazabilirleese çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?